Bevestigd
VK Sportphoto - Sven Mijnans, middenvelder Sparta Rotterdam

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord gaat niet tot het gaatje voor Mijnans

FeyenoordTM

Zaterdagavond werd bekend dat Feyenoord de verrichtingen van Sparta Rotterdam middenvelder Sven Mijnans in de gaten houdt. Feyenoord heeft daarbij echter (nog) géén bod ingediend bij de Spangenaren. Volgens Tubantia hebben andere clubs wél een officieel bod neergelegd voor de 22-jarige middenvelder.

Gerard Nijkamp, technisch directeur van Sparta Rotterrdam, bevestigde zaterdagavond (na afloop van NEC 1-1 Sparta, red.) tegenover de camera van ESPN dat zijn club in afwachting is van een bod van Feyenoord. "We lopen niet weg voor die belangstelling, we weten dat we een opleidingsclub zijn. We wachten de komende 24 tot 48 uur af."

Sparta gunt Mijnans een stap hogerop. "Als de top van Nederland zich meldt, moeten we daar trots op zijn. Aan de andere kant hebben wij ook een sportieve ambitie. Je wil het bij elkaar houden, dat is de bekende weegschaal. Er is absoluut geen noodzaak om te verkopen, alleen je ontkomt er niet aan."

Ingewijden melden aan 1908.nl dat Feyenoord niet alles uit de kast wil trekken om Mijnans deze window binnen te slepen. Een betrokkene vertelt: "Wanneer andere clubs al aan het bieden zijn, voelen wij ons niet genoodzaakt om daar tegenop te bieden. Onze prioriteiten liggen voor deze window op andere posities. Wij zijn op dit moment alleen maar concreet voor Thomas van den Belt. Het ziet er goed uit."

Benieuwd naar andere reacties van ingewijden? Open de commentsectie onder het andere artikel.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Feyenoord gaat nooit tot het gaatje deze hele window al niet .dit is een klap in het gezicht van slot die toch echt wal zal denken wat moet ik nog meer doen .die is straks niet te houden gaat naar een club waar wel geld is .altijd het zelfde bij Feyenoord zes maanden geleden voor ruim 80 miljoen verkocht en er is nog geen poen .geld voor rare stadion plannen.sakaris rvc en al de machtswellustelingen bij Feyenoord is er wel .nog steeds geen nieuwe td en waarom moest Arnesen weg .hij heeft tegen voetjes aangetrapt en is slachtoffer geworden van zijn eigen succes .je staat eerste en bij de laatste 16 van Europa en nog in de beker en nog wordt deze trainer niet geholpen .echt ongelooflijk .als er dit seizoen geen prijzen worden gewonnen is de directie daar voor aansprakelijk.
Mijnans halen. Jongen uit de omgeving die echt kan voetballen.
Fitheid omhoog schroeven en vooral goede voorzet.
Zie liever mijnans komen
Hoe staat het met Hartjes en/of Naujoks? Vergelijkbare spelers voor het middenveld uit eigen jeugd. Waren (zijn) talentvol, maar hebben nog niet echt een kans gehad. Zijn zij geen optie meer?
ehm... Naujoks is naar Excelsior gegaan deze week...
Hartjes kan mij bij Roda niet echt overtuigen.
Maar buiten dat, er zijn nog steeds heel veel mensen die denken datje het redt met 13 1e elftalspemers en daarachter veel jeugd.
Je moet echt op alle posities meerdere spelers beschikbaar hebben.
Volgend jaar ben je Szymanski en Kokcu bijna zeker kwijt. Kan je beter alvast voorsorteren
Dan is het perfect dat je Mijnans en vd Belt al een half jaar erbij hebt. Zie Slot dat ze er nog lang niet zijn....dan prima kopen we alsnog een Zerrouki.
Nou het is niet ( bijna zeker ) het is zeker dat kokcu weg gaat .. en szymanski is nog geen belangstelling. Het is te hopen dat ze er alles aan doen om kokcu te houden.. is wel beter geworden
Kijk nou ook eens naar de leeftijd en ervaring van die jeugdspelers vergeleken met de spelers die we willen halen! Dan zie je toch direct dat die jeugd er nog lang niet aan toe is!?
Als je in de deal meeneemt dat hij bij Sparta seizoen mag afmaken. Prima toch?
Gewoon een miljoentje voor Mijnans, miljoentje voor vd Belt.
Hebben 1,5m betaald voor Kasanwirjo. Dan is totaal toch 3,5-4 miljoen voor 3 talentvolle jongens met al eredivisie minuten in de voeten.

