Betrouwbaar
danilo-rangersweb

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Transfers

'Feyenoord en Rangers naderen akkoord'

FeyenoordTM

Rangers FC nadert met een nieuw neergelegde aanbieding bij Feyenoord een akkoord om Danilo los te weken. Dat meldt het Algemeen Dagblad zondagavond.

De Schotse recordkampioen heeft een ultieme aanbieding neergelegd bij Feyenoord ter waarde van meer dan zes miljoen euro. Daarmee tikken de Rangers de vraagprijs van de Rotterdammers aan.

Manager Michael Beale zag drie eerdere pogingen van zijn club op niets uitlopen, maar nu lijken de Rangers de minimumvraagprijs van Feyenoord te naderen. Sydney van Hooijdonk geldt op dit moment als meest concrete, mogelijke opvolger.

De Braziliaanse spits kwam in de zomer van 2022 transfervrij over van Ajax naar Feyenoord. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde na de laatste update in op 6.500.000 euro. Danilo staat tot medio 2026 onder contract in Rotterdam.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Met van Hooydonk in de basis tegen Real Madrid straks, man man man hahaha
Voordat Van Hooydonk eventueel ingaat op een aanbieding, dan zou hij er verstandig aan doen contact te zoeken met Karel Bouwens. Die was, begin jaren tachtig, enorm impopulaire in de Kuip. Zodra Bouwens in het veld kwam bij een invalbeurt klonk het massaal ' Laat Bouwens gaan douchen'. Vond Karel niet zo leuk. Ik wel. Dus Sidney: je bent gewaarschuwd!
Je krijgt voor dat geld echt niets beters. Rangers brengt wel het hoofd van de speler op hol door een salaris van 2,3 miljoen te bieden, maar om dat te kunnen betalen proberen ze de transfersom zo laag mogelijk houden.
Dan kan Feyenoord altijd nog weigeren.
Maar dan heb je wel een speler in huis die het gevoel heeft dat hem de kans op ruim 10 miljoen (over een periode van vier jaar) is ontnomen.
Hier verdient hij in die periode 5 miljoen. Ook niet verkeerd.
Mag toch hopen dat dit een gerucht is.
Ik heb nog altijd de hoop dat Feyenoord zijn contract opwaardeert en verlengt. Hij is in mijn ogen een zeer belangrijke schakel. Niet voor niets trokken we afgelopen seizoen veel wedstrijden in het laatste kwartier naar ons toe, vaak ook dankzij de dreiging van Danilo.
Ja daag. Dat lag echt niet aan Danilo...
Ik geloof niet dat Feyenoord hem laat gaan zonder dat ze ver zijn met een andere spits. Ik hoop niet dat het Van Hooijdonk is…, maar een andere spits met meer voetballende kwaliteiten
Feyenoord laat zich gewoon een oor aannaaien door de clubs die spelers voor een laag bedrag ophalen. Benfica en Rangers bieden Kokcu en Danilo een hoog salaris. En vanwege die positieverbetering moet Feyenoord maar akkoord gaan met lagere transfersom. Ik zou het omdraaien: als spelers wegwillen, dan moeten die clubs al het extra's dat ze aan salaris kunnen bieden maar in de transfersom steken.

