Betrouwbaar
arsen-zakharyan-bron-fcdynamo-twitter-iii

Transfers

'Lazio zéér concreet voor Feyenoord-target Zakharyan'

FeyenoordTM

Feyenoord lijkt niet langer te kunnen rekenen op een eventuele komst van Arsen Zakharyan. Het Russische Sport24 meldt dat Lazio zich heeft gemeld om de handtekening van de aanvallende middenvelder.

Volgens Sport24 is de deal tussen Dynamo Moskou en Lazio voor de transfer van het 20-jarige Russische talent nagenoeg afgerond. Feyenoord lijkt daardoor de markt verder te moeten verkennen voor een opvolger van de vertrokken Sebastian Szymański.

De multifunctionele linksbuiten Luka Ivanušec is en blijft een concrete optie. De Kroatisch-international kan ook goed uit de voeten op de 10-positie.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Logisch dat supporters ongeduldig worden,ik heb het al eerder gezegd , vorig seizoen was gnonto er al en nu kunnen we deze 2 ook vergeten. Dankzij slot zijn we vorig seizoen kampioen geworden. De man is gebleven en ging niet naar de spurs en wat krijg hij nu terug.... Sydney van Hooijdonk ...
Lazio biedt ook maar zes miljoen.... wil ik wedden, centenpikken daar
Ze zijn bij Feyenoord net zo vlot als het opstarten van de zomer van 2023.
Ik kom over een maand wel were terug.
Kom niet meer bij van het lachen hahaha Barreal xD
Ik ben er helemaal klaar mee met dat wachten van feyenoord zo komt er niemand
Belangrijkste target in mijn ogen.
Balans op middenveld is ruk. Deze tweebenige speler zou een sleutelrol kunnen spelen.

Gewoon die 15m neerleggen. Welkom in de grote mannen voetbalwereld.
Ik heb mensen horen zeggen dat Zerrouki even goed zo niet beter is dan Kokcu en dat we er alleen maar op vooruit gingen🤣
Verdedigend zeker.
Ze moeten nog ingespeeld raken.

Aanvallend en in de omschakeling zeker niet
Man man lekkere reacties weer.
We moeten gewoon nog heel voorzichtig zijn met het geld dat er is. Feyenoord probeert spelers te halen die ze eigenlijk niet kunnen betalen via een creatieve constructie nml 50% van de rechten. Als Dynamo hem liever verkoopt voor het volle pond is toch niet gek. Niks met doorpakken ed te maken. Beetje meer vertrouwen in de mensen die onze club de laatste jaren omhoog hebben geholpen.
Als je iets wilt moet je gewoon betalen en anders komen de grotere clubs het gewoon ophalen alles draaid om geld helaas
Straks zijn we 2 klasse achteruit gegaan ipv vooruit.. dankzij *** waardeloze binnen transfers
Prijsopdrijving zaakwaarnemers..
Hij blijkt gewoon te duur voor ons. Verstandig beleid om hem dus niet te halen. Bouwen aan een alsmaar sterker team gaat niet in een keer. Kijk maar eens hoe ‘succesvol’ Ajax in de vorige zomer met miljoenen smeet.
Tuurlijk.. dit bedoelde Arne gisteren.. met heel dichtbij.. maar toch niet 😔
Als je maar lang genoeg wacht, loop je alles mis. Bravo!
Haha, echt he. Miljoenen te besteden en flater na flater slaan. En maar treuzelen.. belachelijk!
Ben het behoorlijk met jullie eens.
We kunnen beter terug gaan naar die oude vijver. Voor die nieuwe zijn wij helemaal nog niet klaar. Wil wel, maar kan niet ;-)
Al een tijdje bekend dat dit een kansloze missie was
Lekker man!! Net zo lang wachten tot dat ie weg gekaapt wordt!!!
Goed bezig! Maar we hebben een geweldige selectie!
Dat krijg je van al dat getreuzel!!
We kunnen ook hetzelfde doen als Ajax en 23 miljoen betalen voor een Bassy.... Wees blij dat er zorgvuldig met geld wordt omgegaan. Als Lazio teveel wil betalen voor een speler dan moeten ze dat doen, maar dat zegt niet dat wij dat moeten doen.
Ga dan spelers halen die onder de 10 kosten
Was ook een realistisch bedrag geweest met nog slechts 1 jaar contract.
Met de woestijnclubs en nieuwe oliemiljoenen erbij lijkt de gekte inderdaad alleen maar groter te worden.
Zorgvuldig zijn met geld is natuurlijk prima. Maar ik zou het wel waarderen als dtk nu een ultieme poging zou doen voor Zakharyan. Het grootste gedeelte van de ploeg is nog intact en nu kan een grote voorsprong op de concurrentie nemen door de ploeg snel klaar te hebben voor het seizoen begint. Je kan ze nu een paar weken laten wennen aan onze speelstijl. Maar in dit tempo komen er eind augustus nog snel 2 spelers.
Zorgvuldig?? Er wordt helemaal niets uitgegeven
We hebben al over de 10 uitgegeven eh.
3mil is uitgegeven. Zerrouki en vd Belt vallen in het vorige boekjaar
De spelers zijn wel pas voor dit seizoen, hoe het boekhoudkundig valt maakt dan niet uit. Voor dit seizoen is er meer dan 10m uitgegeven
Welke spelers zou jij dan halen Hul1908?
Ik zou Zakharyan en Ivanusec graag zien komen, maar het moet wel kunnen. Als we gewoonweg niet meer kunnen uitgeven dan houdt het op. Ik kan ook geen ferrari kopen als ik maar geld heb voor een bmw.
Ok nu is het echt wel tijd om knopen door te hakken want anders gaan onze 3 targets er gewoon vandoor naar concurrenten in Europa

