Betrouwbaar
Luka Ivanusec | @HNS_CFF [Twitter]

Transfers

'Olympique Marseille wil Feyenoord aftroeven'

FeyenoordTM

Olympique Marseille heeft zich bij GNK Dinamo Zagreb gemeld voor Kroatisch-international Luka Ivanušec. De linksbuiten staat ook in de concrete belangstelling van Feyenoord.

Met dat nieuws pakt Abdellah Boulma zondagmiddag uit. De Franse Champions League-deelnemer zou daarbij een verbaal bod uit hebben gebracht om Ivanušec los te weken.

Feyenoord is nog altijd concreet, maar pakte vooralsnog niet door met een derde aanbieding om Ivanušec definitief los te weken.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

O, daarom duurt het zolang voor deze transfer rond komt, Feyenoord heeft zijn bod waarschijnlijk non-verbaal uit gebracht...;-)
'Non-verbaal'

Zo! Dat klinkt deskundig zeg.
Je kent de voorgeschiedenis niet. ;-)
Nee, deze grap heeft nl geen voorgeschiedenis. Hij staat helemaal los van het plaagstootje dat ik je bij een ander topic gaf. Is het iets te hard aangekomen? Sorry dan, dat was niet de bedoeling.
Volgens mij kan jij niet tegen dit plaagstootje. ;-)
Jawel. Ik reageer iig niet met een term als 'zeiken' op jouw reactie. Maar je kunt je idd afvragen of de meer inhoudelijk reactie nodig was. Punt voor jou.
En bedankt te kloesse lekker gehandeld keurig netjes nu hoeft het niet meer. Goed bezig fantastische td veel woorden weinig daden
Ik heb op andere punten ook wel eens kritiek op DtK maar heb daarbij ook oog voor zijn verdiensten. Jouw cynisme is meteen weer de botte bijl: Omdat hij niet doet wat jij graag wilt dat hij doet, deugt er ineens niks meer van de man. Zo'n oordeel zegt meer over jou dan over Te Kloese.
Julian dealer
Is een 10 en kan ook linksbuiten spelen
Is al lang geen basis speler bij psg
Mag weg en kan zijn carrière weer op gang brengen bij feyenoord
En kan weer een speler worden die belangrijk kan zijn voor feyenoord
Is toch totaal niet haalbaar….
Hij kan okk banken bij psg
Of spelen in de kuip en cl
De stakeholders, de feyenoord fans, worden nog niet echt meegenomen door de td enof de trainer. Ik had niet verwacht dat er nu nog steeds geen stappen met die kroaat zijn gezet. We blijven reactief acteren ipv met een plan te werken en dit realiseren. Kom ik toch weer terug op de vraag hoe het met het geld zit. Als feyenoord geen toptransfers had gehad, waren we dan failliet gegaan?! Waar het geld aan besteed of gereserveerd voor wordt blijft een Black box waardoor we weinig begrip kunnen opbrengen voor de huidige gang van zaken.
Kijk de jaarcijfers na van Feyenoord en zie dat er nog een hele weg te gaan is.
Maar, wat als die goede transfers (Malacia, sines sinisterra en nu weer wat transfers) niet tot stand waren gekomen, faillissement?! Waar blijft het geld dan?
Waar het geld blijft , nou in de bodem loze schulden pot en naar de belasting
Naar de vvf , enz . Allemaal lijken uit het verleden .plus nieuwe schulden onder andere een bank uit amerika enz
Dus veel geld om dure spelers te kopen is er niet.
Maar ik heb vertrouwen in te kloese en slot ,
Wat een paniek hier…. Ze zijn heus niet gek bij Feyenoord. Die snappen echt wel dat er een risico is dat er een andere club een hoger bod doet… Blijkbaar hebben ze redenen om de onderhandelingen op deze manier aan te pakken en/of willen ze niet betalen wat Zagreb vraagt… Iedereen doet nou net of Feyenoord heel erg lui, onkundig of naïef is. Dat geloof ik namelijk niet…
Een bod van een andere club werkt hoe dan ook in het nadeel van de onderhandelingspositie.
@FTM,Kunnen we nog wat verwachten vanavond of blijft het alweer stil...
Potje geneuzel en getreuzel!!
Zullen we anders gewoon een keer doorpakken?
Als jij dan ff tig miljoen naar feyenoord overmaakt dan kunnen ze doorpakken
Feyenoord heeft niet veel geld , daarom wordt er verstandig beleid gevoerd, heb vertrouwen in bestuur en technische staf van feyenoord.komt goed en anders roeien met de riemen de men heeft
Ivanusec heeft zelf keuze gemaakt voor Feyenoord, toch?
Ja maar als Feyenoord er niet uit komt met Zagreb houd het op
Als Marseille meer bied gaat hij natuurlijk daarheen!!
Its al about the money , geef ze is ongelijk een prof moet in pakweg 17 jaar zich financieel onafhankelijk voetballen , clubliefde zoals vroeger bestaat niet meer
Dus wie meeste betaald daar gaan ze spelen .
CL-deelnemer?
Moet net als Zagreb in de voorronden zich proberen te plaatsen.
L’OM is dus een directe concurrent van Zagreb.
Die gaan dus nu echt geen zaken doen.
Krijgen we ook nog eens goed nieuws dit weekend?😂😭
Nope. Alleen nog meer slecht nieuws.
Als je een begroting hebt van 100 m. en daar zit een salarisbudget in van 23 m. Dat geeft niet veel ruimte voor grootverdieners.