Danilo verdient daar 1 miljoen extra per jaar. Dus 4 miljoen over contracttijd. Laat dat nou net het gat zijn tov bod dat Feyenoord nodig heeft om een waardige vervanger te halen.
Ik blijf erbij dat Kokcu een prima deal was. Gaat uiteindelijk richting de 45-50 mjn opleveren.
Dus jij denkt dat Kokcu minstens 85 miljoen waard wordt.
Help het je hopen, ben al blij met 65 miljoen
Benfica verkoopt doorgaans goed. En als hij voor ‘slechts’ 65 mjn gaat, was hij kennelijk niet zo geweldig als iedereen hier roept en is 40 mjn achteraf ook een prima som.
Snap niet dat we hem zo makkelijk laten gaan
Wanneer begrijpen mensen het nou hij wil weg kan meer verdienen en denkt basus te kunnen spelen i.p.v. op 2e plan. Daarnaast gratis gehaald en verkopen voor (Telegraaf) 7 mio. Prima deal!!
Financieel redelijk ok. Hij is wel iets meer waard. Sportief slechte deal.
Heeft gewoon een contract dus in hoofdzaak bepaalt Feyenoord. En waarom zou je hem laten gaan als je in de CL zonder spits zit en er nog geen redelijke vervanger is.
Zelfs FTM is stil.
Weet ook niet meer waar die aan toe is.
@FTM Sluiten we vandaag nog af met een positief nieuwtje
Kokcu, Szymanski, Idrissi, Dinalo Feyenoord verkoopt (te)veel scorend vermogen.
De enige die ze verkopen zijn Danilo en Kökcü die anderen werden gehuurd remember
Klopt, dat bedacht ik me ook, maar je kunt kennelijk meldingen in deze chat niet achteraf wijzigen. OK : Feyenoord laat teveel scorend vermogen vertrekken. De boodschap wordt er minder om.
En dan ben ik ergens blij dat men uitkomt bij een speler als van Hooijdonk die scoort meer dan Danilo het afgelopen seizoen
Danilo gaat niet weg, blijft hier. Ideale tweede spits achter Santiago. Goed voor de ontwikkelingen van Igor. Santiago mist ook de eerste CL wedstrijden..
Wishful thinking, hij gaat echt weg
Igor Paixão ziet zijn kameraad weggaan. Hij had veel steun aan Danilo. Hopelijk tast dat zijn ontwikkeling niet aan.

Danilo heeft toch laten zien dat hij een makkelijk scorende spits is. Zulke spelers met een doorlopend contract van drie jaar zijn vrijwel altijd meer dan tien miljoen euro waard.

Ik zou hem toch houden. Hij is zelf verzekerd van een basisplaats in de eerste twee CL-wedstrijden.
Ik vind het wat betreft de band tussen Danilo en Paixao ook heel jammer mocht Danilo daadwerkelijk vertrekken.

Maar kan me ook nog goed herinneren dat Sinisterra en Tapia destijds een soortgelijke band hadden, waarbij Tapia ook Sinisterra overal mee hielp in t begin enz.

En kijk hoe Sinisterra zich uiteindelijk ontwikkeld heeft 😁
Waarschijnlijk het beste om te gaan slapen. Ik krijg de indruk dat ze toch eerst willen verkopen voor ze gaan kopen.
Toch raar als je 30 miljoen voor Kokcu hebt en het startgeld van de cl
Feyenoord gaat hem gewoon binnen halen. Eerst spelen ze dat 2luik en dan tekent hij gewoon bij Feyenoord! Stelletje negatieve mensen hier!
Dat denk je? Of “weet” je dat?
Hij bedoelt ivanušec zijn club speelt kwalificatie voor champions league.
Nee dat weet ik niet, maar je kan toch ook zelf een beetje nadenken.
Dat denk ik!

Iedereen wil nieuws nieuws nieuws van ******, maar als er geen nieuws is kan hij het ook niet brengen.

Feyenoord weet echt wel wat het doet. En als spelers echt graag willen zoals Ivanusec dan komt hij echt wel. Maar voor hun is dat 2luik eerst belangrijk
Alles voor minder dan € 10 miljoen is een blamage. Niet omdat Danilo zo goed is, maar haal voor dat geld maar ‘ns een gelijkwaardige vervanger qua doelpunten en werklust!
6 miljoen exclusief bonussen is in één jaar tijd 6 miljoen verdienen (nog zonder aftrek van salaris). Dat is écht geen blamage. Het is hooguit jammer voor paixao.

Het komt op mij over als goed beleid.
Wat een bullshit. Wat maakt het nou uit wat hij wel of niet gekost heeft?! Dat is totaal niet relevant. Het gaat erom wat een vervanger gaat kosten
Die relevantie is er wel degelijk. Zonder relevantie van inkoopkosten bestaat er geen gezonde bedrijfsvoering. Zonder winst geen succes. Dat geldt binnen álle lagen van de voetbaleconomie.

