Betrouwbaar
Hancko

VK Sportphoto

Nieuws

Hancko op trainingsveld; starten tegen Fortuna onzeker

FeyenoordTM

Afgelopen zondag zag Feyenoord sterkhouder Dávid Hancko geblesseerd uitvallen in de met 1-3 gewonnen uitwedstrijd bij AZ. De linker verdediger leek last te hebben van zijn achilles. Hij werd in minuut 66 vervangen door Marcos López.

De ernst van de blessure lijkt mee te vallen: Hancko stond deze week op het trainingsveld van Feyenoord. Of Hancko zaterdag kan starten tegen Fortuna is nog wel onzeker. Speeltijd voor Jacob Rasmussen lonkt.

Hoofdtrainer Arne Slot kiest er vaker voor om spelers die niet 100% fit zijn aan de zijlijn te houden. Daarmee kan Feyenoord Dávid Hancko klaar proberen te stomen voor Sturm Graz-uit; het belangrijke UEFA Europa League duel wat donderdag 27 oktober om 21:00 op het programma staat. Bij winst overwinteren de Rotterdammers in Europees verband.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ik hoop dat hartman nog een kans krijgt, maakte een degelijke indruk in de wedstrijden dat hij speelde. Lopez is een goed werkpaard maar oogt defensief kwetsbaar. Zou Hartman ook wel een paar wedstrijden willen zien om een gegronde keuze tussen beiden te maken.
Goed nieuws! Een van de beste aankopen in jaren. Gewoon rust gunnen lijkt me. Voordeel is ook dat Feyenoord dit seizoen dit soort blessures wat makkelijker kan opvangen door de brede selectie, behalve op de 6 dan. Nu kunnen Rasmussen en Lopez ook weer speeltijd meepikken.
Vraagje, morgen met mijn zoontje naar de wedstrijd en tegelijk ff paar potjes bij de jeugd kijken op Varkenoord. Kan ik hier toevallig de auto laten staan of iemand andere ideeën m.b.t. parkeren voor de wedstrijd?
Als je vroeg ben kan je hem gewoon bij 1908 kwijt hoor geen probleem na de wedstrijd kan je gewoon weg en is gratis parkeren .

Veel plezier morgen
Tegen Fortuna moet je het ook wel kunnen redden met Lopez-Rasmussen. Hancko hebben we nodig tegen Sturm Graz.
Scheelt een slok op een borrel. Toch maar op gokken dat het tegen Fortuna wel zonder hem lukt?
Voor de zekerheid op de bank houden zou ik zeggen. Je kunt prima met Rasmussen en Lopez spelen tegen Fortuna wat mij betreft.
Heerlijk, van die spelers die er meteen staan en 0 acclimatisering nodig hebben. Het gemis had groot geweest als de ernst van de blessure erger bleek.
Dit is wel heel mooi nieuws
Laat hem lekker rusten tegen fortuna thuis

En volle bak tegen sturm grazz