Primeur Bevestigd
Orkun Kokcu BVB OL

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Nieuws

BvB en OL op tribune voor Orkun Kökçü

FeyenoordTM

De prestaties van Feyenoord middenvelder Orkun Kökçü zijn niet onopgemerkt gebleven in de voetbalwereld. Bij het treffen tussen Feyenoord en FC Midtjylland in de UEFA Europa League zaten donderdag scouts van verschillende topclubs op de tribunes van Stadion Feijenoord.

Verkenners van het Franse Olympique Lyonnais (momenteel 9e in de Ligue 1) en het Duitse Borussia Dortmund (momenteel 4e in de Bundesliga) zagen Kökçü gisteren een goede pot neerzetten in het shirt van Feyenoord.

Voor Borussia Dortmund is het zeker niet de eerste keer dat het de ontwikkelingen van Kökçü waarnam. Ook vorige week zaten scouts van Die Borussen ook op de tribunes in Denemarken om de Turks-international te bekijken.

Ook in het UEFA Conference League seizoen werd Kökçü uitvoerig bekeken door de Duitse topclub; onder meer tijdens het groepfaseduel uit bij SK Slavia Praha. 

Mochten clubs toe willen slaan, mogen zij flink in de buidel tasten. Op Rotterdam-Zuid staat de aanvoerder van Feyenoord tot medio 2025 onder contract, waar een concept voor verlenging met één seizoen al een langere periode voorligt. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Logisch. Orkun heeft grote stappen gemaakt in zijn ontwikkeling. Arsenal volgde hem ook altijd.
OL wilde ook maar 12 mil voor Malacia betalen. Geen zaken meer mee doen, betalen veel te slecht. Enkel verkopen voor een echt goed bedrag.
@FTM is er al enige duidelijkheid over de koopopties van Wellenreuther, Rasmussen en Bjørkan?
Bjorkan is toch allang afgeschreven.
Denk dat we heel blij mogen zijn als we de som van Szymanski KUNNEN betalen straks. Mocht Kockcü verkocht worden, dan daar maar een deel van opzij zetten hiervoor.
@ftm is de intentie van Kokcu er dan om op korte termijn met een jaar te verlengen als deze er al langere periode ligt volgens bovenstaande?
Intentie blijft om te verlengen ja, maar Feyenoord moet dan wel snel over de brug gaan komen. Nog niet het geval. Daarom stagneert Geertruida verlenging ook, vooralsnog.
M.b.t salaris dan. Feyenoord moet ze beide gewoon topverdieners maken. Zeker Geertruida die hierna nog maar een jaar vast ligt.
Ik waardeer alles wat jij doet, maar jij bent ook weten dat elke contract verlenging met Geertruida moeilijk gaat.
Als hij niet wil verlengen is het gewoon verkopen
Geertruida vind ik momenteel zwak spelen, maar dat terzijde. Hoop echt op een nummer 6 in de winterstop
Die scouts hebben dan de juiste wedstrijd gezien. Nam het team op sleeptouw gisteren.
En een ontzettende domme gele kaart gepakt!!
Het lijkt een kwestie van tijd tot Dortmund verdere toenadering gaat zoeken. Volgen hem al heeeeel lang.
Dortmund is wel een mooie club voor hem kan zich goed ontwikkelen daar bellingham gaat 100% weg na dit seizoen
Mooie klapper maken voor Feyenoord, vervolg stap naar BVB, doorverkoop naar eventueel Bayern. Dat wordt kassa!
Hee, wij zijn Feyenoord hè. Dat zijn bedragen die alleen in 020 en 040 afgetikt worden. Zal wel net boven de 20 miljoen worden.