prijsvrij.nl prijsvrij prijsvrij vakanties sponsor

Nieuws

Feyenoord en Prijsvrij Vakanties verlengen en breiden Partnership uit

Stan

Feyenoord en Prijsvrij D-Reizen Groep hebben hun langlopende samenwerking verder uitgebreid. De reisorganisatie heeft de lopende overeenkomst met Feyenoord namelijk verlengd tot met seizoen 2026-2027 en zal bovendien gaan fungeren als Travel Partner van de club. Vanuit die hoedanigheid zal Prijsvrij alle reizen van Feyenoord 1, Feyenoord Vrouwen 1, de elftallen van Feyenoord Academy en de Feyenoord Business Club gaan organiseren.

Prijsvrij Vakanties en D-reizen is al ruim een decennium aan Feyenoord verbonden in diverse hoedanigheden. Van zakelijk stoelhouder groeide het bedrijf uit tot Business Unithouder, inclusief zichtbaarheid op de LED-boarding langs het speelveld in De Kuip tijdens thuiswedstrijden.

Afgelopen seizoen werd Prijsvrij zelfs de eerste Back-of-shirt Partner van de club, waardoor de naam prominent op de rug van de shirts van het eerste elftal te zien was. Daarnaast fungeerde Prijsvrij in seizoen 2023-2024 ook als Official Partner van Feyenoord Vrouwen 1, en was het in die hoedanigheid nadrukkelijk betrokken bij de verdere ontwikkeling van het vrouwenvoetbal binnen Feyenoord.

Ruud van der Knaap, commercieel directeur van Feyenoord is zeer tevreden met de verlenging en uitbreiding van de samenwerking. "Prijsvrij Vakanties is een gewaardeerde en trouwe Partner van Feyenoord. Wij geloven in duurzame Partnerships en zijn daarom verheugd dat we met Prijsvrij Vakanties al in een vroeg stadium onze samenwerking kunnen verlengen. Daar spreekt wederzijds heel veel vertrouwen uit. De verlenging en uitbreiding van de samenwerking met Prijsvrij Vakanties geeft een belangrijke impuls aan onze commerciële omzet en een solide basis voor verdere groei."

Marc van Deursen, CEO & Founder van Prijsvrij Vakanties & D-reizen, sluit zich aan bij de woorden van Van der Knaap. "Ook wij geloven in een duurzame relatie. Ik ben dan ook verheugd dat we dit Partnership kunnen verlengen. Niet alleen vanwege mijn liefde voor de club, maar ook zeker omdat wij zien dat het merk Prijsvrij Vakanties, mede door ons Partnership met Feyenoord, groeit in haar naamsbekendheid. We hebben memorabele acties georganiseerd zoals de campagnes ‘Grand Hotel De Kuip’ en ‘Stem van De Kuip’. Daar willen we uiteraard verder gevolg aan geven en daarnaast meer zichtbaar zijn met aanbiedingen richting de supporters en zakelijke relaties. Andere hoogtepunten zijn voor mij ook de barbecue voor de vrijwilligers van het sfeerteam en gebruik van onze VIP dug-out door Legioenleden."

Prijsvrij Vakanties zal ook de Feyenoord Vrouwen blijven steunen. "Het vrouwenvoetbal in haar algemeenheid en ook bij Feyenoord is sterk groeiend", aldus van Deursen. "Daar willen wij als bedrijf graag bij betrokken blijven. We continueren onze financiële bijdrage maar daarbij maken we wel ruimte op het shirt voor een nieuwe hoofdpartner. Dit doen we in het belang van de Club en het vrouwenvoetbal."

Over Prijsvrij Vakanties
Prijsvrij Vakanties is onderdeel van de Prijsvrij D-reizen Groep, die als reisorganisatie meerdere merken voert waaronder Prijsvrij, $unmix, D-reizen en D-Holidays. Per jaar worden meer dan 300.000 vakanties naar meer dan 67 landen georganiseerd. Met een winstgevende omzet van meer dan 760 miljoen euro (2023) en circa 600 medewerkers behoort Prijsvrij D-reizen Groep tot de grootste reisorganisaties van de Benelux. 

Delen

Reacties

Verschrikkelijk, nog drie jaar geen shirt kopen.
Denk dat ze er voor de bedragen die met zulke contacten gemoeid zijn ze er best mee kunnen leven bij Feyenoord dat de consequentie is dat jij geen shirtje koopt, zelfs al kopen er honderden supporters geen shirtje.
D reizen was 3jaar geleden nov failliet gegaan en maajte doorstart. Zo succesvol waren ze nu ook weer niet
Gewoon een prima partner voor Feyenoord.
Levert de club geld op. Dat prijsvrij op shirt moeten we maar op de koop toenemen.
Zit toch op de rug, ik vind het best.
Vandaar John de Wolf in een prijsvrij reclame met die mislukte cabaretier en dat stomme zin aan in vakantie kind.
Fijn dat je eruit bent gekomen 🤗
Betekent dit dus dat we voorlopig niet meer van dat gezwel op de achterkant van ons shirt afkomen?
Ja, 10% korting op je vakantie op vertoon van je kameraadschap mag best toch...
Vind castore ipv Adidas overigens meer afbreuk doen.