Pedersen

VK Sportphoto

In beeld

Feyenoord - Club Brugge • 2-0

Van de redactie

Vanmiddag speelt Feyenoord om 16:00 uur de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding, tegen Club Brugge. Op het sportpark van Smitshoek keren ook de internationals weer terug na hun interlandverplichtingen en zomerstop. De wedstrijd wordt vanmiddag live uitgezonden op het YouTube-kanaal van Feyenoord. 

Scoreverloop:

1-0 Danilo 35'

2-0 Paixão 38'

Ruststand 2-0

2-0 Gemiste strafschop Vermant 67'

2-0 Gemiste strafschop Sandra 86'

Eindstand 2-0

Opstelling Feyenoord: 
Eerste helft: Bijlow (C); Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Zerrouki, Wieffer, Timber; Paixão, Danilo, Dilrosun

Tweede helft: Wellenreuther; Benita, Kasanwirjo, Hendriks, Lopez; Milambo, Van den Belt, Sauer; Jahanbakhsh, Bullaude, Minteh

Wissels: Wellenreuther, Berger, Jansen, Kasanwirjo, Hendriks, Hokke, Lopez, Benita, Kleijn, Milambo, Zechiël, Bullaude, Van den Belt, Sauer, Slory, Minteh, Jahanbakhsh

Thomas Beelen maakt nog geen deel uit van de wedstrijdselectie. 

Opstelling Club Brugge:

Mignolet; Odoi, Mechele, Sylla; Seys, Skóras, Onyedika, Rits, Vanaken; Yaremchuk, Thiago

Wissels: Sabbe, De Cuyper, Hendry, Willems, Ordonez, De Roeve, Da Silva, Sandra, Homma, Sowah, Bisiwu, Vermant

 

 

Delen

Reacties

@FTM wat zijn de plannen met Ramon, ik vind hem in de voorbereiding een goeie indruk maken. Heeft Feyenoord weer vertrouwen in hem ?
Feyenoord heeft besloten om Ramon Hendriks deze zomer niet te verhuren of te verkopen. De talentvolle verdediger blijft dit seizoen onderdeel van de eerste selectie van de Rotterdammers, zo vertelt Hendriks in gesprek met RTV Rijnmond.

"Het gaat goed. Ik voel me fit en heb tijdens de vakantie doorgetraind. Ik ben helemaal klaar om dit seizoen te starten", vertelt Hendriks na afloop van de oefenwedstrijd tegen Club Brugge. "Het plan is dat ik nu bij Feyenoord blijf. We hebben niet gesproken of ik wegga of niet, maar gewoon dat ik erbij blijf."

"Het is niet per se een verrassing. Het is altijd zo dat wanneer je een jaar wordt verhuurd, je opnieuw de plannen moet aanhoren. Ik heb vorig jaar niet veel gespeeld, maar het is ieder jaar hetzelfde: je moet jezelf laten zien in de voorbereiding, en dat is dit jaar niet anders."
Zou toch een mooi verhaal zijn als hij alsnog doorbreekt bij Feyenoord.
@FeyenoordTM

Klopt het dat Feyenoord hernieuwde interesse heeft in Luis Chavez en de strijd aan gaat met PSV?

https://www.soccernews.nl/news/feyenoord-en-psv-weer-lijnrecht-tegenover-elkaar-op-transfermarkt/
We jagen gewoon weer de prijzs voor ze op :)
Soccernews is volgens mij 1 van de meest beruchte fake nieuws site
Als we ooit een strafschoppenreeks ingaan....gewoon Wellenreuther erin. Niet dat Bijlow slecht is in pingels, maar Wellenreuther heeft het gewoon erg mee zitten. Dit gaat echt spelen in de koppies van de tegenstanders.
Heeft volgens mij nu al 4 achter elkaar gepakt.
Aan alle critici die mij hier aanvallen... No me hinches las pelotas!
Ballaude heb ik niets goeds zien doen. Paixao, vd Belt en Sauer sprongen er voor me uit, vooral die Sauer! Ook Minteh vind ik verfrissend en Dilrosun beviel me ook wel.
Kansanwirjo was niet best.
Bullaude verhuren. Hij heeft de tijd nog, maar begint langzamerhand op een miskoop te lijken. Het is vooral zijn inzet die me zorgen baart.
2 sterke spelers kopen en 3 eruit (Timber, Danilo, Dilrosun). Dan kunnen we 1e fase CL overleven
Gaan alledrie niet verkocht worden, helaas.

