Primeur Bevestigd
idrissi

VK Sportphoto

Transfers

Feyenoord heeft huur Idrissi in gedachten

FeyenoordTM

Afgelopen vrijdag werd duidelijk dat Feyenoord zich opnieuw kan versterken met Oussama Idrissi. Een nieuw Rotterdams verblijf zit in het verschiet voor de Marokkaans-international.

Zijn club Sevilla FC kampt met een enorme financiële strop en is actief op de markt spelers aan het aanbieden. Zo ook Idrissi, die vorig seizoen op uitleenbasis succesvol kampioen wist te worden met Feyenoord.

Feyenoord is benaderd door de club uit de La Liga en dat heeft vorige week tot discussie geleid in het Maasgebouw. De uitkomst daarvan kon Feyenoord bekoren: de club ziet er wat in — mits Sevilla voor een nieuwe uitleenbeurt wil gaan. 

De speler staat tot medio 2025 onder contract bij Sevilla. Idrissi was in het afgelopen seizoen goed voor achtendertig officiële duels voor de Rotterdammers. Daarin scoorde hij zeven maal en leverde hij acht assists af.

Feyenoord probeert Idrissi uit handen te houden van Damac uit Saudi-Arabië, al weet de club dat Idrissi zelf een nieuwe sportieve uitdaging — wellicht in Rotterdam — prefereert. Zijn huisvesting is al geregeld.

De mogelijke komst van Oussama Idrissi staat los van de komst van Luka Ivanušec.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Idrissi?? Als het bij hem loopt, kun je veel plezier aan hem beleven. Vorig jaar liep het echter ook vaak niet en in die wedstrijden heb je niets aan hem; dit terwijl Paixao alleen maar beter wordt.
Het lijkt me prima als hij er weer bijkomt. Hopelijk staat Sevilla wel open voor verhuur. Ben benieuwd of er een koopoptie wordt opgenomen. Lijkt me wel handig.
Beter voor huur gaan scheelt weer een hoop geld 💸💰👊
Minder erg dan koop.

Maar laat 'm alsjeblieft tekenen in El Zandbak.
Doe iets aan die vreselijke advertenties die niet weg te klikken zijn en over de tekst heen gaan. Mateloos irritant !
Waar heb jij advertenties staan ik kom ze namelijk hier nergens tegen... Misschien ik geluk maar ben vooral nieuwsgierig
Ik gebruik Firefox Focus en heb geen ladt van advertenties
Toevallig staat hieronder een advertentie van Viaplay, was me nog niet opgevallen… Neemt precies de grootte in van 1 korte reactie. Totaal niet storend (ipad-Safari).
Dit voorspelde ik al paar dagen geleden. Hopelijk met een mooie optie tot koop erin. En hou je geld over voor nog een versterking.
Wordt dus weer duur huren snap niet dat ze hem niet gewoon kopen
Lijkt me uitstekend. Ivanusec en idrissi voor de linkerkant, stengs en paixao en evt ali voor de rechterkant. Ivanusec en stengs beiden optie voor de 10 positie. Dat gaat wel goedkomen.