Enkele vragen aan de kenners hier.

Je koopt een speler voor 20m en legt hem voor 4 jaar vast. Tegen een salaris van 2m.
Die speler kost je dus in je eerste jaar 22m en 5m afschrijving.
Hoeveel belasting betaal je dan over de aankoop?

Als je die speler na een jaar verkoopt voor 30m dan maak je 15m brutowinst. Aankoop minus afschrijving. Hoeveel belasting betaal je dan? 25% van de boekwinst?

En hoe zit het met de verkoop, dan gaat er 20% naar de vvF om aandelen terug te kopen.
20% van de verkoop, of van de boekwinst? Ik heb geloof ik ergens gelezen, 20% van de verkoop, dus dat tikt al lekker aan,
Is bovenstaande de reden dat we slechts 40% kunnen herinvsteren, 100% vd verkoop, minus afschrijving, minus 20% vvF, minus 25% belasting?

Zinvolle reactie, graag, of anders liever helemaal niet.
Goeie vraag, alleen de verkeerde plaats om de vraag te stellen. Hier willen veel mensen liever zonder nadenken de boel komen afzeiken. Die denken liever dat er in het "dwaasgebouw" wordt gestolen van de transfer opbrengsten...
Klopt, ik hoop dat er eentje tussen zit met kennis. Wellicht hoop ik tegen beter weten in, maar toch., niet gevraagd is niet beantwoord.
Ik hoop het met je mee, ben er ook wel benieuwd naar.
https://www.vi.nl/pro/zo-veel-verdienen-ajax-psv-en-feyenoord-echt-aan-transfers/share/6a03b8cb4b
Zinnige vraag, waar ik ook het antwoord niet op weet.
Begrijp het eerste deel niet helemaal, maar dat is het gevolg van dit uittikken in plaats van face to face bespreken.
Jij zegt aan koop 20 mln. 2 mln salaris
Kosten zijn dan 22 miljoen en 5 miljoen afschrijving.
Nu neem ik aan dat jouw vraag is wat de kosten zijn over de 22 miljoen. De afschrijving is een vermindering van de boekwaarde. In feite is jouw investering van 22 miljoen op dat moment 17 miljoen waard. Over afschrijving heb je naar mijn mening geen verdere externe kosten.

