Primeur Bevestigd
Luciano Rodríguez | YouTube thumbnail via ultrasfctv Premium

YouTube thumbail via 'ultrasfctv Premium'

Transfers

Feyenoord gaat voor directe transfer en is héél dichtbij

FeyenoordTM

Feyenoord is héél dicht bij de komst van Luciano Rodríguez (20). De Rotterdamse club hoopt de komst van de 20-jarige Uruguayaan nog vóór donderdag 23:59 formeel af te ronden.

De komst van Rodríguez is volgens ingewijden nog geen ABC'tje, maar de onderhandelingen verkeren inmiddels na meerdere concrete aanbiedingen in een vergevorderd stadium. De Rotterdammers staan op pole position om Rodríguez voor miljoenen in te lijven en de Uruguayaan komt bij een akkoord op permanente basis over naar Rotterdam. Daarmee lijkt het de concurrentiestrijd van River Plate te winnen.

Hoewel er in verschillende Zuid-Amerikaanse media gesuggereerd wordt dat Rodríguez terug verhuurd kan worden aan zijn huidige club Liverpool Montevideo, blijkt daar geen enkele sprake van te zijn. Het is de bedoeling dat Rodríguez nog deze winter overkomt naar Rotterdam en zich in de kijker speelt binnen de selectie van hoofdtrainer Arne Slot, die zich zondag nog lovend uitte over de aanvaller.

Een licht knelpunt rond de onderhandelingen zijn de kwalificatiewedstrijden van Uruguay onder 23 voor de Olympische Spelen. Rodríguez participeert in het jeugdteam van de Zuid-Amerikanen, die het dinsdagavond om 21:00 (Nederlandse tijd) in Venezuela opnemen tegen de leeftijdsgenoten van Peru. Feyenoord is, mocht het noodzakelijk zijn, bij machte om richting Zuid-Amerika te reizen om alle formaliteiten af te ronden.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

10 miljoen voor 70% van z'n rechten.. Feyenoord is wel heel zeker van z'n zaak.. hopen dat het echt wat gaat worden dan anders zou het de grootste financiële flater in de geschiedenis van Feyenoord worden
@FeyenoordTM psv biedt 5 ton op Blokzijl, is Feyenoord op de achtergrond ook nog met die jongen bezig? Wordt echt een topper! Dean Huijsen hadden we ook optijd werk van moeten maken
@FeyenoordTM Gaat Feyenoord nu doorpakken of gaat hij alsnog naar een andere club.
@FeyenoordTM River Plate schijnt het te worden volgens een account op X
Dan ga ik nu met mijn account even zeggen dat het Feyenoord wordt
Haha oke top. Alles weer gerust dan
https://x.com/Sinsolo/status/1752056048326680676?s=20
Blijf nou gewoon op 020Showtime joh…
Pardon? Omdat ik zeg dat het kut is dat andere clubs geïnteresseerd zijn?
@FeyenoordTM denk je dat je binnen een paar dagen een its happening kan mededelen?
Wanneer in deze week een Space meeting?
Op welke positie komt hij het beste tot zijn recht denk je?
Word nu ook op X gemeld dat hij toch naar River Plate gaat. Ik ben er nog niet zeker dat deze jongen komt
Pas als het op feyenoord.nl staat :)
Straks weer wat tijd. Vragen? ⤵️
Ben je tevreden met de transfersom en vooral de % transferrechten die je nu te horen krijgt over deze speler? Ben bang dat we maar 60% krijgen. Lijkt me geen top deal in dat opzicht namelijk.
Staat feyenoord open voor verhuur Milambo, Zechiël?

Zijn er andere spelers waar Feye naar informeert waar wij nog niks van mogen weten? Of zijn we concreet voor de 3 namen die al bekend zijn?
Verwacht je dat het rond gaat komen met Rodriguez?
@FeyenoordTM wordt er verwacht dat één van de rechtsbacks komt, zo ja wie heeft de meeste kans?
@feyenoordtm hoe groot is de kans op zowel rodriguez als assignon ?
FTM, hoe groot is de kans op een 11stedentocht deze zomer….
Nog wat verdere ontwikkelingen bij Assignon of is het daar hetzelfde bij gebleven?
@FeyenoordTM,

