Bevestigd
Killian Sardella | Bron: @killian_sardella [Instagram]

killian_sardella [Instagram]

Transfers

Feyenoord informeert naar Killian Sardella

FeyenoordTM

Feyenoord heeft bij RSC Anderlecht geïnformeerd naar Killian Sardella. De rechtsback wordt in Rotterdam gezien als mogelijke opvolger van Marcus Holmgren Pedersen, die concrete belangstelling van VfL Wolfsburg geniet.

Dat nieuws wordt maandag bevestigd door Sacha Tavolieri. De Rotterdammers zijn op de hoogte van de voorwaarden om een deal te beklinken. Er zijn gesprekken met zijn entourage gevoerd, maar er is nog géén bod uitgebracht op de verdediger van Anderlecht.

Sardella staat tot medio 2025 onder contract in de Belgische Jupiler Pro League. Hij vertegenwoordigt een marktwaarde van 2.000.000 euro en speelde in totaal zevenenzestig wedstrijden voor RSC Anderlecht waarin hij twee assists afleverde.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Waar blijft die linksbuiten zat eerste oefenwedstrijd spelen we zonder linksbuiten? Wat een getreuzel dtk
Slot ziet hem toch voor de rechterkant?
Zou ook kunnen maar als ze niet opschieten dan moet hij op links tot die tijd
Wat een gigantische zeurkous ben jij zeg. Kan je niet gewoon je mond houden?
Ik? Iedereen heeft moeite met al de berichtgeving en soms wat twijfelachtige houding van feyenoord maar ik zou niet snel klagen
Niet jij. De p*****l*l die zichzelf fanatiek noemt
Past wel in de Feyenoordfilosofie om voor elke vertrekkende speler een jongere speler terug te kopen. Brenet aankopen zou daarmee in strijd zijn.
Belg, 21, heeft in nationale jeugdelftallen gespeeld, en kan blijkbaar op meer posities achterin spelen.
Wellicht moeten alle naampjes die genoemd worden afleiding bieden voor hetgeen die ze daadwerkelijk wilen hebben. Wordt in ieder geval nog niet warm van de backs die momenteel genoemd worden als potentiele versterking.
Werd je dat van pedersen of aursnes 2 jaar geleden wel?
Toen tegen Slavia Praag was er een Deense rechtsback: Alexander Bah. Was een leuke voetballer! Maar zie dat ie nu bij Benfica zit en afgelopen jaar redelijk wat gespeeld heeft….jammer…heet ook Hartmann…hahaha zowel links als rechts!
Ik heb nog een analyse uit 2019 gelezen, toen hij net doorbrak. Dus wel verouderd. Hij is snel, goed in de pressing en duels en beschikt over een goede crosspass. Als zwaktepunten worden gezien dat hij amper voorzetten geeft, hoewel dit volgens de analyse ook te maken kon hebben met de rol van buitenspeler Doku. En verder dat hij een matig kopper is en dat hij soms te ver van zijn medeverdedigers afstaat, wat mogelijk ook wordt verklaard doordat hij veel op snelheid kan compenseren.
https://www.eflstatssmartanalytics.com/post/killian-sardella-anderlecht-analytical-report

Volgens dit raport ook een inverted wingback dus zou een goede keus kunnen zijn voor Slot.
Weer een rechtsback koop nou is iets
@FTM: Waarom araujo niet? Is die financieel.alleen haalbaar als Geertruida vertrekt? Wil araujo of Barcelona zelf (nog) niet? Of geeft Feyenoord de voorkeur aan deze speler?
2 assists in 67 wedstrijden. Next.
Heeft dit te maken dat de komst van Brenet is uitgesloten? En dat Feyenoord verder kijkt of is dit een breedte versterking.
Omdat sommige al beweren dat Brenet een Done Deal is mocht Pedersen of Geertruida vertrekken.
Poepoe, in 67 wedstrijden maar liefst 2 assists.....dan kunnen we Pedersen beter houden!
@ftm staat Hugo Novoa op een lijstje bij Feyenoord?
Volgensmij begon deze jongen enorm matig bij Anderlecht maar begint hij beter en beter te worden, voor een paar miljoen lijkt het me zeker geen verkeerde aankoop.
@FTM Is deze jongen uitvoerig gescout en hij is puur de vervanger voor Pedersen en niet voor Geertruida (als die vertrekt)
Als je deze jongen koopt voor paar miljoen kan je net zo goed Pedersen houden.
Niemand kent hem en heeft geen verleden of banden met Nederland, dus iedereen zal het vast een goede aankoop vinden.
Het verloopt tot nu toe niet bepaald lekker of wel? Vorig seizoen alleen maar leuke namen en nu is het gewoon bagger…… komt dat toch opeens vandaan
Volgens mij hadden we in het begin ook simpele namen
Vorig jaar rond deze tijd werden Sinkgraven, Chong, Dost en Ekkelenkamp genoemd....
Er worden heel veel spelers benaderd. Een bepaald deel ervan lekt uit. Zou niet teveel conclusies trekken op basis van alleen wat er uitlekt.

Kijk naar vorig jaar. Toen was er in eerste instantie ook massa hysterie over de uitgelekte namen.
De enige naam die lange tijd genoemd werd is Pepi. Van de rest hoor je helemaal niets meer.
Ze gooien gewoon overal lijntjes uit en kunnen daardoor sneller schakelen indien iemand vertrekt, zoals in dit geval (mogelijk) Pedersen
2 assists in 67 wedstrijden 😬
Pedersen loopt ongeveer 1 op 10 qua g+a/w, deze man ongeveer 1 op 30. Ken hem voor de rest niet, maar Pedersen is in dat opzicht significant beter.
Pedersen kan er zogenaamd niets van volgens velen hier en dan met Brenet en deze lampenkap aankomen…

Lachwekkend
Wat is dit voor type back? Nooit zien spelen. Wie wel?