Even om de gedachte helder te krijgen.
Nee, gaat me puur om de belasting over de aankoop en over de verkoop. Bij verkoop over de waarde of e boekwinst? Maar hoeveel belasting betaal je over de transacties en hoeveel lekt er weg naar zaakwaarnemers en tekengeld Dit om helder te krijgen waarom er maar 40% geïnvesteerd kan worden en hoe ik dat ongeveer kan berekenen.
De afschrijvingen zitten verder wel in de begroting, net als de salarissen.
https://www.vi.nl/pro/zo-veel-verdienen-ajax-psv-en-feyenoord-echt-aan-transfers/share/6a03b8cb4b
Kijk hier is naar aub .
Ik heb begrepen dat terugkoop aandelen van VvF alleen mag van (boek)winst. Als de jaarrekening is opgemaakt en de Vrienden hun dividend over de winst hebben gehad (normaal 2% maar met prijzen volgens mij meer), dat er dan besloten kan worden daarvan aandelen terug te kopen. Dat is onder Jan de Jong voor een klein deel gebeurt met de winst die toen met de CL werd gemaakt, maar er is toen ook geïnvesteerd in 1908 en Varkenoord. We wachten de jaarrekening dus af en kijken wat het resultaat is, en wat daar instaat over in- of verkoop van aandelen.
Kijk even op ad.nl daar staat of stond vorige week een filmpje wateen club overhoud aan een transfersom van een speler die verkocht is.
20% belasting 5% opleidingsvergoeding 5% voor zaakwaarnemer . Soms 5% voor de speler ligt aan afspraken in contract .plus het feit dat transfersommen nooit in 1x overgemaakt worden naar een club altijd in termijnen .
Plus de schulden van feyenoord , vvf , belasting dienst, plus bank uit amerika tel uit je winst. Veel blijft er niet over .
https://www.vi.nl/pro/zo-veel-verdienen-ajax-psv-en-feyenoord-echt-aan-transfers/share/6a03b8cb4b Kijk hier maar ff naar
Ok, met wat hulp (dank!) en verder googelen kom ik dan op:

20% belasting
5% zaakwaarnemer
5% opleidingsvergoeding
5% tekengeld (aanname)
5% notaris plus juridische kosten (aanname)
5% naar de vvF
Dus 55% resterend, maar niet alles is ook al binnen natuurlijk.

Dan zijn er de vvF waarmee is afgesproken dat die 20% van de netto transfersommen ontvangen.
Onduidelijk is, of dit over de totale window is of per verkoopgeval.
Ik neem aan de totale window, dus aankopen minus verkopen, en dan om ik uit op ongeveer 5% van de aankoopbedragen.
Detail: Feyenoord heeft tot nu toe voor ca 40m verkocht en voor 12m gekocht.... 55% van 28m is een slordige 15m budget.

Voor verdere aankopen moet het dus uit de Conference League gelden komen, waarvan ook weer 15% naar onze vrienden gaat. De Conference heeft bruto 17m opgeleverd dus dan kom ik ook op ongeveer 15 mio uit. Plus het bedrag dat de club normaal al beschikbaar heeft uit normale bedrijfsvoering..

