Primeur Bevestigd
kokcu-kasanwirjo

VK Sportphoto | Edit 1908.nl

Nieuws

Feyenoord meldt zich voor Neraysho Kasanwirjo

FeyenoordTM

Spel op de wagen: Feyenoord is definitief overtuigd geraakt van de kwaliteiten van Neraysho Kasanwirjo. De Rotterdammers hebben hun belangstelling deze werkweek officieel bekend gemaakt bij FC Groningen, Kasanwirjo en zijn management. De clubs zijn vlak na het Eredivisieduel van afgelopen zondag (0-3) in onderhandeling geraakt om de veelzijdige speler naar Rotterdam te halen.

Kasanwirjo staat tot medio 2024 onder contract in Groningen. De Trots van het Noorden bezit een optie om het contract met één seizoen te verlengen. Kasanwirjo vertegenwoordigt volgens Transfermarkt.com een marktwaarde van €2.500.000.

De 1.85 meter lange speler komt uit de jeugd van Zeeburgia. Ajax haalde hem in de zomer van 2013 op 11-jarige leeftijd over naar Amsterdam. In Amsterdamse dienst kwam Kasanwirjo in 38 wedstrijden uit in de Keuken Kampioen Divisie.

Van die 38 wedstrijden speelde Kasanwirjo er 34 in het seizoen 2020/2021. FC Groningen bekeek de Nederlander met Surinaamse- en Indonesische roots uitvoerig. In de zomer van 2021 sloeg technisch directeur Mark-Jan Fledderus transfervrij toe. Ondertussen heeft Kasanwirjo 47 Eredivisiewedstrijden voor FC Groningen op zijn naam staan.

De tweebenige Kasanwirjo is van origine een rechter centrale verdediger die met zijn snelheid ook op de rechtsbackpositie uit de voeten kan. Ook kan Kasanwirjo als centraal verdedigende middenvelder ingezet worden. In zijn jeugd speelde Kasanwirjo verschillende wedstrijden aan de linkerkant van de defensie.

Feyenoord wil een serieuze gooi doen naar de landstitel. Veelzijdige versterking is al langere tijd gewenst. Afgelopen zomer haalde de club geen vervanger Fredrik Aursnes die voor €13.000.000 naar het Portugese SL Benfica vertrok. Ook zagen de Rotterdammers Gernot Trauner net voor de kerst geblesseerd afhaken met een knieblessure. De centrumverdediger heeft een operatie ondergaan aan zijn meniscus en is lange tijd zoet met zijn herstel.

FC Groningen verwelkomde deze winter al drie aanwinsten: Middenvelder Johan Hove kwam voor meer dan €1.000.000 over van het Noorse Strømsgodset, centrumverdediger Mads Bech Sörensen werd gehuurd van Premier League club Brentford en het Italiaanse Spezia wist middenvelder Aimar Sher een half jaar in het Noorden te stallen. Het heeft er dus alle schijn van dat FC Groningen technisch directeur Mark-Jan Fledderus mee kan werken aan een transfer.

Na afloop van het duel tussen FC Groningen en Feyenoord van afgelopen zondag zag de oplettende kijker hoofdtrainer Arne Slot letterlijk en figuurlijk toenadering zoeken met de speler in kwestie. Met het mogelijk aantrekken van de multifunctionele Kasanwirjo kunnen de Rotterdammers een dubbelslag slaan op de transfermarkt: Hij voldoet ruimschoots aan het gewenste profiel.

kasanwirjo linssen

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

@willykment. Zerrouki staat dit seizoen in de Eredivisie bovenaan in vrijwel alle statistieken die er toe doen voor een nummer 6. Tegen Ajax liet hij vorig weekend nog zien dat hij ook uitstekend kan spelen in een team dat druk zet. Schouten heeft serie A ervaring, stond van de zomer nog in de belangstelling van topclubs en maakte zijn debuut voor Oranje. Als je van de zomer zou kunnen profiteren van een wat minder seizoen van hem is dat een buitenkans. Mannsverk zal ongetwijfeld een groot talent zijn. Maar Feyenoord heeft al erg veel spelers van begin '20. Om te presteren, maar ook voor het beter maken van je jonge talenten, heb je ook ervaring nodig. Vandaar dat ik denk dat Feyenoord er goed aan doet van de zomer Zerrouki, of in die zin mss nog wel beter Schouten, aan te trekken.
@Damaschin. Die redenering met betrekking tot ervaring begrijp ik, maar Mannsverk heeft op 20 jarige leeftijd al meer Europese ervaring dan beide door jou genoemde spelers. Gezien zijn leeftijd is Mannsverk een talent, maar gezien zijn wedstrijdervaring is hij Europees meer ervaren dan Zerrouki en Schouten. Daarnaast is het niet zomaar dat de halve Europese top hem volgt, dat is vaak een redelijke indicatie van kwaliteit en potentie. Kwaliteit zou mijns inziens het leidende criterium moeten zijn, voor ervaring.

