knaken

Nieuws

Feyenoord en Knaken verlengen partnership met drie jaar

Stan

Feyenoord en Knaken hebben de samenwerking met drie jaar verlengd. Het platform voor iedereen die een veilige plek zoekt om digitale valuta te verhandelen, is door de verlenging tot medio 2027 Official Crypto Payments Partner van Feyenoord en Official Partner van Feyenoord Vrouwen 1.

Knaken is sinds de zomer van 2021 aan Feyenoord verbonden. Beide partijen gingen destijds een samenwerking aan voor drie seizoenen, met een verlengingsoptie voor nog eens drie seizoenen, die zou ingaan op het moment dat het Partnership aan de verwachtingen zou voldoen.

Innovatief partnership
Ruud van der Knaap, commercieel directeur Feyenoord: "Dat we met elkaar verder gaan, geeft dus aan dat we succesvol samenwerken met Knaken. Binnen Feyenoord geloven we in de mogelijkheden op het gebied van cryptovaluta. Niet voor niets hebben we samen met Knaken onlangs de innovatieve betaalmethode Settle geïntroduceerd. Hiermee konden onze supporters via betaling met cryptovaluta hun seizoenkaart verlengen."

Grotere naamsbekendheid
Ronald Jonkers, CEO en medeoprichter van Knaken: "Onze oorsprong ligt in Rotterdam, dus het blijft bijzonder om samen te werken met Feyenoord. De afgelopen jaren hebben we gebouwd aan onze naamsbekendheid, met dank aan het krachtige marketing- en actvitatieplatform dat Feyenoord is. Een groeiend aantal Feyenoord-supporters en voetballiefhebbers heeft door het partnership kennisgemaakt met de mogelijkheden van cryptovaluta, onder meer via winacties voor VIP-arrangementen voor wedstrijden van Feyenoord 1 en Feyenoord Vrouwen 1. De komende jaren gaan we hiermee door. De integratie van Settle is slechts de eerste stap."

Over Knaken
Knaken is een Rotterdams fintech-bedrijf dat naast een cryptohandelplatform nog andere slimme en eenvoudige fintech-oplossingen biedt zoals Knaken Settle. Met Knaken Settle kunnen gebruikers hun crypto moeiteloos omzetten naar betaalrekeningen en betalingen doen bij winkels en webshops. Eenvoud, transparantie en veiligheid staan bij hen voorop. Naast het verhandelen, kunnen uitgeven en staken van digitale valuta's, bieden ze ook geavanceerde cybersecurity-oplossingen om hun gebruikers te beschermen.

Delen