Ik begrijp dat we allemaal meer willen voor Danilo, omdat wij allemaal vinden dat zijn waarde voor onze club een hoger bedrag zou moeten vertegenwoordigen. Maar puur bedrijfseconomisch gezien is dit géén blamage. Jij mag het uiteraard een blamage vinden, maar dat maakt het - gelukkig voor de financiële gezondheid van onze club - geen blamage.

Je overdrijft.
Ik begrijp dat je zeker geen bedrijfseconoom bent, maar eerder een opportunist. Gauw centjes ophalen en denken dat je er goed mee af bent. Echte onzin. Die zak met geld gaat echt niet scoren en wat haal je ervoor terug? Van Hooijdonk!!!
Doe nou maar rustig. Niet goed voor je bloeddruk, al die uitroeptekens.

Bij het sluiten van de transfermarkt staat er gewoon een sterk team, ook zonder Danilo :)
Kijk, met zo’n reactie kan ik nou ‘ns wat. Zeer volwassen en goed gemotiveerd. Kunnen anderen nog een voorbeeld aan nemen. Hulde😮‍💨
Het gaat er niet (alleen) om wat zijn vervanger gaat kosten, maar hoeveel kwaliteit deze heeft en later op gaat leveren.
Vanwege deze drogreden is Aursnes ook voor een appel en een ei verkocht (‘oh oh, wat maken we een winst in 1 jaar’). Een topclub moet verkopen naar wat een speler werkelijk waard is, niet welke winst je in een jaar maakt.
Daar ben ik het ook helemaal mee eens! Maar Nelson noemt het een blamage. Dat is het gewoon niet. Verre van. Een blamage zou het pas zijn als je hem voor veel minder dan zijn marktwaarde zou verkopen én geen reële vervangers op het oog hebt. Daar is met het bod van Rangers en het huidige scoutingsapparaat van Feyenoord totaal geen sprake van. Dus ik begrijp heel goed dat DTK het bod in beraad neemt.

En als je het hebt over de werkelijke waarde van een speler, dan komt Rangers met 6 miljoen toch stevig in de buurt van de geschatte marktwaarde van Danilo (6,5 miljoen).

Dus stop met zaniken jullie, heb geduld en houd vertrouwen. Slot blijft en Slot kan van een glazige aardappel nog een briljante spits maken.
Oké Sjors, wij stoppen. Jij mag doorgaan, want jij bent ook veel slimmer dan wij.......
Het oude bod was 6 miljoen inclusief bonussen. Dat werd resoluut van tafel geveegd. Als het nieuwe bod €6m is en we naderen een akkoord dan is de vraag wat de bonussen en doorverkoop zijn. Minder dan €7m (incl bonussen) + 20% doorverkoop zullen we niet mee akkoord gaan.

Ik snap nu de interesse in Sydney. Als je onder aan de streep Danilo kan ruilen voor Van Hooijdonk dan zal je qua goals gelijk blijven. Maar het plafond van Van Hooijdonk is hoger en Danilo zit redelijk op top van zijn kunnen.

Het zou me niet verbazen als niemand het volle salaris van Sydney over wil nemen en dat die Italianen daarom liever aan ons verkopen voor €8m omdat er niemand anders is die wil kopen en ze verliezen op huren.

Ze wilden de jackpot maar nu ineens is de prijs exact wat wij maximaal willen betalen.

En voor ons: of je nou Danilo of Van Hooijdonk inbrengt in de 80e minuut, dan zal er geen verschil zijn.
Waarom is het plafond van Sidney hoger dan van Danilo?
Omdat Danilo in potentie nooit onze eerste spits kan worden en Sydney nog rek heeft om dat wel te kunnen zijn. Arne zei al in zijn interview laatst dat bij sommige spelers de rek eruit is en ze niet meer kunnen verbeteren.
Jij denkt dat van Hooijdonk dat wel heeft? Danilo overlegt veel betere statistieken en kan 10x beter mee voetballen. En bij Bologna willen ze hem zo snel mogelijk kwijt. Maar misschien is Bologna een veel betere club?
Waar baseer jij op dat het plafond van V Hooijdonk hoger is van Danilo??? Dat moet je maar afwachten. Net zo min als je dat je zegt dat het qua goals gelijk blijft.. v Hooijdonk heeft misschien de potentie maar of het eruit komt valt te bezien.
Sydney zit qua xG hoger dan Danilo. Danilo mist in de 10 minuten die hij mag invallen zoveel 1 op 1 kansen waarvan Sydney's rendement statistisch maar ook gevoelsmatig hoger zal zijn.

