Primeur Bevestigd
img-8580

Nieuws

UITGELEKT • Dít is het derde tenue!

FeyenoordTM

Het derde tenue van Feyenoord is woensdag uitgelekt. Castore brengt het tenue donderdag officieel op de markt. Het shirt is primair wit van kleur met lichtgroene accenten. Op het tenue zijn verticale lijnen zichtbaar. Ook zit er werderom een plaklogo op het tenue in de secundaire kleur. Het is de zesde keer in de geschiedenis dat Feyenoord in een wit uitshirt op het veld zal verschijnen.

De laatste keer dat Feyenoord in een wit shirt met groene details speelde was tijdens het seizoen 2005/2006. Destijds werd Feyenoord gesponsord door Kappa. In het bewuste seizoen seizoen van de dubbel-dvd won Feyenoord beide Eredivisie-Klassiekers als underdog, om vervolgens in de play-offs als ten onder te gaan. Het dunne streepjespatroon is niet nieuw: in het seizoen 2014/2015 was het officiele uitshirt compleet zwart met dunne groene strepen. Feyenoord speelde daarin de beruchte uitwedstrijd bij AS Roma.

Na de release van het derde tenue wordt er halverwege september ook nog een vierde tenue gereleased door Feyenoord en Castore. Het Europese tenue komt naar verwachting medio september op de markt.

img-858-1

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Goede strategie van Castore. Een niet zo mooi shirt maken dan hoef je je geen zorgen te maken over de leveringen/ voorraad.
Feyenoord, from the Netherlands, sought Grêmio with an interest in attacking midfielder Bitello and made a proposal of 7 million euros (R$ 37 million) for the player.

The offer interested the athlete, but the payment method has become an obstacle, as the Dutch club wants to pay the amount over a period of three years.

🗞 ESPN
📸 Lucas Uebel
raar het is toch normaal dat een transfer over meerdere jaren wordt betaald.
https://twitter.com/eduardogabardo/status/1694432977332166707?t=8y0FfTYX1hA999fqgxL6fg&s=19
Deze heeft het dan weer over 7 en dat ze 12 willen.
@FTM vanavond tijd voor een space/twitch?
Wat ik echt niet begrijp is waarom er geen ECHT Feyenoord logo is opgestikt? Ik denk, gezien uit de beelden van de Kuip, dat Castore goede zaken doet. Je ziet een hoop van deze shirts. En we moeten nog even met dit bedrijf.

Maar even zeg, geef de supporters waar voor hun zuurverdiende centjes zeg. Opplak logo's is zoooooo cheap. Ik hoef deze bagger echnie! Echt logo, ofnie.
Het is tegenwoordig bijna bij elke club wel zo’n 2D logo… zal wel een kosten plaatje zijn. Ik betaal liever een 10tje meer en dan gewoon een echt logo, maar vrees dat dat er niet meer zo snel gaat komen.
Ja, om te huilen. Ik koop allang geen shirts meer hoor. Vind het prima!
Nice! Deze ga ik halen.

@FTM vanavond Space kerel?
Wintereditie voor wanneer er sneeuw op het veld ligt.
Waardeloos ontwerp. En dan voor dit flutshirt ook nog eens een hoge prijs vragen. Stel voor dat we Castore boycotten.
Einde van de dag weer uitverkocht let maar op
@FeyenoordTM
Vanavond nog wat in de pijpleiding?
Of misschien een space?
Is dit shirt gemaakt in samen werking met de sponsor TOTO? Thuis shirt viel voor mij al tegen met die rare “retro streepjes”, het uit shirt is wel gaaf. Maar dit shirt is weer een tegenvaller, nu maar hopen dat het 4e shirt een pracht shirtje word.
Ik zou kijken of er geen origineel logo overheen genaaid kan worden. Dan heb je gelijk iedereen jaloers ;-)
Bij Adidas en Nike zijn alle shirt zo goed als hetzelfde voor elke club of je krijgt hem het jaar erna.alleen de kleurtjes verschillen.

