rtl

VK Sportphoto

Nieuws

UPDATE: Feyenoord-iconen moeten wedstrijd buiten stadion bekijken

Van de redactie

Feyenoord speelde een ijzersterke eerste helft in de Champions League confrontatie met Lazio Roma. Giovanni van Bronckhorst en Jan Boskamp maakten de goals van Sanitago Giménez en Ramiz Zerrouki vlak voor rust niet ‘live’ mee. Vanwege hun werk voor RTL moesten zij de wedstrijd bekijken vanuit een container buiten het stadion.

In de rust deed Boskamp zijn beklag tijdens de tussentijdse wedstrijdanalyse. De oer-Feyenoorder en Tv-analist begon nog lyrisch vanwege de 2-0 voorsprong. “Dit is werelds man”, zo stak Boskamp zijn enthousiasme over het vertoonde spel niet onder stoelen of banken.

“En dan zet je ons in een containertje buiten het stadion!”, zo schakelde Boskamp door richting presentator Simon Zijlemans. Die kon niet anders dan schoorvoetend erkennen dat de Feyenoord-iconen een betere behandeling verdienen. "Ik ga daar een klacht over indienen bij de verantwoordelijken. We zitten in een containertje buiten het stadion", aldus de presentator.

De goede wedstrijd van de Rotterdammers deed de belabberde zitplaatsen bij Van Bronckhorst en Boskamp enigszins naar de achtergrond verdwijnen. Boskamp was vooral zeer te spreken over Giménez, die in zijn eerste Champions League duel direct het net vond. "Giménez heeft echt een 'gouwe'. Alles wat hij aanraakt... Bij zijn goal krijgt hij de bal in de kluts mee. De ene schiet hij binnen (uiteindelijk afgekeurd vanwege buitenspel, red.) en daarna schiet hij hem wéér binnen. En dan zie je 50.000 gasten uit zijn dak gaan", aldus een opgewekte Boskamp, die de juichende mensenmassa vanaf een beeldscherm moest aanschouwen.

UPDATE:

Klaarblijkelijk was de betreffende nieuwspublicatie van de TV Analist een grap. Welk grappige elementen er dan precies in zitten is onduidelijk, en het is ook onduidelijk of ze nu wel of niet in een container hebben moeten plaatsnemen. De grap ontgaat ons, maar wat hebben we gelachen! 

Delen

Reacties

Ik begreep dat het op last vd Uefa is. Ook de Nos en TV Rijnmond mochten met hun apparatuur niet in t stadion aanwezig zijn. Alleen Ziggo dus wel.
Tja, ze gaan daar zelf zitten voor 5.000 euro per persoon.
Wil ik ook wel ff gaan zitte
En bitterballen? Die waren er toch wel?
De volgende keer als RTL weer belt, voor de zekerheid maar ff vragen of het wel in het stadion is. Wat een jokers.
Mijn container heette de ARAF, daar hadden ze geen tv scherm hoor
Regelrechte blunder. Wat een blamage. Mooi dat Boskamp het zei tijdens de analyse. Laat ze maar door het stof gaan.
Haha wat een vooroordelen allemaal weer. Het is gewoon beleid vanuit de uefa, dus niet gelijk zo hoog van de toren blazen Calimero
Wat *** je nou met je Calimero. Is toch zwaar gestoord
Wie ze ?
Ze gaan daar helemaal zelf vrijwillig zitten en krijgen daar 5.000 euro voor.
Dus wat is het probleem ?
Pure waanzin.
Het riekt naar een jaloers Bilversumse rotstreek...
Twee Rotterdamse iconen in een keet zetten buiten de Kuip tijdens CL.
Haha wat een vooroordelen allemaal weer. Het is gewoon beleid vanuit de uefa, dus niet gelijk zo hoog van de toren blazen Calimero
Gaat nergens over dit.. kan je beter thuis zitten.. of ze moeten veel geld hebben gehad . Hmm... denk het ook niet.
Vraag me oprecht af waar jij altijd die bedragen vandaan haalt. Ben jij stiekem Chris Woerts ofzo😂
Gewoon een beetje luisteren wat er gezegd wordt, Derksen heeft een half jaar geleden een keer verteld wat ze ongeveer krijgen en dat gasten, zoals in dit geval Boskamp en Van Bronckhorst, 5.000 euro per uitzending krijgen.
Regelrechte blamage natuurlijk. Rij je op 75 jarige leeftijd als Feyenoord icoon van België speciaal naar je geliefde Kuip voor letterlijk een containerview. Plus Gio verdiend dit natuurlijk ook niet, dit is verstoken van enige klasse vanuit RTL7
Haha wat een vooroordelen allemaal weer. Het is gewoon beleid vanuit de uefa, dus niet gelijk zo hoog van de toren blazen Calimero
Maar dat heeft gewoon met RTL te maken dus?
Maakt het toch niet minder erg, haha