Veel natte vingerwerk, maar die 45% lijkt me duidelijk.
Je zit aardig in de richting , daarom is champions league nu en volgend jaar zo belangrijk financieel gezien ,win je een paar wedstrijden nog beter hoewel je dan ook bonussen moet betalen je spelers en staf , dus 2x achter elkaar
Championsleague maak je kwa geld en gezondheid van je club reuze stappen . Maar geen garanties he , maar dat snap je wel denk ik.
@FTM is er wel de verwachting dat er voor de JC Schaal versterking is aangetrokken? En dat mogelijk die topdeals afketsen?
@FTM, je gaf gisteren aan na het bericht van SvH dat je nog zeker 2 primeurs had. De ene was van Bullaude. We kijken nu uit naar de andere.
Volgens mij hebben we wel te maken met een reactierecord onder deze post😂
Het is allemaal niet daadkrachtig. Je kunt wel roepen dat je geduld moet hebben maar maar duurt veel te lang dit. Andere clubs zitten niet stil he
En wij ook niet het is een spel je probeert zo min mogelijk te betalen voor een speler he
Klopt. Maar goede spelers leiden tot interesse. Feyenoord is niet alleen he. Dus hoe graag wil je hem hebben. Ik lees alleen maar twijfel. Prima maar schakel dan door. Mij is wel duidelijk dat die kroaat en rus niet komen.
Jij snapt het en ik ben het met je eens. Maar pas op hoor, dalijk vinden ze jouw reactie ook nog kinderachtig hahaha. Rare trend.
Andere clubs hebben blijkbaar betere td er zitten.Maar wel tegen mvg aanschoppen
Swss in nl psv en az.Gaat om buitenlandse clubs die hem willen
PSV 2 " topaankopn" maar beroerde verdediging AZ klopt maar ook flink ingeleverd. Het is niet de TD maar gaat altijf om geld..
Az heeft betere verkoop en inkoop.az heeft betere jeugd.PSV is nog niet klaar en gaat sws nog achterin wat halen en nog voorin.
@FTM Binnenkort weer een podcast/space/YouTube live?
Maar is het ook een leuk nieuwtje dat wachten we af rond de klok van 11 en 12 onze mede-kameraden
Pfffff het schiet maar niet op he,krijgen zometeen alleen maar afdankertjes!!
Het Slot wil middelmaat narratief wordt weer lekker opgestookt zie ik, haha.
Ik begrijp dat ook niet helemaal. Trainer wil toch met zo goed mogelijke spelers werken? Misschien mis ik wat info.
Denk dat die pissig is dat die niet naar spurt mocht.Anders haal je geen middelmaat
Hebben jullie wel naar interviews van Slot gekeken afgelopen week. Dan weet je dat hij geen middelmaat wilt maar betere spelers dan die weg gaan!!
Heb je ook meegekregen dat er geen geld is.Slot is helemaal wild van slappezak idrissi daar gaat die voor.nou das toch echt middelmaat
Slot is een knoeier, bedoel je?
Ja hij slaat door hij denkt dat die t voetbal uitgevonden heeft.wil jij beweren dat idrissi zo geweldig was.Tegen de kleintjes ja grote wedstrijden niet gezien
Dat bedoel ik dus. Twijfelen en niet doorpakken. We hadden allang compleet kunnen zijn. Dit loopt nu volledig in de soep.
Pfff wat een reacties lijken wel kleine kinderen heb geduld
Jouw reactie is wel volwassen wil je zeggen? Ik geef gewoon ene mening, maar blijkbaar is het een trend onder eenboel mensen om elke reactie kinderachtig te noemen. Dat is pas kinderachtig ;)
Nee dat het volledig in de soep loopt als een speler waarschijnlijk niet komt🙈🙈🤣🤣🤣🤣
Kijk dit is precies wat ik bedoel, kleine kleuter ;)

Ach je hebt vast niets beters te doen dan dit. Stakkertje haha
Ik ben positief zouden jullie ook eens moeten zijn
TimPeters,

Positief. Wat jij wil. Hm laat me even denken... Maar jouw reacties waren niet bepaald volwassen.
Doe nou eens volwassen allemaal joh. Jeetje wat een wedstrijd verlossen is dit
Ach Peetje, ik zeg alleen waar het op staat. Hij gaat zijn gang maar, alsof ik er mee zit.
Ja tot kerst.Kan het schelen spelers hoeven niet aan elkaar tewennen ben jij gek
https://www.vi.nl/pro/zo-veel-verdienen-ajax-psv-en-feyenoord-echt-aan-transfers/share/6a03b8cb4b
Kijk hier ff naar , verklaart veel
Komt allemaal wel goed. Heb er alle vertrouwen in. Dit seizoen gaat gwn weer prachtig worden! 🙌🏼
Denk eerder dat er een eventuele twijfel heerst bij wie dan ook binnen Feyenoord over de speler Ivanusec, dan dat we daadwerkelijk niet doorpakken. Maar das puur gevoel.
Bij niemand, hooguit bij de hoofdtrainer.

