yv20231025yv20231025a1c08782

VK Sportphoto

Transfers

Zaakwaarnemer: "Tottenham en Real leiden de race om Gimenez"

FeyenoordTM

Vijftien goals uit elf officiële Feyenoord duels: dat is dit seizoen het moyenne van Santiago Gimenez. De prestaties van de Mexicaans-international zijn ook de Europese top niet onopgemerkt gebleven.

Gimenez switchte onlangs klaarblijkelijk van zaakwaarnemer. Tegenwoordig beweert Morris Pagniello de belangen van de goalgetter te behartigen. De intermediair laat donderdag iets los over twee belangstellende topclubs: "De teams die momenteel het meest dichtbij zijn eventuele komst zijn, zijn Real Madrid en Tottenham Hotspur".

🎖️ - Momenteel loopt er niets concreets tussen Feyenoord en een Europese topclub over een mogelijke transfer van Gimenez. Wél wordt er voldoende geïnformeerd. Een uitgaande toptransfer in januari kan momenteel niet uitgesloten worden. Gimenez staat tot medio 2027 onder contract in Rotterdam en vertegenwoordigt een door Transfermarkt ingeschatte transferwaarde van veertig miljoen euro.

Delen

Reacties

@FeyenoordTM Is er een optie om het contract van Gimenez te verlengen? Puur om de waarde op te krikken, of is dit geen optie?
beetje een sensatie artikel dit. er loopt niks concreets. alleen de zakenwaarnemer heeft wat vernomen van real en tottenham dat ze wellicht interesse hebben en vragen of zoiets wederzijds is en hoe misschien het contract van gimenez eruit ziet. zo gaan die dingen in het begin. dit gebeurt waarschijnlijk bij bijna elke speler van clubs die het goed spelen. dus ook bij meer spelers van feyenoord ik geloof nooit dat DtK zijn waardevolste bezit in de winter weg gaat doen.
Ah, we mogen niet meer schrijven wat een directe zaakwaarnemer zegt over zijn Feyenoordcliënt
tuurlijk mogen jullie dit schrijven en vooral blijven doen ik ben groot fan van deze site. maar als ik de reacties hier zo leest en ook over hoe fr12 dit bericht overneemt en hun reactie is het net alsof hij al bijna getekend heeft bij 1 van die clubs. een beetje nuance was op zijn plek geweest. zelfde geld voor die zakewaarnemer die en de vader van gimenez die laten iets te vaak in de media horen hoe goed gimenez wel niet is en dat er zoveel clubs achter hem aan zitten. we moeten niet overdrijven.
Wegdoen in winterstop is landstitel weggeven en 2 rondes champions league. En voor wat? In de zomer levert hij nog meer op.
Landstitel??? Je staat 4p achter hé, en nog 2 rondes cl? Jij moet stoppen met wat je ook gebruikt en een anti droom wereld therapie gaan volgen...