Het gaat niet om de volle 90 minuten. Danilo scoorde veel als basisspeler maar als breekijzer presteerde hij bar weinig.
Nog positief nieuws voor ons @FTM

of morgen. “Feyenoord brengt 3de bod uit op Kroaat”
Zal nog wel weer een week duren voordat we weer nieuws krijgen...
Denk eerder ,feyenoord loopt Kroat mis en dan de dag erna Feyenoord loopt ook groot Russisch talent mis.
Mooi dat iedereen nu loopt te janken om danilo... nog niet zo lang geleden vonden ze hem niks meer vergeleken met de eerste helft van het seizoen... transfervrij gekomen en nu meer dan 6 miljoen ervoor vangen... free money... ik breng hem wel op de fiets...
Deels gelijk in. Gaat mij meer om zijn opvolger. Sydney nooit im een Feyenoord shirt..
Ik vond 6 miljoen wel aan de magere kant voor Danilo. Is geen topper, maar op zich prima als stand in. Zeker als je Van Hooijdonk ervoor terug zou halen, ga je er niet op vooruit - sportief en financieel niet.
Zijn marktwaarde is 6,5. Waarom zou je dan akkoord gaan met 6? 🙄
Zolang er geen vervanger is voor Danillo = niet laten gaan. Feyenoord is geen liefdadigheidsinstelling!!

Zou Feyenoord ECL spelen, mwaaah...
Zou FEyenoord EL spelen, ai ai ai.

Maar CL!! Kom op dit is seriueze shit! Er staat veel op het spel! JE doet mee met Competitie, Beker en CL.

Alle spelers heb je nodig en dat Danilo transfervrij is gekomen is geen reden om hem dan te laten gaan.

Kortom eerst een vervanger dan verkopen ..en niet andersom.
As seizoen moeten we er toch ook gewoon 11 op stellen?
@FTM verwacht jij dat Feyenoord nog gaat doorpakken met Ivanusec ?
Danilo transfervrij ophalen en voor ca 6 miljoen verkopen is prima. Heeft afgelopen seizoen laten zien niet het gewenste niveau te hebben. Dus wat mij betreft prima. Nu hopen op versterkingen... komen echt wel.
Een "It's happening" zou lekker zijn na dit negatief weekend.
Wat is er realistisch gezien zo negatief allemaal? Zijn vast meer targets die ook toppers zijn.
Zelfs als die "It's Happening" Sydney van Hooijdonk is??
Gewoon een goede speler voor plan B/C. De echte toppers komen heus wel hoor. relax :)
Je begint nogal zielig te worden over Idrissi, je hebt zeker thuis zitten janken toen wij in De Kuip juichten voor de 1-0 van Idrissi tegen Go Ahead
Wil je een sticker 😂😂😂😂als je t alleen tegen dat soort clubs kan moet je zkr niet verder met hem door.Als je dat wel gaat halen moet je niet naar az ajakkes en psv kijken
Ik schrijf enkel dat je nogal zielig begint te worden om nou onder ieder onderwerp Idrissi af te kraken.
Dat weten we nou wel, dat jij geen fan van hem bent.
Hoe je het ook wendt of keert, hij heeft toch een bijdrage geleverd aan het kampioenschap.
Ik kan spelers opnoemen die vrijwel geen bijdrage hebben geleverd, dus ja, ik snap niet zo om spelers door de zeik te halen.
De enige waar ik nogal kritisch op ben is Bullaude, die naar mijn mening veel beter kan, maar het niet doet, dat is veel kwalijker.
Ik heb ook moeite met van Hooijdonk, heb hem al een tijdje staan achter Gimenez ipv Danilo
Zeker helemaal mee eens kameraad.🫡
Wat een geklaag hier
Heb geduld en vertrouw slot en dtk nou eens
Hebben ze wel verdiend denk ik
En realisme.
2 jaar geleden hadden we nooit gedacht dat een 2e spits transfervrij gehaald voor 7 miljoen verkocht kan worden.
Bovendien scheelt het weer salarisruimte want hij verdient niet weinig
Ja fijn naar he niet wel beter halen als je verder wilt Grieken naar tot nu zie ik geen verbetering tov Kokcu en Danilo ( als Van Hooijdonk waar is) je hebt het oefenpotje gezien, denk ? Dat was om te huilen
Te Kloese vertrouw ik wel op maar in Slot niet.

