Bevestigd
Thomas Meunier | Soccrates Images

Soccrates Images

Transfers

Feyenoord hengelt naar Meunier; speler staat open voor transfer

FeyenoordTM

Feyenoord heeft zich gemeld voor Thomas Meunier. Dat meldt Transfermarkt zondag en het nieuws wordt ook bevestigd aan 1908.nl. De eerste contacten om een eventuele transfer te bespreken zijn gelegd, maar er lopen nog geen concrete aanbiedingen richting de club, de speler en zijn management.

Meunier komt momenteel uit voor Borussia Dortmund, maar speelde ook voor Paris Saint-Germain en Club Brugge. Hij heeft 62 interlandwedstrijden op zijn naam staan voor België. Tijdens zijn periode bij Paris Saint-Germain werd zijn marktwaarde geschat op 35 miljoen euro, maar is inmiddels gezakt naar 2,5 miljoen euro. Meunier heeft drie keer het kampioenschap gewonnen in Frankrijk en een keer in België.

🎖️ - Navraag leert: Meunier wil komende zomer kans houden op het EK voetbal in Duitsland met België. De speler wil behoorlijk wat salaris inleveren en staat open voor de mogelijke transfer naar Feyenoord.

Haalbaarheid: 100%

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Niet te duur? Hij verdient 6 miljoen per jaar, dat noem je niet te duur?
Hij wil zijn salaris matchen aan gelijkwaardige spelers bij Feyenoord. Dus die gaat nooit 6 mln per jaar verdienen
Er is precies niemand die uit zijn nek lult?
Dus er is wel interesse maar daar blijft het bij?
volgens gouka hebben ze munier aangeboden en heeft feyenoord geen interesse. volgens 1908 heeft feyenoord zich gemeld voor en gehengeld naar munier. feyenoord heeft hem dus actief benaderd. dat 'nieuws' komt van 'transfermarkt' en dat is kennelijk zo betrouwbaar dat dit vermeld kan worden.

het is het een of het ander. de info van 1 van de 2 klopt niet. ben wederom benieuwd.

dat constateerde ik overigens ook al bij dilrosun/Lecce, tegenstrijdige informatie van krabbendam en 1908.

en als je dat vaststelt, dan reageert 1908 niet. wel een duimpje omlaag onder mijn bericht, van wie zou dat geweest zijn?

mijn advies, probeer niet te veel te geilen op primeurtjes. zo belangrijk is het voor velen niet wie het nieuws als eerste brengt. dat is vnl de kift tussen journalisten zelf. belangrijker is dat nieuwtjes kloppen.
Ik voel je Jurre, ik zou je alleen niet druk maken over dingen waar je geen invloed over hebt. Dat 1908 je een duimpje naar beneden geeft lijkt me logisch. Hij staat voor wat hij brengt, dat lijkt me niet meer dan normaal. De media is de media. Ook gewoon mensen die elke dag poepen en er het beste van maken. Leer jezelf aan dat alles wat je leest, met een dikke korrel zout te nemen. En dat geldt niet alleen voor voetbal nieuws.
jouw aanname dat ik me 'druk maak' klopt voor geen meter. jouw aanname dat ik me niet zou realiseren dat ik alles wat ik lees niet voor waar moet aannemen ook niet. ik loop al wat langer mee kan ik je vertellen.

ik stel vast dat het gegeil op primeurtjes zn doel voorbij streeft. als 1908 dat duimpje daar beneden heeft geplaatst vind ik dat allemaal prachtig, maar het past natuurlijk beter om gewoon uit te leggen waarom je het zo hebt opgeschreven of om je fout toe te geven. dat is staan voor wat je brengt.
Precies: Feyenoord heeft zich gemeld voor Meunier. Niet bij Dortmund, maar bij de speler en zijn management. Het nieuws (waar Transfermarkt als eerst mee kwam) hebben wij snel kunnen verifiëren en als bevestigd kunnen brengen naar de fans. Niets geks. Er loopt — zoals vanaf minuut 1 geschreven — niets concreets tussen Feyenoord en Borussia Dortmund. Maar wat niet is, kan nog komen. Het is een optie, een aanbeveling en een aanbod in één. Het is aan de beleidsbepalers van Feyenoord om het wel of niet te doen. Dus zo.

