yv2022109yv2022109a1b08181

VK Sportphoto

Nieuws

'Feyenoord en Twente vandaag in gesprek over Zerrouki'

Feyenoord en FC Twente gaan dinsdag weer om de tafel om te spreken over de transfer van middenvelder Ramiz Zerrouki. Dat meldt Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam in de Dick Voormekaar-podcast van Voetbal International

Krabbendam geeft in gesprek met Michel van Egmond aan dat het feit dat er weer gesproken wordt betekent dat er een opening voor een mogelijke transfer is.

Gister bevestigde de technisch directeur van FC Twente, Jan Streuer, bij RTV Rijnmond al dat de twee clubs weer in gesprek zouden gaan over de door Feyenoord begeerde speler. Dat gesprek over Zerrouki, die vanwege ziekte vanavond ontbreekt tijdens het bekerduel van FC Twente met Telstar, lijkt dus vandaag plaats te vinden.

Delen

Reacties

Geen nieuws, goed nieuws?
kans dat het doorgaat?
Gewoon een aanwinst voor Feyenoord! Geertruida gewoon achterin en je hebt twee posities opgevangen met deze speler.

Niets doen is geen optie!
FeyenoordPresident
Feyenoord laat zich weer foppen door een provincie clubje. Veerman koste psv 6 miljoen en dan gaat Feyenoord 8 miljoen voor Zerrouki betalen??? Dat kan je niet menen.
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Zerouki is op dit moment toch wel een klasse beter hoor kom op zeg
2 spelers op 2 verschillende posities met 2 verschillende achtergronden bij hun vorige/huidige club. Snap je vergelijking niet.
Halen.
Is het de beste optie voor dit geld? Zeer zeker niet.
Echter heb je met Ramiz & Timber je (Nederlandse) middenveld voor de komende 3 jaar staan.
Kans op een beter resultaat in de eredivisie/ECL is dermate groot dat dit “risico” meer dan verantwoord is ook als je Ramiz niet winstgevend verkoopt.
In de zomer afscheid nemen van brandhout en een deel van het geld van Kokcu en Geertruida herinvesteren in de plekken waar we ze het hardst nodig hebben.

Dan staat er een jonge, ingespeelde selectie die nagenoeg stuk voor stuk allemaal nog langdurig vastliggen en waar je op door kunt bouwen.
Kijk wat verfrissend om een goeie degelijke kijk hier op te lezen. Probleem is gewoon geweest dat je in de zomer geen idee had hoeveel de opbrengst van de Europa league zou zijn en hoe de competitie zou verlopen anders hadden ze het van de zomer al afgetikt.

Ik kan nu al dromen over een opstelling volgende jaar met
Bijlow
Benita. Trauner. Hancko. Hartman
Zerrouki
Bullaude. Timber
Slory. Gimenez. Paixao
Slory heeft nog wel eventjes nodig, voor volgend seizoen kan walemark daar ook echt wel eens gaan staan!
En waar komen talenten als Slauer terug, Mike Kleijn, Dermane Karim en zo kan ik nog wel ff doorgaan
Met Zerouki staat daar gewoon een erg mooi middenveld. En hij speelt al forward pressing met Jans bij Twente. Dus heel veel aanpassing hoeft er niet te zijn.
En je vergroot de kans om de topwedstrijden te winnen, of in ieder geval niet te verliezen, in januari en later in Europa.
Daarnaast wil Slot eigenlijk het allerliefste met de punt naar achteren spelen op het middenveld.
Ik begrijp deze transfer wel, ook voor veel geld, ook al ben ik er niet super ondersteboven van Zerouki. Hij moet zich nog bewijzen bij ons..
Eens! Jans speelt heel goed voetbal met dit Twente en de forward pressing die zij hanteren daar, staat als een huis. Zerrouki en Sadilek zijn daarin ook echt hele grote factoren voor dit FC Twente. Ik begrijp daarom ook dat Twente Zerrouki liever niet laat gaan. Zelf vind ik hem niet zo geweldig als dat hij gehyped wordt, maar ik begrijp voor de balans en de kwaliteiten die hij heeft wel dat het een aanwinst kan zijn voor dit Feyenoord. Spreekt Nederland, is ervaren op de 6 positie en voert zijn taken daar wel goed uit, kan een pass geven, heeft een goed schot in beiden benen. Denk dat hij wel wat overpriced is, omdat Feyenoord teveel heeft laten blijken dat ze Zerrouki zooo graag willen hebben. Streuer blijft de prijs gewoon opvoeren en zijn act volhouden tot aan het einde van de winter transferwindow om alle laatste centjes nog onder uit de zak te schudden bij Feyenoord. Zij lachen natuurlijk wel als laatst als blijkt dat ze door is deze aanwinst weten te plaatsen voor de Champions league. Ben erg benieuwd!!
Verwacht ook nog een RCV, maar daar hor ik weinig over
Jammer wel van die speler Jan Paul van Hecke
Heren, is Luis Chavez niet een goed alternatief voor Zerrouki? Sterk WK met Mexico gespeeld en waarschijnlijk ook betaalbaar.
Verwacht dat hij mede door het wk te duur is. Heeft volgensmij ook nog een contract tot 2025.
Schiet eens op man. Halen die vent.
Ik denk dat het nog een weekje duurd. Zondag moet Twente nog tegen 020....
Ja, ik verwacht ook dat het zeker na Ajax gebeurt. Is voor Feyenoord eigenlijk ook het beste.
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Mooi, dat het maar snel afgerond wordt!
Snap totaal niet wat ze in hem zien.
Sadilek is veel beter en jonger ook nog.
Jij snapt het dus totaal niet LOL
m.i. voor het eerst dat er echt GEPRAAT wordt.
Oh vandaag weer.. gisteren ook al. Apart
Jaaa we worden gek! We zijn weer olifant in plaats van muis!
Hopelijk komt er nu een doorbraak.
ProudKakkerlak010
ProudKakkerlak010
Welkom Zerrouki
Nou welkom dan Zerrouki..