Hopelijk Kasanwirjo en Jahanbakhsh wel.
Een linksbuiten, 10 en rechtsback erbij en je hebt een heel sterk elftal voor aankomend seizoen.
Ik ben eruit. Kasanwirjo is een brokkenpiloot. Hij doet elke keer weer iets ondoordachts. Bullaude is duidelijk geen spits. Als hij op 10 niet voldoet, moet je een andere oplossing voor hem gaan zoeken. Ik vond Timber overigens ook weer niet overtuigen op die positie. Dan zag ik Sauer nog mooiere dingen doen, daar achter de spits. Die v/d Belt beviel me dan weer wel. Het viel me op dat hij vaak daar loopt, waar Orkun ook ongeveer zou lopen, toen hij nog bij ons speelde. We zijn wel duidelijk verder dan vorig jaar rond deze tijd. Toen wist werkelijk nog niemand wat de bedoeling was.
Honderd keer beter gespeeld dan vorig jaar in de voorbereiding. Reden moge duidelijk zijn. Het team is lekker ingespeeld. Van den Belt speelde trouwens prima. Goede jongen om erachter te hebben.

Nu vond ik sowieso al dat Paixao komend seizoen basisspeler moet zijn, ongeacht welke aanwinsten er komen. Maar de eerste helft versterkte mijn mening. Leuk als Isaksen komt, maar hij mag de veters van Paixao nog niet eens strikken.

Verder werd duidelijk dat we een goede 10 nodig hebben. Gelukkig is Feyenoord daarmee bezig. Timber speelde prima, was goed ik het druk zetten en had fraaie momenten/acties. Maar heb zelden een prof gezien die zo slecht afwerkt. Stond ‘ie al om bekend, vandaag wilde hij zijn reputatie hooghouden. En laat scorend vermogen nou net een belangrijk aspect zijn voor een aanvallende middenvelder.

Afijn, deze vorm in de voorbereiding geeft veel vertrouwen voor komend seizoen. Ondanks dat het goed was, kan het alleen nog beter gaan zelfs!
Kasanwirjo 2x de zwakste schakel, hopen dat Beelen snel aanhaakt.

Het zegt ook veel dat Slot Bullaude in de spits zet en Alireza, die mag vertrekken, op 10 laat spelen. Geef die jongen nou gewoon eens minuten op zijn eigen positie.

Ik heb ook na 2 jaar nog steeds geen beeld van waar Milambo als voetballer nou precies goed in is.

Verder prima. Basis was scherp en solide. Danilo nooit wegdoen als 2e spits.

Wellenreuther held.
Milambo is een complete middenvelder. Fysiek in orde, prima loopvermogen, technisch goed. Dus eigenlijk gewoon een hele complete speler, maar niet spectaculair. Eigenlijk dus onopvallend goed. Moet wel nu echt vlieguren gaan maken.
Dat zijn allen geen concrete vaardigheden.

Is hij goed in dribbels en carries / duels / zijn passing / koppen? Verovert hij veel ballen? Bereikt hij vaak het strafschopgebied en creëert hij mogelijkheden voor ploeggenoten? Ik heb hem nooit écht zien doen, en voor een speler die toch alweer een tijd bij het eerste meedraait drukt hij ook niet zijn stempel in de wedstrijden van O21 die ik heb gezien.

Het zal me altijd bijblijven dat in een groot interview met de Feyenoord academy de staf zei dat Milambo's grootste kwaliteit is dat hij 'het zo leuk vindt om te trainen'.
Passing bij hem is goed. In de jeugd vaak de man van de steekpass/crossball. Ik heb hem in de jeugd vaak zien passeren a la Pogba (ik weet niet of je er nu een beeld bij hebt). Werd ook vaak de vergelijking gemaakt haha. Maar sinds hij bij het eerste is, is hij overal zo voorzichtig in geworden. Begrijpelijk ook wel. Dat komt wel weer.
Het wordt voor hem tijd om zijn talent eens in te lossem. Zit volgens mij al voor het 3e seizoen bij de selectie. Verhuren is de beste optie.
Bullaude komt op iedere positie te kort
danilo vind ik wel wat wild in zijn anames , moet hij echt aan gaan werken dit seizoen
Toch wel duidelijk dat Milambo nog vlieguren nodig heeft op niveau. Uitlenen aan een laagvlieger Eredivisie bijvoorbeeld. Druistig en vaak te hard/lomp in de duels. Zelfde geldt eigenlijk voor Kasanwirjo, lijkt nog niet aan te haken voor een back-up plaats, ondanks ruim een halfjaar wennen.
Verder prima A-team vandaag en ook VD Belt sterk bij het B-team.
Je vergeet Bullaude, proberen te verpatsen aan een of andere club.

Allemachtig, wat is die slecht
Bullaude is wel een speler die beter rendeert met betere spelers. Niet een die de kar kan trekken. Maar inderdaad vandaag heel matig.
Dat zal wel, maar als je je wilt laten zien, moet je het nu doen.
Hij loopt erbij of ie met een zak aardappels op z'n rug loopt.
Dat is hem niet en wordt hem niet
Net zoals jij het niet bent en nooit zal worden. Je eigen speler afkraken na 1 helft in de voorbereiding. Wat een debielen hebben we hier toch.
Wellenreuther voor 40 miljoen naar Manchester 😂
Kasjanwiro is niks en wordt niks.helaas
Die is zo vreselijk slecht,ben echt benieuwd wie het een goed idee vond om hem te halen .....
Wie heeft Bullaude gekocht ?
Het is bijna niet mogelijk, maar die is nog slechter
Je bent ook de enige die doet. Wat een triestheid om op alles te roepen Bullaude is een drama. Echt wat een ****** ben je dan.
Anderen branden Kasanwirjo af, terwijl iedereen weet dat die nog wel ff nodig heeft en Bullaude is blijkbaar een godswonder.

