Primeur Bevestigd
yv2023712yv2023712a1a00836

VK Sportphoto

Transfers

Bullaude heeft ook opties in Europa

FeyenoordTM

Zaterdagavond werd duidelijk dat CR Vasco da Gama een aanbieding heeft neergelegd bij de clubleiding van Feyenoord voor Ezequiel Bullaude. De Braziliaanse club hoopt de Argentijnse middenvelder deze zomer te strikken, maar er valt meer te melden.

Volgens informatie en research van Atenção Vascaínos wenst Bullaude om in Europa te blijven. Vasco da Gama krijgt voorlopig een nul op het rekest van de speler, maar laat niet los. De Brazilianen hopen alsnog beet te hebben met de aanbieding die het bij Feyenoord neergelegd heeft.

Bullaude hoeft zich volgens informatie van 1908.nl echter weinig zorgen te maken over een nieuw verblijf. Het Italiaanse Bologna FC 1909, waar Feyenoord Sydney van Hooijdonk van hoopt los te weken bij een vertrek van Danilo, is één van informerende Europese gegadigden. De andere informerende club van het continent is het Portugese SC Braga, wat komend seizoen net als Feyenoord in de Champions League uitkomt.

Verder zijn er nog hele hordes aan Zuid-Amerikaanse clubs voor Bullaude, maar zo lang zijn voorkeur daar niet ligt hoeven die clubs niet genoemd te worden. Hier zitten ook absolute topclubs van het continent tussen.

De Argentijn speelde tot dusver vijftien officiële duels voor de Rotterdammers, waarin hij één maal wist te scoren en twee assists afleverde. Hij staat tot medio 2027 onder contract bij Feyenoord.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik vergeleek Bullaude niet met Dilrosun en Ali J
Wat ik wilde aangeven is dat zij ondanks dat ze niet goed speelden toch telkens werden opgesteld en Bullaude nooit

Natuurlijk is Slot een goede trainer.
Heel veel Feyenoorders staren zich blind op die ene kampioenschap
Een keer kampioen worden is aardig, op dat niveau blijven is pas kunst
Pas dan kun je spreken over een top trainer zijn
van Bronckhorst is ook kampioen geworden met Feyenoord, zo???

Slot omringt zich lijkt wel door spelers waarmee hij eerder gewerkt heeft en dan stelt hij die spelers altijd op
Idrissie heeft op een paar leuke wedstrijden gespeeld aan het eind en een paar doelpunten gemaakt en dan is hij ineens een goede speler
In Europese wedstrijden viel hij telekens uit de toon
Stengs heeft het niet gered in Frankrijk, denk je dat hij de CL wel aankan?
Bij Antwerpen was hij geen absolute uitblinker, hij deed aardig mee
Enfin de tijd zal het leren

