img-0872

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord met tien man niet voorbij Fortuna Sittard

Van de redactie

Feyenoord kent een valse start van het nieuwe seizoen in de Eredivisie. De Rotterdammers speelde in eigen Kuip met 0-0 gelijk tegen Fortuna Sittard. 

Slot begon direct met kersverse aankoop Bart Nieuwkoop in de basis. Al na 25 minuten moest de vleugelverdediger het veld verlaten na een ongelukkige tackle van achteren, waarna de VAR ingreep en de rode kaart getrokken werd.

Kansen waren er genoeg voor de Rotterdammers, maar echt in moeilijkheden kwam doelman Pandur van Fortuna Sittard niet. 

Nieuwkomer Ayase Ueda maakte na 75 minuten spelen als invaller zijn debuut in het shirt van Feyenoord, maar kwam helaas niet tot grote kansen. In speelronde twee staat de stadsderby tegen Sparta op het Kasteel op het programma voor de ploeg van Slot. 


Feyenoord - Fortuna Sittard 0-0 

Bijzonderheden:
25' Rode kaart Nieuwkoop


Opstelling Feyenoord: 
Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman (76' Ueda); Zerrouki (34' Beelen), Timber (76' Jahanbakhsh), Wieffer; Stengs (84' Van den Belt), Gimenez, Paixão (83' Minteh).

Wissels: Wellenreuther, Lamprou, Pedersen, Beelen, Hendriks, Lopez, Van den Belt, Dilrosun, Sauer, Jahanbakhsh, Minteh, Ueda.

Opstelling Fortuna Sittard: Pandur; Pinto, Guth, Siovas, Vita (60' Dijks); Rosier (74' Ozyakub), Halilovic (85' Ferati), Duarte; Noslin, Gladon, Cordoba.

Delen

Reacties

Defensief staat het op zich wel goed met Hartman, Hancko, Beelen en Geertruida. Met Nieuwkoop op rechtsback liep het ook goed, maar die is natuurlijk geschorst de komende tijd. Beelen heeft nog wel wat schoonheidsfoutjes (bijvoorbeeld bij die bijna-goal), maar valt verder steeds wel heel solide in. Zou tegen Sparta met die vier beginnen.

Middenveld loopt voor geen meter. Wieffer en Zerrouki proberen dezelfde gaten te vullen en hebben allebei moeite met wat er van ze verwacht wordt. Zerrouki vind ik dan nog wel redelijk zichzelf, Wieffer verzuipt in het proberen de Kökçü rol over te nemen. Wieffer moet gewoon spelen als Wieffer, balletje afpakken en naar de goede kleur spelen.
Timber is echt hopeloos in deze samenstelling. Constant als hij de bal krijgt het tempo uit de aanval. Sjokt naar ballen toe waardoor hij onnodig in het duel komt. En hij loopt te veel met de bal. Op zich heeft hij best de techniek om een balletje goed neer te leggen en de fysiek om zijn mannetje te staan, maar het duurt allemaal veel te lang voor hij tot een pass komt. Alle ruimte die er ligt om een stationnetje over te slaan is daarmee dichtgelopen voordat hij bereid is het te proberen. Ik zou dus veel liever Stengs zien op die plek, die heeft wel de handelingssnelheid en het inzicht om de snelheid er in te houden. En dan maar Jahanbakhsh op de vleugel (of straks Ivanusec en Paixao).

Aanvallend stond het gewoon muurvast, simpelweg omdat de bal er te lang over deed om bij de voorhoede te komen. Paixao stond tegen een muur, die door de looplijnen van Hartman nog extra dichtgetrokken werden. Gimenez zwierf te vaak naar de zijkanten waardoor het centrum leeg was, en Stengs stond te geïsoleerd na het uitvallen van Nieuwkoop. Ueda erbij was leuk voor het debuut, maar er lag gewoon te weinig ruimte om iets te forceren, zeker gezien de geringe speeltijd die hij kreeg.

