de-kuip-foto1908nl

Archief 1908.nl

Nieuws

Feyenoord kiest voor nieuwe Team Operations Provider Kairos

Twan

Feyenoord gaat vanaf aankomend seizoen aan de slag met de Team Operations-provider Kairos, zo meldt Kairos op de website. Het online platform van de provider moet ervoor zorgen dat de digitale infrastructuur binnen de club verbeterd wordt, en focust zich op het bevorderen van operationele werkzaamheden en communicatie tussen verschillende afdelingen, staff en de spelers.

Frank Boer, teammanager van Feyenoord 1, is blij met de samenwerking met Kairos. "Dankzij Kairos kunnen we efficiënter communiceren met onze spelers en staf. Door alle informatie op één gemakkelijk te managen systeem te hebben, kunnen we onze informatie eenvoudig delen, updaten en beveiligen." 

Kairos is een platform waarop alle benodigde data en communicatie tussen de verschillende afdelingen van Feyenoord op één plek plaats kan vinden, en beveiligd kan worden. Feyenoord is niet de eerste grote club die gebruik gaat maken van het platform. Zo werken onder andere Manchester United, Liverpool, Newcastle United en Aston Villa al met het systeem. 

Delen

Reacties

Hey! Ik zag net dat ik helaas niet meer op de insta pagina van @1908.nl kan kijken. Ik snap niet waarom, maar vind het wel erg vervelend omdat ik erg graag via insta naar alle nieuwtjes kijk. Zouden jullie dit ongedaan kunnen maken? Ik heb zojuist een mail gestuurd met mijn gebruikersnaam! Thanks :)
Heeft de komst van pulisic bij ac milan invloed op een evt komst van isaksen?
Mooi, artikel. Ik heb ook even bij ze op de website gekeken en het ziet er goed uit. Dit zou een hele goede greep kunnen zijn om kennis te bewaren en te documenteren.
Begrijp dat dit allemaal geen sexy artikelen zijn, maar is wel duidelijk dat 'we' steeds minder aan het toeval over willen laten en dat alles in het werk wordt gesteld om een topsport club te worden en te blijven.