Lecce en Dilrosun, als je begrijpend kan lezen heb je je antwoord al een aantal keer gehad. Italianen willen Dilrosun, er is dit jaar een aanbieding gedaan: huren met een optionele koop á €2.5M. Die aanbieding is door Feyenoord van tafel geveegd; Lecce is niet meer teruggekeerd. Feyenoord wil een vaste som, iets wat Lecce niet lijkt te kunnen bieden. So be it.

Met je advies hoef ik by the way niets te doen, Meunier / Feyenoord is heel mijn primeur niet.

En omdat je zó kwaad kan worden om de primeurs die ik de Feyenoordsupporters wel kan brengen: vandaag komt er weer een mooie aan, en die gaat uitkomen :-) een hele fijne maandag toegewenst!
Gaat het hier om een inkomende transfer?
Ik vermoed eerder iets van een contractverlening o.i.d..
hoe kom je erbij dat ik kwaad, laat staat 'zo kwaad' word?

gouka zegt dat feyenoord zich niet heeft gemeld voor munier, jij zegt van wel. een van beide klopt dat niet toch? mbt tot lecce/dilrosun houd ik het er maar bij dat ik heel goed begrijpend kan lezen, maar dat het meer ligt aan 'begrijpend schrijven'. jouw info en die van krabbendam was gewoon tegenstrijdig, het enige dat ik heb opgemerkt is dat een van beide dus niet zou kloppen. is dat zo erg als ik dat constateer?

net zoals nu bij gouka. wederom tegenstrijdige info. kan mij verder weinig schelen, ik zie het allemaal wel op 31 januari, maar ik heb geen enkele reden die constatering te herzien. als je het anders hebt bedoeld, had je het anders moeten opschrijven.

