Bevestigd
nk202385-nka0151

VK Sportphoto

Transfers

Slot geeft duiding over ontbreken Kasanwirjo

FeyenoordTM

Feyenoord begint zondagmiddag aan het nieuwe Eredivisieseizoen. De Rotterdammers nemen het om 14:30 thuis op tegen Fortuna Sittard, maar doen dat zonder Neraysho Kasanwirjo bij de selectie. De tweebenige verdediger werd eerder deze window gelinkt aan een overstap naar AEK Athene, maar de Griekse topclub pakte niet door met een formele aanbieding.

Slot tegenover ESPN: "Misschien wordt hij tekortgedaan dat hij vandaag niet bij de selectie zit, want hij is absoluut goed genoeg om er bij te zitten. Hij traint ook goed, maar je hebt wel met aantallen te maken. Het zal een beetje gek zijn om vijf verdedigers op de bank te zetten"

Na het aantrekken van Bart Nieuwkoop is Marcus Holmgren Pedersen de back-up geworden op de rechtsbackpositie. Ook Lutsharel Geertruida bleef uit handen van RB Leipzig. Neraysho Kasanwirjo lijkt daardoor overbodig te zijn geworden bij de landskampioen.

De oefenmeester vervolgt: "Je weet nooit wat er de komende twee weken nog gaat gebeuren met spelers. Dus het kan heel goed zijn dat Kasanwirjo volgende week weer bij de selectie zit, maar als de selectie zo blijft, is zijn perspectief wat minder. Dan is het aan hem hoe hij ermee om wil gaan."

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Wat een gezeik over Slot. Een mindere wedstrijd en het is weer raak. Eerst de hemel in geprezen, nu het wat minder gaat is het vertrouwen ineens verdwenen. Wees wijzer.
Gezien de te verwachten schorsing van Nieuwkoop is een plaats in de selectie wel te verwachten.
Nou die is er volgende week weer bij, Pedersen misschien weg en ons Bartje is voorlopig ook niet meer beschikbaar.
Vlak voor de wedstrijd riep ik al Slot is totaal in de war, wat een branie van die keren. Gaat ie naar Austria met de jongens, speelt wedstrijden met de jongens, en dan komt er een ander en dan moeten jongens als Baks en Petersen die het heel goed deden er maar uit. Ik zei weer geen ingespeeld elftal, weer een pot met bluf van Slot, dat word weer knudde deze middag, en het kwam precies uit de eerste helft. Voor mij was het een teken van amateurwerk van Slot, prut.
Mee eens fulltime. Ik zag anderen zeiken op Baks maar die deed het juist goed. En Pedersen moet blijven.
Pedersen moet blijven voordat ze er were een koekenbakker voor in de plaats zetten.
Jij zou op de kermis moeten gaan staan met je glazen bol....en anders lekker naar Showtime gaan
Slot wilde hem ook halen? Of kwam hij uit andere koker? Beetje vreemd, maar goed zal niet heel veel kosten.
Tot nog toe, elke speler die hij graag wilde hebben, is uitgelopen op een teleurstelling.
Is bijna altijd zo met aankopen van trainers
Komt uit staf, de wens uit januari voor een extra verdediger
En Slot geeft toch leiding aan die staf?
Hij is nou eenmaal minder dan de andere verdedigers, zo simpel is het. Ik hoop voor die jongen dat hij ergens anders speelminuten kan krijgen
Dit heb ik zelden meegemaakt bij Feyenoord, wat een stappen maken we !!!