Betrouwbaar
Soccrates Images - Thomas van den Belt, PEC Zwolle middenvelder

Nieuws

Feyenoord kan Van den Belt voor acht ton inlijven

FeyenoordTM

Zaterdag kwam via deze site het nieuws naar buiten dat Feyenoord concreet in de markt is gekomen voor PEC Zwolle-middenvelder Thomas van den Belt.

Volgens De Stentor is de smaakmaker uit de Keuken Kampioen Divisie deze zomer op te halen voor een gelimiteerde transfersom van €800.000.

Uit de onderhandelingen moet blijken of Van den Belt deze winter of komende zomer de overstap naar Feyenoord maakt. KKD-koploper PEC Zwolle ziet Van den Belt deze winter liever niet vertrekken.

In gesprek met Voetbal International gaf de middenvelder eerder op zaterdag aan dat hij héél graag een transfer wil maken.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Dan nu maar 1,1 miljoen bieden of zo, dat zal Zwolle toch niet laten lopen? 🤔 Ze staan 11 punten los voor een promotieplek, dat zal toch nog ook wel lukken zonder hem…
Volgens de titel van het artikel kan het voor8 ton....
Taabouni een half jaar verhuren aan Zwolle. Hebben ze gelijk een middenvelder terug
Kopen en direct een half jaar verhuren aan PEC dan ? Is toch ook een optie, toch?
Dan heb je toch nog geen speler er bij?
Dat is waar, maar 800k…. En Zerrouki was 8M? Hoi je toch wat over ?
Verschil tussen psv en feyenoord. Psv gaat voor januzaj en feyenoord voor deze jongen.Hun hallen directe versterking wij doen op de gok wata
Psv verloor zijn 2 buitenspelers deze window feyenoord had vorig jaar 3 echte buitenspelers nu hebben ze er 5. Dilrosun alleen heeft zelfs meer goals dan luuk de jong
Januzaj het eeuwige talent. Heeft het nooit meerdere wedstrijden achter elkaar laten zien
Dat heb je wel bij meer spelers.die vd belt is ook afwachten
Januzai is een matige speler. Overtuigt nergens.
Ja, en het verschil van 70mio inkomsten dit window t.o.v. niks vergeten we even. Ook het verschil van 2 buitenspelers moeten vevangen t.o.v. breedteversterking willen doen… niet belangrijk.
Als we maar kunnen zeiken op letterlijk elke beslissing die wordt genomen. Echt man, zoek lekker een andere club om te supporten!
Echt volledig met jou eens!
PSV heeft directe enorme kwaliteit-impulsen nodig, nadat zij hun beste speler en daarnaast ook hun meest creatieve speler verloren (voor zo’n 80miljoen). Als je die zak centen alleen al voor de helft investeert dan kan je daar hele degelijke spelers voor halen.

Feyenoord zit in zo een positieve en goeie positie nu, dat ze zich dit kunnen veroorloven (inzetten op talent) met oog op de toekomst en goeie kans dat Thomas van den Belt gewoon heerlijk gaat meedraaien bij Feyenoord. Het feit dat Feyenoord op alle fronten nog actief is, zegt voldoende! 8 ton? Ik zou bij 1.5miljoen nog zeggen: meteen doen! Zeker met het oog op de breedte van de selectie als je denkt aan dat er straks gewoon zeker 3 wedstrijden per week gespeeld gaan worden, vermoeidheid, blessures, schorsingen en vorm van de dag. Goeie move van Feyenoord, nu snel handelen en afronden!
Zij halen net 80 miljoen of zo op, dan is het ook wat eenvoudiger, hè. Los van dat:
Verschil tussen psv en Feyenoord: Wij staan bovenaan, zij niet.
Wanneer heb jij voor het laatst Januzaj zien voetballen?

Overal mislukt, miljoenen salaris, en huurspeler.

Hoe kun je nou voetbal volgen en er gewoon zo fucking weinig verstand van hebben.
Is een soort Idrissi/Ocampos aankoop. Huren op de gok dat hij ineens het licht ziet
Als je kampioens wordt en CL in gaat, wil je deze jongen dan op de bank? Als Wieffer dat niveau aan kan zou al heel knap zijn, die zou dan banken, en ervaren CDM nodig.
Zou mooi zijn als ze hem nu halen en dan Dermane aan zwolle verhuren voor een half of anderhalf seizoen
Zo blij dat Feyenoord zich ook in deze markt beweegt. En met succes, zie bv Wieffer. Dat was vroeger wel anders. Hoe vaak hebben we niet over spelers uit de subtop gezegd die hadden we moeten pakken toen die nog twee niveaus lager speelden. Ik heb vertrouwen in Slot en de scouts dat ze weten wat ze binnen halen en welk bedrag verantwoord is.
Doen.
8 ton kan je geen buil.aan vallen
Pec wil promoveren, dat levert ze volgend seizoen miljoenen extra op dus ze zullen hun smaakmaker nu niet zomaar laten gaan. Minstens 2 miljoen!?
2 miljoen voor een kkd speler voel eens aan je paasei
De beste vd kkd die al een jaar ed heeft gespeeld, en de onmisbare topscorer is bij de nr 1 die kan vragen wat ze willen kerstbal
Kom, ze staan 11 punten los voor een promotieplek, je denkt toch niet dat ze dat nog verspelen zonder hem hè.
En als ze nu niet verkopen zitten ze in de zomer vast aan een vaste verkoopfee van 800k en dus alles wat meer is zal winst zijn
Financieel aantrekkelijk om te wachten dus, al zal er wel meer concurrentie zijn in de zomer