Primeur Bevestigd
t-zand-feyenoordnl

VK Sportphoto

Jeugd

Feyenoord verhuurt ´t Zand aan Dordrecht

FeyenoordYouthWatcher

Feyenoord O21-middenvelder Shiloh 't Zand is de volgende jeugdspeler die verhuurd wordt aan Dordrecht. De 20-jarige middenvelder wordt volgens Feyenoord Youth Watcher het komende seizoen verhuurd aan de Schapenkoppen.

De vrijetrappenspecialist kwam in O21 tot 32 wedstrijden waarin hij 11 keer scoorde. 't Zand heeft nog een contract tot 2025. Bij Dordrecht treft 't Zand onder meer zijn teamgenoot van vorig seizoen Guus Baars. In totaal komt het aantal door Feyenoord verhuurde spelers daarmee op 4.

Shiloh wordt daarmee naar verwachting de laatste Feyenoord-contractspeler die de tijdelijke overstap naar Dordrecht maakt. Eerder bewandelden ook Antef Tsoungui, Ilias Sebaoui en Guus Baars deze route. De Dordtenaren verkennen de markt verder voor versterking op het middenveld. Mocht die gewenste versterking er komen, belandt deze op de payroll van FC Dordrecht.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Ze zijn drukker met Dordrecht dan met Feyenoord wat Slot wilde versterken tijdens de vakantie is elk geval niet gelukt
@FTM blijft Touré bij Dordrecht of begint ie bij Feyenoord?
En die oostenrijkse spits dan??
Staat op de payroll van Dordrecht.
Als er buitenlandse versterkingen kunnen komen voor Dordrecht, dan kan dat ook voor o21 neem ik aan. Hopelijk versterken ze die ook want promoveren is toch echt heel belangrijk.
So far echt een hele mooie ontwikkeling!
Veel samba voorin bij Dordt 🙌🏽
Hopelijk kunnen ze zich daar goed ontwikkelen en zorgt de professionalisering van de structuur ervoor dat Dordt linkerrijtje gaat spelen. Op die manier kan zo'n alliantie echt waardevol worden!
Is er ook afgesproken met FC Dordrecht hoeveel deze spelers gaan spelen?
Hangt dat niet af van de spelers zelf?
Als ze op trainingen en tijdens wedstrijden niet presteren, komen ze ook in Dordt gewoon op de bank toch.
Nu de plekken bij Dordrecht "vol" zijn. Gaat feyenoord ook nog andere jeugdspelers verhuren aan kkd clubs of wordt dit dan automatisch eredivisie of iets anders?
In de alliantie is opgenomen dat Feyenoord geen spelers mag verhuren aan andere kkd clubs, mochten ze spelers willen verhuren moet dat in de eredivisie of competities in andere landen
Dat staat niet vast. Dordrecht heeft gewoon eerste keus. Als hun compleet zijn (zoals nu) en er is een mogelijkheid voor anderen, mag dat gewoon.
Goede beslissing. Goede speler die nu zich als laatste stap kan ontwikkelen voor z'n stao naar het 1e
@ftm staat Hugo Novoa op een lijstje bij Feyenoord?
Het gaat gewoon leuk worden om naar FC Dordrecht te kijken, nooit verwacht!
Het zou fijn zijn wanneer er dan ook meer supporters naar de Kromme Dijk komen voor deze Feyenoord spelers.