Nou, kan je 1 ding vertellen dat is niks en wordt niks, als ie er zo bij blijft lopen, volgens mij is het geen Argentijn, hij heeft de mentaliteit van een..... en voetballend laat ie niks zien.
Lekker bij Ajax supporteren jij. Prima op je plek
Prima pot tot nu toe, veel positieve punten. Kasanwirjo bewijst wederom het gelijk van Slot. Wat is dat toch een bron van onrust achterin...
Ik denk als Geertruida blijft,dit het nieuwe centrum word.... Geertje en Hancko zo sterk samen
Danilo zeker behouden
Niet omdat hij nu scoort maar bijna altijd levert als hij speelt .
Licht ook goed in de groep dat merk je aan alles en werkt ook altijd keihard.
Pff wat een pot tot nu toe: Lutscha en Hancko uiteraard uitstekend, hartman uitstekend, Pedersen prima/goed, Wieffer en Zerrouki uitstekend blok, timber doet z’n ding, Paixao erg goed, Dilrosun ook bij vlagen erg goed en Danilo speelt echt een ijzer sterke pot!
Poeh die Zerrouki wat speelt die goed met Wieffer
Toch grappig, hoe vaak werd we geroepen dat ze niet samen konden spelen... Bullshit dus
Timber na elke training ff 20x laten afwerken, die afzwaaiers gaan nergens over!
Nergens over?? Zeker wel, telkens over het doel!!
Hahaha maar eerlijk, is bizar toch? Sta je elke dag op het veld.. jank je alles over!
Inderdaad, en wat dacht je van Bullaude ?
Die is niet eens in staat om een bal over te janken, die raakt die hele bal niet
Zakharyan en Ivanusec halen en niks verkopen. Wat een weelde zo sterk al zo vroeg in. De voorbereiding, dat is wel eens anders geweest.

Ook Danilo houden, zeker Danilo houden. Vind maar eens zo een 2e spits
Spelen echt prima. Dat kritische gelul over snelle transfers is complete onzin je ziet gewoon dat er een goed team staat dat gewend is aan elkaar. En de manier van spelen. 2 of 3 aanwinsten in de loop van de tijd en je bent nog sterker. Pedersen, Hartman, Zerrouki en Wieffer goed tandem. Danilo positief. Timber niet alles goed maar wel zeer belangrijk in her druk zetten. Paixao geweldenaar
Pff zoveel beter dan Brugge..
Pedersen valt positief op wel
Dilrosun zit lekker heeft zijn hoofd nog niet helemaal leeg zo te zien
Waarom spelen ze bij smitshoek en niet op 1908 of varkenoord?
1908 is voor de trainingen en op Varkenoord zijn werkzaamheden waardoor daar niet gespeeld kan worden
Camera's mogen van mij wel wat hoger hangen
Eerste wat me opvalt, Bijlow aanvoerder
Vorig seizoen was hij ook aanvoerder als Trauner en Kokcu er niet bij waren. Gaat of hem of Trauner worden als 1e aanvoerder denk ik
Terwijl ze allebei aan hebben gegeven (liever) geen aanvoerder te willen zijn.
Ik denk dat trauner geen eerste keus meer gaat zijn zolang als geert blijft of als brenet nog komt.
Benieuwd hoe Wieffer-Zerrouki samen gaat werken!
Dat is ook waar ik het meest naar uit kijk. Ook benieuwd of de spelers die beoogd worden vervangen te worden zich gaan laten zien vandaag. Dit is natuurlijk de kans voor ze om te laten zien dat ze aanspraak maken op een plekje in de selectie
Wieffer is een genot om naar te kijken
Vanuit Slot gezien de sterkste 11. Erg benieuwd naar middenveld. Balans Zerrouki/Wieffer op 6/8 en Timber op 10. Of me punt naar achter ook nog een optie.
Minteh al de posterboy 😂 mooi man. Dat wordt een ouderwetse Feyenoord cultheld.
Maak van een huurspeler maar geen (cult)held.
Grootst mogelijke onzin.

Bovendien 'maak' je geen cultheld - je wordt het of niet.
En dat word je omdat het publiek dat besluit.
En wat voor jou onzin kan zijn, kan voor mij realiteit zijn. En vice versa.

Maar lekker een huurspeler adoreren, leef je uit.
Guidetti deed het wel aardig in dat jaartje
Ja en toen ging hij weer weg.
Om niet meer terug te keren.

Want dat doen 'helden'.
Daarvoor geldt hetzelfde als voor Guidetti, zoals ik hierboven al zei.
Omdat ze ons kampioen hebben gemaakt? Andere prijzen voor/met ons gewonnen?
De term "helden" wordt hier wel erg makkelijk gebruikt.