Ik vind alleen dat er echt nog een loper bij moet op t middenveld. Wieffer en zerrouki is toch te veel van hetzelfde en die gaan beiden geen goals en assist maken. @ftm is er voor deze positie nog budget en wordt er intern uberhaupt aan gewerkt of heeft dat geen prio?
Dan hoop ik wel dat Sevilla een verhuur ook ziet zitten en niet perse wil verkopen waardoor een andere club ermee vandoor gaat. Samen met Ivanusec zou je de linksbuitenpositie prima bezet hebben waardoor Paixao kan doorschuiven naar rechts.
In een geval als deze zou je eigenlijk moeten laten opnemen dat je een percentage krijgt bij een verkoop. Uiteindelijk zet je hem als Feyenoord zijnde, door hem speeltijd (zelfs in de CL) te geven, (mogelijk) goed in de markt. Hij heeft na dit seizoen nog een contract voor 1 jaar. Sevilla zou hem dus na dit seizoen willen verkopen
We moeten restwaarde creëren dan is huren geen slimme zet maar dat is mijn mening he
Ik zie het anders. Idrissi is 27 jaar, volgend jaar 28. Ik denk dat we bij jongere spelers restwaarde moeten creëren. Nu kun je wellicht nog over het salaris onderhandelen én ben je geen transfersom kwijt. Prima als breedteversterking.
gewoon huren en dilrosun verhuren dan ( al zie ik liever verkopen)
ik zou dilrosun erbij houden.
alleen sijpelt het een beetje door dat Slot niet zo tevreden is over zijn trainingsarbeid en zijn houding bij teleurstelling.

Jahanbaksch mag van mij vertrekken (ook zwaar salaris), al is dit wel een trainingsbeest.
WAlemark verhuren aan eredivisieclub, al ben ik benieuwd naar zijn slepende blessure
Ik vind zelf dat ie meer acties naar binnen moet maken... ik heb het idee dat ie zich tevaak inhoud/onzeker is. Huur is prima en ke hebt iemand achter de hand. Als basis speler is ie te wisselvallig.
Mist de explosiviteit die hij bij AZ wel had.
Ik ben normaliter niet van het huren. Maar als je slechts een jaar salaris aan hem kwijt bent en je kunt die miljoenen elders insteken, dan is dit een prima oplossing.
Lees hier wel eens waarom niet Sinisterra huren, dat is alleen al qua salaris moeilijk. In de Engelse pers wordt nu gezegd dat Sinisterra probeert weg te komen en daarom gisteren niet heeft gespeeld.
Het rommelt nogal bij Leeds momenteel, Gnonto wil niet spelen, Summerville geblesseerd, hun andere spits ook blessure. Als Leeds Sinisterra laat gaan zullen ze hem willen verkopen. Geweldige speler, heeft echter niet veel gespeeld vorig jaar, ging van blessure naar blessure.
Gnoto gaat jaar everton en summerville was begrafenis
Kan vwb Gnonto Everton wil hem. Summerville heeft ook lies blessure.
Huur zou een uitstekende uitkomst zijn, beschikbare middelen kunnen zo aangewend worden voor andere versterkingen die een duurzamer perspectief vertegenwoordigen. Bekend met het druk zetten en heeft een onvoorspelbaar element in z'n spel wat een aantal anderen momenteel missen
Onvoorspelbaar?......you must be joking right?!? Als er iemand voorspelbaar is , dan is hij dat wel....
Dan kijk jij zeker geen voetbal groenehaas.

Ik zie ook liever iemand anders komen maar Idrissi is zeker niet voorspelbaar. Wisseld vaak af met buitenom of binnendoor en heeft ook een uitstekende voorzet met links om dit te doen.
Groenehaas heeft gewoon gelijk je weet altijd al wat ie gaat doen.
Prima optie . is bekend met de speelwijze van Slot , Heeft een actie in huis. vorig seizoen 38 wedstrijden 7 goals en 8 assist. kan dit seizoen zeker in de dubbele cijfers terecht komen.
Is wel een breedte aankoop verwacht Ik.
Waarom niet proberen om Sinisterra te huren van Leeds. Die zit op een dood spoor daar.
Of waarom niet Mbappe huren, zit ook op een dood spoor. Oftewel: waarom praten over iets wat financieel volstrekt kansloos is.
Sinisterra zit in een moeilijke situatie bij leeds. Kunnen we hem niet terughalen? En hoe zit het met ivanusec?
Lees even het squad depth artikel van gisteravond zou ik zeggen
Sterke zet, samen met Ivanusec kunnen deze linksbuitens voldoende creëren. Los daarvan is actie nodig, we starten vandaag en momenteel zijn er welgeteld nul linksvoors die er meteen volwaardig kunnen staan.
Ja die Paixao kan er helemaal niks van eh op linksvoor. Bizar, dat mensen dit ook echt vinden.
Igor paixao is rustig een linksbuiten die er degelijk wel iets van kan hoelang ben je al supporter
Volgens mij is Paixao al een tijdje meer geschikt bevonden op rechts.

