legioen-feynec

Foto: VK Sportphoto I tekst: Feyenoord.nl

Nieuws

Feyenoord gaat deel van kosten voor uitwedstrijden betalen

Max1908

Feyenoord gaat werken met een vaste totaalprijs voor het bezoeken van uitwedstrijden. Dat betekent onder meer dat de club een deel van de kosten voor haar rekening neemt, een gebaar van waardering voor de loyaliteit van de trouwste supporters.

Jarenlang hanteerde Feyenoord het principe dat het organiseren van het bezoek aan uitwedstrijden kostenneutraal moest zijn, mede vanwege de financiële situatie van de club. Met de aanpassing in dit prijsbeleid wil Feyenoord iets terugdoen voor de supporters die de club al jarenlang overal achterna reizen en met hun onvoorwaardelijke steun een echte twaalfde man zijn voor het elftal.

In eerste instantie gaat het om een pilot, die in gaat vanaf het eerste uitduel dat in de verkoop gaat (FC Volendam) en geldt voor de resterende uitwedstrijden in de competitie en het bekertoernooi van seizoen 2022-2023. Na afloop van het seizoen wordt de nieuwe opzet geëvalueerd, waarbij de intentie is het ingevoerde prijsbeleid door te zetten.

De vaste prijs is inclusief kaart, vervoer, begeleiding, eventuele voorzieningen en het calamiteitenfonds. Alle uitkaarthouders worden persoonlijk per e-mail geïnformeerd over de nieuwe vaste prijs.

Delen

Reacties

Dacht ik in eerste instantie ook. Maar een snelle blik op Twitter leert dat al minimaal twee niet reguliere uitsupporters hier potentieel door benadeeld worden. Dus het is een kutidee #bestuurout.
Wat zijn niet reguliere uitsupporters?
uitsupporters die incidenteel meegaan bedoelde ik daarmee
Dat staat toch ook in de tekst Grover. Met de aanpassing in dit prijsbeleid wil Feyenoord iets terugdoen voor de supporters die de club al jarenlang overal achterna reizen en met hun onvoorwaardelijke steun een echte twaalfde man zijn voor het elftal. Dat zijn geen supporters die incidenteel een wedstrijdje meepikken.