Bevestigd
nino-fuminensefc-ii

FluminenseFC

Transfers

Feyenoord kent kapitaalkrachtige concurrentie voor Nino

FeyenoordTM

Feyenoord zit nog altijd op het vinkentouw voor Nino Mota. De Braziliaan wordt intern gezien als kandidaat-opvolger voor Lutsharel Geertruida, die zijn transfer naar RB Leipzig zag afketsen. De Rotterdamse club is niet langer de enige die in de strijd is om de handtekening van de Seleção.

Ook Al-Shabab heeft zich bij Fluminense gemeld om Nino te strikken. De president van de kapitaalkrachtige club uit Saudi-Arabië liet zich tegenover Al-Arabiya al uit over de concrete belangstelling. "Als God het wil, zullen we binnenkort Demarai Gray overnemen. Dat is een speler van Everton en het Jamaicaanse nationale team, evenals Nino: een verdediger die onlangs bij het Braziliaanse nationale team kwam." De 26-jarige Nino lijkt echter vooralsnog een voorkeur te hebben voor een sportieve overstap naar Feyenoord, maar voor deze overstap bewerkstelligd kan worden moet er nog wel wat gebeuren.

De overstap naar Rotterdam kan voor Nino enkel afgerond worden indien Lutsharel Geertruida in het restant van de zomerse transferwindow nog vertrekt. Voor de 23-jarige verdediger is enorm veel belangstelling, al loopt er vooralsnog niets concreets. Toenadering voor Geertruida wordt aan het einde van de transferwindow nog wel verwacht: onder meer Bayern München, wat Benjamin Pavard ziet vertrekken naar Inter, heeft Geertruida op een shortlist staan.

In onderstaande video vertelt Fabrizio Romano meer over de belangstelling voor Geertruida. Hij staat bij Bayern samen met Armel Bella-Kotchap van Southampton op de shortlist. Ook wordt er verteld over Bayern's belangstelling voor RB Leipzig-speler Lukas Klostermann, maar volgens Philipp Hinze kan Bayern deze interesse laten varen: Leipzig verkoopt Klostermann deze window niet.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Geertruida gaat niet naar Bayer die willen Kenny Teteringen. Dat zou een grap zijn die is tocht wel minder.Maar feyenoord slecht nieuws die man loopt niet echt gemotiveerd rond
Eerlijk ik word wel een beetje moe van die Arabische flappentappers. Nog 10 jaar en Urk - HHC is de topper in NL waar we voor gaan zitten 😥
Feyenoord haalde:
Vd belt 850.000
Wellenreuther 1 m
Nieuwkoop 2m
Beelen 2,7m
Stengs 6m
Zerrouki 7,2
Ueda 9
Tot nu toe dus 28.750.000 mil tot nu toe..

Daar komen nog bij ivanusec 8,5
en lingr (huur en daarna 4m)
Totaal
12,5m +28,750,000=40 m rond

Verkoop kokcu 25+ danilo 6,3 + bozenik 2,5 + pedersen 7m+ azarkan en taabouni voor 1,25 samen dat is 42,05 m

Feyenoord heeft dus voorlopig nog maar net winst waardoor ik na lingr en ivanusec weinig verwacht terzij er wat verkocht word
Je vergeet wel de 30 miljoen inkomsten van de champions league
En vergeet de verschillende boekjaren niet. Als ik het goed heb zijn Zeerouki, vd Belt en Beelen in een ander boekjaar gehaald. En lingr wordt gehuurd en volgend jaar gekocht.
Zerrouki dat geld was er al van de Uefa cup vorig jaar want hadden ze natuurlijk jaar eerder al op geboden.

Lingr is zoals je zegt idd volgend jaar pas.
En dat miljoen voor huur kan je wegstrepen tegen Bullaude.

Verder is er echt nog wel hoop meer binnengekomen aan opleidingsvergoedingen ook van verschillende spelers Hamer,Lang,Timber,Vente en vergeet ik er vast een paar.
Bozenik ook nog weg.Dermane voor 2,1 mil.Hall weg,Naujoks weg en Toure weg.