Al is deze naar mijn mening geeen succes.hij is iig wel orgineel😋Heb nog niemand in zo'n lelijk ding zien lopen
Linger presteert nog niet... maar ik weet wel wanneer sinterklaas dit jaar gepresenteerd wordt..
Wat een saaie dag joh. Nog geen 1 nieuwe speler
Wanneer krijgen we weer een normale logo?
Het had inderdaad niet misstaan om gewoon het logo erop te zetten in kleur zoals het hoort. Sowieso kopen gaan wij deze zeker niet! De andere twee wijn geweldig maar dit verkopen ze bij de Wibra nog niet eens.
Europees tenue ook al zonder het echte logo
Zeker ook een gemis, maar daar maakt de kleur nog veel goed😉
Niet. Zo gaat het in de voetballerij tegenwoordig uitshirt worden de logo's meegekleurd met het shirt.
Met een donkergroene kleur en zonder strepen zou die er naar mijn mening beter hebben uitgezien.
Het is nou niet dat ik meteen naar de shop ga morgen….
Gelukkig kan het ook online😉
Ziet er toch niet uit joh met zo’n plak logo… totaal geen waar voor je geld helaas
Zie geen skyline hier, maar niet verkeerd verder
Komt ook niet op dit shirt en ook niet op het 4e shirt ging over de stadskaart van Rotterdam maar uefa doet daar moeilijk over
Shirts die afgekraakt worden,en die mensen spuuglelijk vinden,verkopen het best en breken alle records
Zie blauw met oranje
Grijs met geel
Zwart met roze
Nu deze,benieuwd hoe deze verkoop verloopt🤪🤪🤪🤪
Rustig dagje vandaag.

On topic: wie ontwerpt die shirts joh? En nog belangrijker, wie binnen Feyenoord keurt dit goed? Shirt ziet er lelijk en goedkoop uit, terwijl het wel bijna 100 euro kost.
Had hoge verwachtingen van Castore, maar geheel onterecht als ik alle 3 de shirts tot nu toe zie.

Doe Adidas maar terug of probeer Nike een keer
Krijg je gewoon de B keuze bij die merken met design waar grote clubs als Juventus, Real madrid manchester united 2 jaar terug in speelden.
Lekker belangrijk, die zagen er tenminste meestal goed uit (vind ik) en kwaliteit was goed
Oude troep voor 90 euro..........
@ftm waarom zou de we dit shirt gaan kopen
ftm gaat werkt niet bij de sales of marketing afdeling.
Ok
Maar waarom zo jij dan dit kopen
Omdat smaken verschille , veel vinden het wel mooi
Precies zo waarom alle andere shirts een record verkoop werden
Al geef je een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding.
Oké.. wil echt niet negatief zijn. Maar het is sinds de hummel tijdperk dat ik alle drie de shirts niet mooi vindt.. alle jaren zag ik wel wat positiefs in.. ... maar wat is dat met die sportmerken... PSV thuis tenue is volledig rood ipv met rood witte banen. 020 heeft voor het eerst geen doorlopende rode baan. En ons thuis shirt heeft pyjama banen in verwerkt.. maar smaken verschillen gelukkig.
Smaken verschillen, dit shirt valt tot op heden van de 3 uitgebrachte shirts (verreweg) het minst in m'n smaak maar dat kan. Er kwam een zweem VFL Wolfsburg in me op toen ik het shirt zag. Zo lang onze club dit seizoen toewerkt naar aansprekende resultaten is t bijna secundair in wat voor kleding men zich dan hult voor iedereen is mooi tenslotte iets persoonlijks
Linr zou vandaag gekeurd worden toch?
Ja heb ik ook maar als er gezegd word vandaag verwacht ik het wel. Zie hem namelijk zondag graag spelen daar kom je ook voor naar de kuip
Smaken verschillen. En dat maar goed ook. Maar ik vind dit echt spuuglelijk. Hoe haal je het in je paasei om het Feyenoord logo in groen wit erop te plakken zeg.