En laat laatstgenoemde nou net een allesbepalende stem in het aankoopbeleid te hebben…
Wie heeft het team omhoog getrokken en kampioen gemaakt?.......kom op, je kan 't
Ik doel op het feit dat Slot een allesbepalende stem in het aankoopbeleid heeft.

Trainerschap en technisch beleid moet je naar mijn mening strikt gescheiden houden en een trainer moet dus niet op de stoel van de TD zitten, wat nu wel het geval is.
Je hebt ookl helemaal gelijk, jij bent een fan van dickie en van bronkhorst die het voor elkaar kregen dat het elftal 0 euro waard was.
We hebben nu twee jaar een trainer waardoor we voor 80 miljoen een paar
spelers hebbne verkocht.
En dat doet zeer bij het kneuzengedeelte.
Als Bullaude een beetje z'n best had gedaan, had ie nou 100 miljoen waard geweest, maar ja, te lui om te lopen zonder bal
Die 2 zullen het probleem ook niet zijn.
Ik heb het gevoel dat er achter de schermen mensen bemoeien met de transfer, waardoor ze niet tot stand kunnen komen.
Uiteindelijk schiet Danilo ze vrij makkelijk binnen, +10 goals voor je 2e spits. En kan evt ook op 10 spelen, waar je nu problemen hebt.
Lijkt mij stom om hem nu te laten gaan!
Danilo gaat nooit meer waard worden dan 7 miljoen. Deze deal is een noodzaak om verder te groeien op lange termijn. Haal voor de 7 miljoen weer een spits die over 2 jaar 30 miljoen waard is en je bent spekkoper.
10 miljoen is ook ter waarde van meer dan zes miljoen euro.
Dan kan er gesproken worden. Je zou gek zijn als je m voor 6M wegdoet.
Feyenoord heeft al meer dan 70 miljoen binnen inclusief champions league gelden
Mocht Danilo ook gaan

Wat heeft men uitgegeven inclusief contract verlengingen, nog net geen 15 miljoen

Lachwekkend!

Maar goed geduld is een schone zaak zeggen ze dan maar
Hoeveel van die geschatte 70M verwacht jij A. dat er al op onze rekeningen staat? En B. uitgegeven kan worden?
Om eerlijk te zijn geen idee wanneer dat op de rekening staat, maar hoe denk jij dat wij onze transfers betalen ?

Dat gaat op dezelfde wijze als hoe wij spelers verkopen lijkt mij.

Daarbij vergeten we ook nog even de transferwinst van vorig jaar.

Zoals gezegd geduld is een schone zaak, maar het duurt erg lang allemaal!!
Gewoon kalm blijven en vertrouwen in Te Kloese en Slot.
Ohw dat heb ik wel hoor, maar misschien minder geduld 🤣🤣🤣
Hou vol, komt goed. Echt.
We zijn nog in opbouw en aan het afbetalen. Corona heeft er flink ingehakt.
Voorzichige inschatting van mijn kant. 30% kunnen we herbesteden.
21 miljoen om 3-4 spelers te halen (inschatting hè.) Dan is het te begrijpen dat de dubbeltjes nog een paar keer omgekeerd worden.
In de afgelopen 2 jaar is er ongeveer 200 miljoen verdient aan transfers en Europa Cup inkomsten dus er zal toch wel al een beetje geld zijn om te investeren
Precies zoals je het zegt, een beetje.
De harde waarheid helaas. Maar het tijdperk Troost en Van Geel heeft meer schade berokkend dan goed voor ons was.
Dit is geen goede move. Mede door Danillo heeft Paixao het naar zijn zin en behaald hij een bepaalde rendement…
Als Paixao profvoetballer wil zijn zal hij toch echt op eigen benen moeten kunnen staan. Of denk je dat hij voortaan Danilo gaat volgen naar elke club waar hij heen gaat?
Prima beleid om 7 miljoen te cashen voor je 2e spits die vorig jaar transfervrij is overgekomen.