Eerst maar winnen van twente, want gelijkspel of verlies is dag 2e landstitel
Je beseft je wel dat we nog niet eens op 1/3 van de competitie zijn en dat de concurrentie nog geen zware wedstrijd heeft gehad? Beetje onrealistisch om nu al te gaan janken, 2 keer winnen van psv en het gat is 1 punt.
Ergens ben ik het qel met je eens ook gezien ueda toch een andere type spits hij is. Denk altijd maar zo een goede verdediging met een top spits maakt he kampioen
Gimenez hoort bij Barca voor220 mln en niets anders.
Het bedrag kan ik wel beamen 😂😂😂 maar dan wel bij Real
40 miljoen?? Als je hem houdt, dan speel je volgend jaar bijna zeker CL. Dan is je startpremie is veel meer dan dat. Laten we zeggen 70-80 miljoen en 30% doorverkoop percentage. Dan praten we misschien verder…
Je start premie is niet veel meer dan 40m. Stop met je fake nieuws. Dat gerucht van die hogere start premie is al 100x uit de wereld geholpen door profs
Fake news? Toen die snavels ooit CL speelde pakte ze in de groepsfase 63 milj, mede door 6 wedstrijden te winnen. Dat was rond de 2,5 mil per wedstrijd dus zo’n 15 mil. Dan zit ik nog steeds op 48 mil. Bedragen zijn sinds hun laatste optreden (ja lang lang geleden 😂) telkens verhoogt. Daaruit kunnen we best concluderen dat de startpremie ruim hoger is dan 40 mil, zeker met de recente aankondiging dat de premies hoger uitvallen volgend jaar…
Gaat zeker blijven tot de zomer. Heeft het te veel naar zijn zin. (Denk ik, hoop ik.)
Er komt in januari gewoon een bod van 50 miljoen of zo als hij zo doorgaat. En wat doen ze dan??
Yalla yalla met je 40 miljoen
Minimaal 80 in januari en direct aftikken. Gelijk herinvesteren en yalla yalla.
Heb liever dat ie blijft
Santi blijf ajb dit seizoen nog en volgens seizoen ook.
Nog meer ervaring opdoen en met een mooie leeftijd en veel goals op zak naar een andere super club.
100 miljoen in januari, 70 in juli graag of niet.
Benfica verloopt Nunez na 1 goed seizoen voor meer dan 70 miljoen. We zijn niet minder dan Benfica dus 70 miljoen
0 punten in CL, Portugal de mindere competitie. Wij zijn beter dan Benfica.
Je hebt niet meteen de status van Benfica na 2 goede jaren. Kijk ook hoe hun verkochte spelers het doen in buitenland.
50 / 60 milj…en direct aftikken ,geen constructie zoals bij Ôrkun
Wachten tot eind seizoen en voor minimaal 80 miljoen weg doen.reken maar dat ie er nog heel veel gaat scoren dit seizoen.dus hij wordt alleen maar meer waard.
40 milj is te weinig voof 50 milj. Misschien, hoger is nog beter. We zijn Feyenoord en niet de Action.
Niet eerder dan van de zomer. We zetten nu iets moois neer. Comprendido?
Lekker wachten tot de zomerbreak! Hebben hem gisteren weerzien voetballen in de Kuip! Zeker in de winter niet verkopen! Pas na het feest op de Coolsingel 🥳🥳
We staan nog steeds maar derde hoor
40 miljoen is een belachelijk laag bedrag voor deze geweldenaar. 70 tot 80 is hij zeker waard.
Kom maar terug eind mei. Not for sale.
Feyenoord heeft toch niet 100% van de transferrechten volgens mij dus we vangen niet de volle pond
We hebben 90%. Dus dat is 90 miljoen van de 100. Kan ik best mee leven.
Jij moet therapie zoeken voor je leven als je denkt dat gimenéz 100m gaat opleveren. 50m max als je geluk hebt.
100 is wellicht iets te, maar jouw 50 moet Feyenoord geen genoegen mee nemen. Als hij de overige wedstrijden in CL goed presteert kan je het argument dat het maar eredivisie is van tafel schuiven en denk ik dat hierboven de vergelijking met Nunez van Benfica wel gerechtvaardigd is. Dus ertussenin 75 is waar je op moet staan als Feyenoord zijnde in mijn ogen. zeker in de winter.

Santi is een bijzondere spits, hij kan altijd scoren, ook na twee eerdere missers. Het hangt altijd in de lucht met hem. Wat een contrast met het hangende koppie van Jorgensen...
40 miljoen?
Met wat hun uitgeven aan bagger?
Lekker door blijven racen dan...
110 m en geen cent minder.
@FTM even off-topic