en met mijn advies hoef je idd niks te doen. dat heb ik ook nergens gezegd.
@Jurre ga lekker naar de VI of Voetbalprimeur dan? Ben benieuwd hoe toegewijd jij bent voor (en van) de supporters, voor geen enkele vergoeding, zoveel tijd besteden.
@Jurre - je moet wel de kuur afmaken he - niet in het midden in eens stoppen...
sowe @djago, 'je moet je kuur afmaken', woehahaha proest! scherp man. je bent echt de eerste die met zo'n opmerking komt. hilarisch en origineel man! (moeilijk he, gewoon een onderbouwde mening geven?)
Kan me niet voorstellen .Zal geen fake nieuws zijn. Feyenoord gaat deze meneer heus niet halen.Past totaal niet in de groep en is over de datum
Waarom zou die niet in de groep passen en waarom zou die over datum zijn? Dit riekt naar maar wat roepen om te roepen…
Hij is een geweldige back geweest.Ooit 30 miljoen .Nu nog max 3. Dat komt omdat hij heel vaak niet speelt. Geblesseerd en er zijn anderen waren beter Tuurlijk kan hij recuperen.Graag niet bij ons.Als er iets komt moet deze beter zijn dan wat er nu is .De beste man is 32 ,dat is oud vergeleken bij de meeste van onze spelers. Nog nooit in Nederland gespeeld ,verdient naar ik hoor exorbitant veel en het is Belg en geen international meer. Dat hij een Belg is is niet relevant .Niet zo maar geroepen .Toegegeven dat het ook ook mijn gevoel is .
Enige reden die jij noemt waarom hij niet zou moeten komen waar ik het mee eens ben is dat hij veel geblesseerd is. Echter laat ze dat maar lekker uitzoeken door de medische staf. Die hebben er denk ik meer verstand van dan ons. Daarnaast is wel gebleken dat we bij Europese wedstrijden soms onvolwassen zijn in het killen van wedstrijden of het spelen op de 0. Daar kan een zeer ervaren verdediger zijn erg nuttig in zijn. En 32 jaar is voor een verdediger nog niet extreem oud zoals er velen suggereren. Verdedigers worden vaak beter door ervaring en dat mis je nu soms.
Tuurlijk daar hebben de we medische dienst voor.Ervaring heel belangrijk en killen van wedstrijden zeker. Heb aversie tegen die jongen .Dat had ik beter niet kunnen schrijven .Dient geen doel ,schiet niemand iets mee op.Excuus.
Ik denk dat Read er al kan staan. Zie het nut van deze transfer echt niet.
Geertruida gaat van de zomer weg, en Read mag je nog niet 40 a 50 duels van verwachten op hoog niveau.. Dan blijft Nieuwkoop over
Dat begrijp ik maar als je zo’n oude en blessuregevoelige speler neemt die toch veel aan salaris gaat kosten lever je in of alles moet de goede kant opvallen en dat gebeurt bij Feyenoord zelden
Meunier, wie verwachtte dat nou?
Was bij Fifa jarenlang een van mijn favorieten.
Geen idee hoe fit hij is.
Laatst had je een keer er een haalbaarheid percentage bij gezet was best wel handig en interessant, wat verwacht je bij deze?
Feyenoord heeft zich gemeld icm 100% haalbaar is dan toch een abctje? Wanneer presentatie?
Nee, want we zijn niet concreet. Te Kloese en Slot moeten zich buigen over deze mogelijkheid, er is nog geen besluit genomen.
Helder, ik ben benieuwd naar de komende weken!
@FeyenoordTM wat klopt er van Ibrahim Salah? Zag het gister ook al voorbij komen op Twitter.
Ben ook benieuwd. Leuke speler.
Alstublieft: https://1908.nl/artikelen/transfercheck-ibrahim-salah-en-feyenoord
Thanks voor je heads-up, trouwens. Was direct in staat om het te checken.
Gewoon proberen. Laag basis salaris, bonus bij prestaties.
Mooi, weinig salaris bieden en een leuk bedrag per gespeelde wedstrijd. Veel geblesseerd, maar nu fit lees ik, dus kan ie mooi 1 wedstrijd per week spelen, net als Trauner dus dat komt dan mooi uit met het komende programma.
Met zijn 32 jaar helemaal niet zo oud. We leven in 2023, spelers als Thiago Silva spelen op hun 39e nog basis Chelsea Premier League. Meunier zou nog zeker 5+ jaar mee kunnen.
Netjes qua naam. Svensson (die van AZ) is transfervrij....
Die schijnt heel matig te zijn geweest in Turkije, dan nog liever wachten of Pedersen terugkomt
Zo goed als onmogelijk toch? Volgens mij was dat een constructie die nagenoeg betekende dat het een verplichte koop was.
Ik heb wel sterke twijfels hierover. Het was natuurlijk een prima speler, maar ik zie dat hij bij Dortmund al jarenlang van de ene blessure in de andere valt. Goede kans dat het bij Feyenoord niet anders zal zijn. En je moet je altijd afvragen of een speler met zoveel blessureleed nog wel een hoog niveau haalt als hij wel even fit is. Het lijkt me een gok.
Hancko was bij Sparta Praag regelmatig geblesseerd en bij ons speelt hij alles. Met onze medische staf hebben we weinig blessures, mede omdat Slot heel goed luistert naar deze staf.
Klopt deels. Hancko heeft vroeger de nodige blessures gehad. Maar ik heb het even nagezocht. In het seizoen voordat hij naar Feyenoord kwam speelde Hancko bijna 4000 minuten voor Sparta Praag in alle competities. Dat is toch heel wat anders dan Menier die al sinds 2020 voortdurend blessures heeft en al 32 is. De intensieve speelstijl van Feyenoord vereist topfitte spelers.
Vind dit helemaal geen verkeerde match eigenlijk.

Vanuit perspectief club:
1. Brengt bakken met ervaring;
2. Is kwa type verdediger goed in te passen in huidig systeem;
3. Kan meteen leveren;
4. Trauner blijft sukkelen met fitheid;
5. Brengt extra lengte;
6. Heeft al bakken met geld verdiend, dus staat misschien niet onwelwillend tegenover flink wat minder salaris.