Ze hadden verder buiten Ivanusec ook nog een bod op Isaksen gedaan.Dus er zou zeker nog wel wat transferbudget moeten zijn.
Misschien een goede vraag voor FTM of hij daar misschien iets over weet
Winst heeft Feyenoord niet want zo werkt het niet. Winst bij transfers = verkoopprijs minus boekwaarde.
Voor al het geld in de wereld zou ik nog niet in die zandbak/oven willen spelen. Bij die moordenaar koning
Er zullen nog wel meer goede optie zijn voor cb rechts.
Misschien een speler die goed rechtsback en rcv kan.
Zou als Feyenoord wel een deadline zetten, anders kunnen we vervanging niet meer halen, en eventueel extra geld aan andere versterkingen uitgeven. Anders zal Geertruida misschien in winter verkocht moeten worden, of wederom verlengen...
Ik word een beetje Gallisch van dat die Arabieren maar iedereen lopen te kopen. Dalijk hebben we geen goefe voetballers over in Europa. Das lekker dan...

Kan de FIFA geen rem hierop gooien door een maximum in te stellen als koopsom en salaris?
Anders gaat dit niet lang goed.
Niet alleen die Arabieren. De Engelsen, Spanjaarden en Italianen doen het al langer. We moeten terug naar de jaren zeventig. Toen mochten clubs maar twee buitenlanders contracteren. Helaas is het voetbal verworden tot een grote bende die alleen om geld geeft en het voetbal laat verloederen. Champions League zonder champions en andere champions die helemaal niet mee mogen doen omdat ze te arm zijn.
Helaas wordt het voetbal grondig naar de kleuren geholpen door diegenen die het juist moesten en moeten beschermen
Helemaal eens met een maximale buitenlander regel. Maar waar was Deerhunter toen ‘Europa’ Zuid Amerika leeg kocht?
Dat weet ik wel maar oliebaronne, daarn kan echt geen land bovenuit.
De FIFA pikt hier ook een graantje van mee
Is idd hetzelfde wat wij ook in bepaalde landen doen en op andere continenten.

Dus daar is niks mis mee en hebben hun net zoveel recht op om te doen.

Wat me meer zorgen baart is dat zo'n land zonder enige mensenrechten en met oneindig geld nu ook met een team in de CL wil spelen.
Om je eigen competitie te beschermen en het minder aantrekkelijk te maken om daar heen te aan zouden de UEFA gelijk nee moeten zeggen.

Ben er alleen heel erg bang voor de ze alleen het geld zien wat ze daar waarschijnlijk voor gaan bieden en ze gaan toelaten.
Waarna de volgende stap is dat ze ook nog eens 4 plekken gaan opeisen zoals de andere grote landen.
Ze willen ook het volk tevreden houden in NL. en andere landen Voetbal is nog steeds het instrument voor "Geef t volk brood en spelen" dan komt er geen revolutie. Dat werkt al sinds de Romeinen zo
'Sc Heerenveen vindt Wålemark interessante speler Volgens omroep Friesland. Die gaat dus ook nog wel weg
fc Kebab of de CL in. lol Jammer dat we moeten wachten tot er iets verkocht wordt nu
@FTM hoe groot acht je de kans dat Geertruida weggaat 50/50?
We zullen dan maar hopen dat God het niet wilt 🤔
Tsja t is wat he? Ineens een bijbelclub in de kleedkamer vd Kuip.
Ik ook me veel voorstellen maar dit...?
Begrijpen die jongens dan niet dat Santi en andere Latijns Amerikaanse spelers helemaal godsdienst waanzinnig zijn?
Gaan ze daarin mee zeg...niet te filmen toch..
Is maar even, tijdelijk dan ebt t weer weg. Wel humor.
maar we weten allemaal dat het er aan zit te komen dat er in die laatste dagen nog een bod komt waarom niet op voorhand kijken naar deze speler.