Het gaat om het toeslaan met een recordbedrag.
De hoofdtrainer heeft twijfel, maar is wel overtuigd van Van Hooijdonk. Hoe dan?
Andere positie en die is voor 2e spits?
Dan word t tijd dat die wakker word
De hoofdtrainer is wel een belangrijke schakel.
Hij is zeker belangrijk (gemaakt), maar misschien moet Feyenoord ook de langere termijn overwegen
Misschien hadden ze hem moeten laten gaan.Hij vind zich zelf wel zo belangrijk
Er is een tijd na Slot, maar daarentegen is hij wel de gene die hem moet opstellen. Als hij zou twijfelen dan snap ik best dat de club niet zo happig is om om en nabij een miljoen of 9 neer te leggen.
Slot heeft liever Idrissi. Dat is zijn grote wens.
Hoop dat idrissi voor slot n blessure krijgt en tot december niet meer kan spelen
Waarom zou er twijfel zijn en het misschien te maken dat het vlaggetje niet Nederlands genoeg is?? Zijn er schaduwlijstjes met vergelijkbare spelers met een NL vlag achter hun naam die ook nog betaalbaar zijn?
We zijn nu op het punt dat we dat recordbedrag keer op keer moeten verbreken.

Want een onzinreden van het bestuur.
Feyenoord heeft nog een kleinen 40 dagen om toe te slaan. Tijd zat. 💪🏾👊🏾🥇
maar het nieuwe seizoen begint al binnen 2 weken
Dat is waar en jammer. Maar als je een echte versterking haalt dan staat ie er vast meteen. Gaat kennelijk toch om topaankopen. Op JC schaal na zijn er wel 3 makkelijke wedstrijden in de competitie.
sparta uit kan lastig zijn, hebben afgelopen seizoen een goed seizoen gedraaid.
Inderdaad. Zoveel tijd is er niet meer.
Ja en dan moet het elftal nog inelkaar gezet worden en dan mist er toch wat en dan ben je telaat
Ik hoop het wel maar ik denk dat er geen goed nieuws komt en dit is een teken van rustig dus dat er niks komt toch FTM
Heb je vandaag nog een nieuwe story te melden ? Je doet het top hele zomer telefoon in hand kijken of jij update hebt is mooi💪🏽
Kom maar op met Idrissi jezus ik dacht dat we stappen zouden maken
@FTM Is Fabian Rieder een optie aangezien Zakharyan (zeer waarschijnlijk) niet komt?
Oh, oh, oh, en dan blijkt die Ivanusec toch niet zo heel goed te voetballen. Diezelfde bashers hieronder vallen dan over elkaar heen: hoe heeft die DtK toch zo’n minkukel voor zoveel geld kunnen kopen?? Opportunisme ten top🙃
Oooooo en dan is die sauer toch telicht en verlies je paar x fors omdat je elftal tesmal en niet goed genoeg is.Wat doen we dan vuurwerk en maasgebouw aanvallen
Wat kunnen mensen zich druk maken man.
terecht toch ? blijft gewoon jammer en zorgelijk je hoop dat er versterkingen komen en dat je weer een stap kan zetten wat nodig is in de CL
als je dan blijf hangen in spelers als idrissie , v hooijdonk dan zakt je broek toch af
Die versterkingen komen echt wel…
Er komen iedere keer de meest mooie namen voorbij , maar feyenoord wil maar niet doorpakken , aan het einde van de rit zit je gewoon met Idrissi , eiting en van Hooijdonk....wat een gigantische afknapper weer en volgens mij weet r*utger ook donders goed dat de zaken er zo voor staan , alleen wacht hij nog even met dit teleurstellende nieuws te brengen. Ik ga mij in ieder geval niet meer op voor ons doen klasse spelers rekenen , kan het op het einde van de rit alleen maar mee vallen!
Ik heb nog geen seconde gerekend op de komst van klasse spelers.
Scheelt een hoop irritatie, frustratie en ongeduld.
Zouden er (veel) meer hier moeten doen.
Ik hoop er overigens wèl op, even voor de duidelijkheid.
Al vaker door laten schemeren dat het niet makkelijk wordt om een goede window te draaien
Klopt het dat Feyenoord van de binnenkomend transferinkomsten 40% mag besteden?
Maar je zei paar dagen geleden dat er straks wel een goede selectie staat hoe dan met dit nieuws
Die staat er ook al joh, niet zo paniekerig allemaal. Vorig jaar rond deze tijd exact dezelfde paniek en kwam allemaal goed. De basis die er nu halverwege juli staat is al veel beter en breder dan wat er vorig jaar rond deze tijd stond . Geloof me: gaat echt weer goed komen
Het komt wel goed dat vertrouwen heb ik, niet makkelijk betekent niet dat het onmogelijk is 😉
@FTM en van de week geef je nog aan dat er in augustus een goede selectie staat.
Dat kan nog steeds hij zegt toch nergens dat dat niet kan???
Goed om te weten. Dan houdt ik mijn verwachtingen laag. Doodzonde heb het idee dat je met een paar echte versterkingen dit jaar weer kampioen kan worden.
Vorig jaar viel ook de naam Lee Kang-In, maar van de ene op de andere dag was die naam plotseling in het niets verdwenen. Niemand vroeg er ook meer naar.
Ik sta er precies zo in - ik denk ook dat hij nog komt en volgens mij werd marsellie 3de en dat is vooronde cl kan het mis hebben en anders halen ze dat echt wel maar ik denk dat hij nog steeds naar ons wil komen 🙌
Allemaal ploegen die geen cl spelen daarom koos die voor feyenoord.
Het zou super zijn. Maar nogmaals, als 'ie komt vreet ik m'n schoenen op.
Ik wordt hier moe van feyenoord moet gewoon die Kroaat halen duurt nu veels te lang
Anders schiet je het vast voor en tref je een betalingsregeling met Feyenoord.
Als ze t geld niet hebben waarom dan wel praten.
Klopt…die Rus vind ik minder van belang. Dit lijkt een spel versneller/verlegger als Kokcu…is welkom. Vervanger van Symanski kunnen we altijd nog gokken op Gini
Luka heeft clubs uit Duitsland, Italië en Spanje aangegeven dat hij vol voor Feyenoord wil gaan.