Ik denk dat het ook niet helpt dat we in de voorbereiding vrijwel uitsluitend gespeeld hebben tegen goede tegenstanders die hoog druk zetten. Een muur wegspelen is in deze competitie ook gewoon erg belangrijk, en daar is een veel hoger baltempo voor nodig dan we nu voor elkaar krijgen.
Ik vond Beelen goed invallen, die jongen kan echt wel wat maar heeft wel meer tijd nodig om handelingssnelheid op te krikken.
Nieuwkoop was goed en dreigender met zijn voorzetten dan Pedersen. Wat mij betreft was rood zwaar bestraft.
Middenveld is echt nog zoeken voor Slot maar ik heb alle vertrouwen erin dat die puzzel gelegd gaat worden.
Na het lezen van alle kritiek krijg ik het gevoel dat wij gaan degraderen, niets is natuurlijk minder waar. Het was allemaal niet zo dramatisch, maar emotie wint het van de ratio. Over een aantal weken zal alles anders zijn, dan is de euforie weer terug en winnen wij nog net niet de CL. Enfin, niet klagen en achter de club blijven staan. Het is niet anders dan vorig jaar en de rest is geschiedenis!
1. Bijlow/Wellenreuther

2. Geert/Nieuwkoop
3. Trauner/Beelen/(Nino)
4. Hancko/Hendriks
5. Hartman/Lopez

6. Wieffer/Zerrouki
8. Stengs/Timber/Milambo/Zechiel
10. (Ivanusec)/aankoop

7. Aankoop/Sauer
10. Gimenez/Ueda
11. Paixao/Dilrosun

Het wordt kijken wie er op de 8 positie het meest rendeert, in ieder geval geen zerrouki en wieffer op 1 middenveld. Nieuwkoop lijkt mij geen cl materiaal. Geertje op rechts kan het middenveld extra ondersteunen. Verder is het echt hopen op die kroaat.
Nieuwkoop op rechtsback lijkt mij meer CL materiaal dan Trauner op RCV.
1 match ver en al zoveel kritiek.
Slot maakt van deze selectie ons wederom titelkandidaat. Degene die denken dat we zo maar kampioen worden en iedereen wegspelen moet realistischer worden.
Beelen goed ingevallen, Idrissi en Ivanusec zullen nog komen en dan heb je een héél sterk elftal.
Geen woorden maar daden komende weken en Sauer de voorkeur geven op andere invallers…
beelen en timber speelde gewoon sterk vandaag ze zijn echt ondergewaardeerd . timber moet alleen nog het goede moment leren om te schieten voor de rest bracht timber als enige dynamiek op het middenveld
We hebben geen 10? Stengs vorig seizoen heel het seizoen daar gespeeld, had die daar neer gezet ipv Timber. Heb je gelijk meer creativiteit wat je nodig hebt tegen een zwakke tegenstander. Middenveld zoals nu kan echt niet, komt werkelijk niets uit!!
Seizoen begonnen en je hebt geen 10 dtk faalt deze window
waardeloze transfer zomer , nou tel uit je winst , te veel middelmaat gehaalt die het niveau naar beneden halen
Vol verwachting klopte mijn feyenoordhart . Maar wat iwas dit nou:Gewoon een hele slechte k.....'t wedstrijd. Wieffer bij de volgende wanprestatie binnen 10 minuten eruit Kein geloel .. in het verleden behaalde resultaten zijn geen garantie voor de toekomst. Toch de vraag: sorry maar wAt is de meerwaardevan Beelen, zerrouki en de andere aanwinsten?? Hard werken maar resultaat ho maar. Hopelijk is dit inet devoorbode voorhet nieuwe seizoen. Mes tussen de tanden of anders het mes in de wedstrijdselectie.
Ik vraag me af of Feyenoord met 10 man na 20 minuten ooit heeft gewonnen. Lijkt me helemaal lastig als het team nog niet echt lekker draait. Volgende week nieuwe kansen.
Ps. Wel sneu voor Nieuwkoop. Vond hem wel behoorlijk dreigend. 2de rode kaart in z’n carrière.
Dit is toch wel een belangrijk seizoen.. we moeten 1ste of 2de worden.
Hup Feyenoord.
We moeten gewoon zorgen dat we vanaf nu elke wedstrijd winnen 😉
Ik zal heel duidelijk zijn:

Alle spelers die we halen moeten TOP spelers zijn die er gelijk staan en het verschil maken. Geen breedte aankopen.