één keer kampioen worden
Ik zie geen vuur bij die jongen. Ken die Johnny hem niet een keertje mee op stap nemen ofzo? Neem je Paixao ook gelijk mee, want die schijnt het ook niet te kunnen zonder z'n maatje Danilo ;-)
Ik ben ook gecharmeerd van de voetballer Bullaude. Wellicht komt hij qua aanpassing tekort, kan een karakterding zijn ook. Ik hoop dat in ieder geval de juiste snaar gevonden gaat worden, dat deze jongen veel talent heeft staat buiten kijf.
Eeuwig zonde als ze Bullaude laten gaan. Ik vind hem in potentie een van de beste spelers van de selectie. Ook tamelijk vreemd dat hij zo weinig kansen krijgt, terwijl hij als diepe 10 juist een enorme meerwaarde zou kunnen zijn in het spelsysteem van Slot. Het verbaast me ook totaal niet dat er enorm veel belangstelling voor zo'n groot talent is, kan echt een sensatie worden als hij vertrouwen krijgt.
Slot is door velen, met name Feyenoords als een soort heilige verklaard dus kritiek op hem is heiligschennis
Dat is dus voor mensen die zelf niet nadenken
Slot is echt niet alwetend
Bullaude heeft nooit echt kansen gehad en ook nooit vertrouwen genoten van de trainer
Ieder inval beurt heeft hij het echt niet slecht gedaan
Hij viel iedere keer zeer verdienstelijk in
In ider geval beter dan Dilrosun, Jahanbaks, Timber
Slot gebruikt vaak spelers op een plek waar de speler niet tot zijn recht komt, waar zijn kracht niet ligt
En dan de speler verwijten dat hij niet waar maakt
Slot heeft voor 2 spelers, ieder 8 miljoen betaald en beide maken tot nu toe geen al te beste indruk. Timber het hele vorige seizoen niet
Thomas van Belt laat meer zien tot nu dan Zerrouki
En Van Belt heeft maar 800.000 euro gekost
Ik zal niet populair worden hier, hetzij zo
In principe snap ik je punt, en ben ik het ook volledig eens met het feit dat bullaude ontzettend veel talent heeft, maar helaas nog geen 1 goede kans gehad.
Hem een kans op 10 geven Ipv dilrosun had op z’n minst redelijk geweest.
Maar om te zeggen dat zowel timber als zerrouki een geen al te beste indruk maken vind ik wel een rare opmerking.
Timber speelt op 10 in de voorbereiding terwijl die jongen eigenlijk heel z’n senioren carrière al 6 of 8 speelt dus hoezo een jongen afkraken terwijl die hoe jij het ook zegt “op een plek staat waar die niet tot z’n recht komt’
En als je zerrouki niet goed vind spelen moet je altijd al tegen zijn aankoop moeten zijn geweest want dit is hoe die jongen nou eenmaal speelt op 6.
Je neemt idd wel een fors risico Kohinoortje. Ik heb zelf meerdere keren verbaal op mijn falie gekregen op dit forum omdat ik het waagde niet alles wat DtK doet te bejubelen. En zolang Slot nog niet over de Nieuwe Maas van de Nesserdijk naar het stadion wandelt, wijst niets erop dat hij Onze Lieve Heer is.
Maar om nou te beweren dat hij spelers VAAK gebruikt " op een plek waar de speler niet tot zijn recht komt", is nogal overdreven. Eigenlijk heeft hij dat alleen met Dilrosun gedaan om deze vervolgens geen echte kans te geven op zijn aantoonbaar betere positie aan de zijkant voorin. Terwijl Idrissi na meerdere minder geslaagde wedstrijden wel zijn kansen bleef krijgen.

Ook de maniakale behoefte aan Zerrouki (wel een goede speler, daar niet van) heeft een hoog 'toyboy-gehalte. Met het zekere vertrek van Kökcü en de onzekere toekomst van Szymanski (inmiddels idd weg) + de aanwezigheid van Wieffer en Timber had de prioriteit op het middenveld bij een ander type speler moeten liggen. Het offensieve onvermogen in de middellinie was gisteren tegen Hoffenheim, was bepaald geen verwachting. Dat Bullaude geen eerste keus was, is natuurlijk veelzeggend.

