geertruida

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord grote winnaar Eredivisieweekend

Dennis

Feyenoord is de absolute winnaar van dit competitieweekend. De Rotterdamse koploper won zelf de directe confrontatie met naaste belager Ajax (2-3) en vergrootte daarmee de voorsprong op de Amsterdamse nummer twee naar zes punten.

Ook PSV en AZ liepen averij op. De Eindhovenaren speelden 1-1 tegen Vitesse en kunnen voorlopig de titel uit hun hoofd zetten. PSV staat inmiddels op acht punten van de Rotterdammers, en  verzuimden met het gelijkspel bovendien Ajax in punten te achterhalen. Met het gewonnen punt in Arnhem, nam de ploeg van Ruud van Nistelrooij wel de derde plek over van AZ.  

AZ verloor dit weekend immers van FC Twente (2-1). Door de nederlaag in Enschede lieten de Alkmaarders de kans liggen om de tweede plek over te nemen van Ajax. Bovendien zag het PSV op de ranglijst op doelsaldo voorbij komen. AZ bezet de vierde plek in de Eredivisie op acht punten van koploper Feyenoord.

Delen

Reacties

Sparta uit zal de zwaarste normaal gesproken zijn, die spelen goed. Andere 3 spelen nog tegen elkaar. Waanzinnig mooie beelden gisteren.
Ik ging kapot thuis, durfde af en toe niet meer te kijken. Grote klasse
En nu niet de punten laten liggen tegen Sparta of RKC