Wat ik eerder al zag als een reactie, Geertruida is op dit moment niet de Geertruida van vorig seizoen, is teleurstelling van niet doorgaan verkoop nog niet te boven
helemaal mee eens, zoveel wreedheid in de wereld, zoveel armoede, elke dag zoveel doden voetballers die elkaar opzettelijk schoppen en daarvoor ook nog in gebed gaan. Die almachtige bestaat allang niet meer ,en het word steeds maar erger, helaas. Maar toch zondag een nieuw Feyenoord , we gaan er maar weer voor.
Er bestaat wel iets maar het heeft inderdaad geen tijd voor stofje Aarde.
Lijkt me alleen maar logisch dat een speler als Nino op dit moment in zijn carrière nog wel voor het sportieve plaatje kiest. En anders is het ook niet een speler met de mentaliteit die hard nodig is bij Feyenoord, en dan mogen we blij zijn dat het er niet van komt net als toen met die Bamba van Guimaraes.
God bestaat niet. Hans en grietje ook niet . Net als Repelsteeltje trouwens. Domkoppen-sprookjes
Je kunt niet zeggen nu is er geen heelal en poef nu ineens wel dus er is wel degelijk iets.
Iets dat de boel gecreëerd heeft.
Uiteraard niets van ons ene planeetje en zeker niet uit Israël of het Midden Oosten.
Wat een kapsones Typisch de mens.
Betekent het dat als Geertruida weggaat de club naast Nino en een rechtsback ook voor Bitello gaat?
Ik zie dit graag gebeuren. Geertruida voor een goed bedrag (+/- 30m) weg en Nino als centrale erbij. Geertje schuift ook graag het middenveld in waar het al niet op orde is. Laten Nino en Hancko het verdedigende werk doen en de middenvelders het spel verdelen.
@FTM staat er ook al een rechts back klaar mocht Luts gaan, en is dat volgens jou een versterking?
Volgens mij wil je je dan proactiever opstellen in de markt. Nu al duidelijk maken aan Bayern en andere belangstellenden dat Geertruida op het laatst over 2 dagen mag vertrekken zodat geschikte vervanging kan worden gevonden. Vergelijkbaar met hoe Bayern dat zelf doet met Pavard
Precies, stel een deadline zodat wij ook Nino nog kunnen halen
Zal toch niet dat die Saoedi's roet in het eten gaan gooien? Zou bijna zeggen,neem eens een risico en pak door voor het mis gaat. Als Geertruida gaat heb je wel een goede vervanger nodig
Dat risico namen ze met nieuwkoop en vervolgens hadden ze een back teveel omdat de deal niet doorging
Dan heb je met Geertruida en Nieuwkoop twee rechtsbacks en met Trauner en Nino twee RCV, Beelen als backup voor Hancko. , linksback ook dubbel bezet. Lijkt mij niet echt een drama
Nee, als je het zo neerzet niet. Maar Geertruida wil liever Centraal. En er komt ook een stukje geld bij kijken. Zonder verkoop is er gewoon geen elders voor Nino.
Dat hebben we dan, ja. Wat we dan ook hebben is een flinke schuld, want dit gaat dus niet zonder het transfergeld van Geertruida.
Zandbak of CL spelen... zou sportief gezien Feyenoord logischer zijn. Of hij wilt geldm..
Dit is het denken van een supporter, de meeste werknemers gaan voor geld.
Denk dat ze bedoelen dat de Saoedi's de speler van Everton willen en Everton op zijn beurt Nino
@ftm heb jij vandaag nog wat nieuws of is het stil op het moment?
We gaan het meemaken. Nog niet zo vaak zo'n volatiele transferperiode meegemaakt. Daar kan nog wel een schepje bovenop. Hoop wel dat als der Lutz gaat Nino zal komen, want wie oh wie hebben we op de schaduwlijst.
Die arabieren moeten in de zandbak kamelen blijven n*****n
Ongelooflijk dat er zoveel mensen zijn die denken dat hij er niks van kan op basis van een paar filmpjes en een wedstrijd. Hij zit niet voor niets bij de Selecao
Dat is gewoon het Calimerogedrag van ons Feyenoordsupporters, van het-is-niks-en-het-zal-ook-nooit-wat-worden.
@FTM,Denkje dat als Geertruida een transfer gaat maken het pas volgende week zal zijn en zo ja is er dan nog wel genoeg tijd om een vervanger te halen?
Als hij gaat en Nino is dan nog steeds beschikbaar boeken ze de eerst volgende vlucht voor hem
Krijgen we deze soap weer...kappe hoor ..al dat negatieve gezeik weer...
Is Geertruida ook de speler die moet vertrekken als we Bitello willen halen?
Snap sowieso totaal niet waarom je een dure DERDE rechtercentrale verdediger zou halen. Haal dan gewoon een topper op rechtsback
Geertruida ging toch vrijdag weg zei je? En nu staat in het stuk nog niets concreets....verder zouden meerderen graag antwoord krijgen op de vraag of we na verkoop van Geertruida, naast Nino ook nog een vervanger voor Pedersen halen en Bitello, of moet er dan ook nog een middenvelder weg?
Stop met spreiden van fake-nieuws. Nergens, door geen enkel medium, is vermeld 'dat Geertruida weggaat'.
Dat zei je toch zelf hier ergens in de comments gisteren of eergisteren, of was dat weer een fake-account?
Ga maar naar FR12 toe voor dit soort reacties
Bahia was ook international en aanvoerder van een topclub in zijn land??? Denk eens na
Op de filmpjes ziet hij er meer als stukken beter uit aks Bahia
@FTM is Nino echt alleen een optie bij een vertrek van luts of trauner? Want luts kan okk gewoon rechtsback he en dan Nino en trauner uitvechten voor centraal!
Leuk als jij het betaald. Dat geld is er nu niet beetje overbodig ook op dit moment
@ftm
Als Geertruida gaat hebben ze in principe toch alleen een extra back nodig?
Beelen voldoet toch centraal?
Beelen moet in de 'depth' gezien worden als back-up achter Hancko. Heeft een prima linkerbeen.