Naast Vitik is die Krejci nooit in beeld geweest? Wat een beest is dat voor de positie van zijn tevens beste vriend Hancko? De spoeling is dun en heeft vorig jaar er aardig op los gescoord en kan op meerdere posities uit de voeten. Vind het haast raar dat die jonge daar nog rond loopt
Des te beter hij het doet, des te minder opties er over blijven. Gewoon omdat ze hem niet meer kunnen betalen en omdat er veel afvallen wanneer er geen sportieve verbetering is.
Ja maar dan gaan ze ook niet tegen elkaar opbieden.
40 miljoen voor Gimenez is veel te weinig hij is minimaal 90 miljoen euro waard zulke bedragen vragen ze in Spanje, Italië en Engeland ook voor dergelijke spitzen.
40 miljoen is veel te weinig. Ik snap dat ze interesse hebben.
Bla bla bla.. allemaal speculaties voor kliks.. Santi gaat echt niet naar de Spurs en ook niet midden in het seizoen behalve naar Real iod. WE ZIE HET WEL .. Dus geen nieuws waarde dit .. NEXT!!!
Spurs is met de nieuwe coach een titelkandidaat. Ze spelen daar goed voetbal en missen nog een echte targetman als Santi. Die Richarlison voldoet niet. Spurs kan geen 100m betalen, maar zeker wel 80m!
Mochten we doorgaan naar de achtste finales, verwacht ik dat hij zelf best graag blijft, tenzij Madrid komt. Nu maar hopen dat deze twee clubs dan nog steeds bovenaan staan, dan hebben ze hopelijk geen extra spits nodig.
Het gaat bij hen geeneens voor het 'nodig hebben' Die hebben zoveel poen en willen hem gewoon 'voor de heb' en maken zo alle Europese comps kapot.
Er gaat iig een hele hoop geld betaald worden voor (nu nog) onze absolute klasbak (en gelukkig hebben we er meer) en dat blijft het positieve. Helaas zit er, lees ik hieronder via @FTM, een mogelijk kans in dat dit dus ook in de winter kan. Maar hopelijk is het vooruitzicht op sportieve (Europese en vaderlandse) glorie en de omarming van ons als legioen ook na de winterstop een aantrekkelijk vooruitzicht al klinkt dat in de huidige wereld naïef en idealistisch tov alle financiële belangen. Van een afstand lijkt het iig alsof hij bij ons nog met alle plezier speelt en woont. En hopelijk wil hij ook na de winter nog bijdragen aan de herziene grote startpremie CL en een kampioenschap
Lijkt me niet dat hij in de winter al gaat. Kan dan niet europees voor zijn nieuwe werkgever spelen en ik verwacht dat Santi het zelf ook wel mooi vindt om dit seizoen met Feyenoord in de Champions League nog af te maken. Daarna, met dit spel van hem, volstrekt onhoudbaar en mooi uitzwaaien naar een volgende uitdaging. Hoop dat de scouting ook alweer iemand achter de hand heeft voor achter Ueda.

Daarnaast zou ik Slot z'n contract openbreken en bij doorgaan Champions League naar 6 of 7 miljoen per jaar verhogen.
Bij een wintertransfer kan ie gewoon Europees voetbal spelen
https://www.ad.nl/europees-voetbal/spelers-voortaan-speelgerechtigd-in-europese-competities-na-wintertransfer~a1109e10/
Hij is geweldig, maar ik denk dat we zonder hem ook kampioen kunnen worden. Ergens moeten we ook ja tegen zeggen. Als er een bod komt van 80-100m is het gewoon een klapper die ons van alle schulden doorstreept.
Daarnaast hebben wij al een goede vervanger voor hem.

We moeten ons juist focussen op een rechtsback of rcv.
Eventueel nog een flankspeler erbij, want Paixao is laatste 2-3 wedstrijden ook al wat minder.
Paixao is helemaal niet minder. Heb je oogkleppen op.
Kan mij niet voorstellen dat feyenoord deze jongen in de winter verkoop. Zou ook niet slim zijn dat hij na dit seizoen gaat is voor iedereen wel duidelijk. Als ze maar goed geld neer gaan leggen. Denk dat hij bij Real perfect zou passen. Maar we gaan het zien!!! Op dit moment is hij de beste
Wanneer Real komt met een bedrag dat minimaal 50 miljoen is moet feyenoord er voor gaan mits Santi dat wil Ueda is er om hem te vervangen en hij kan bij Real niet mee doen in de CL.
ancelotti gaat stoppen toch bij real?

