Primeur Bevestigd
Geertruida met filter

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Transfers

Lutsharel Geertruida speelt zich in de kijker van BvB

FeyenoordTM

De prestaties van Lutsharel Geertruida (22) zijn ook in de Bundesliga niet onopgemerkt gebleven. De multifunctionle rechtspoot heeft hoge ogen gegooid bij Borussia Dortmund, melden ingewijden aan 1908.nl.

Afgelopen seizoen ontstond de belangstelling van Die Borussen voor Geertruida tijdens de knockout-fase van de UEFA Conference League. Dortmund zag in Tirana aan hoe Feyenoord de runner-up van het Europese toernooi werd.

Geertruida staat nog slechts 1.5 jaar onder contract op Rotterdam-Zuid. Sinds afgelopen zomer heeft Feyenoord de behoefte om zijn contract op te waarderen tot medio 2025.

Destijds leken er twee opties te zijn: Verlengen of verder kijken. De betrokken partijen kwamen vooralsnog nog niet tot een akkoord om het contract te verlengen.

Dortmund heeft bij Feyenoord niet alleen belangstelling voor Lutsharel Geertruida. Ook Orkun Kökçü speelde zich eerder in de kijker van de huidige nummer 6 van de Bundesliga, onder meer tijdens de uitwedstrijd in de UEFA Europa League tegen FC Midtjylland.

Bij Feyenoord is er veel aan gelegen om de multifunctionele Geertruida binnen boord te houden. Volgens Transfermarkt.com vertegenwoordigt hij een waarde van €12.000.000,-.

In het shirt van Feyenoord speelde Geertruida tot zo ver 125 duels. Daarin pakte hij 10 gele kaarten, scoorde hij 13 goals en leverde hij 4 assists in 8.664 minunten speeltijd.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Misschien veel potentië alleen komt het er niet zo vaak uit.Af en toe erg onzeker aan de bal en risicoloos .
De vorige 2 contract onderhandelingen gingen ook zo. Niet verlengen, wachten, moeilijk doen, toch verlengen.
Banken totdat de verlenging is getekend dan maaar, er zijn nog twee rechtsbacks.
@ftm Hoeveel geld zit er ongeveer in het transferpotje om iets te kunnen doen deze winter?
Dan maar in package deal samen met Kokcu verkopen aan Dortmund voor 50 mln.

Mits het echt niet lukt te verlengen, want er zit echt nog wel rek in die jongen en hij is pas 22.

Als je hem verlengt en ook al betaal je daar te veel salaris voor.., dan haal je dat er sws uit als je hem later alsnog verkoopt...
Overschatte speler en wil ook niet eens verlengen.
10 miljoen en strik er om heen.
Geertruida is een inwisselbare speler.
Haha je bent gek. Hij is juist zwaar onderschat. Is een stuk beter dan bijvoorbeeld Rensch, Karsdorp etc.
Overschat?? Juist onderschat. Dit is een van onze sterkste spelers en heeft nog heel veel meer potentie. Kan als hij lang vast ligt meer dan 20mil opleveren, ben ik van overtuigd.
@FTM wat zijn de exacte gevolgen als stadion Feijenoord failliet zou gaan en hoe dan verder? En bestaat er een mogelijkheid dat Feyenoord op dat moment zelf het stadion overneemt ?
Ik bemoei me niet echt met het stadiondossier. Ik krijg daar hoofdpijn i.p.v. energie van.
Niets positiefs dus, hopelijk komen die “rijke” mensen vanuit de haven echt n keer waar Woerts het steeds over heeft.
Zolang malloten het tijdens europese wedstrijden verzieken en/of bij het minste of geringste bij het Maasgebouw of op je stoep staan, zullen die hun handen van Feyenoord afhouden. M.a.w. , reken er maar niet op.
Denk je dat die nou nog willen komen. Ze waren er wel voor t nieuwe stadion.Die doorgesnoven relnichten waren zo dapper om ze tebedreigen. Denk je dat er iemand een dubbeltje in een gedateerd stadion wil stoppen.Nieuwbouw was beter geweest.1 koe roept wat en de rest van de kudde loeit mee.
Ik ben nooit zo onder de indruk van de transferwaardes op transfermarkt.nl. Maar gelet op de aanwezigheid van Pedersen en de verdienstelijke invalbeurten van Benita (en Hall nog achter de hand), zou ik zeggen "voor €12.000.000" altijd doen"! Dat geld dan gebruiken om Zerrouki aan de selectie toe te voegen. Voorwaarde is uiteraard dat Lutsharel naar Dortmundt wil.
Precies, ook voor 10 miljoen verkopen. Luts is een geweldige jongen, maar hij heeft Trauner voor zich. Speelt nu op RB of CVM, maar is dat eigenlijk niet. Dus als je voor een veelzijdige speler dit soort bedragen kan krijgen, gelijk doen!
Zonder contractverlenging ga je sowieso veel te weinig krijgen helaas
@FTM wordt Milan van Ewijk nog steeds als mogelijke vervanger gezien?
Soms wel jaloers op onze concurrenten uit de hoofdstap en Brabant. Daar lijt het toch wel vaker zo dat de gewilde spelers nog lang(ER) onder contract staan.. Is Feyenoord financieel nog steeds zo armlastig dat deze jongen niet gewoon nog een contract van 2,5 of 3,5 heeft?
Dit is slecht onderhandelen zo met BVB en betekend weinig hoofdprijs voor dit talent!
Ja? Zijn we jaloers dar Brobbey transfervrij vertrok, omdat hij niet wilde verlengen en ze later voor +15 mio terughaalden. Gravenberch die niet wilde verlengen en die ze moesten verkopen. Mazraoui en Onana ook transfervrij weg. Talenten als Hansen en van Axel Dongen die weg willen gaan en niet willen verlengen. Grootste spitsentalent Rijkhoff die niet wilde tekenen. You win some, you lose some. Het is gewoon een lastige wereld waar het grotere geld al snel lonkt. Wij hebben bv met Summerville en Zirkzee echt pech gehad. Die werden gek gemaakt. Aan de andere kant hebben Bijlow, Malacia, Geertruida en Kokcu gewoon binnenboord gehouden. Hopelijk verlengd Geertruida nog eenmaal.

Ook in de jeugd loopt het op rolletjes voorlopig, waar Kleijn, Milambo, Slory, Kraaijeveld, Rambocus en wellicht straks Ayoub gewoon tekenen en hopelijk kunnen we ook die lichting tevreden houden.
Als je 10 miljoen kan vangen voor GeertGod dan meteen doen.
Dat is echt veelste weinig. Gaan onze spelers toch niet meer wegdoen voor een habbekrats.
en wat haal je er voor terug dan? tegenwoordig vragen clubs zoals twente/gronigen etc al 8 a 9 miljoen voor spelers
Dit was dus jou nieuws over Geertruida, nou als je hem voor 10 miljoen kan verkopen dan zou ik het zeker doen als hij niet wil verlengen.
@FTM, welke kans acht je groter, dat die verlengt of dat die vertrekt?
Geen verlenging maar ook geen vertrek in de winter, dat lijkt nu realistisch
Gaat hij denk je sowieso niet verlengen? Zijn de gesprekken gestaakt?
Minimaal 20m ex bonus. Kwestie van tijd dat hij in Oranje komt en dan schiet de waarde omhoog.
Alleen voor het juiste bedrag boven de 15 miljoen graag .