Hendriks zal vast nog wel zijn transfer naar Utrecht afronden.
Bovendien is Beelen dan de enige vervanger voor twee posities. Is te weinig met zoveel wedstrijden
Dat heeft ie snel geleerd dan, want bij Zwolle deed hij werkelijk alles met rechts
@FTM het gerucht dat Tottenham concreet wilt worden voor Gimenez, kun je dat ontkrachten of bevestigen?
Ontkrachten denk ik Gimenez contract verlengt als zo vaak aangegeven dat hij wil blijven
Tottenham geen goeie club voor hem
En tottenham gaat nooit 50+ voor santi neerleggen en dus ook geen 3de blauwtje lopen zoals bij slot en dtk helden
Braziliaans-international die voor zo'n 7 miljoen euro op te halen is zie je niet zitten?
Bitello erbij en dan heb je een Braziliaan per linie samen met Paixao
Hij heeft nog nooit minuten gemaakt voor Brazilië dus officieel gezien nog geen international.
Is iig al een paar stappen verder als Bahia waar sommigen hem mee vergelijken, maar tegenwoordig is blijkbaar niemand meer goed genoeg
Niet op reageren joh, sommige mensen begrijpen er echt niets van 😂😂
Precies. is voor ons echt een top aankoop. is idd niet de snelste maar verdedigt echt mannelijk. met een prima inspeelpass.
Is nog geen international, vind hem op beelden echt niet bijzonder. Zie liever Nagalo van Nordsjaelland komen
Klopt. Wanneer je hem haalt is hij na spelen van CL al minimaal 15 waard. Alleen gaat hij niet op de bank zitten en kan hij alleen rechts centraal... wat dan met onze capitano? Heel jaar op de bank? Maar heeft Feyenoord überhaupt ooit een Braziliaans International onder contract gehad? Denk het niet namelijk... altijd doen wat mij betreft
Weer concurrentie vanuit de zandbak haha