Maar goed ik las ook volop reacties van leden die het wel mooi vinden. Zal de generatiekloof wel zijn.
Yep same here. Zoals dat oranje logo op travel collectie.. tis niet anders.. als we maar goed presteren dit jaar.. vind ik veel belangrijker
Ziet er netjes en fris eruit jammer dat de logo erop geplakt zit en de logo helemaal groen is het heeft iets weg van het shirt van newcastle united
Lelijk of niet, er staat Prijsvrij op..., genoeg reden om geen één van de shirts te kopen.
Of er moet een optie zijn om die sponsor weg te laten
Flink wassen pleur het er vanzelf af
Keuze Groen/Wit vind ik persoonlijk mooi.
Thuisshirt met de banen vind ik minder lelijk dan van de foto.
Kwaliteit is idd bagger.
Pfffff ik had zo'n goede hoop van Castore maar wat valt dit allemaal tegen zeg. Het thuis shirt met die lelijke verticale banen, het uitshirt waar het logo vanaf valt en nu dit shirt, wat een verschrikkelijk gedrocht van een shirt is dit zeg. Voor mij geen shirts dit jaar.
Mooie shirts. Euro parcs en dat dat groene, zo is het de hele herfst en winter toch nog een beetje zomer. Maar ja, derde teneu, dus zo vaak zullen we ze niet zien helaas. Of helemaal niet.
Groen-wit vind ik een goede Rotterdamse keuze, maar verder vind ik de shirts niet zo mooi,
Ik zat gisteravond Psv te kijken en toen dacht ik nog; "wel mooi die witte shirts" en ik vond de kraag ook erg mooi gedaan.
Als ik dan dit zie doet het bijna pijn. Ik vind het er er goedkoop uitzien en Feyenoord onwaardig.
Precies dat! Lijken wel oude verwassen hempues die bij de vuilnisbak liggen..
Heel raar! Waarom? Hebben ze geen goede designer?
Net ff gekeken, er liggen bij mij geen hempues bij de vuilnisbak 🤷‍♀️
Hempies!
je kunt hier niets corrigeren
Maar ga jij maar hempues zoeken haga
Dus jij bent fan van dat wit met een vleugje pis erdoorheen? Vind dat echt ontzettende gore shirts. Verschrikkelijk. Liever dit.
Niks te maken met andere clubs. Wij horen gewoon er goed uit te zien. Iets met klasse. Dit kan gewoon niet. Dan dat rare verbleekte kleurtje erop, echt ongelooflijk dit.
Ik vind het ongelooflijk dat PSV in goor wit beige pisshirts loopt en dat mensen dat mooi vinden. Dat groene kleurtje van ons shirt is een beetje apart maar niet het einde van de wereld. Oogt tenminste nog sportief.
For me, nice. Plus the fact that the pictures versus the shirt in the shop, looks completely different, mostly better. A matter of taste.
@FeyenoordTM off topic : Wanneer weer een space? On topic : vind het wel een tof shirt.
@Sjors je moet bij deze gast gaan zitten, kun je de hele dag door dezelfde domme vragen stellen op niet gerelateerde artikelen.
Vandaar ook off topic en on topic *******
Scheutje azijn gebruiken met het shirtje wassen. Azijn zullen de meeste wel in huis hebben. Genoeg zuurpruimen hier
Dus meningen zijn zuur? Eerlijk gezegd vind ik deze reactie juist wat zurig, het shirt ziet er gewoon niet uit, klaar.
Dat meningen zuur zijn is ook een mening mag Gertv dan niet zijn mening ventileren?Dat het shirt niet mooi is, is gewoon jouw mening dat wil niet zeggen dat het zo is, smaken verschillen gelukkig.
Tuurlijk maar wel objectief blijven.
Ik zie dit niet als azijn. Love it or hate it. En ook ik vind het spuuglelijk. En dat mag.
En deze serie verkopen we straks via een nieuw samenwerkingsverband met de Wibra lijkt me?
Denk eerder Action. Nog goedkoper.
Over smaak valt te twisten. Ik vind het erg erg goedkoop uitzien. Zowel kleurstelling als plaklogo in secundaire kleuren. Het eerdere voorbeeld was strakker.

Ik koop sowieso geen shirt met logo in secundaire kleuren, maar voor wie dat geen probleem vinden: schaf er lekker eentje aan!
Naast de slechte kwaliteit is hele model is gewoon niet mooi het ziet eruit alsof het bij iedereen te klein is.
Adidas is veel beter en mooier ook.
Ze zijn wel ge il op strepen zie er niet uit