Primeur Bevestigd
yv202272yv202272a1b03460

VK Sportphoto

Transfers

Guus Baars hard op weg naar Dordrecht

FeyenoordTM

Feyenoord onder-21 verdediger Guus Baars wordt naar verwachting komend seizoen gestald bij alliantie-club FC Dordrecht. De centrale verdediger kan al op korte termijn de overstap maken.

In de alliantie tussen Feyenoord en FC Dordrecht zijn afspraken gemaakt om maximaal vier spelers te stallen. Vooralsnog is beoogd dat dat Antef Tsoungui, Jon Aramburu en Ilias Sebaoui. De naam van Guus Baars kan daar op korte termijn dus aan toegevoegd worden.

Een bron beweert dat de deal zelfs al 'happening' zou zijn. Baars, die bij Feyenoord tot medio 2024 onder contract staat, speelde het afgelopen seizoen zestien wedstrijden voor het onder-21 elftal van coach Melvin Boel.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Je doelt met de primeur op de Zuid-Amerikaanse linksbuiten toch? Ben daar namelijk wel heel benieuwd naar. Rutger zei dat het nog wel eens een fenomeen kon gaan worden. @FTM is het een top 7 competitie speler of komt hij ook van een Zuid-Amerikaanse club?
@FTM zijn we ook bezig met een back-up linker cv?
In de podcast werd, als ik het goed begreep, gezegd dat er word gezocht naar een cv. Niet per se een lcv of rcv omdat kasanwirjo op beide plekken uit de voeten kan.
Dus op welke positie ze de beste optie vinden, daar komt er een voor.