Wie is die vd Belt zo erg goed dat wij in de zomer niet eens hoeven aan te kloppen voor Zerrouki.
Denk ook dat Mijnans als vervanger komt voor Tabouni.
Hoop dat ze Taabouni gaan verhuren, het is wel een jongen met veel potentie, had hem graag wat vaker zien invallen. Wel mooi dat Feyenoord zich ook nog op Nederlandse talenten richt.
Ik moet je teleurstellen verwacht dat mijnans wel 1.5 tot 2 zou kosten maarja als nog goeie jonge spelers beide er krijgen een beetje visie
Dit op deze manier naar buiten brengen, hoort bij het spel lijkt me. Vooral Sparta niet het gevoel geven dat we wel even flink gaan overbieden omdat er mogelijk ook andere clubs op de loer liggen.
Ik weet niet welk gaatje hier bedoeld wordt maar ik zou het helemaal niet zo raar vinden als Feyenoord wel een maximaal bod (naar mogelijkheden dus) zou doen.
Ik had zelf ook al eens bedacht dat Mijnans of Manhoef een prima target voor Feyenoord zou zijn. Relatief jong, toch al met de nodige ervaring en beide linksbenige dynamische spelers.
Het signaal dat er van de kop boven dit artikel uitgaat, is dan weer een tikkie dubieus. Want wil je een speler nou graag hebben of alleen tegen een fancy fair-prijs? Ik zou mij voor kunnen stellen, dat het Mijnans doet twijfelen.
Waar zijn trouwens al die mensen die Martin van Geel overal de schuld van geven om te melden dat Van den Belt en Mijnans typische voorbeelden van 'scouten met het bord op schoot' zijn? 😉
Of is dit een kwestie van voortschrijdend inzicht na Pratto, Bassett en toch ook Bullaude en Lopes, dat niet alles dat je van ver haalt lekkerder is? Ik houd het op het laatste. dat houdt de waarheid mooi in het midden en daar ligt deze ook vaak.....
Mensen vergeten dat je natuurlijk nooit 10 perfecte spelers kan scouten. En maar al te graag willen bashen op de club. Ik lees ook onder in de comments van 1908 dat slot zogenaamd de ''sleutels'' van de club heeft gekregen. Ook weer zn suggestieve reactie die doordrenkt is met speculatie. Volgens mij mogen we wel een beetje vertrouwen hebben in de beleidsbepaler. Maar dat verkoopt natuurlijk niet voor site zoals deze.
Helemaal eens. Het lijkt er soms veel op dat 1908 beleidsbepaler denkt te zijn en het allemaal weet.
Deze jongens doen hun best om informatie delen, je betaalt er niet voor. Toch beetje zeuren dit.
Ook niet heel gek dat Slot de sleutel heeft gekregen, want we hebben geen TD. Kloese en Slot doen dit samen nu.
En dat gaat gewoon prima. Samen met de scouting.
SterkerDoorStrijd
SterkerDoorStrijd
COME ON FEYENOORD!!!!!
Zie Sparta zelden 90m spelen, maar viel mij tegen ons op in positieve zin. Durf en power en voetbalt ook makkelijk. Lijkt mij wel een teken aan de wand voor Bullaude en/of Taabouni. Al is een beetje concurrentie natuurlijk nooit verkeerd.
Ik hoop EN geen Meinands, EN geen vd Belt. We hebben nu genoeg spelers. Alleen echte versterkingen halen die meteen BASISSPELER bij Feyenoord zou zijn. Anders geld sparen voor zomeraankopen ALS we Champions League halen.
Als we champions league halen maakt de 2 miljoen die we nu uit zouden geven ook niet meer uit. Eerst maar eens zorgen dat de champions league gehaald wordt. Dat zou een uitzonderlijk goede prestatie zijn namelijk!!
Geen vd Belt? Jij wilt dus de strijd op 3 fronten aangaan met slechts 3 spelers voor posities 6 en 8?
Mijnans heeft gewoon iets! Slot ziet dat en ik geloof ook, dat hij goed past in de speelstijl van Feyenoord. Ik ben ook wel gecharmeerd van Manhoef (Vitesse), kan ook als aanvallende middenvelder fungeren (is zijn oorspronkelijke positie)!!! Is snel en scoort ontzettend makkelijk.
Manhoef lijkt me ook wel interessant voor ons alleen op letten dat het geen timber wordt
GloriousJustice
Hoezo "dat het geen Timber wordt"? Die jongen speelt hier net een half jaar en doet het prima in een rol waar hij niet eens voor gehaald is.
Manhoef zal een geweldige aanwinst zijn voor rechts voorin met zijn snelheiden scorendvermogen.
Mijnans heb ik te weinig van gezien om goed te beoordelen, maar heeft wel een hele fijne techniek. Maar met de interesse in Mijnans kunnen we dus concluderen dat ze (nog) niet tevreden zijn over Bullaude.
Nog helemaal niets zeker dus en dat met nog maar 3 dagen!?
Leuke speler, maar feit dat Mario Been altijd fan is doet me twijfelen😅
GloriousJustice
Been was ook groot fan van Wieffer, bij Excelsior al
Leuk dat we ook in Nederland goed kijken, maar dit lijkt me een Taabouni
Ben ik de enigste bij het horen van tubantia al weet hoe dit gaan eindigen aankoop twente en dan over 2 seizoenen opnieuw interesse feyenoord waarde 5.5 miljoen
Of je de enige bent, weet ik niet. Ik vond de naam Tubantia wel opvallend. Wat moeten die nou met een transfer binnen Rotterdam? 🤷🏻‍♂️
Die zijn heel erg met ons cluppie bezig.
Is eigenlijk ook niet echt een talent meer vind ik. Natuurlijk kun je na je 22e nog steeds enorm verbeteren maar het is dan geen gokje meer voor de toekomst. Een speler van deze leeftijd moet er nu zo ongeveer staan bij Feyenoord en dan concludeer ik in ieder geval dat het geen Feyenoord-materiaal is.
Thomas van den Belt, van den Belt, Thomas van den Belt!!!
Die komt zwaar tekort
Dat zullen we zien kameraad
Ik hoop dat we Mijnans halen!