volgend jaar gaat slot naar real. en hij neem santi mee.
Slot heeft ook geen clausule. Dus ja... we gaan in 1x rijker worden dan ajax.
Hoe je het ook wend of keert uiteindelijk is er maar 1 iemand onvervangbaar en dat is onze moneymaker ARNE the goat
Belangrijkste is wat hij zelf wil. Hij is voor een lager salaris naar Rotterdam gekomen. Om te leren en beter te worden. Dat is niet zomaar voorbij. Dus tot de zomer blijft hij wel.
Salaris zal inmiddels wel aangepast zijn.
Tuurlijk, maar als je geld inlevert omdat je beter wilt worden dan stap je ook niet over naar een club waarin je sportieve verwachtingen niet ingevuld kunnen worden. Tottenham speelt dit jaar (dacht ik) geen Europees voetbal en bij Madrid zou de concurrentie voor een spits die halverwege het jaar instapt weleens moordend kunnen zijn. Stel dat wij dan nog CL spelen na de winterstop en uitzicht hebben op het kampioenschap dan is het sportieve vooruitzicht bij Feyenoord voor de eerste helft van 2024 interessanter dan de alternatieven. Daarom denk ik dat hij dan minimaal een half jaar wacht.
Zo denk ik precies eender. En hij is lyrisch over King Arne. Hij weet dat hij nog heel veel kan leren van hem. Ik zie Arne nog wel een jaar blijven. En wie weet nog meer……..
liever niet verkopen, zeker niet in de winter.

maar ik weet niet welke afspraken zijn gemaakt bij contractverlenging. hij kan bedongen hebben dat hij bij bepaalde clubs mag gaan praten.

weet iemand of zijn oude club nog transferrechten heeft? ik dacht ooit gelezen te hebben dat we max 90% van de rechten konden kopen? in dag geval moeten we 10% meer vragen dan we willen hebben. 110 mio dus. :-D
In de Winter laten gaan voor 100 Mil en in de Zomer voor 75 Mil
Zou toch eerder andersom zeggen, en zeker niet in prijs verlagen als die blijft in de winter
Als ze hem nu willen hebben volle mep betalen. Bij de verkoop van santi gooi je de titel kansen weg, dus moet er nu flink betaald worden.
Dan maar voor 75 in de zomer. Als je met hem CL haalt pak je het verschil al ruim.
40M voor zijn rechtervoet en 50M voor zijn linker ( die is uiteraard meer waard )
@FeyenoordTM liggen de opties klaar om hem te vervangen?
Die heeft mij nog niet kunnen overtuigen...levert arbeid, maar is niet balvast en creëert geen eigen kansen, wat Santi wel doet.
vanaf zijn eerste wedstrijd tegen heerenveen kon je al zien dat santi uitstekend positie kon kiezen. hij scoorde niet, maar ik zag iets wat ik bij weinig spitsen zie. toch was niet iedereen overtuigd, ik heb tot ver in het seizoen mensen gehoord die liever danilo in de spits hadden. bij mexico staat santi er ook niet altijd in.

