bijlow

VK Sportphoto

Nieuws

Bijlow: "Het totale plaatje voor mij en Feyenoord moet dan wel top zijn"

Van de redactie

Justin Bijlow werd in de afgelopen weken gelinkt aan Manchester United. De doelman van Feyenoord wil hier niet te veel over kwijt in gesprek met RTV Rijnmond. Er is contact geweest, maar dat was het dan ook. De 25-jarige Bijlow is in volle gang bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen en staat open voor het aanvoerderschap bij Feyenoord.

Tussen de club uit Manchester en de doelman is contact geweest. "Maar het is nu rustig. United heeft geen bod gedaan en verder wil ik het er niet over hebben", aldus Bijlow tegenover Rijnmond op het trainingskamp van de Rotterdammers in Oostenrijk.

Een langer verblijf bij Feyenoord is voor Bijlow ook zeker geen straf. "Nee, zeker niet. Ik heb wel eerder aangegeven dat ik het hoogst haalbare uit mijn carrière wil halen en bereiken. Wanneer dat is gaan we vanzelf wel zien, maar nog een jaar bij Feyenoord is nooit slecht. Ik heb altijd gezegd dat ik Feyenoord niet zomaar ga verlaten. Het totale plaatje voor mij, de club die komt en Feyenoord moet wel top zijn. We gaan het zien."

Bijlow draagt op dit moment de aanvoerdersband in de oefenduels van Feyenoord. Over het aanvoerderschap van komend seizoen is echter nog geen beslissing gemaakt door trainer Arne Slot. "De trainer heeft nog niets daarover gezegd. Hij noemt de opstelling en dan staat er een C'tje bij mijn naam en dan moet ik hem om", glimlacht Bijlow. Vorig seizoen wilde Slot Bijlow ook als aanvoerder, maar de doelman dankte hiervoor. "In die fase van het seizoen en mijn carrière zat ik er niet lekker in. Ik vond het toen beter om de band niet te dragen. Ik heb toen wel gewoon zo veel als mogelijk mijn steentje geprobeerd bij te dragen aan het team, maar de band dragen vond ik niet nodig."

Op dit moment is dat geen issue meer voor Oranje-international. "Nee, als de trainer het wil en het team denkt dat dat het beste is dan doe ik dat met alle liefde", sluit Bijlow af.

Delen

Reacties

Volgens Woerts gaat hij nog steeds naar ManU.. zoals vorig jaar er investeerders waren die 100 miljoen wilden insteken en VvF wilden uitkopen. Die man is echt niet serieus te nemen. Kon een broer zijn van Aad de Mos. Ze praten allebei ****.

Justin blijft gewoon of
ManU moet 25 mln willen betalen.
Als hij nou eens seizoen fit blijft kan die volgend jaar een mooie klapper maken.
Laat hij maar blijven dit seizoen, gewoon goede keeper.
Ik zou, mits hij blijft, Geertruida aanvoerder maken en anders Hancko. Ben nooit zo gecharmeerd van keepers die aanvoerder zijn. Heeft overigens niets met Bijlow zelf te maken.
Geertruida wilde dat voorheen niet, vanwege zijn stotteren. Maar misschien denkt hij daar inmiddels anders over.
Oer Feyenoorder en Rotterdammer, maar geen punten pakker. en staat stil in zijn ontwikkeling.
Geen puntenpakker? Zijn maar weinig keepers in de eredivisie die beter zijn dan Bijlow
Zegt dat niet iets over het niveau van de keepers in Eredivisie? In het begin van de carrière van Bijlow had ik echt het gevoel, dat we een wereld keeper in huis hadden, maar hij heeft zich gewoon niet verder ontwikkeld en is na zijn blessures alleen maar minder geworden. Misschien , dat hij bang is opnieuw blessures op te lopen en daarom minder risico's neemt.
Wellenreuther heeft meer punten gepakt dan Bijlow afgelopen seizoen, zoals bij Sparta uit en Ajax uit. Van Bijlow kan ik geen bedenken.
Ja, gelukkig heeft Bijlow geen 1 op 1 bal gepakt afgelopen seizoen…