De vergelijkingen die je maakt zijn alleen niet erg relevant. Dat jij Bullaude eter vindt dan Dilrosun en Jahanbakhsh is daar een voorbeeld van. Dat zijn overduidelijk aanvallers die bij voorkeur vanaf de zijkant spelen en Bullaude is een aanvallende middenvelder die het best vanuit de as kan spelen, dus die vergelijking is niet zo relevant. Timber is eigenlijk ook een ander soort middenvelder dan Bullaude, dus ook dat is appels met peren vergelijken met als argument dat het allebei fruit is.
Met het plaatsen van (kritische) kanttekeningen maak je op dit forum weliswaar geen vrienden maar er is doorlopend aanleiding toe als je de stroom aan geruchten/berichten een beetje volgt.
Bullaude nu al weer laten gaan, en ik lees nergens dat Feyenoord daar niet over wil praten, betekent dat een jonge speler die je een jaar geleden gehaald hebt, nu al weer niet goed genoeg is bevonden. Het 'huren' van Minteh, wijst erop dat het vertrouwen in Dilrosun en Wålemark ook niet bijster groot is. Terwijl met de komst van Zerrouki en de aanwezigheid van Wieffer de speelminuten van Timber (duurste aankoop tot nu toe, als Zerrouki dat inmiddels niet is) ook beperkt zullen blijven. Tegen Hoffenheim speelde hij iig erg matig. Dat zijn beste veel spelers en dat is best veel geld dat niet goed is uitgegeven.
Daar staan de succesnummers Giménez en Hancko tegenover. Het feit dat Slot gisteren niet koos voor Bullaude als meest aanvallende middenvelder tussen Zerrouki en Wieffer maar voor Timber koos, waardoor er geen echt aanvallende middenvelder mee deed in het eerste uur. Wijst iig niet op heel veel vertrouwen in Bullaude.
Probleem is dat Timber onder Slot lijkt te moeten spelen. Zal dus wel zijn wens geweest zijn. Daar lijden anderen (bijvoorbeeld Bullaude) onder. Hetzelfde met Idrissi, die moest en zou spelen
Arne heeft idd zijn onuitgesproken maar wel uitgevoerde voorkeuren. Dat mag natuurlijk, hij heeft recht op een grote dosis krediet, maar dat het middenveld weinig aanvalskracht heeft, zonder Szymanski en de stuwende kracht van Kökcü, is wel duidelijk, daar helpt geen Zerrouki aan......
We hebben nu geen andere 10, dus hem verkopen is niet handig. Timber op 10 is drama, Dilrosun kan het ook niet echt. Danilo vind ik ook beter als spits.
@FTM: Heeft dit te maken met het doorselecteren en is Gio Reyna een optie als vervanger Bullaude?
En hoeveel transferbudget van dit jaar is gebruikt om extra procenten op Santi aan te kopen?
Ik vind het prima als ze hem een jaartje verhuren. Kan hij minuten maken.
@FTM kan je ons een datum geven waar we een inkomende transfer kunnen verwachten of tenminste een bevestiging? Het geduld begint op te raken. Ik zie en hoor allemaal geruchten maar uiteindelijk komt het op niks uit.
Als de competitie al lang een breed begonnen is.... Misschien worden ze na de Johan Cruijff schaal eens wakker...
Had m
Liever als wisselgeld gebruikt voor Schouten of Zitkzee
Wat moet je met Schouten als je Wieffer en Zerrouki al hebt?
Zirkzee is een ander verhaal, als je die kunt halen als opvolger/vervanger bij een vertrek van Danilo, heb je mogelijk/waarschijnlijk de opvolger van Giménez al in huis voor als die volgend jaar vertrek.
Dat deze jongen nu mag rondkijken is vootal een teken dat Ivanusec (en Zakharyan) aan het rondkomen is en Bullaude simpelweg nu of volgend jaar geen cl materiaal is.
Kan gebeuren he, hij komt van een ***-clubje (nr 10) uit de Argentinie competitie en DTK kende zn entourage las ik in een interview. Gewoon doorselecteren.
Oeps, Ivanusec en Zakharyan toch niet
@ftm klopt het dat Feyenoord de gesprekken met zakharyan weer geopend heeft?
Er zijn mensen hier die continue roepen dat leden hier zo ongeduldig zijn. Maar onderhand mag dat ook wel. Koksu is meer dan 6! Weken geleden verkocht. Het enige dat we horen zijn geruchten, namen, etc etc…we gaan de CL in en de competitie begint over 2 weken en onze selectie is er nog niet sterker op geworden. Tevens willen Geertruida en Bijlow weg, linksbuiten en nr 10 positie zijn TOP prio. Het enige wat we horen is hoe geweldig deze selectie nu is maar je gaat mij niet vertellen dat dit een CL waardige selectie is….”Geen woorden maar daden”
Ik snap wat je bedoelt als er deze week spelers komen hopelijk dan ziet de wereld er heel anders uit. Ivanušec en zakharyan zijn buitenkansjes en ik snap dat feyenoord zo min mogelijk wil betalen. Dus daarom duurt het ook een tijdje. En te kloese zei ook dat aan het einde van de transfer window het interessant wordt. Voor ons vervelend maar we zullen zien wat hoe we er voor staan aan het begin van de competitie.