Vanuit perspectief speler:
1. Gaat spelen in een competitie waar je nog eenvoudig kan excelleren als je 30+ bent;
2. Blijft Europees actief;
3. Verdwijnt niet uit het oog van België, waar Nederlands voetbal goed gevolgd wordt;
4. Gaat spelen onder een coach die het beste in afgedankte spelers naar boven haalt;
5. En spelen voor de mooiste club van Nederland is ook een prijs, waar of niet? 😎
Geef je opzich wel gelijk hierin, snap echt wel dat de meeste supporters een jonge jongen met veel potentie willen maar soms is het echt niet verkeerd om één keer zo’n speler te halen. Ook kunnen we ook weinig he, als je slot hoort praten heeft hij compleet gelijk qua transfers je moet het nu hebben van spelers die er direct kunnen staan en die het niveau van dit Feyenoord aan kan tikken. Geloof mij deze meunier zal het niet slechter doen dan Nieuwkoop hoor
Hier ga ik volledig in mee en over het stukje jongen gasten hebben we zelf ook ik zou zeggen probeer maar en lukt het niet svensson van az is transfervrij en vond ik toen al irritant dus kan altijd nog als back up dienen als dit niet lukt
Ja want dilrosun jahanbaks presteren geweldig onder slot. En hij is zelf ook behoorlijk vaak geblesseerd dus ik twijfel enorm of het wel een goeie zet is
Snap je gedachte maar ik hou vast aan de gedachte we hebben een medische keuring en met read als back up moet dat wel lukken als 4de keuze achter nieuwkoop
Trouwens ik sprak over jonge gasten zoals read candelaria kraaijeveld. Ali en javairo vallen daar niet onder en hebben hier ook niks mee te maken dit gaat eerder over nieuwkoop
Met name het laatste argument is ijzersterk: iedere thuiswedstrijd een kolkende Kuip mogen meemaken.
Het zwakke punt van Nieuwkoop is zijn sprintsnelheid. Hoe zit dat bij Meunier?

Zijn dit ware cijfers of afgeleid uit het spel EA?
https://www.ea.com/nl/games/ea-sports-fc/ratings/player-ratings/thomas-meunier/202371
De stats in EA FC zeggen helemaal niks over zijn kunnen in het echt... pfff
Wordt beschouwd als slechtste rechtsback ooit bij Dortmund.
Daarnaast meer geblesseerd dan hem lief is en geen restwaarde.

Icm zijn vorstelijke salaris, afkoopsom voor Dortmund en eventueel tekengeld maakt dit toch een onverantwoorde aankoop welke totaal niet in het huidige beleid past om waarde op het veld te creëren?
Als je goed leest, wil hij behoorlijk inleveren. Dat houdt in dat hij bij een transfer net zo veel gaat verdienen als een Nieuwkoop.
Kritisch heeft overal commentaar op.
Zou ook al genoeg zeggen als je zo veel wilt inleveren. Hij weet zelf ook al dat die toch op zijn retour is en zelfs Nieuwkoop beter is
Alleen met die blessures heb je een punt. Daardoor kon hij de afgelopen jaren nauwelijks zijn niveau halen. Hij is nu weer speelklaar maar dat blijft een risico.

Mits wedstrijdfit is hij een absolute meerwaarde voor elke Europese subtopper. Anders ben je niet jarenlang onomstreden bij PSG en 1 vd sterkste landen ter wereld. Afkoopsom en of tekengeld zal hooguit 1 of 2 miljoen zijn.

Al onze verdedigers kunnen van hem leren. Kijk hoe Hartman gisteren bij beide tegengoals lucht stond te dekken, Trauner de mist inging en Geertruida daarvoor ook. Met een doorgewinterde verdediger erbij kan je hele elftal er beter uitzien en dus meer opleveren. Dat kan veel meer waard zijn dan weer een talent dat er nog lang niet is.

