Betrouwbaar
Soccrates Images - Thomas van den Belt, PEC Zwolle middenvelder

Soccrates Images

Nieuws

Van den Belt: "Een club waar ik héél graag naartoe wil"

FeyenoordTM

Zaterdag kwam via deze site het nieuws naar buiten dat Feyenoord concreet in de markt is gekomen voor PEC Zwolle-middenvelder Thomas van den Belt.

De Keuken Kampioen Divisie-revelatie vertelt in gesprek met Voetbal International meer over de belangstelling. Van den Belt staat welwillend tegenover een winters vertrek. Hij gaat in op de concrete toenadering, maar laat daarbij het woord Feyenoord nog niet vallen.

‘Er is inderdaad interesse voor mij en dat is een club waar ik ook héél graag naartoe wil. Deze club wil me sowieso deze zomer halen maar ook wel per direct. Ik heb afgelopen zomer verlengd bij PEC omdat ik heel graag wilde promoveren met PEC om daarna de volgende stap te zetten. We hebben daar ook goeie afspraken over gemaakt met PEC. Alles loopt mooi volgens plan dus dat is voor zowel PEC als mij super. Maar deze kans is dusdanig mooi dat ik het serieus moet overwegen.’

Van den Belt gaat verder: ‘Voor PEC kan het financieel interessant zijn om me nu al te verkopen, ik zou dat wel willen in dit geval. Maar het is uiteraard aan PEC. Ik ga niet raar doen als PEC ervoor kiest om het seizoen af te maken. Ik moet dat afwachten.’

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Dus als Feyenoord hem in de zomer wilt ophalen, dan is Slot van overtuigd om nog minimaal 1 jaar te blijven?
Misschien kopen en dan 6 maanden terugverhuur in ruil voor lagere som? Of mr. Dermane daar ff stallen
@ftm hoe groot acht je de kans dat dit rond gaat komen?
Wellicht kan Dermane (gratis) verhuurd worden aan PEC voor rest van het seizoen met optie voor komend seizoen. Zou positief voor alle partijen kunnen zijn.
Tegen jou wel ja. Je lult maar wat.
Ik zeg jou voor eens en altijd: Slot kent Van den Belt zn pa goed. Zijn hele komst had hij maar een agendapunt: ‘ik zeg ja tegen Arnesen want dan kan ik eindelijk Thomas naar een grote club brengen. Hij kan er niks van maar die vriendendienst doe ik!’. Zal me niets verbazen als Slot na dit seizoen of misschien al na de winterstop stopt met het trainersvak en een B en B begint in de Franse Alpen.
Nepotisme is "onrechtmatige begunstiging van verwanten of vrienden bij het vergeven van functies of beloningen". Dus wat de komst van Van den Belt en een eventuele verhuur van Dermane met nepotisme te maken heeft is mij volstrekt een raadsel.
Top speler niveau lager .. gewoon proberen en vooral omdat hij graag bij onze club wilt
Ik weet uit betrouwbare bron dat zijn hele familie voor Feyenoord is, evenals Thomas zelf. Hij volgt niet voor niks Feyenoord en veel spelers al op Instagram. Hij ziet de overstap dus zeker wel zitten! Hopen dat PEC meehelpt met een vertrek, klasse speler namelijk.
Nee, was iemand in de staf die twijfelde aan zijn motoriek
Dat is balen, denk je dat Feyenoord nog een aanvaller gaat halen?