gimenez

Nieuws

"We hebben een team om iets geweldigs neer te zetten"

Van de redactie

Santiago Giménez was gisteravond in de Champions League wedstrijd tegen Lazio Roma (3-1) een van de uitblinkers. De Mexicaanse spits maakte twee doelpunten en zag een treffer worden afgekeurd vanwege een fractionele buitenspelsituatie.

Voorafgaand aan het duel was iedereen benieuwd hoe de topscorer van Feyenoord zich zou presenteren op het hoogste Europese podium. Giménez – die de eerste twee Champions League wedstrijden moest missen vanwege een schorsing – stelde niet teleur en vijzelde zijn marktwaarde nog wat verder op.

De spits is dodelijk in de afronding en lijkt altijd op de juiste positie te staan. “Ik weet het niet, het is een gevoel”, zo verhaalt hij tegenover RTL waarom hij zo vaak in scoringspositie komt. “Ik bedank God dat hij mij op de juiste plek zet.” Over de 1-0 tegen Lazio: “Dat is een echte spitsengoal.” Ondanks zijn doelpunten en blijft de Mexicaan bescheiden. “Dat is mijn taak, daarvoor ben ik hier.”

Giménez zegt dat het niet makkelijk is om een hoog niveau te halen als team. “We werken er dagelijks hard voor en hebben vertrouwen in Arne en onszelf. We spelen fantastisch en hebben een team om iets geweldigs neer te zetten.”    

Delen

Reacties

@FeyenoordTM om tot zo'n succes te komen zullen we ons in de winter moeten versterken. Kijken we dan naar jongens als Mota en Antoine Mendy voor achterin of zijn ze meer bezig met vervangers halen voor spelers als Ueda Zerrouki etc die weg zijn in januari
De wil bij Santi om verder te gaan lijkt aanwezig, maar of dat bij zijn zaakwaarnemer ook zo is, is de vraag. Santi heeft geen haast.
Echte spitsengoal was de 2-0 zei Gimenez.
Zegt hij daarmee indirect dat ie in de winterstop niet vertrekt? Als Feyenoord door de poulefase komt kan hij helpen historie schrijven, halve finale