Hoe staat met de interesse in Timber?
Waar wordt zijn marktwaarde op dit moment op geschat? Ik las elders dat het rond de €20m moet zijn, klopt dit?
Staat Feyenoord evt open voor verhuur van Sauer? Zou mij niets verbazen als Excelsior zich gaat melden bij een vertrek van Driouech
@FeyenoordTM betaald Feyenoord dit zelf of zijn er externe geldschieters? En zo ja, wie zijn dit?
Ondertussen haalt PSV voor een paar miljoen een speler van Excelsior..
Vreselijk, ik suggereerde dit weekend nog om op tijd Driouch naar de Kuip te halen. Hij kan op beide flanken uit de voeten.
Die Rodriguez lijkt mij onbetaalbaar.
Zo'n Driouech lijkt inderdaad een leuke speler, maar kan ook zomaar de volgende Bilal zijn. Zulke spelers krijgen het vaak moeilijker in kleine ruimtes tegen defensieve tegenstanders.
Hij is nog sneller dan Minteh, maar hij heeft geen oogkleppen op. Hij heeft meer techniek.
En als het andersom was geweest, een speler van Excelsior naar ons en een Zuid-Amerikaan naar hun, dan was daar een groot drama van gemaakt.
Ja, nadat ze een op dit moment betere speler voor een miljoenen bedrag naar Duitsland hebben laten gaan
Leuk dribbelaartje driouech alleen vind ik het meer zo'n twente of az speler.
Wij hebben volgend jaar ook sebaoui nog als optie die tsoungui ik ben niet zo rauwig over die driouech en paar miljoen is ook 5 of 6 m
Noem de laatste succesvolle miljoenen transfer binnen de eredivisie . Larsson en Bilal bijvoorbeeld. Niet aan beginnen
Gaat vooral om laten lopen wat om de hoek woont.. Strootman, Schouten,Hato, Willems , Dumfries..lijst is behoorlijk groot
Waarom doen we dit? Een jonge jongen van 20 in de winterstop uit maar liefst Uruguay gaat oor dit toch niets toevoegen. Die heeft over 3mnd pas echte woonruimte en voelt zich na 6 mnd pas wat lekkerder. Tenzij dit bedoeld is voor de langere toekomst het hij ons niet met het huidige niveau..
Pffff wk20 finale gescoord.
En precies dit 6mnd meedraaien. Volgend seizoen knallen
Als die er na de zomer staat dan heb je goud in handen. Welke speler kan je halen die er direct staat en niet hoeft te wennen? Dat lijkt me een onmogelijke missie. Bovendien zijn we in de voedselketen van de voetballerij gewoon een subtopper die spelers opleidt voor Europese topclubs. We hebben nog steeds heel veel geslaagde transfers nodig voordat we maar enigszins op het financiële niveau van Ajax en PSV komen. Laten we wel realistisch blijven.
Was het maar zo rooskleurig, wij leiden tot nu toe vooral op voor de subtop met meer geld als wij, hopelijk veranderd dat nu
.
Gelukkig nog een paar dagen volhouden en dan weten we het zeker..
Op naar Transfer deadline day!!
@FeyenoordTM schuif je nog ergens aan?
Dit gaat nog afketsen. Of PSV haalt hem, of Fabrizio ze bron heeft gelijk en hij is veeeeeel te duur
Dit is overigens een angst ma het bericht van Fab en de blessure van (s)Lang
Het is zó overduidelijk dat hij door clubs en zaakwaarnemers betaald wordt voor bepaalde posts. Echte nieuwtjes heeft hij allang niet meer.
Gesponsord berichtje dit 100%. Gaat gewoon komen no worries. Hij bevestigt in ieder geval ook het nieuws dat Feyenoord ermee bezig is.
Fabrizio zit er wel vaker naast. Word gewoon richting de 10 voor 70%.
Helebull shit dat van die Romano. Niet intrappen.
Voor iedereen die nu weer zegt hij komt niet. @FeyenoordTM heeft altijd aangegeven dat niet elke club hetzelfde betaald, de club wilt 15 mil maar dat betekent niet daadwerkelijk dat wij dat gaan betalen. Vetrouw gewoon op te kloese en we zien het vanzelf wel. Ik hou er nog steeds vertrouwen in totdat ik zie dat hij NIET komt…!
En geloof niet alles wat op media verschijnt, als je alles gelooft wat in de media komt dan was elke speler waar we in verband mee gebracht zijn nu Feyenoorder dus RELAX
Dat jullie een gesponsord bericht geloven.. Relax
Ik lees net ergens anders dat die 15 miljoen moet gaan kosten. Dat Feyenoord toch never nooit niet betalen? Verwacht dus eigenlijk dat dit hem niet gaat worden
Word helemaal niks dit, Feyenoord gaat nooit 15 mil betalen voor 70%
@FeyenoordTM is het bericht van Fabrizio serieus te nemen? Zo ja, kunnen we toch niet betalen?
FTM, mijn kat moet spugen. Moet ik naar een dierenarts? Op hoeveel procent schat jij de kans dat hij dood gaat?
Blijkbaar stoor je je nogal aan de vragen die gesteld worden. In dat geval kun je een aantal dingen doen:
- Je er niets van aantrekken en de dingen lezen die je wel boeien.
- Deze site links laten liggen
- Reacties plaatsen die qua niveau nog lager zijn dan de vragen waar jeje aan ergert.
Volgens Romano 15 mil voor 70% ... denk eerder dat we rond de 10 mil moeten betalen daarvoor. Ligt ook aan welke club de speler benaderd, zouden we in Engeland zijn dan was het bedrag hoger.. en hoeveel clubs actief op hem bieden .. tot zover nadat River is afgehaakt zijn we momenteel de enige... keus van speler weegt ook mee
Door de tweet van fabrizio Romano gaat het denk ik niet meer door@FeyenoordTM
Mooi om te zien dat je zo'n gesponsord tweetje gelooft.
Totaal onrealistisch bedrag. Ik wil ook wel miljonair worden
Hoop geld. Zou erg zuid-Amerikaans zijn om plots weer hoger in de boom te gaan zitten.
Kan me niet voorstellen dat wij dat gaan betalen
Dat gaan/kunnen wij ook zeker niet betalen haha. Maar het is niet zo dat alles wat Fabrizio zegt klopt he. Zou best met een rare constructie kunnen lukken (zie Gimenez)
Wat moet psv met nog een aanvaller?
Die gaan nu voor Driouech als vervanging voor Lang.
Benieuwd of deze keer er wel een speler komt die vanaf de flanken over langere tijd rendeert. Na Jahanbakhsh, Reis Nelson, Wålemark, Dilrosun, Paixão, Idrissi, Ivanušec en Minteh, zou hij de eerste zijn, voor wie dat geldt. Leuke primeur. Hij lijkt alleen wel heel vaak voor eigen kans te gaan, dus het voetballeven van Santiago Giménez wordt er niet per se makkelijker op als deze taalgenoot erbij komt.
Dit zou een geweldige transfer zijn voor Feyenoord. Een aanvallende kwaliteitsimpuls is broodnodig in deze selectie, tamelijk bizar hoeveel kwantitatieve opties we hebben die kwalitatief niet voldoen. Zoals ik het zie heeft deze jongen de benodigde dribbel, creativiteit en een fantastisch schot om een wedstrijd open te breken. Daarnaast stevenen we af op een tweede plek, zodat het komende half jaar een goede periode vormt om hem te laten wennen en klaar te stomen voor het komende speeljaar waarin we hopelijk een serieuzere concurrent voor PSV gaan zijn dan nu. Het grootste verschil tussen de twee clubs is aanvallende kwaliteit.