Als we dat niet doen, gaat dat ons nekken dit seizoen.
Dat gaat niet lukken. Geeft Slot zelf ook aan. Ivanusec is een topper dat kost maanden om die los te weken. En we hebben nog zeker 2 toppers extra nodig. Dat duurt langer dan 3 weken. Het worden Ivanusec, Idrissi en Til.
Ach we halen het zelfde resultaat tegen Fortuna thuis als vorig seizoen. Als we na 34 wedstrijden ook het zelfde resultaat hebben als vorig seizoen is iedereen blij.
Toch is er wel enige reden tot zorg. Met dit middenveld wordt het ook tegen Sparta en met 11 man nog heel lastig. En dan is toch een beetje de vraag; is Stengs zoveel beter dan Dilrosun en is Zerrouki zo noodzakelijk als Wieffer en Timber er al zijn dat je die spelers haalt, terwijl als het seizoen echt begonnen is, je nog geen opvolgers hebt voor Kökcü en Szymanski?
Ik heb hier al vaker aangegeven, beide zijn goede voetballers maar op de prioriteiten van de leiding (Te Kloese en Slot) is best wat aan te merken. We hebben het niet over onvergeeflijke fouten, de heren hebben recht op ruim krediet, maar wat er nu niet goed gaat was vermijdbaar en dus is verwijtbaar.
Jouw eerste zin zet deze wedstrijd in de juiste context. Met dit resultaat zijn we vorig jaar kampioen geworden. Het loopt nog niet gesmeerd en als dat tijd nodig heeft dan zij het zo.
“Heet weekendje” Zullen we nog ff lachen met zijn allen?
Eén ding is uitgekomen, wat Rutger voorspelde: een heet weekend.
Mooie praatjes maar elke supporter zit met smacht zijn meldingen in de gaten te houden en we moeten het doen met “Idrissi heeft wel oren naar een overstap” Lang leve de clicks
Zo werkt de media toch? Hij had gewoon dikke overwinning verwacht en dan had iedereen erom gelachen :)
Voor alle Pedersen haters , Nieuwkoop heeft idd. een betere voorzet dan Pedersen maar in de omschakeling was Nieuwkoop ook nergens te vinden , waar Pedersen nog weleens op werd af gerekend maar kon hij op snelheid nog een hoop corrigeren , van Pedersen had ik ook nooit het idee dat hij rood zou pakken , zeker niet halverwege de helft van de tegenstander tegen een matige tegenstander kan je nagaan als Nieuwkoop tegen een bv Noa Lang komt te spelen , voor de rest moeten we niet wanhopen , er komt nog wel wat versterkingen bij en Slot krijgt het heus wel op de rails , tot die tijd hopelijk geen verder puntverlies.
Weet je, dat je mensen die Pedersen niet zien (of zagen) zitten terecht wijst, is best sympathiek maar als je dan zelf Nieuwkoop van onder uit de zak geeft, wordt het allemaal een tikkie minder overtuigend. Bart had een paar goede offensieve acties en een héél slechte verdedigende en de gevolgen van dat laatste waren groot. Shit hapens, maar dat wisten we al.
Hey Kees . Het ging er bij mij om dat Pedersen bij sommige echt helemaal niets goed kon doen , waar Nieuwkoop ook gewoon zijn zwakke punten heeft De vraag is natuurlijk , wat is beter voor het elftal , een speler met veel snelheid die maar blijft gaan maar met een matige voorzet , of een speler met een goede voorzet maar minder snel en wat in de omschakeling toch problemen geeft ,zeker tegen goede en snelle buitenspelers .
Ik begrijp je betoog. Ik denk alleen dat met onderling verschillende sterke en minder sterke punten zelfs twee spelers voor een zelfde positie niet echt vergelijkbaar zijn. En zo traag is Nieuwkoop nou ook weer niet.
Steeds meer de indruk dat wij Ivanusec willen op de 10. Ook bij persco Slot geeft Slot weer aan: we hebben geen echte 10. Gekke is: Ivanusec begon goed te spelen op linksbuiten. Waar zijn ze in Zuid mee bezig?
Met hem in de Szymanski-rol is er nog steeds geen opvolger voor Kökcü. Kweenie of dat ook een positie voor Ivanušec kan zijn.