Het lijkt mij sterk dat een Franse club hem dan op andere gedachten kan brengen. OM speelt welliswaar CL, maar de kans om daar kampioen te worden is kleiner en de concurrentie groter.

Bij Feyenoord zal hij binnenkomen als een meneer doordat hij het transferrecord zal zijn. Bij OM is hij één van zovelen.

De vraag is nu alleen of deze interresse enige roet in het eten gooit voor Te Kloese. Dennis is een meesteronderhandelaar die het onderste uit de kan probeert te halen voor ons Feyenoord en publieke interesse van andere clubs betekent meestal dat verkopende club of de zaakwaarnemer de druk op wil voeren.

Ik verwacht nog altijd dat Luka komend seizoen in onze tempel te bewonderen zal zijn. Maar ik verwacht ook dat Dennis zich niet gek laat maken door deze vermeende interesse. Het gaat slechts nog om tonnen en de voorwaardes van bonussen en dit ziet eruit als een poging Dennis overstag te laten gaan.
Ik sta er precies zo in - ik denk ook dat hij nog komt en volgens mij werd marsellie 3de en dat is vooronde cl kan het mis hebben en anders halen ze dat echt wel maar ik denk dat hij nog steeds naar ons wil komen 🙌
Wat heb je gedronken? Dat is namelijk goed spul
Een zekere Italiaanse spits had ook alle clubs af gezegd en wou écht alleen voor Feyenoord tekenen. Die speelt nu bij Leeds United, omdat Feyenoord niet aan het bedrag wou voldoen.
Ik begin een hekel aan die te Kloeze te krijgen. Laat hem opdonderen
Theo , zoek hulp , ga wandelen in het bos. Adviseer om jouw reactie te herroepen.Het is beneden alle peil .
Je kunt zijn naam niet eens schrijven.

Deze heer heeft vorig jaar het meest hectische transferwindow in de geschiedenis van de club behandeld. En een kampioenswaardige selectie samengesteld terwijl hij maar €35m uit kon geven.

