Primeur Bevestigd
geertruida2025website

KayneKVisuals

Nieuws

Feyenoord zet nog altijd in op contractverlenging Geertruida

FeyenoordTM

Feyenoord is druk bezig om het contract van Lutsharel Geertruida op te waarderen. Zijn huidige verbintenis loopt door tot medio 2024. Daar willen de Rotterdammers nog altijd verandering in brengen.

Afgelopen zomer wilde Feyenoord het contract van Geertruida al met één seizoen verlengen. De club, Geertruida en zijn zaakwaarnemer kwamen daar destijds niet uit.

Ondertussen speelde de multifunctionele verdediger zich in de kijker van ondermeer Borussia Dortmund. Die Borussen versterkten zich echter deze winter met het aantrekken van Julian Ryerson. De Noorse rechtsback kwam voor €5.000.000 over van competitiegenoot 1. FC Union Berlin.

De betrokken partijen vonden vooralsnog geen akkoord om het in 2024 aflopende contract van Geertruida te verlengen, maar komen nu wel dichter bijeen. Mogelijk blijft de beoogde nieuwe contractduur (medio 2025) daarbij hetzelfde.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Zou wel mooi zijn als hij voor een jaar zal bijtekenen, dan zal hij alsnog wel weggaan, maar kan je er een mooi bedrag voor krijgen.
Speelt de laatste wedstrijden goed in de verdediging, op middenveld niet zo.
Ik vind Geertruida absoluut een van de beste spelers van Feyenoord. Heeft de potentie om een internationale topspeler van het niveau De Vrij te worden. Ik zou hem zeker het hoogste bieden wat binnen het salarishuis van Feyenoord mogelijk is Hopelijk verlengd hij, liefst met meer dan een seizoen.
Waarom alweer met één jaar? Hebben we volgend jaar weer hetzelfde probleem als nu en vorig jaar...
omdat de speler zich niet langer wilt binden....
Om zijn prijs op te drijven voor verkoop deze zomer. Langer zal hij waarschijnlijk niet blijven. Net als Kokcu. Ik hoop dat Bijlow nog 1 jaar blijft...
Zijn opvolger staat bij Volendam onder de lat
Dacht je van thijs jansen staat ook echt lekker te keepen in oss
Van de zomer was het al: Of verkopen - of verlengen.
Is deze periode in zijn beste vorm ooit. Dus langer blijven? Ja. graag!
Is eigenlijk nog jaar te kort. Betekend dat je hem vd zomer moet verkopen.
Met 1 jarige contexten sta je met je rug tegen de muur, nog 2 jaar doorlopend is financieel veel interessanter
Heel belangrijk, wanneer hij deze zomer nog 2 jaar heeft levert hij veel meer op dus dat geld ga je dubbel en dwars terugverdienen.
Zeker doorzetten kan heel belangrijk worden nog
De selectie voor de komende jaren is onze trainer nu aan het opbouwen en ook de verkoop hiervan ff tussendoor hoop wel dat hij nog 3 jaar blijft gr boys