Ivanusec had er allang moeten zijn. Misschien is er nog hoop als hij op de 10 komt. Maar eerst maar zien óf hij komt. Die soap duurt al veel te lang.
Balen van rood. Anders had je hier gewoon gewonnen met een doelpunt of 2. Het gemis van aanvallende creativiteit op het middenveld moet wel snel opgelost worden. Misschien zelfs nog eerder je centjes besteden aan een volwaardige vervanger voor Kokcu en Szymanski dan vol te gaan voor Ivanusec die meer een buitenspeler is.
Met deze selectie wordt het nog en zwaar seizoen
We hadden kunnen en moeten doorselecteren. Hebben we volledig nagelaten.
Moeten we op 1908.nl ook doen
Nep supporters eruit donderen.
Wat een onzin. Er zijn op een heel andere manier minder slimme keuzes gemaakt. Daar zit hem nu de pijn.
Paixao top op een linksbuiten en dan gaan we daar weer Idrissi voor huren. En Ivanusec rendeert het best op linksbuiten. Ik ben het echt even kwijt wat er allemaal gebeurd?
Zelfs met 11 man leek het nergens op. Tijd pm wat echte versterkingen te halen. Met name voor het middenveld en de links/rechtsbuiten. Met alleen versterkingen voor de breedte gaan we het niet redden, zoals je in de eerste 20 minuten kon zien tegen een enorm armoedig Fortuna
Timber als opkomende rechtsback zou echt een succes zijn, in de rol op het middenveld die hij nu vertolkt heeft ie 0,0 meerwaarde.
Veel te voorspelbaar allemaal, we hebben gewoon geen 1 speler met buitengewone individuele kwaliteit. We hangen teveel op het team, heeft ons vorig jaar veel gebracht maar lukt geen 2 kaar op rij. Er moet klasse bij! Buitenspelers en 1 op 1 vervanger van Kokcu moeten erbij en dat moeten toppers zijn, dan maar iets meer de knip trekken.
Met dezelfde beschikbare buitenspelers werden we vorig jaar kampioen en nu hebben we zelfs Minteh en Stengs er nog bij. Dus ergens blijft je bewering een beetje tussen de feiten zweven.
Ik blijf het zeggen er zijn geen opvolgers voor Kökcü en Szymanski DAT is het probleem.
Gelukkig hebben we volgende week een makkie uit bij sparta😂 je hebt kans dat er gelijk aan gat valt
Sparta die gaat op deze manier wel winnen.
Je mist een creatieve middenvelder die er meteen staat. Een extra buitenspeler kan ook geen kwaad…
Er moet echt wat bij op het middenveld.te weinig creativiteit.na mij mening het is allemaal van het zelfde.maar goed het seizoen duurt nog lang heb er vertrouwen in
Ik ook maar dan wel met opvolgers voor Kökcü en Szymanski erbij. Dat de opvolger van die eerste niet meteen het absurd hoge niveau kan aantikken dat Kökcü vorig seizoen haalde, snappen we allemaal wel. Mag ik hopen althans, maar nu zonder een dergelijk type en zonder een offensieve middenvelder zoals Szymanski was, wordt het allemaal heel moeilijk.
Als je kritiek hebt op Feyenoord ben je een slechte supporter. Belachelijk. Het was gewoon een onsamenhangend zooitje. We moeten nu al in de achtervolging en volgende week Sparta uit.
Vrees dat Feyenoord dan minimaal 4 punten achter staat op de rest. Wie moet er gaan scoren bij Feyenoord?
Als je van Sparta verliest sta je niet minimaal maar maximaal 4 punten achter op de rest. Verder vind ik het eigenlijk wel erg vroeg voor pessimisme want vandaag niet verdiend om te verliezen. Dat het beter kan en moet ben ik uiteraard met je eens.
Als je van Sparta verliest sta je maximaal 5 punten achter op de rest. Als je gelijkspeelt 4 punten, dus minimaal 4.
Leg dat blankesabeltje alina maar eens uit.
Nee dan dan ben je gewoon een zeikerd. Zeker na de 1e wedstrijd.
Ach, lekker laten lullen. Denken dat als we kritiek hebben, "nepsupporters" zijn. Ik denk dat als je niet ziet dat het dondert boven de kuip, ze eerder toe zijn aan een bril.
Ik vind het wel slot aan te rekenen dat die naar een wedstrijd of 5 wel kunt zien dat wieffer en zerrouki niet samen op het middenveld kunnen..