Ik hoop dat het lukt, dit zou een stunt zijn waarmee Feyenoord weer grotere naamsbekendheid zal verkrijgen in een belangrijke (spelers)markt. Bovendien, als deze speler zich door ontwikkelt kan het zomaar een enorme transferklapper worden voor onze club. Typisch zo'n speler die al genoteerd staat in de scoutinglijstjes van Europese topclubs en bij een succesvolle periode bij een Europese subtopper, zoals wij dat beogen te zijn, in aanmerking komt voor een grote transfer.

Een mooi meegenomen bonus vind ik dat de club weer lijkt te luisteren naar de scouting, dat vergroot de kans op een geslaagde transfer.
Dit kan wel eens een parel worden. hopelijk lukt het hem om vanaf minuut 1 te imponeren en is het idd een speler die dominant is in de 1 tegen 1.

Wat mij vooral opvalt is dat hij een goed aanname heeft en een goed schot.
Wel goed opletten dat ze niet zijn tweelingbroer sturen. Die speelt bij CA Boston River en is wat minder getalenteerd
Mag hopen dat we nu wel hyped zijn voor echt een goeie speler en niet weer zo’n Ivanusec gevalletje krijgen want dat was onze topaankoop maar zit nu gewoon op de bank (hoop trouwens dat slot hem een keer op 10 zet)
Dat is hopen tegen beter weten in want gisteren had dat moeten gebeuren.

Positie nummer 10:
1. Stengs
2. Van den Belt
3. Lingr
4. Heel misschien Ivanušec
is het een versterking voor de lange termijn
Ligt eraan of hij doelpunten maakt in zijn eerste paar wedstrijden.
Waar ik nog bang voor ben. Dat PSV moet een nieuwe vleugelspeler äanschaffen. Als ze nog maar niet op hem uitkomen. Volgens mijn hebben ze eerder achter hem aangezeten.
@FeyenoordTM Gaan jullie nog wat leuks doen op deadline dag of te druk met de reguliere baan?
Nice... maar dat is nog geen antwoord op de vraag ;-)
Nog een space of zo op zijn minst?
Dat zou toch prachtig zijn.