Nu 1 op 1 door investeren in een spits met potentie om klaar te stomen als Santi na dit kaar vertrekt. Met die 7 miljoen weer meer waarde creeeren.
Als je 7m krijgt, is dat waarschijnlijk 6M plus bonussen. Dan moeten er kosten vanaf en hou je 4m over om een vervanger te halen.
Succes! Daarmee haal je geen versterking.
Geert en Gimenez nog en de kas zit vol en geen team
Danilo is klassen beter dan s v hooijdonk. Kom op zeg.
Naja dat weten we nog niet echt hé, laat hij zichzelf maar bewijzen dan ook toch?
Maar niet meer als 5 mil mag ik aannemen.
FTM heb je ook nog goed nieuws?
Nou zou fijn zijn. Kan ik weer van de antidepressiva af;)
Gaan toch niet voor van Hooijdonk alsjeblieft zeg. Dan Danilo houden of goed scouten voor een kwaliteit eerste of tweede spits!
Prima deal, nu een wat betere spits aantrekken om klaar te stomen voor volgend seizoen. Wat mij betreft is dat geen van Hooijdonk.
Hier snap ik dus echt niets van. Steijn schijnt met zijn vuisten op tafel te hebben geslagen omdat hij 3 a 4 versterkingen nodig heeft om mee te doen voor het kampioenschap maar met hoe Feyenoord nu bezig is zijn we ons aan het elimineren voor het kampioenschap.

Voor degene mij hierop wil aanvallen. Mooie namen droppen en bagger halen is wat we gewend zijn uit het verleden. Ik geef DtK nog het voordeel van de twijfel maar als alle berichtjes van vandaag kloppen, maak dan je borst maar nat omdat we dan alleen in Europa komen via de play-offs en we dit seizoen het lachertje worden in de CL
Van Danilo naar Van Hooijdonk dan gaan we er op achteruit.
Gooi nooit oude schoenen weg voor je nieuwe hebt.

On topic: Danilo verkopen zou ik niet snel doen. Blijft van waarde voetbalt mee en maakt zo nu en dan een goal.
Van Hooijdonk kost maar 2 miljoen. Dat is natuurlijk een koopje. Heeft zich bewezen in de eredivisie.
Bron?
Zijn club wil 8m hebben, maar verwachting is dat het wat minder kan worden omdat trainer m al niet mee wilde nemen op trainingskamp (hoewel hij ondertussen gewoon mee is).
Sydney kost wel een veelvoud van 2 hoor
Veelvoud, kan dus meer zijn zou rekening houden met 6-8 mil
Hij moet weg dan is 6 tot 8 fors..als ze hem top op 8 inschatten. Maar in ruil met Bullaude plus 2 ook prima.
Ze vroegen 8, zal dan nu niet opeens zoveel minder zijn

Bullaude daarnaast gewoon houden
Je vraagt je af hoeveel geld Feyenoord te besteden heeft. Volgens mij nog steeds niet veel.
Ik hoop dat Feyenoord al nagenoeg rond is met een vervanger…. Anders zou ik hem niet laten gaan op dit moment
Als je de interviews met Te Kloese en Slot zo ziet dan hebben ze niet genoeg budget om voor twee posities twee echte versterkingen te halen op korte termijn. Daarom duurt het allemaal langer dan we zouden willen. Vroeg in de window kopen is duurder zo lijkt het. Later in de window komen er meer mogelijkheden.