Hoe ik het al best een tijd lees is dat Ivanusec voor links wordt gehaald, en rechts van Gimenez Paixao komt te spelen. Die laatste vind ik (veruit) de beste voor op rechtsbuiten.

Er staat dus niet dat Paixao er niets van zou kunnen op LV.
Je zegt er staat vandaag niemand volwaardig op LV? Wie staat er vandaag LV dan?
Paixao zal daar spelen. Imo is het idee dat hij de eerste rechtsbuiten wordt als Ivanusec er is. Paixao is een prima optie voor nu.
Denk je voor of na de wedstrijd met ivanusec nieuws te komen? @FTM
Dat zij die onder het kopje squad depth al hij verwacht dat hij de eerste wedstrijd dinsdag sowieso nog speelt
En iedereen maar zeiken dat Slot perse Idrissi wil...
Is gewoon aangeboden door Sevilla (tegen een zacht prijsje waarschijnlijk) zodat het voor Feyenoord ineens interessant is geworden...
Oussama Idrissi heeft een ietwat negatieve uitstraling. (Kan hij niets aan doen, maar werkt niet mee bij beoordelingen), Dat icm torenhoge verwachtingen is het gevoel dat het afgelopen seizoen helemaal niet goed was. De data wijzen anders uit. Absolute top was het niet, maar zeker wel belangrijk afgelopen seizoen. Je zou willen dat Dilrosun zijn stats kon overleggen...

Huren lijkt mij prima. Vooral omdat hij wortels heeft in onze jeugdopleiding. Net als bij Nieuwkoop heb je dan een streepje voor.
Voordeel dan heeft Sauer een jaar om zich te ontwilkelen in de schaduw en volgend jaar staat hij hem niet meer in de weg.
Voor een kleine 2 of 3 miljoen is overnemen wat mij betreft ook bespreekbaar. Dat krijg je er over 3 jaar nog wel voor terug
Waarom Idrissi weer huren eerst wilde hij niet bij Feyenoord blijven en nu hij bij Selvilla buiten de boord is gevallen wil die op hange pootjes terug komen .
Artikel wel gelezen?! Het is juist de club die hem aanbiedt... niet de speler zelf
Zou top zijn, dan hou je wat miljoenen op zak en heb je voor aankomend seizoen een mooie versterking voor de breedte erbij die al ingespeeld is op de club en de manier van spelen. Kan je volgend jaar misschien iemand scouten met meer toekomstperspectief.
Opnieuw huren zou gewoon een goede zet zijn. Dan blijft er geld beschikbaar voor buitenkansjes op de transfermarkt. De laatste weken van de transferperiode komen die altijd wel voorbij.
Mits redelijk prijs prima. Belangrijke speler met druk zetten.
Voor Sevilla toch niet interessant. Speler zonder toekomst bij de club, nu nog miljoentjes vangen of alleen salaris uitsparen en volgend jaar weer hetzelfde probleem.
Of een fikse huurvergoeding o.i.d. maar of je daaraan moet willen beginnen. Voor een paar miljoen ophalen zou prima zijn. (Max 5M?)
Dan maar hopen dat Sevilla hieraan wil meewerken. Gelukkig heeft een speler ook nog wat te zeggen, is niet verplicht om in de zandbak te gaan spelen.
Sevilla heeft hem zelf aangeboden bij Feyenoord... dus die willen zeker meewerken
Aangeboden om te verhuren? Da’s nog maar de vraag, kan me indenken dat ze voor verkoop gaan.