Bevestigd
inv202212174-6666-24138

VK Sportphoto | Tekst Feyenoord.nl

Nieuws

Info kaartverkoop Feyenoord - Ajax & Feyenoord - PSV

Feyenoord start binnenkort met de kaartverkoop voor de Eredivisie-wedstrijden tegen Ajax (zondag 22 januari, 14:30 uur) en PSV (zondag 5 februari, 14:30 uur). In dit bericht lees je meer over de kaartverkoop van deze topduels.

Feyenoord - Ajax
De Klassieker, de thuiswedstrijd tegen Ajax, gaat komende zaterdag in de verkoop. Vanaf 14 januari 09:00 uur kunnen seizoenkaarthouders één kaart bijbestellen. Daarnaast kunnen leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes twee kaarten bestellen.

De voorrangsperiode om per seizoenkaart of lidmaatschap kaarten te kunnen kopen loopt tot en met maandag 16 januari 17:59 uur. Indien er na de voorrangsperiode nog kaarten beschikbaar zijn, gaan deze op maandag 16 januari in de verkoop. Overige supporters komen dan in aanmerking om vanaf 18:00 uur maximaal twee kaarten te kopen.

Tijdens de Klassieker zal het speelveld aan alle vier de zijdes helaas afgeschermd worden door netten. Alternatieven zijn serieus overwogen, maar er is uiteindelijk gekozen voor het afnetten van het speelveld.

Feyenoord – PSV
Feyenoord – PSV gaat één week later in de verkoop. Vanaf zaterdag 21 januari 09:00 uur kunnen seizoenkaarthouders één kaart bijbestellen. Leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes kunnen maximaal twee kaarten bestellen.

De voorrangsperiode om per seizoenkaart of lidmaatschap kaarten te kunnen kopen loopt tot en met maandag 23 januari 17:59 uur. Vanaf 18:00 uur hebben alle overige supporters de mogelijkheid om maximaal twee kaarten te bestellen op basis van beschikbaarheid. 

Overige kaartverkoopinformatie
Wees er snel bij, want er kan schaarste ontstaan voor deze topwedstrijden. De kaartverkoop verloopt volledig via de officiële Feyenoord Ticketshop. Meer (gedetailleerde) kaartverkoopinformatie voor de thuiswedstrijden dit seizoen vind je hier.

Ticket Exchange
Kaart in je bezit voor één van de thuiswedstrijden en niet in de gelegenheid om deze wedstrijd(en) te bezoeken? Bied dan jouw seizoen- of dagkaart opnieuw te koop aan via de Feyenoord Ticket Exchange.


Voorrang op kaartverkoop?
Wil jij ook kunnen profiteren van voorrang op de kaartverkoop van de topwedstrijden? Sluit je dan vóór vrijdag 13 januari 12:00 uur aan bij Het Legioen via deze link.

Feyenoord – N.E.C.
Liever naar een andere wedstrijd in De Kuip? Ook de kaartverkoop voor bijvoorbeeld de thuiswedstrijd tegen N.E.C. is in volle gang. Kaarten bestellen kan gemakkelijk en snel via de Online Ticketshop.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Zo goed als zeker Zo goed als zeker
Misschien Misschien
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Wat zou een kaartje gaan kosten denken jullie?
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
Minimaal 45 zag ik
Misschien dat het mij alleen opvalt maar ik die een seizoenkaart van 3,5 Meijer heb kan 1 kaart bij bestellen en iemand die lid is van het legioen voor 15 euro per maand kan er 2 bijkopen, misschien ligt het aan mij en begrijp ik het gewoon verkeerd
Dan begrijpen we het misschien samen verkeerd.
Beide kunnen 1 kaart extra bijbestellen.
@FTM off-topic: Ik lees op transfermarkt dat feyenoord dichtbij linksback Suazo zou zijn. Klopt dit?
Dus je hebt een halve 6 -Wieffert die de helft geblesseerd is- en je zou een derde linksback gaan halen. Kan natuurlijk niet kloppen.
Geen idee wie het is
Nog nieuws over Zerouki?
Niets op het moment, spel wel vol op de wagen
Linksback? Lijkt me sterk, we hebben net een overbodige linksback weggeflikkerd.