dsc00137

Tekst: Feyenoord.com

Nieuws

Feyenoord en Sligro verlengen samenwerking tot medio 2029

Van de redactie

Feyenoord en Sligro hebben het partnership met vijf jaar verlengd. De horecagroothandel is daarmee tot 1 juli 2029 als Official Food Partner aan de club verbonden. Ook blijft Sligro food- en non-foodproducten leveren aan De Kuip.

'Het is duidelijk dat we erg tevreden zijn over het partnership met Sligro. Anders verleng je niet voor een periode van vijf jaar,' zegt Ruud van der Knaap, commercieel directeur van Feyenoord. ‘We zijn al bijna twintig jaar met elkaar verbonden. Sinds 2010 is die samenwerking in de vorm van een leverancierscontract gegoten, maar de samenwerking gaat veel verder dan een zakelijke klant-leveranciersrelatie. Dat we ook vrij letterlijk zij aan zij optrekken – Sligro heeft een vestiging tegenover De Kuip – geeft het partnership nog een extra tintje.’

Marco van Bodegraven, nationaal accountmanager bij Sligro is blij met het verlengde partnership: ‘De jarenlange, nauwe samenwerking tussen Feyenoord en Sligro is in onze ogen een uitstekend voorbeeld van optimaal samenwerken en elkaar op het juiste moment ondersteunen. Dat raakt ook precies een van de kernwaarden van Sligro; elkaar helpen om samen verder te komen. Juist op dat vlak zitten we op exact dezelfde manier in de spreekwoordelijke wedstrijd. In goed overleg bepalen we de basis om uiteindelijk succesvol binnen de lijnen te blijven.’

Over Sligro
Sligro is dé foodpartner die inspireert en ondersteunt met lekker, goed en eerlijk eten. Bij Sligro werken uitsluitend vakmensen die hun vakkennis graag delen. Voor de dagverse en regionale producten werkt Sligro samen met verspartners. Bij een gezonde sportieve omgeving hoort een verantwoorde kantine. Ook daarvoor biedt Sligro volop inspiratie, slimme oplossingen en een passend assortiment.

Delen

Reacties

Off-topic: maar wat ik net zag op telegram, gaat te kloese op vakantie? En hoelang blijft hij weg?
Er werd gemeld op telegram, dat hij samen was met zijn familie.
Ow ja vergeten dan kan je geen zaken doen natuurlijkšŸ¤£šŸ¤£
Dat zeg ik niet, zeg alleen wat er gemeld werd op telegram. en ik zeg zelf dat het meer lijkt op vakantie, omdat zijn familie mee gaat. Maar we zullen snel genoeg weten hoe het allemaal zit.
2 weken op een strandbedje aan de Theems. Z