Een beetje meer respect zou op zijn plaats zijn.
Wat een onzin. Als jij leiding had was Feyenoord ten gronde gegaan
Fat hebben straks meer wanneer succes uit blijft
Primeur dit primeur dat uiteindelijk gaan ze allemaal naar een andere club om dat wij zuinig gaan wezen. Betaal gew9on wat ze willen als je hem graag wilt gaat allemaal nergens over.
Zakharyan ook al dalijk niet man man man l.
Volgens Twitter is Marseille rond met Sarr. Maar vind stiekem wel dat Feyenoord een beetje assertiever mag en misschien moet zijn op de markt
Sarr is van nature een recht poot. Dus geen links buiten
Marseille heeft toch ook al interesse in Sarr van Watford, Bamba van Lille en Aubameyang. Geloof er niet zo in dat hun boven op die spelers ook geïnteresseerd zijn in nog een buitenspelen of aanvallende versterking. Maar wie weet..
Geen paniek,hij heeft zelf toch aangegeven dat hij het liefste naar feyenoord wil,dus het zal wel goed komen
Ja maar hij blijft niet wachten.
Feyenoord moet nu dan wel echt door gaan pakken
Maar als die slim is kiest die voor Marseille. Feyenoord gaat voor slappezak idrissi
Dat gaf een zekere Gnonto vorig jaar ook aan. En die speelt nu toch echt voor Leeds.
Geen reden tot paniek. Feyenoord staat er goed voor. Zerrouki voor Kökcu. Minteh en Sauer voor Idrissi. Breedte versterkingen in de vorm van Beelen en Van den Belt en ca 20 miljoen transferbudget nog over voor een degelijke nummer 10. Geen zorgen!
Je mist de linksbenige Szymanski.
Timber kan echt niet op 10.
Prima om 60e min in te brengen voor Wieffer
Je bent momenteel op 4 posities zwakker dan vorig seizoen. Wieffer wordt nu als 8 gebruikt omdat Zerrouki daar niet kan, effectief heb je dus een 6 die minder is dan vorig seizoen, een 8 die minder is en een 10 waar je nog niks van kan zeggen. Dan ben je Idrissi kwijt die meestal Paixao uit de basis hield. Alleen de breedte is verbeterd. Met 2 aankopen wordt het nog steeds lastig, eigenlijk moet je ook nog een 8 halen en als je echt beter wil zijn dan vorig seizoen ook nog een extra vleugelspeler bovenop die ene die we zoeken.
Helemaal mee eens. Je zou sowieso nog een goede 8 moeten aantrekken en het liefst nog een rechtsbuiten en rechtsback (of rcv en Geertruida op rechts) buiten de "10" en linksbuiten.
Paixao en Wieffer zullen naar verwachting zichzelf verder ontwikkelen tot top eredivisie dit seizoen. Ze spelen ten slotte nog maar een half jaar basis.

3 september bij Utrecht-uit, na sluiten van transferwindow hoef je pas top te zijn. Eerste speelronde kom je wel door met de huidige selectie zonder puntverlies.