Kortom: past perfect bij het creëren van waarde, staat er direct en is betaalbaar. Als hij blessurevrij blijft.
Je doet weleens aan zelfanalyse? Waarom je steevast meer duimpjes omlaag krijgt dan omhoog?
Givairo read komt eraan! Deze meunier is niet voor 2/3 jaar he
Zie heel veel nieuwsmediums dit bericht overnemen als zijnde 'concreet', maar dat is het nog totaal niet. Het is afwachten of we in actie komen voor Meunier: de optie ligt er in ieder geval, dat is zeker.
Terugkerend verhaal dit slot en te kloese zijn weer in vakantie modes zal wel weer svenson worden want ex-az.🤣🤣🤣🤣
Tja, verlang je al weer terug naar de periode Dick Advocaat?
Nee maar vindt jij het goed gaan dan met wat we allemaal hebben uitgegeven we willen toch tweede blijven. En ver komen in Europa dan moet er echt wat bij zeker qua ervaring.
Ja, ik vind het erg goed gaan. Het spel is beter dan vorig jaar. Overleven in CL was niet het doel, zo hebben ze steeds gezegd. In olaats daarvan bouwen ze rustig door. Ze hebben alleen te maken dat PSV wel financieel grote risico’s heeft genomen en dat het daar goed uitpakt. Maar voor Feyenoord is de tweede plaats prima, want het levert evenzeer de pot met geld op door de rechtstreekse plaatsing voor CL.

Dus vind ik het goed gaan? Jazeker!
Gelukkig dat je blij bent maar we hebben 30 miljoen gebruikt is ook een flink risico. en als hier 1908 hoor over hoe we de salarissen te hoog is maak ik me daar zorgen over.
Ik kan niet op je laatste post reageren helaas. Vd aankopen doet vooral Stengs het erg goed, van Ueda en Ivanusec mogen we nog veel verwachten, met Zerrouki en de jongkies heb je een goede bank op het middenveld.
Op salaris let men goed, daarom kopen ze geen toppers in: niet zozeer omdat ze de transfers niet kunnen betalen maar vooral om (itt Ajax en PSV) niet te hoge salarissen gaat betalen.

Dus ja: ze zijn uitstekend bezig!
Zo verkeerd is Svenson niet hoor.
Dat weet ik maar gaat een beetje op lijken dat we een soort fc ex az worden plus meunier heeft zoveel ervaring. Alleen daarom moet je het al doen plus svensson is clubloos zit ook reden achter.
En Dilrosun en Lecce? Paar weken geleden?
Gaat hem helaas niet worden zeker
Is afwachten, hebben nog een tweede voorstel ingediend geloof ik
Gewoon akkoord gaan hahah
Iedereen is ineens weer topscout hier en denkt het allemaal beter te weten, net als het afbranden van calvin tot aan de ****** grond. Wacht gewoon af en ga niet zitten janken als een paar kleine bitches hier
Meunier + een buitenspeler en je doet uitstekende zaken.
Ik hoop echt dat dit niet waar is. 32 jaar! Ervaring hebben we niet nodig, extra creatieve buitenspeler. Ivanusec op 10 en opzouten met Ueda. Iedereen hier vond dat een geweldige speler. Maar niemand had van hem gehoord. Behalve in België . Dus next please!
Weet niet wat jij allemaal rookt maar is geen best spul.
Ervaring hebben wij juist nodig foxert, dat ontbreekt er juist wie is er nu ervaren dan bij ons?
We hebben genoeg spelers met ervaring hoor: Bijlow, Hancko, Gimenez, Wieffer, Geertruida, Trauner, Ivanusec, Stengs.
Ervaren spelers en gimenez, wieffer en stengs opnoemen…..
Ja is ongekend, toch geen ervaren spelers man maar goed
Wieffer ervaren noemen 2de seizoen dat pas op hoogste niveau speelt naar goed 😂😂
Is normaal gesproken wel een speler die ons aan de 'bovenkant' versterkt zoals Slot zou zeggen. Laatste 3 wedstrijden basis gestaan zag ik, is nu dus wel relatief fit. @FeyenoordTM Is dit echt voor een extra optie erbij of speelt er iets rondom Geertruida ?
Veel ervaring en vroeger topniveau.
Nu 32 jaar dus " oud"
Vaak geblesseerd en een geblesseerde speler kan niet spelen, Qua blessures lijkt hij op Nieuwkoop afgezien van het niveau.
Leuk voor de medische staf maar of Slot hem vaak kan inzetten is de vraag.....
Kwaliteit voldoende aleen salaris is een probleempje
Slechts 8m per jaar. Zou ie voor 10-20% bij ons komen spelen?
Er staat dat hij heel wat salaris wil inleveren om zijn niveau goed te kunnen laten zien voor het ek
De vraag is of hij 70 80 procent van zijn salaris gaat inleveren
Zal willen spelen en dat gaat ie niet doen hier.
Wel als Geert centraal gaat en Meunier naar RB. Maargoed Meunier is de hele tijd geblesseerd. Dus geen idee wat we daar weer mee moeten.
Volgens Sport Bild strijkt de 62-voudig international van België jaarlijks negen miljoen euro op bij Dortmund. Hij zal dus flink water bij de wijn moeten doen voor een transfer naar Feyenoord.