Daarin tegen gewoon echt slecht ingekocht deze zomer. Beelen potentie maar middelmaat op het moment van de belt middelmaat minteh… we hebben gewoon echt toppers laten gaan, maar kwalitatief gewoon niks bijzonders terug gehaald.
Beelen is geen middelmaat. Viel echt prima in. Vd Belt moet omhoog qua intensiteit en handelingssnelheid. We missen Kokcu
Was helaas niet best vandaag. Maar waarom krijgen wij geen strafschop, hij tikt zijn voet aan op de lijn?
Op de lijn is er buiten helaas… het was overigens wel een 100% rooie kaart
Overtreding werd ingezet buiten de 16. Neemt niet weg dat het rood had moeten zijn.
4de plaats maximaal dit seizoen. Te Kloese heeft het al verneukt toen hij Slot alle macht gaf met transfers. Dan had je hem beter kunnen laten gaan. De scouting is belangrijker dan de hoofdtrainer. Dit was onder Arnesen nooit gebeurd en trouwens ook niet als er voetbalverstand was geweest in de RvC.
Ja is het uit je systeem!! Het negatieve gegal.

Vorig seizoen had je natuurlijk ook deze. Mening toen we kampioen werden!

Houd je emoties even onder controle wil je, gaat een beetje nergens over wat je nu doet.
Hahahaha. 1 wedstrijd gespeeld. 🙈 hoe kun je dit soort dingen zeggen pffff
Ga alsjeblieft naar Excelsior ..Professor Barabas. !! Zeikerd !!
Top wedstrijd met 10 man! We moeten ook niet gelijk afstand nemen van de concurrentie😝Rode kaart niet terecht! Keurig uitgespeeld met 10 man! 80% een penalty! Voor de andere 20% zeker een rode kaart! Al met al veel pech en de VAR die bang was om in de eerste wedstrijd al belangrijke beslissingen te nemen! Leuk elftal ( tiental) gezien vandaag! Een dikke voldoende!
Man man man. Wat zitten hier veel nep en succes supporters. Donder toch op. Alsjeblieft... We spelen gelijk.. was niet best.. so what. .. soms zit het mee soms zit het tegen. NEXT !!
Helemaal mee eens stelletje jankerds.
Beetje zoals pot tegen heerenveen van vorig jaar mag ik nog wel een speler uitlichten beelen vond ik lekker spelen
Precies . Vorig jaar was onze 1e thuis wedstrijd ook 0-0..
Beelen prima! Paxiao weer sterk. Wieffer een matige eerste helft kwam daarna weer sterk terug. Stengs vond ik zeer matig! Timber op 10.... sorry maar dit werkt gewoon totaal niet te traag neemt geen risico...Gimenez amper gezien Ueda oogde er meer zin in te hebben!
gewoon *** dat je zo vroeg met 10 man komt te spelen al was het wel gewoon een terechte kaart.
al moet ik wel zeggen dat ik het toch wel een penal vond!
maar goed we hebben nog genoeg tijd om dit te herpakken op naar de volgende wedstrijd!
Jezus, wat een slechte supporters hebben wij zeg. Lekker na 1 wedstrijd je club met de grond afbranden. Wij roepen altijd dat hunnie successupporters hebben maar hier op 1908.nl hebben we er ook heel veel.
We zullen onze ploeg altijd steunen! Ik vind wel dat er kritisch mag worden gekeken naar hoe en wat er is ingekocht. Er zijn gewoon heel wat vreemde keuzes. Dat zie je zelf ook wel neem ik.
Helemaal eens wordt ook vaak hier gestimuleerd.
Ik vind het onbegrijpelijk dat we breken met het success van de afgelopen 2/3 seizoenen.. waarom weer terug naar een grotere Nederlandse kern met zerrouki, vd belt, stengs, timber, dilrosun, hoevaak heeft dat ons nu echt verder geholpen? Waarom niet het vertrouwen houden in scouting uit het buitenland

Ausners - sterkhouder geworden
Senesi - sterkhouder
Sinistera - geweldige individuele actie
Hancko - vanaf dag 1 sterkhouder
Trauner - vanaf dag 1 sterkhouder
Paixao - brengt altijd gevaar en creativiteit
Gimenez - super spits mits goed bediend


Stuk voor stuk voor aanzienlijk minder gehaald dan de ‘Nederlandse kern’ en stuk voor stuk meer inzet.. de lamlendigheid die vandaag te zien was is pijnlijk..
Of dus jeugd er in. Voorbereiding deden ze het prima.
Eens, Orkun, Geertruida, Hartman..