Helemaal eens! Met een middenveld Zerrouki , Wieffer en Timber zal scoren moeilijk worden.
Dat wordt een ruildeal met van Hooijdonk en de verkoop van Danilo aan Rangers
Dan mogen er straks 2 nr 10’s gehaald gaan worden.
Waar bij Paixao en Giminez en Danilo merk je gewoon dat ze het vanaf dag1 dat ze het naar hun zin hadden bij Feyenoord
Bij Bullaude heb ik dat gevoel nog nooit gezien.
Lijkt wel of hij niet op z’n plaats is in Nederland
Denk nog steeds dat hij veel kwaliteit heeft, maar soms is speler en club geen match .
Verkoop of verhuur lijkt me de beste optie
Komt der ook meer geld vrij voor een nieuwe 10
Ik snap wat je bedoelt ik had dat ook bij lopez. Maar die voelt zich thuis in Rotterdam. En dat was zeker te zien in de klassieker in 020
Het liefst huur aan een Portugese club. Dan kan hij zich nog op een goed niveau laten zien.
Dit zijn de stats van Hooijdonk, echt om te janken (heel duidelijk ook dat die een eenmalig goed seizoen heeft gedraait.): https://twitter.com/Footy_metrics/status/1683040509219033088?t=ZH7qb_rmVwr9Dww3ywqNkw&s=19
Hij is een dimensionaal ja maar dit zegt niks,over dat hij eenmalig een goedmseizoen heeft gedraait.. Hiervoor heeft die het ook bij andere clubs goed gedaan
Nee joh, is veel te min voor ons. Dit is niet het niveau dat wij moeten nastreven.
In alles een Martin van Geel aankoop. Middelmatige speler die het een seizoen leuk heeft gedaan bij een laagvlieger.... Om te janken
Hey daar hebben we positieve Kareltje weer
Kom is met namen die je wel pruimt en realistisch is ipv altijd afzeiken
De beste TD en technische staf zitten hier bij 1908 en niet bij Feyenoord! 🙈
Zou hem verhuren.Ik zie het best nog wel in hem zitten.
Hij wil graag in Europa blijven, dan lijkt het me voor hem beter dat hij wordt verhuurd, slot ziet hem niet als basisspeler, maar dat kan na een goed seizoen bij andere club best veranderen.
Moet gewoon aan spelen toekomen.
@ftm, wat klopt van het verhaal dat Chávez naar Dinamo Moskou gaat als vervanger voor Zakharyan? En dat Zakharyan dan naar Feyenoord kan?
@FTM veel ongeduldige mensen hier, maar zoals jij er nu tegen aan kijkt en meer weet als ons. Kun je misschien zeggen dat er de komende tijd echt wel spelers gaan komen, maar er gewoon geduldig naar gekeken wordt? Alles staat en valt natuurlijk ook met spelers die eventueel nog kunnen vertrekken
Wat is ongeduldig? Over 2 weken start het seizoen. Spelers moeten wennen aan het systeem van Slot, aan nieuwe teamgenoten en misschien wel een andere /nieuwe cultuur. Dat het vorig jaar allemaal goed is gegaan geeft geen garantie dat het dit jaar ook zo is. De spelers die op cruciale posities vervangen moeten worden Kokcu, Idrissi en Szymanski waren vorig jaar rond deze tijd al binnen of speelden er al (Kokcu).
Over 2 weken spelen we al voor een prijs. Vind je het gek dat mensen een beetje ongeduldig zijn? De tegenstander heeft zich al flink versterkt. Ondertussen verkopen wij de laatste aanvallende middenvelder in de selectie.
Bullaude heeft echt klasse paar keer wel gezien maar zie hem wel eens in training filmpjes voorbij komen lijkt wel of hij het niet naar ze zin heeft misschien verhuren zou goede optie zijn
Slot zet liever timber en danilo op 10🙊. Wat niks toevoegt aan het spel.
@FTM Wat hebben we nou betaald voor deze jongen, bedragen die ik gelezen en gehoord heb liggen namelijk ergens tussen de 2 en 7 miljoen 😅
@FTM Heeft dit er iets mee te maken dat er met de punt naar achter op het middenveld gaan spelen, waardoor er minder plaats is voor een type nr 10 zoals Bullaude is?
Jammer als hij definitief zou gaan, ik vond dit wel een interessante speler, sterk en een goeie techniek. Gewoon is een paar wedstrijden op 10 laten staan, maar ja…
Was dit de 3 en laatste primeur van dit weekend?
Hopelijk een inkomende bevestiging of een uitgaande bevestiging. Maar das hoop hahaha
@ftm denk je zelf dat ivanusec nog gaat rondkomen? Hebben zij trouwens die japaner al gestrikt?
Denk je dat fm aan de direktietafel zit. Als het bijna zover is en ****** hoor het. Dan meldt hij dat wel gast
Hoop dat er komende week/2 weken toch wel een paar inkomende transfers gaan plaatsvinden. JCS en start Eredivisie komen snel in zicht en het zou toch wel erg fijn zijn als de aanwinsten alvast zouden kunnen wennen aan de speelstijl (en automatismes erin slijpen). Hoe ga je de CL in als het team allesbehalve ingespeeld is op elkaar?
Daar zeg jij wat..... vind ik ook. Zal ongetwijfeld met geld te maken hebben....
Ze zien massaal de klasse van Bullaude. Ook niet gek, de klasse druipt er vanaf.