Danilo verkopen, van Hooijdonk huren. Dan kunnen de binnengekomen miljoenen van Danilo wellicht net het verschil maken om slagvaardiger te worden en twee toppers voor linksbuiten en aanvallende middenvelder te halen.
Zeker, maar wel wat genuanceerder dan vele opmerkingen hier.
and then the slot will say that 'the new player needs time' and will only start playing in February. It makes no sense. This is the market, prices have gone up. You need to offer more already, not some 5 million for a player worth 15 million.
Huren. Bologna wilt van hem af.
Er zou zo n 30 miljoen zijn die beschikbaar is voor transfers. Ik denk eerder dat ze dat potje niet allemaal willen uitgeven en wachten tot een Idrissi gehuurd kan worden oid.
Als ze progressie willen maken horen de wat duurdere transfers daar nou eenmaal bij, anders moeten ze lekker uitspreken dat we ons de komende jaren willen meten met ECL / EL ploegen ipv CL.
Wat een paniek om niks. Danilo was gratis. Als je hem goed kunt verkopen. Doen en wat beters halen. Weet alleen niet of dat Van Hooydonk is. De waarheid kennen we ook niet.
"Doen en wat beters halen" we are already on 23 July and the successors to Szymanski, Kokcu and Idrissi are not there, and they have been gone for a long time. At this rate, danilo's successor will be in October from a free transfer
You understand that we have an insanely good midfield with Zerrouki, Timber, Wieffer, vd Belt? Don’t see midfielders coming in.
Haha heb je de oefenwedstrijden gekeken?
Middenveld heeft totaal geen stootkracht of creativiteit
Beter dan vorig jaar de oefenwedstrijden. En vanwege het woordje ‘oefen’ hecht ik niet te veel waarde aan de uitslagen.
with us the midfield is non-existent. We don't even have a number 10...
Precies, ik heb ook vertrouwen dat ze er dan iets beters voor terug halen. Misschien is van Hooijdonk in beeld als 3e spits want die zochten ze ook nog volgens mij.
Ik ben dat als Van Hooijdonk klopt, wordt het echt niet beter en Danilo is echt zo skecht niet
Ik vind het geen lekkere naam voor een spits, Zit Nie... Ik laat mezelf wel uit
Sidwell van Hooijdonk had voor mij ook beter geklonken.
Dat ze danilo uiteindelijk verkopen kan ik ergens nog begrijpen. Maar dat ze dan met v Hooijdonk als vervanger komen aanzetten?????????????????
Kopsterke plan B/C spits hebben we nog niet. Beste scenario een type Danilo terughalen én van Hooijdonk erbij voor openbreken wedstrijden.
Overwintering kan je al bijna afschrijven dan.
Ik zou eerst die plan.B spits halen en daarna pas V Hooijdonk. Straks heb je Gimenez met daarachter v Hooijdonk. Zie het al gebeuren......
Je wordt gewoon uitgelachen dan
Dst gebeurt nu al, al is dat beetje voorbarig. Maar het nieuws dat Feyenoord het ziet zitten in V Hooijdonk doet bij menig voetballiefhebber laat staan feyenoorder z'n wenkbrauwen fronzen..
Denk je niet dat jij inmiddels ook niet uitgelachen wordt , lekkere zuurpruim 😂😂😂😂
Doe dan Kramer ipv van Hooijdonk als breekijzer inbrengen
Eerder plan Z die van hooidonk ik zie zijn vader bij elke media zeuren als santi paar wedstrijden wat minder speelt
Volgens mij kan Santi Gimenez aardig koppen hoor! Het probleem is dat er geen goede voorzetten komen..
Volgens van der Kraan moet er nog 3 a 4 miljoen bij wil Feyenoord gaan praten. Die zit er weer eens helemaal naast
Laatste 3 biedingen gaan allemaal over 6M. Ook een beetje vreemd, toch?
Vind 9-10m ook wel een logisch bedrag. Kijk maar wat Pepi kostte en wat ze vragen voor Ueda. Daarnaast belangrijk voor groei van Paixao. Die verkoop je niet voor 6M.
Danilo wil blijkbaar zelf graag naar Rangers, jammer dat hij weggaat. Ik kan me niet voorstellen dat ze die Japanner van 10 miljoen gaan halen. En van Hooydonck is puur en alleen een afmaker. Die zie ik de boel niet afjagen. Hoop dat er een andere spits in beeld is.