wat is er nodig? vertrouwen van de coach, minuten, af en toe een doelpuntje, de steun van het legioen. dat moet ueda nog opbouwen, maar dat gaat niet met invalbeurten van 10 minuten. zijn loopacties bij de goal in utrecht en de goal in madrid waren echter uitstekend. en kijk zijn compilatie maar eens in belgie, hij is snel en kan gewoon overtuigend scoren. kijk wat verder dan je neus lang is, ga niet spelers afserveren die nog moeten wennen aan alles.
Stengs, Zerrouki, Timber, Sinisterra, Wieffer etc etc etc overtuigden ook niet in hun eerste 100 minuten. Even verder kijken dan je neus lang is.
60 miljoen + als hij in de zomer gaat.
Minimaal 80 miljoen als hij in de winter gaat.
Daarnaast moet feyenoord ook een vervanger aan kunnen trekken.
Mag hopen dat de scouting in midden en zuid Amerika bezig is om zijn vervanger te scouten.
Tuurlijk is dat uitgesloten. Maakt seizoen gewoon af...
Stel het mocht op kortere termijn op een definitieve transfer aankomen, moet er gezorgd worden dat hij pas in de zomer vertrekt. Hij is te belangrijk om in de winter te laten gaan…
Als je eerste in de poule wordt dan houden , de kans om zo ver te komen krijg je nooit meer. Wordt je tweede of derde dan minimaal 65 miljoen. Dan in zomer nog Geertruida en Hancko voor 75 samen en dan loket dicht. Geef slot er 5 van en koop er 3-4 terug van en volgend jaar staan we er weer .
Wat denk je dat rechtstreekse plaatsing voor CL volgend jaar oplevert? Nooit meewerken aan een winterse transfer!
Verkopen voor 75 mil maar het seizoen af laten maken. Hij wordt er onder Slot alleen maar beter op dus dan doen we ze nog een plezier ook.. En wij kunnen dan misschien wel iets legendarisch doen op Europees niveau met dit heerlijke team. Santi is daar ook wel voor te porren die heeft het hier verschrikkelijk naar zijn zin..
Als je naar de Ajax en PSV transfer bedragen kijkt dan zou het belachelijk zijn als die jongen voor 40 mil de deur uit loopt. Een spits als deze zou zeker 80 op moeten kunnen leveren, he en anders loopt zijn contract nog effies!
Winterse transfer echt niet uitgesloten, helaas. Hopen dat die blijft.
Winterse transfer is wel direct minimaal 30% bovenop de vraagprijs die in de zomer van 2024 zou gelden.
En anders shoppen ze maar lekker elders.
Misschien domme vraag .. maar als real hem in de winter zou kopen bijvoorbeeld.. dan mag hij toch niet meer in de cl mee doen ..
Jawel, Real mag hem dan inschrijven voor de knockoutfase
De club vindt en wilt ook wat neem ik aan? Hij heeft een contract tot 2027 en kan me niet voorstellen dat ie Europees na de winterstop niet meer wilt spelen (omdat ie bij Feyenoord al CL heeft gespeeld mag je niet met andere clubs meedoen). T zal al met al een worse-case-scenario voor ons zijn maar voor zichzelf ook niet helemaal fijn. Mooi in de zomer gaan voor 90 miljoen als ie de 5+ ingejankt heeft in de CL en 35 in de Eredivisie. Maarja, t blijft voetbal en de salarissen die gemoeid gaan kunnen het emotionele om voetbal heeft de das om doen zoals we de laatste jaren vaak zien.
tja en dan misschien de top 2 mislopen , loop je direct 40 miljoen mis,
az en psv gaan weinig punten verspillen, zonder santi word het jagen voor ons wel een stukje lastiger.
Lijkt me alleen reëel wanneer Feyenoord zelf niet overwintert in de CL en vertrouwen heeft in Ueda om ons naar de top 2 van de eredivisie te schieten. Anders weegt de transfersom niet op tegen wat we sportief nog kunnen verdienen met hem aan boord.
Die gaat echt niet weg. Kansloos. Slecht signaal naar medespelers, gaat Slot voorliggen, Te Kloese die familie goed kent, wordt nog meer waard na de winter, etc... nog veel meer argumenten...
40m is gewoon niet goed genoeg. Deze man heeft een fantastische toekomst.
Voor 65 miljoen is hij op te halen in de winter, niet voor minder.
Dan ben je niet goed als je daarmee akkoord gaat. Gewoon in de zomer. Je verneukt jezelf een bak met geld als je in de winter verkoopt.
65 miljoen kun je als Feyenoord niet laten lopen. Dan ben je in 1 klap uit alle penarie en kun je nog twee leuke versterkingen halen ook
Net alsof je in de zomer dat niet alsnog vangt
Hoeveel penarie zitten we nu nog in dan met de afgelopen transferperiodes en CL inkomsten?
Lol. En dan door in de CL zonder je spits na de winter. Daarnaast krijg je als hij zo doorgaat er in de zomer ook met gemak 65 voor. En misschien wel 80 als Feye het na de winter nog een ronde of misschien wel 2 overleeft
Absoluut pas in de zomer laten gaan vind ik. Als hij er voor een groot deel aan bij draagt dat je opnieuw Champions League haalt dan levert dat ook zomaar weer 30 miljoen op namelijk, die je anders misschien nog wel misloopt.
Volgens mij heeft Feyenoord ook nog iets te zeggen hierover 😂
Wat zou nou een realistische prijs zijn?
Hangt er vooral vanaf hoe hij het in de komende 3 CL wedstrijden doet. Doelpunten zijn daar echt meerdere miljoenen waard, als hij bijvoorbeeld tegen Atletico weer 2 erin schiet dan is dat al gauw 10mil waard.
Zou mooi zijn als die in de winterstop blijft, daarna verkopen voor 70+ miljoen. Geweldige speler
  • 1
  • 2