9 wel bizar veel
Zelfs voor 900k per jaar meoten we hem niet willen.
Transfermarkt spreekt over 8m

https://www.transfermarkt.de/feyenoord-mit-interesse-an-bvb-profi-meunier-erste-kontaktaufnahme/view/news/432073
Hoeveel minuten heeft hij dit seizoen al in de benen??
Heeft dit seizoen 4 wedstrijden gespeeld waarvan 3 in de basis
Gaat denk ik om een huurtransfer voor een half jaar met evt optie tot verlengen. Speler wil graag naar het EK en Dortmund bespaart zo iets aan salaris.
Is veel te duur denk ik en met huur schiet je niks op....
Hebben op dit moment denk ik geen geld om een transfersom te betalen voor een directe versterking achterin. Prima voor de korte termijn en in de zomer rustig verder kijken. Met Nieuwkoop en Trauner het seizoen volmaken is ook niet echt een optie.
De transfersom is het probleem niet. Maar de salarishuishouding willen ze in de hand houden (daarin nemen PSV en Ajax veel meer risico’s) en ze willen ook de salarissen niet te ver uit elkaar laten lopen. Dat is de reden dat ze geen topper binnen gaan halen, maar mikken op spelers zoals dit soort jingens die salaris in willen leveren.
Permanent behoort ook tot de mogelijkheden
Moet Feyenoord dit wel doen??
De speler is nu 32 en kennelijk niet zo goed meer om in Duitsland een basisplaats te hebben.
Hoewel hij een deel van zijn huidige salaris wil inleveren, gaat hij niet voor een minimumloon spelen.
Dit is geen toekomstinvestering.
De transfersom zal niet worden terugverdiend.

Het voordeel is dat hij een eventueel vertrek van Geertruida voor een jaar kan opvangen en Trauner kan ontlasten.

Mijn mening is dat dit niet verstandig overkomt en dus raad ik het af. Bovendien begrijp ik van jullie dat hij regelmatig is geblesseerd.
Heeft veel ervaring je kan niet alleen teren op jonge spelers als hij komt is hij de oudste. Dus dan laat al zien dat we genoeg spelers hebben die we voor veel kunnen verkopen.
Dortmund is wel een klasse hoger hoor, top16 Europa
Ik denk dat men in De Kuip erg geschrokken is van Nieuwkoop. Aardig wat pijntjes en speelde zeer ongelukkig...
Nieuwkoop is leuk in een systeem met 5 verdedigers, dan hoeft hij minder op zijn verdedigende taak te richten met nog meer opkomen. Aangezien wij met 4 spelen, en hij altijd weg is valt daar een gat. Dus was op voorhand al geen logische keuze om hem te halen
Zeer ongelukkig is nette versie van de werkelijkheid.
Een tweede rechtsback zonder eventuele restwaarde in 6 maanden tijd.