Maar bij Feyenoord, en dan vooral Slot en vele reaguurders, zien ze dat niet.

Wie is er dan **********?
Slot ziet sowieso alles verkeerd. Kan er geen fluit van. Feyenoord is echt diep gezonken sinds hij er de scepter zwaait…
We moeten niet doen alsof Slot alles zo perfect zag.

Slot gaf tussen de zinnen laatst ook aan dat hij in eerste instantie niet de kwaliteit van Wieffer zag maar dat puur per toeval, door een blessure van Timber, Wieffer in het team kwam en hij veel beter bleek te voetballen dan vooraf gedacht.

Hartman krijgt ook enkel de voorkeur boven Lopez omdat die Nederlands is.
Kwalitatief heeft Lopez gewoon een streepje voor op Hartman.

Slot is een prima trainer maar ook hij ziet het niet altijd even goed.

Misschien als hij vorig seizoen Bullaude wat meer het vertrouwen had gegeven, dan had die wellicht de kwaliteiten bij hem gezien.
Maar hij moest Bullaude eerst een paar maanden bij -21 neerzetten en vervolgens, bij de blessure van Szymanski, kregen talloze spelers daar een kans behalve Bullaude.
Bullaude heeft nog geen moment een kans gekregen of het vertrouwen gevoeld van Slot, had Slot dat wel gedaan hadden we nou onze diep gekoesterde nummer 10 gehad...
Oh, verlang jij ook zo terug naar de tijd van Dick Advocaat???
Hahahah hartman krijgt de voorkeur omdat hij Nederlands is? Gast waar heb je het in hemelsnaam over? Constant maar met dit soort sneue leugens komen om je onzin uit te kramen. Lachwekkend. Ook over Bullaude kraam je alleen maar onzin uit. Die gozer heeft nog niets laten zien maar volgens onze kenner Kritisch is het in potentie onze beste speler. Zo mooi altijd de overtuiging bij figuren die helemaal geen enkel idee hebben.
Je kan lachen maar ik denk serieus dat Slot Hartman de voorkeur geeft puur vanwege het feit dat die Nederlands spreekt.

Je merkt toch wel dat Slot een voorkeur geeft aan Nederlands sprekende spelers, daarom ook dat Zerrouki, Beelen en van den Belt zijn gekomen terwijl er op diens posities betere en goedkopere opties rondlopen.

Timber, wiens komst er door Slot doorheen gejaagd is, die toch steevast mag op dromen draven terwijl hij sportief niets toevoegt.

Bij Lopez en Hartman is denk ik ook het feit dat Hartman Nederlands spreekt hetgeen wat de doorslag geeft.
Want kwalitatief vind ik Lopez beter dan Hartman en vooral minder onbesuisd.

