jim-breeman-sports-photography-feyenoord-fc-twente-2-0-43

Foto: Jim Breeman Sports Photography

Nieuws

Feyenoord - Fortuna Sittard: De vermoedelijke opstellingen

Max1908

Na de succesvolle uitwedstrijd tegen AZ ontvangt de selectie van Feyenoord-trainer Arne Slot Fortuna Sittard. De Limburgers werden midweeks uitgeschakeld in de KNVB beker tegen NEC en zullen opzoek gaan naar resultaat in een kolkende Kuip. Het bekertoenooi van de Rotterdammers moet nog beginnen. De Stadionclub was de eerste ronde uitgeloot en gaat zaterdagavond de koker in voor de tweede ronde van de TOTO KNVB beker. 1908.nl blikt vooruit op de mogelijke basiself van beide ploegen. 

Arne Slot kan gelukkig wel beschikken over Dávid Hancko. De Slowaaks-international liep in de wedstrijd tegen AZ een achillespeesblessure op. De ernst van de blessure lijkt mee te vallen: Hancko stond deze week op het trainingsveld van Feyenoord en lijkt fit genoeg om minuten te maken tegen Fortuna Sittard. 

Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Rasmussen, López; Geertruida, Kökcü, Timber; Szymański, Giménez, Dilrosun. 

Fortuna Sittard: Pandur; Pinto, Navarro, Guth, Cox; Embalo, Özyakup, Ferati, Córdoba; Seuntjes, Yilmaz.

Welke elf Feyenoorders moeten er volgens jou in de basis starten aanstaande zondag? Laat het weten in de reacties.

 

Delen

Reacties

Op basis van de persconferentie van Slot verwacht ik Szymanski niet als buitenspeler, aangezien hij dat wilde als er ruimtes lagen.

Daarom verwacht ik Geertruida op rechtsback, Szymanski op 10 en dan twee echte buitenspelers. Slot wil graag buitenspelers tegen teams die met twee lijnen van 5 op de 16 verdedigen.
Bijlow; Lopez, Rasmussen (Geef Hancko evt rust), Trauner, Geertruida; Wieffer, Kökçü, Timber; Dilrosun, Gimenez, Walemark.
Ik vergeet Seba compleet… Szymanski ipv Dilrosun, dan kunnen Patrik en Seba onderling rouleren
Dus staat hij gewoon in de basis. We gaan het zien
Danilo of Gimenez vind ik beiden even goed maar ik hoop echt dat Walemark weer de kans gaat krijgen