Zakharyan -> Lazio
Ivanusec -> Olympique Marseille
Isaksen -> AC Milan

Hebben nu lang genoeg getreuzeld
Isaksen naar Milan ja? Dacht dat die al andere spelers hebben gehaald.
Milan heeft chukuweze en okafor die gaan echt niet voor isaksen
Je hoort altijd over schaduwlijsten waar meerdere spelers per pisitie staan...en je weet een jaar lang dat Idrissi en Sebas worden gehuurd. Dan is het erg jammer dat er geen schaduwlijstspelers zijn gehaald. Nu valt Minteh onverwacht erg mee anders had je drie aankopen nodig gehad
Kokcu, Szymanski and Idrissi left yesterday, the club has time :)))))
En weer zijn we te laat, gelukkig zijn we vorig seizoen ook kampioen geworden met een veel te laat ingekocht elftal dus dat geeft nog hoop!
Dacht dat we van dat voorzichtige gezeik af waren, niets is minder waar, alles duurt en duurt, tot ze bedanken en voor iets anders kiezen. Kom op DtK, we MOETEN nu wat binnen gaan halen!!
@FTM klopt het dat Marseille Ivanusec wilt? En wat is de kans dat hij nog komt ik heb er een hard hoofd in namelijk met dit tempo
Die kans is dan 0. Marseille heeft wel de financien om direct door te pakken.
De club watcher van Olympique Marseille meld zojuist dat hun concreet worden voor Ivanusec. Misschien een om erbij te zetten, @ftm?
Hoppa dit is nummer 1 die niet komt. En ik betwijfel of ivanusec wel gaat komen. Hoe sterk feyenoord vorig jaar op de transfermarkt was, hoe afwachtend er nu gehandeld wordt. We hebben voorin versterkingen nodig want dit elftal is niet goed genoeg.
Een middenveld met Wieffer, Zerrouki en Milambo lijkt mij het proberen waard, voorin van links naar rechts, Sauer, Gimenez, Paixao, ook genoeg creativiteit lijkt mij?
Creativiteit oké , scorend vermogen veel te weinig
Nummer 1 na Pepi, Danjuma en Szymański bedoel je dan?
Ik bedoel er eigenlijk mee 1 van de 3 waar het nu iedere keer over gaat. Ivanusec en isaksen de andere 2 . Maar isaksen durf ik eigenlijk niet eens te noemen want die vraagprijs gaat feyenoord nooit betalen.
Is Dennis te Kloese een Zeeuw? Straks hebben alle beoogde spelers ergens anders getekend, en pist de club weer naast de pot.
Bin zunig maar slaat nergens op. Men moet even interview kijken met te kloese! Staat hier ook op de site, misschien begrijpt men dan waar Feyenoord wua beleid mee bezig is
Om als laatste reactie maar toe te voegen, dit is trouwens het seizoen dat je risico moet nemen qua financien gezien de CL opzet vanaf volgend jaar. Je moet echt bij de eerste twee eindigen dit jaar. Ik vind Feyenoord veel te besluiteloos en je gaat zo gewoon naast een heleboel spelers grijpen. Mensen grijpen wel aan dat we nog 6 weken hebben, maar vergeten ook dat wij gewoon over een paar weken al voor prijzen spelen. Zo zonde dit.
Juist hem zo is het maar net maar ik ga vanaf nu doen niet meer volgen ik zie 1 september wel denk een timber op 10😞en idrissi op links😞
Inderdaad niemand zegt dat je hele selectie klaar moet hebben voor 4 augustus maar je weet al een tijd dat je een linksbuiten en een 10 nodig hebt, dus dan mag je wel wat daadkrachtiger zijn.
Mensen die roepen dat DtK achteloos 10-15 miljoen moet neerleggen voor spelers waar dezelfde mensen weken geleden nog nooit van gehoord hadden, zijn alle realiteit uit het oog verloren.
Dat we 6-8 miljoen kunnen uitgeven is al een hele stap als je kijkt waar we vandaan komen. Als je dat niet wilt begrijpen moet je fan worden van Bal Halal of een andere woestijnclub.
Dan moet je naar spelers van 6 tot 8 miljoen gaan kijken en niet naar spelers die een afkoopsom van 15 miljoen hebben.
gaat lekker zo , ben bang dat het Idrissie , Til en v Hooijdonk gaat worden , kost weinig en erg goed gescout , wat een beleid
En nu is Marseille ook al concreet voor Ivanusec…. Lijkt me wel heel sterk dat hij ons ook boven Marseille verkiest….
OM is concreet voor Ivanusec: L’OM a ciblé et formulé une offre verbale pour Luka Ivanusec🇭🇷, milieu de 24 ans du Dinamo Zagreb. #OM (https://twitter.com/abdellahboulma/status/1683074286683054080?s=46&t=SoGjaEjbrJNw3xFEIR8Bmg)

