Primeur Bevestigd
kuip-leeg-donker

Nieuws

Vak Z 'gewoon' vol bij Klassieker

Puck

De geruchtenmolen rond de Klassieker draait inmiddels op volle toeren. Veel wilde verhalen doen de rondte over de klassieker. Directe aanleiding: De uitgestelde kaartverkoop doet het ergste vrezen, maar gelukkig is niets minder waar.

Er is in de afgelopen weken overwogen om vak Z leeg te houden tijdens de klassieker tegen Ajax op zondag 22 januari, maar door ingrijpen door de fancoaches van afdeling SLO van Feyenoord was dit snel van de baan. Het gevolg was echter wel dat men geen eenvoudige oplossing had voor het veiligheidsprobleem rond deze wedstrijd. ESPN moet namelijk toestemming geven voor plaatsing van netten bij Vak Z omdat deze van invloed zijn op het wedstrijdverslag en daar zit de televisiezender niet om te popelen, desalniettemin hebben ze het toch gedaan. Eén ding is gelukkig wel zeker: Vak Z zal tijdens de klassieker "gewoon" vol staan met supporters. Een mogelijk aanvullende maatregel zal zijn dat er voor Vak Z geen 'losse verkoop' zal plaats vinden. 

Later vandaag volgt Feyenoord via de officiële kanalen als het allemaal goed gaat met meer informatie.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Dus ALLE vakken gewoon open?
Mooi.
Op tickets.feyenoord.nl zie je al staan dat de Ticketverkoop 13-01 (vrijdag) begint
Voor legioenleden en seizoenskaarthouders op zaterdag 9:00 https://www.feyenoord.nl/tickets/kaartverkoopinformatie/feyenoord---ajax
Off topic: komt er nog een studio1908 deze winter?
Was toch wel ff billen knijpen… Goede zaak dit!