te-kloese-houtman

Nieuws

Feyenoord komt met eigen podcast: 'De Klank Van'

Moreno

Feyenoord kondigde zojuist via X aan dat de club een eigen podcast gaat uitbrengen. De podcast gaat 'De Klank Van' heten en zal morgenochtend voor het eerst te beluisteren zijn. 

In de eerste aflevering is assistent-trainer John de Wolf te gast. De podcast, die gepresenteerd wordt door Sascha Visser, wordt eens in de twee weken uitgebracht. Iedere aflevering is er een vooraanstaande Feyenoorder, of voormalig Feyenoorder te gast. 

'De Klank Van' is vanaf morgen te beluisteren via streamingsdienst Feyenoord ONE. 

Delen

Reacties

Heeuuurlijk! Al hebben we ook natuurlijk de mannen van Kein geloel al! Doeidoei
Laat feyenoord maar komen met een trainer.
Vind het ook lang duren voor er iets naar buiten komt. Je mag toch denken dat ze er met de trainer wel uit zijn na 2 dagen praten.
Nee, had dat gelezen. Maar dat is toch raar als je na twee dagen praten met een trainer geen bod uitbrengt. Dan lijkt het er toch op dat Feyenoord achter een ander aan zit.?
Kans zit er dik in, maar er is ook echt nog geen akkoord met Priske. Hij heeft dan weer wél "ja" gezegd, maar dat is wat anders.
Misschien zijn ze er ook wel uit met de trainer zelf, maar verwacht zijn club nog het één en ander.
Ook eenogenlijkheid idd. Maar het informele bod van 1 miljoen lag ook zo op straat. Als feyenoord maar niet net als vorig jaar weer te laat is en we weer starten met onnodig puntverlies.
Ik heb vertrouwen. Het is pas begin juni. Al is het tijdig aanstellen van een nieuwe hoofdtrainer niet bepaale overbodige luxe natuurlijk.
De deel functie via WhatsApp werkt nog steeds niet...
Precies dat. Onderdeel van de voor het komende seizoen betaalde dienst One.
Wat mij betreft een gemiste kans. Kein Geloel en de andere podcasts zijn gewoon "gratis" te beluisteren. En met tevredenheid. Wellicht is de klank niet voor mij.