@FeyenoordTM Gemakshalve neem ik aan dat men het in Nieuwkoop dan niet meer ziet zitten? En hoe zit het precies met Pedersen? Het is niet helemaal zeker dat optie gelicht wordt. Klopt dat?
Als sassuolo niet degradeert dan wordt de optie gelicht.
Als je 1908 volgt weet je dat altijd goed wordt geïnformeerd 😁
Als hij maar weer wat passie toevoegt. Iemand die helemaal uit ze dak gaat richting het publiek nadat hij iemand een schop van ze leven heeft gegeven. Mis ik wel een beetje.
Soms, heel soms, wil je gewoon weer Alexander Östlund zien. Voor max een paar minuten.
@MVeendam wat was deze gast slecht, maar wat heb ik achteraf kunnen lachen om zijn acties
gaat feyenoord doorpakken of kijken ze eerst nog verder
De afgelopen 2,5 seizoenen veel geblesseerd geweest. Weliswaar een goede speler maar ik zou toch eens verder kijken...
Tja... Denk wel een goed spelers, probleem is alleen dat hij oud is en dus geen enkele restwaarde heeft, veel geld moet verdienen en vaker geblesseerd dan fit is. Vorig seizoen 20 wedstrijden gemist door verschillende blessures, dit seizoen staat de teller alweer op 12. De kans dat dit je alleen maar geld gaat kosten en sportief zo goed als 0 oplevert is vrij groot.
Zou perfect bij ons passen. Een rechtsback van nog steeds topniveau. Helaas alleen vaak geblesseerd. Geert naar centraal en dan heb je een hele sterke verdediging
Voor wie gaat hij spelen? Gernot naar de bank dan? Is toch je aanvoerder
Dat is niet echt een probleem: Kijk naar Kuijt in 2017.
Wat voor speler is het? Iemand een idee? Snel en opkomend of juist niet?
Nooit voetbal gekeken? Dit is nou niet een tropische verassing die je niet zou kennen!
Niet zo bijdehand joh, Tuurlijk ken ik hem. Nooit opgelet wat voor type speler het is knul
Als je meunier niet kent moet je echt een andere sport gaan volgen en niet meer over voetbal posten.....shit man
Pfff wat is iedereen bijdehand joh
Dit zijn nou de spelers die Feyenoord moet hebben
Rechtsback, 32 jaar en een salaris van 8 mln euro per jaar.....wat moeten wij daarmee?? Gebruik de centen voor een vleugelspeler, ipv een positie waar je al 2 opties hebt.
Je snapt niet veel van voetbal....de uitleg is gegeven in het artikel. En dan kan geertruida naar het centrum, of vertrekt...en gaat blessure leed trauner banken. Die is over de top
Ik vindt het een goeie speler alleen vaak geblesseerd denk dat hij het wel beter doet dan nieuwkoop bijvoorbeeld. Is een waarde voor nu maar niet voor de lange termijn ik volg dortmund al een lange tijd vandaar.
Beter dan Nieuwkoop is ook niet moeilijk vind ik, ik ben benieuwd
Nee daar heb je gelijk in maar ik bedoelde ook dat je er op vooruit gaat.🤣🤣🤣🤣
Geert naar het centrum, Meunier op rechts. Ik zie dat wel zitten
Omdat Nieuwkoop overduidelijk niet volstaat en je dan met Geertruida in het centrum kan spelen. Daarnaast is Geertruida gegarandeerd weg in de zomer, dus moet je daarop voorsorteren.
Jij denkt toch niet dat meunier ook voor in de zomer stop de nieuwe rb is? Die gaat in de zomer tv naar de zandbak geld op halen.....
Jij denkt dat Feyenoord hem gaat contracteren voor een half jaar?
Dat moet dan toch verband houden met evt vertrek Geertruida en/of ontevredenheid over nieuwkoop?
Wat voor ontevredenheid nieuwkoop? Denk na eerder ontevredenheid over trauner. Veel te vaak geblesseerd...
De ontevredenheid dat hij absoluut niet het niveau blijkt te halen dat bij Feyenoord past op dit moment
Man met ervaring prc wat Feyenoord nodig heeft
Die gaat hier niet op de bank zitten denk ik zo 👀
Logisch toch? Trauner speelt laaste jaar erg vaak wedstrijden niet en geertje dan centraal! Logisch dus om back erbij te hebben aangezien nieuwkoop ook erg veel geblesseerd is geweest