Daar gaan we dus ook al naast grijpen als we zo blijven treuzelen....
Wordt gewoon de Gnonto van 2023. Komt niet.
Inderdaad wat ik eerder aangaf. Feyenoord twijfelt. Tenminste zo komt het op mij over. Andere clubs zijn slagvaardiger...
Misschien iets sneller een speler binnen halen. In plaats van andere clubs wakker schudden.
Komt allemaal goed Feyenoorders!
Onze directeur en trainer hebben er ook voor gezorgd dat we afgelopen seizoen een goede selectie hadden waar we mee kampioen zijn geworden en een goede prestatie in Europa hebben gegeven!
Uiteindelijk komt 90% van de primeurs op deze site niet want anders zouden we een selectie van 90 man hebben.
Misschien moet iedereen zijn/haar verwachtingspatroon een beetje naar beneden bij stellen ipv helemaal wild te worden van allerlei YouTube filmpjes.
Ga nou maar filmpjes van Idrissi bekijken, die primeur komt hier over een paar weken op de site te staan. It's happening...... 😉
Ik vind Feyenoord momenteel niet echt slagvaardig als het gaat om transfers. Vroeg of laat zul je toch eens moeten toeslaan....
Die serie denk feyenoord weer effe in de weg zitten
Kijk eens aan nummer zoveel wat niet komt omdat er teveel mensen mee bezig zijn Feyenoord kan beter aan de onderkant van de markt gaan scouten op jong talent wat goedkoper is. Dan kom er een keer wat nu niet!!! En intreseert me niet of mensen me ongeduldig vinden er moet eens doorgepakt worden op deze manier komt Ivanusec ook niet let maar op
Kroaat is eerste prioriteit, dat was toch al duidelijk.
Deze speler heeft een best prijskaartje, dat is gewoon teveel voor Feyenoord.
Lazio zal wel wat meer te besteden hebben en zal er ook meer kunnen verdienen.
Altijd maar afwachten en misgrijpen pfff
Tuurlijk is het nu wel even ... hoe het nu loopt maar vorig jaar toen we de competitie begonnen hadden we ook niet de verwachting op zo'n top seizoen blijft er op vertrouwen dat er straks weer een goed team staat met onze kale toptrainer arne slot
begin me toch een beetje zorgen te maken hoop snel op studio 1908
Heel klote. Hopelijk heeft dit er alleen me te maken dat deze jongen echt veelste duur is en niet dat we lopen te treuzelen.

Ftm. Is Feyenoord concreet voor meerdere nummer 10.
Beetje vertrouwen mensen. DTK weet heus wel wat die doet.
Mag die wel aan het werk, want het begint er met de dag slechter uit te zien.
Cl wordt een lachertje we hebben nul creativiteit op het middenveld en selectie is niet zo sterk als menige denken voorin zowiso niet
Tja, als Lazio wel meteen 15 miljoen op tafel legt, zijn we sowieso kansloos. Het is niet anders, hopelijk komen we ooit ook nog in een positie dat we dergelijke bedragen (verantwoord) kunnen uitgeven.
Zolang de VVF het voor het zeggen heeft, gaat dat niet gebeuren
En zolang sommige fans zorgen dat er veel boetes binnen komen ook niet
PANIEK PANIEK PANIEK!!!🚨🚨🚨🚨

Komt allemaal goed.
Er zijn vast meerdere opties.
Ivanusec kan ook op 10 spelen.
Ivanusec is helemaal niet geschikt om in ons systeem te spelen.
Ook al weer weg, zolang iedereen "rustig aan" zegt komt er helemaal niemand.
Nu is het nog wachten op:
Ivanusec naar wolfsburg
Inderdaad, begrijp dat we geen bakken met geld hebben, maar erg opbeurend is het niet; mooie, interessante spelers, maar uiteindelijk gaat een andere club er weer mee vandoor. Hoogste tijd voor wat mooie announcements! 🤞🏻
Gevalletje gnonto. De zoveelste pffff