Ik verwacht de transfers wel in de laatste 2 weken van de window. Dan kan je toppers halen voor een lager bedrag.
Dat spelers goedkoper zijn aan et eind roepen er heel veel maar is nergens op gebaseerd.
Alireza hield paixao uit de basis niet idrissi. En dat heeft veel te lamg geduurd met de inbreng die paixao had de laatste maanden
Sauer moet het nog laten zien .Een echte test nog niet gezien.Minteh heeft me ook niet overtuigd. Dit elftal pakt geen punt in de cl en speelt geen rol van betekenis in de competitie. Dit is net zo'n jaar als onder van Geel.Kampioen worden en niet versterken
Blijf alsjeblieft ver bij Feyenoord vandaan
O en dat bepaal jij.😂😂😂😂😂😂
Fout vrouw😂😂😂😂😂nou je hebt pech ik namelijk al heel lang een sz.En een mening mag iedereen hebben .Dit is amaturisme. We zijn er op achteruit gegaan hoor.
Die feyenoordraaf die feyenoord met een f schrijft in plaats van met een hele grote F kan niet anders dan een neus zijn . Alles en iedereen is mislukt of een mislukking of een slappe zak volgens hem, maar geloof me : het jochie heeft zelf nog nooit iets gepresteerd om echt trots op te zijn. Ver weg blijven van ons mooie FEYENOORD graag !
Elke club in de cl is een zware dobber.dit feyenoord is niet erg sterk vooral aanvallend erg slecht..En als ik lees dat slapzakidrisi hot is dan weetje dit word weer een verloren jaar
En nu in gewoon Nederlands..??😱
Is volgens mij erg duidelijk.Feyenoord gaat weer voor middelmaat. Omdat het goedkoper is
Hoor wat je zegt. Zerrouki voor Kokcu.
Deze uitspraak heb ik overgenomen van onze generaal Arne.
Dat kost je 15 punten dat verschil
Dat kan maar niet als je er op 2 posities er vol op vooruit zou gaan bijvoorbeeld luka voor idrissi geef een voorbeeld
Dan word het team sterker dan 1 individueel maar kokcu mis je inderdaad zeker maar heb nog zeker vertrouwen of niet dan ?
Je verwacht toch niet dat Sauer op z’n 17e al gelijk hele seizoen gaat spelen? Lekker rustig brengen joh
Sommige mensen denken dat die Messi is.Hij speelde tegen club Brugge 2 zwolle union en hoffenheim.Dat zijn niet echt goede ploegen hoor.Je kan zo'n jongen kapot maken als je hem zoveel druk op gaat leggen.Gewoon invallen bij 2 a 3-0 voor
Ja lekker laten invallen en bekerwedstrijden mooi opstellen, klaarstomen voor volgend seizoen
Zo is dat.Maar men is blijkbaar hier snel tevreden wat ze in het maasgebouw doen.al 3x niks Vind zerouki tov kokcu verzwakking en die 2 kkd spelers ben ik gezien cl ook niet wild van.Misschien moet gimenez wil die zich laten zien in de cl ook verder kijken.Dit elftal kan al niet winnen van hoffenheim laat staan van alle ander cl clubs
Ik vrees er ook voor dat we alleen nog spelers van het kaliber Idrissi gaan aantrekken….
Dan is dat weer achteruitgang.Vond jij hem vorig jaar zo goed dan?Zijn mensen die vonden hem fantastisch. IK werd er niet opgewonden van hoor
Is verwijderd.kreeg een melding.
Ik ook weet niet wat er in stond op telegram.
Ftm wat bedoelde je met start? Op telegram?
Waarschijnlijk de start van alle goede berichten eindelijk
ik denk eigenlijk dat hij een bot command probeerde dat kan in telegram met /start

denk dat het niet de bedoeling was dat we dat zagen, geen hint ofzo
Uiteindelijk was de grootste tegenslag dat Sima niet is gebleven op huur.
Die hoefde zich niet aan te passen aan Slot zijn speelstijl,en we hadden gewoon het meeste geld kunnen uitgeven aan een heel goede linksbuiten.

Nu moeten we 2 heel goede spelers halen die en moeten wennen aan het voetbal van Slot en ook nog eens voor het zelfde geld.
Gewoon al je geld in Almada stoppen en Sauer op links
Die is al helemaal niet haalbaar
Sauer is 17 wil je daar al druk opleggen.Dan schrijf hem maar af die moet lekker invallen en in de beker.zo moet deze talentvolle jongen t opbouwen.
Als we bij deze speler niet doorpakken zie het seizoen somber in en kunnen we na de groepswedstrijden in de CL inpakken en weer naar huis. Ik zou zeggen scouting sla eens met de vuist op tafel en schud te Kloese wakker. Of werk je alleen in de scouting voor de reisjes naar het buitenland?
Doe niet zo fatalistisch…….alsof er nu een elftal van koekenbakkers staat….kom op zeg!
Niet dan.vond ze niet overtuigen gisteren.geen goede aanvallers voorin.en mis echt een creatieve 10
Ik zie totaal geen power in het team we komen eerst achter daarna gelijk en nog wordt het een verliespartij. Ik hoop dat Stengs wat scorend en aanvallend spel meeneemt naar Rotterdam.
Veelal slecht nieuws dit weekend. Paniek!