Klinkt al met al misschien lachwekkend maar ik denk serieus dat Bullaude achterin de pikorde staat puur ook vanwege de communicatie en niet vanwege diens kwaliteiten.
Probleem van jou is dat je niet moet denken, het enige waar jij altijd mee komt zijn sneue aannames om Slot in diskrediet te brengen. Lopez beter vinden dan hartman hahahahaah maar ja jij vindt Pedersen ook beter dan Geertruida. Je snapt er gewoon niet zo veel van en ratelt maar een eind weg.
Want jij hebt hem n paar x zien invallen,en met je kenners-oog vastgesteld dat hij nú al n hele grote is?
Kritisch heeft al een paar keer gesolliciteerd als scout, maar nog steeds geen antwoord gekregen van Feyenoord.
Bullaude is inderdaad een paar keer ingevallen en heeft ook op mij een onuitwisbare indruk achter gelaten.
Bologna en Braga , dan heb je het wel over de Europese top, de hele Europese top ziet zijn kwaliteiten, alleen Slot, de Wolf, Hulshoff en Perisic niet.
Wij hebben al 2 jaar donders veel pech met deze technische staf.
Helemaal met je eens kameraad. Bullaude kan heel goed ballen hoor. Slot is hem liever kwijt dan rijk. Zijn vertrek zal ze nog berouwen.
Bologna en braga echte top teams ja.
. En Bullaude snapt gewoon het spelletje van Slot niet dat zie je aan alles en hoor je ook aan de coaching van Slot. Sauer die op 10 speelde veel meer talent veel natuurlijker in zijn voetbal.
Als we een speler aan Bologna verkopen stellen ze niks voor. Maar als we voor Van Hooijdonk aankloppen, die daar geen seconde heeft gespeeld, is het de geweldige Serie A.
Ik vind de serie a sowieso niks. en van Hooijdonk bij Heerenveen gewoon prima statistieken. Beter dan Danilo bij ons bijvoorbeeld
Hoop dat ze hem verhuren en niet verkopen. Het talent is er wel, dat blijkt ook uit de enorme interesse. Hem nu al afschrijven en verkopen zou een hele rare zet zijn. Wanneer je hem verhuurt en hij draait een goed seizoen kan het bedrag veel hoger uitvallen of je kan hem, met een jaar ervaring en speeltijd, weer in je selectie opnemen.
@FTM wat is beter voor de ivanuśec deal dat ze wel of niet de champions league ingaan ?
Man man man man man man man wat zonde…
Jaartje ruilen tegen Sidney? En dan daarna evalueren.
@FTM gaat het in alle gevallen om verhuren? of staat feyenoord ook open voor verkoop?
Talent heeft hij zeker, maar de inzet ontbreekt helaas. Jaartje excelsior zou hem en ons helpen.
Deze man is gewoon van goede klasse die moet je houden 🔥
Ik vraag me af of Bullaude gehaald is door de scouting of door Slot. Ik vermoed het laatste want ik krijg de indruk dat Slot het niet in hem ziet zitten en eerlijk gezegd vind ik hem ook niet passen in het spel van Feyenoord. Fysiek is hij niet klaar voor de intensiteit waarmee Feyenoord wil voetballen en qua speelstijl lijkt het ook een mismatch.
Bullaude heeft best kwaliteit maar die komt er bij Feyenoord tot op heden niet uit.
Ik vind juist dat hij fysiek gezien wel degelijk stappen heeft gemaakt. Hij kwam binnen als een iel mannetje en nu is hij wat dat betreft wel gegroeid. Qua intensiteit kan in in mijn ogen inderdaad nog wel wat groeien.
@FTM heb jij enig idee hoeveel Feyenoord vangt bij verkoop van een shirt (in percentages)? Dat maakt een aankoop uit Japen en of zuid Amerika met shirt verkoop daar, commercieel wel interessant
Volgens mij is het de taak van de trainer/staf hem beter te maken. Net als bij Dilrosun niet gelukt. Gewoon gefaald en daardoor kapitaalvernietiging
Je kan dit natuurlijk niet alleen op de staf gooien. Het is een combinatie van stag en speler.

Kijk hoeveel spelers deze staf WEL veel beter heeft gemaakt..

Je kan niet elke speler naar het juiste niveau tillen. Dat is nou eenmaal hoe het is..
Wat is dit nou weer voor onzin. Als een speler niet beter wordt is het de schuld van de staf en trainer? Nou dan kunnen ze mij ook wel bij Feyenoord 1 neerzetten, als ik dan niet beter wordt is het de schuld van Slot.
Slot wilde hem niet, scouting wel. Slot vindt hem stil in de groep, een buitenbeentje. Trouwens: ook Timber en Pedersen zijn op specifieke onderdelen niet beter geworden. Mag je de staf verwijten. Die moeten daar individueel mee aan de slag.
Hoe oud ben jij, 13? Dus wanneer spelers niet verbeteren is het de schuld van de staf? Hoeveel onzin kan een mens uitkramen. Ook bij clubs als liverpool en man city zijn er spelers die zich niet verbeteren. Of je nu Guardiola of klopp voor de groep zet, dan nog worden bepaalde spelers niet beter. Zet beugelsdijk bij man city dan verandert hij echt niet opeens in Ramos.
Moeilijk in te schatten deze jongen. Wisselt goede en slechte momenten af. Heeft natuurlijk ook nooit het volledige vertrouwen van Slot gehad.
Mocht Slot hem niet gebruiken als stand-in op 10, dan graag verhuren. Het liefst naar Excelsior zodat wij hem dan ook nog makkelijk kunnen zien.
Iets anders, @FTM, is dit nog een item bij Feyenoord?