De eredivisie aankopen komen meestal niet uit de verf.. Toornstra en Kuijt waren de uitzondering..
Hier ben ik het compleet eens mee. Ik vind ook dat die buitenlanders het vaak beter doen bij ons dan het groepje Nederlanders die wij elke keer weer halen.
100% mee eens , maarja je mag geen kritieke hebben
Goh wat missen we een leider en teamdrager a la Kokcü.
Die koopt een club als Feyenoord niet (onbetaalbaar) . Dus die moet je uit de jeugd halen.
Werk aan de winkel zonder die rode kaart win je die wedstrijden echt een domme overtreding van Nieuwkoop en zeker op die plaats van het veld zo onnodig daardoor leid je nu duur punten verlies
‪Vindt dat we 1 conclusie mogen trekken. We hebben gefaald in de zomer, aankopen alleenmaar voor de breedte en op safe als vervanger van. Zerrouki 4 klasse minder dan kokcu , Stengs 4 klasse minder als Sebba (en daar verlies je bij elkaar 20 goals mee). Je hebt veel te veel ingeleverd qua kwaliteit EN goals, en amper wat terug gehaald. Stengs staat niet bekend als doelpuntenmaker, zelfde geld voor timber en dat zijn 2/4 voorhoedespelers. Veel en veel te schaars. De rest van de aankopenis allemaal middelmaat‬, vd belt, minteh. Met nieuwkoop haal je een degelijke back maar geen CL niveau. Beelen verast me opzich positief alleen mag die nog wel wat sneller handelen, en ballen eisen. Wij hadden qua aankopen allang en breed rond moeten zijn, maar we zijn in de vorm van Ivanusec veel te lief om zo lang te wachten, daar schieten wij niets mee op, ja 2 punten achterstand meteen. We hadden vanaf de jhc schaal al rond moeten zijn en een startsein naar iedereen moeten afgeven, maar integendeel. We zijn nog niet compleet maar wat ik moet geloven komt alleen Ivanusec nog, dan ga er ten opzichte van vorig seizoen op achteruit en je gaat CL in!!! We moesten echt versterkingen halen aan de bovenkant ipv overbodig veel betalen voor middelmaat als bijvoorbeeld zerrouki wat totaal niet samen past met Wieffer. Er hadden veel meer basisspelers gehaald moeten worden die rendement hebben en niet als stengs 1 goal maken daar win je de oorlog niet mee, en zie je dat je zoals vandaag TE afhankelijk bent van santi en of Paixão, want de rest scoort niet en creëert niets of nauwelijks. Ik heb er echt duidelijk de pest in dat er zo slecht is ingekocht en we hebben zowel kwaliteit als goals ingeleverd…
Kwaliteit verdwijnt niet zomaar, jongens hebben wat zelfvertrouwen nodig en die kijken ook naar aankopen. Nieuwkoop, jammer is gebeurd maar daardoor wordt een wedstrijd verschrikkelijk lastig. Positief blijven en druk op de ketel houden bij inkomende en uitgaande transfers!
Wij halen spelers van max 8 miljoen. Omdat wij niet durven 10+ voor zekerheidje uit te geven. Wij hebben kwaliteit nodig, op 10, op 8 en buitenspelers. Gaat niet gebeuren natuurlijk. Lang leven oudwijf Stengs.
Het verbaast mij ook. Maar goed, ik neem aan dat het wel goed komt. Zet de jeugd uit de voorbereiding erbij.
Salah eddine kreeg gisteren niet eens geel voor dezelfe overtreding. Var is lekker inconsistent.
Verder is een doorgebroken speler tackelen geen rood meer dit seizoen? Wordt net als vorig seizoen weer lekker frustreren.
Namen die er nu worden uitgehaald zijn timber wieffer stengs enzo, maar wat speelde die gimenez het aller slechts zeg. Heeft geen bal goed geraakt.
@FTM gaan ze nu nog de portemonnee trekken en net als bij psv risicos nemen of gaan we voor playoff Europees voetbal?
Niks aan de jongens te verwijten, dit is de fout van het bestuur. Wat een troep aankopen.
Lekker allemaal je club afbranden en dan vooral de nieuwe spelers. Als jij voor een nieuwe werkgever gaat werken moet je ook wennen toch. Gelukkig begonnen we vorig jaar ook wisselend, weten allemaal hoe dat afliep.

Fijn weekend azijnzeikerds!
Nou meneer Plop, als jij voor een nieuwe werkgever gaat werken dan je ook weken lang in training ter voorbereiding. Ze hadden hier klaar voor moeten zijn, je bent een topclub of niet. En dat laatste mag je nu al betwijfelen.
Ligt eraan als je alle namen gewoon afgaat en dat vergelijkt met wat er vorig jaar liep , zijn ze gewoon minder & andere type spelers. Dat is geen schande, alleen is het wachten op echte versterkingen en niet op invullingen
Ftm voor de wedstrijd was er nieuws over ivanušec toch of word dat toch na de wedstrijd
Voor de wedstrijd gaat niet meer lukken in ieder geval.
Paixao gewoon goed moest van hem komen maar is wel een heel erg heet weekend maar hopelijk een eye opener we zijn nog lang niet klaar op de transfermarkt!!!