Ik wacht het rustig af.
Eerst zien dan geloven. Dat zowel de staf als de scouting op een lijn zitten lijkt me wel een goed teken wat betreft zijn kwaliteiten. Een transfer in de winterstop heeft ook als voordeel dat hij komend half jaar alvast kan wennen en hopelijk al een bijdrage kan leveren.
Waar blijkt uit dat scouting en staf op een lijn zitten?
Rodriguez is aangedragen door de scouting en ook Slot is ervan overtuigd las ik op deze site.
Daar hebben we Legioen weer met zijn eeuwige vragen….😀
Maar jij heb hem niet beantwoord dat valt me nou vies van je tegen iemand zoals moet toch beter kunnen toch?
Klinkt als zeer positief 🙏
Feyenoord TM klopt het bericht van Fr12 dat Feyenoord geen rechtsback meer haalt deze transfer periode?
Kunnen we alle genoemde namen wegstrepen?🤔👍
Hebben gewoon nog lijntjes lopen, huur lonkt. Maar nog geen aanbiedingen.

https://x.com/1908nl/status/1751885879402971332?s=20
Heeft feyenoord nog geen aanbieding gedaan?
Heeft feyenoord nog geen aanbieding gedaan gaat ze nog een poging wagen?
Hopelijk is dit dan de ontbrekende sleutel op de vleugel.
Dit zou dan dus de eerste echte vleugelspits moeten zijn die gedragen wordt door de staf en de scouting die in de 1vs1 kan domineren? Wel een beetje aan de late kant. Hopelijk leeft Paxiao snel op en gaat Slot Luka rehabiliteren als middenvelder.
Luka zagen we trouwens allemaal als klasbak: international bij Kroatië! Alleen komt het er bij ons nog niet uit, dat kon eigenlijk niemand aan zien komen.
Ik word trouwens altijd wat allergisch dat het hier steeds gaat over wie er namens de scouting komt en wie er uit de koker van Slot en ten Kloese komt. FeyenoordTM doet daar ook altijd aan mee en hoezeer ik hem ook waardeer word ik er altijd kriebelig van als hij daar weer mee komt.
Wie de spelers uiteindelijk ook heeft aangedragen: ze hebben natuurlijk allemaal verstand van voetbal en daarnaast moet de staf het natuurlijk ook altijd in iemand zien zitten.
Ik vind dat juist wel leuk. Dan kan je volgen of Slot en te Kloese het beter zien of de scouting.
Ben ik gedeeltelijk wel met je eens, maar volgens mij is het toch ook zo dat de meest succesvolle, verassende aankopen via de scouting binnen zijn gekomen, niet via Slot en te Kloese?
Geen idee. Stengs en Beelen zijn prima aankopen toch?
Hoe staat het er nu voor met Assignon/Mbabu? Is hier voortgang op?
Klinkt als goed nieuws, maar hij zal ook wel wat tijd nodig hebben om te wennen aan een nieuw land en Slotbal. Maar iets beter dan de huidige vleugels zou al een mooi begin zijn. Dilrosun, Jahanbahks en Minteh zijn niet goed genoeg voor ongeveer top 32 van Europa waar Feyenoord bij wil horen. Paixao en Ivanusec moeten het nog laten zien.
Vind paixao ook in een mindere fase zitten. We hebben ook behoefte aan een buitenspeler die de 1-1 kan domineren en een goal kan maken zoals sini dat 2 seizoenen geleden in de laatste seconden tegen utrecht deed.
Verwacht je voor morgen een Its happening? @FeyenoordTM ben er nog niet gerust op of denk je dat dit wel goed komt?
Zal toch een beetje moeten opschieten ivm sluiting van transferperiode! Erg benieuwd.
Ben benieuwd naar je reactie op tweet Fabrizjo
Mooi mocht gimenéz vertrekken is de 2e spits ook al binnen. En ja hij kan ook als centrum spits spelen. Heeft een half jaar kunnen wennen. En het is qua transfer som een groei potentieel ook in de selectie. Nu nog die guga ook daar zijn kapitaal krachtige clubs gek op in europa. Aanvallende braziliaanse backs....
Ueda zal nooit 1e spits worden te licht
Waarom te licht.
Is gewoon basis speler in Japan.
Volgens mij heeft Japan echt goed team misschien wel beter dan Nederland.
Moet wel kans krijgen om meerdere wedstrijden te spelen bij het begin.
Dan kan je pas zien of die goed genoeg is.
Daar ben ik nog niet zo zeker van. Scoort op dit moment in ieder geval een stuk makkelijker dan Gimenez. "The proof of the pudding is in the eating".
  • 1
  • 2