22 juli 20:31 uur | Eredivisie-target Chávez koopt eigen contract af
Feyenoord, PSV en Ajax zouden allemaal geïnteresseerd zijn in Luis Chávez en er is goed nieuws te melden voor de Eredivisie-ploegen. De Mexicaanse middenvelder heeft zijn eigen contract bij Pachuca afgekocht. Hierdoor is Chávez, die beschikt over een fijn linkerbeen, transfervrij. Niks staat een overgang naar Europa meer in de weg, de bal ligt bij de traditionele top drie uit Nederland.

Bron ESPN
nee, Feyenoord heeft een andere speler op de korrel voor die positie
Kijk dat willen we horen! Ga je ervanuit dat die speler er gaat komen? Een blok met Zerrouki en Wieffer is niet goed (complementair) genoeg.
Haha niet goed genoeg? Je bent dronken.
Nee hoor. Te weinig creativiteit en scorend vermogen heb je dan.
Creativiteit zeker wel. Je had het overigens over niet complementair genoeg zijn aan elkaar. Dat zijn ze juist wel. Scorend vermogen mag wel iets omhoog op die posities. Maar dat zijn niet de posities waar je de doelpunten van moet verwachten.
Op zich is een blok met Wieffer en Zerrouki best wel goed genoeg, alleen moet de creativiteit die Kokcu leverde van de nummer 10 hebben. En die creatieve 10 moeten we zo snel mogelijk toevoegen om ons middenveld te laten swingen.
Bedankt voor je antwoord! Feyenoord kijkt dus wel degelijk rond voor die positie?
Zonder de andere optie te kennen vind ik het wel jammer. Chavez zou ervaring, passie en een gouden linkerbeen toevoegen.

Ik ben benieuwd waar ze mee gaan komen. Al met al toch nog aardig wat mutaties in de selectie.
Welke positie hebben we het dan over? 8 of 10?
Chavéz is een 8. Als we voor die positie een nieuwe speler (voor de basis) willen aantrekken, dan is dat geweldig nieuws!
Is dat die topper waar je het over had de Hancko achtige aankoop voor op het middenveld?
Dus ze willen een CM halen? Maar ook 10 en linksbuiten?
Moet hier de speler met Hancko-achtige kwaliteiten spelen?
Gezien zijn speeltijd blijkt dat Slot het in deze jongen niet ziet zitten. In ieder geval niet als potentiële basisspeler.

Ik vraag mij dan wel af op basis van welke kwaliteiten Feyenoord (Slot?) deze speler graag wilde hebben. Zelfs Danilo en Dilrosun hebben het afgelopen seizoen meer minuten gemaakt op de 10-positie.
Gewoon ruilen met van Hooijdonk dus? 😅
Ach, je hebt maar een miljoen of 2 voor hem betaald. Ik zou alleen altijd wel een terugkoop optie op hem nemen.
@FTM zijn de europese gegadigde huuropties?
Ik zou hem toch niet definitief weg doen
Het is vreemd dat Feyenoord lees slot hier aan mee wil werken. Het is je enige aanv middenvelder op het moment, aan de tekst te lezen wordt het talent van bullaude ook bij genoeg clubs herkent. Waarom dan niet net wat meer aandacht besteden aan die jongen? Dit is een vb van een groot zam talent laten gaan die later wereld furore maakt. En er voor in de plaats een aanvallend eigen jeugd product neer zetten die statistisch en feitelijk bijna nooit door breken, laat staan wereld furore gaan maken.
@FTM hoe zit het met kasanwirio en antonucci? Beide geen feyenoord niveau. En wordt timber nog als inverted RB gezien? Was gister op het middenveld opnieuw dramatisch
niet concreets

Feyenoord wil Timber wel als inverted RB opstellen, maar speler wenst dat echt niet
@FTM zit hij liever op de bank dan dat hij rechtsback speelt?
Thanks voor je reactie. Jammer dat hij eigen belang biven team belang stelt. En ook jammer dat hij zelf niet inzit dat hij op het middenveld te kort komt maar als back echt van waarde kan zijn. Maar goed dan maar bankie 😉
Dan gaat hij lekker banken. Niet goed genoeg op het moment on basis middenveld te staan.
Gewoon lozen dan. Als middenvelder is Utrecht zijn hoogst haalbare niveau.
  • 1
  • 2