Over Zerrouki. Juist die wedstrijd tegen Ajax lijkt mij verre van representatief, Ajax stond met 10 man en dan krijg je als centrale middenvelder al snel de bal. Hij speelde natuurlijk een uitstekende wedstrijd, maar ik heb Twente dit jaar niet zo vaak die hoge druk zien zetten als afgelopen wedstrijd. Als 6 moet je bij ons wel een bepaalde intensiteit hebben en het loopvermogen hebben om de afstanden te kunnen overbruggen. Laat dat nou net de kracht zijn van een Mannsverk. En waar is Zerrouki precies ervaren in? Hij heeft vooral veel eredivisie ervaring, maar als dat het criterium is dan komt de halve eredivisie in aanmerking.

Wat betreft Schouten. Helemaal eens dat hij een stukje relevante ervaring kan toevoegen (hij heeft itt Zerrouki al gespeeld in een top 5 competitie, buiten de eredivisie), als je kan profiteren zou dat een interessante aankoop kunnen zijn. De genoemde prijzen zijn echter momenteel niet dusdanig dat je kan spreken van 'profiteren'. Hij is momenteel geen vaste basisspeler bij Bologna en ik vraag me af of hij fysiek mee kan in ons spel. Dan moet dat ook gereflecteerd worden in de prijs mijns inziens.

Als je dan echt voor ervaring zou willen gaan moet je denk ik een categorie hoger inzetten. Het liefst kijk je dan naar spelers die relevante ervaring hebben bij Europese (sub)topclubs, in top 5 competities, en daar om wat voor reden te huur of te koop zijn. Categorie Van Persie, Gio, Kuyt etc.
Hoi Willy ;-) Als Mannsverk van de categorie odegaard of daar vlak onder blijkt te zitten neem ik mijn woorden onmiddellijk terug. Maar dan wordt hij waarschijnlijk nu al door een buitenlandse club opgehaald die hogere transfersommen kan bieden dan die paar miljoen van Feyenoord. Maar blijkbaar is lang niet iedereen bij Feyenoord overtuigd aangezien ze wel Zerrouki en Schouten hebben benaderd, maar nog niet Mannsverk. Waarschijnlijk denken ze dat die 2 in ieder geval verder zijn. En spelers die onmiddellijk van toegevoegde waarde zijn heb je ook nodig. Wat dat betreft zijn Trauner, Hancko en Aursnes voltreffers gebleken. Feit is dat vrijwel niemand op dit forum Mannsverk ooit live heeft zien spelen, dus we blijven allebei wel hangen in veronderstellingen.
Ik weet niet wat ik hier van moet vinden maar dan hoop ik wel dat ze nu ook voor Mannsverk gaan.
Toch vrij bijzonder die breed gedragen adoratie voor een speler uit een zwakke competitie die nog alles te bewijzen heeft. Er zijn genoeg andere opties, het blind staren op alleen deze optie begrijp ik niet zo goed.
Ik heb liever dat ze mss nog een speler huren voor het middenveld en verder het geld op zak houden. Komende zomer zie ik liever Zerrouki of Schouten komen dan Mannsverk waarvan je maar moet afwachten hoe goed hij echt is.
Ik heb grote moeite om dit soort reacties te begrijpen. Mannsverk wordt gevolgd door zo'n beetje de halve Europese top. FTM zei laatst dat er concrete interesse was van een Europese top 10 club. Maar jij zie het meer zitten in twee Nederlandstalige spelers waarvoor de Europese top zich nou net niet meldt. Van elke speler moet je maar zien hoe goed hij echt is. Zerrouki speelt momenteel bij een club die heel ander voetbal speelt dan wij, je moet ook maar zien of hij dan mee kan in ons spel. Het is echt geen slechte speler hoor, maar het is nou ook niet zo dat er heel veel interesse is/was buiten Feyenoord.
Welkom jongen! Al had ik na de namen zoals Schouten wel een andere klapper verwacht.
@FTM Was Yerson Mosquera geen optie van Wolves? Stond bekend als een van de grotere verdedigende talenten in Colombia, maar komt niet aan de bak eerst door blessures bij hun. Was een goeie geweest voor ons.
Waar zitten we nou niet achteraan ?Zoveel namen van spelers doorgestreept. Een ding hoop ik wel waar we achteraan zittenn: De titel en natuurlijk en in de komende klassieker een herhaling van de 6-2.
Gefeliciteerd met deze mooie primeur.😀
De gevestigde orde loopt er weer achteraan👍
Best knap: Ze hebben zich deze week gemeld, maar dat stond weken geleden al ergens anders? 😄

Thanks Frans! 100% track record voor 1908.nl deze window met de transfers van Bjørkan en Kasanwirjo
Deze week? Formeel misschien. Maar ze hebben vorig seizoen zelfs al geïnformeerd...
Vorig jaar was dit het talent/de speler van Groningen. Dit seizoen is die minder, omdat Groningen gewoon heel slecht is. Multifunctioneel en gaat onder Slot echt renderen, 100%. Liever Zerrouki, maar deze is wel multifunctioneel
Iemand enig idee of deze jongen ook opbouwend meekan? Heeft hij een strakke inspeelpass? Daar leek het bij die Bosniër aan te ontbreken.
Ja, deze belangstelling is heel goed te begrijpen. Hopelijk is de deal ook snel te sluiten.
Bronnen roepen dat hij al in een Feyenoord shirt is gezien en een 020 shirt in de fik steekt. :P
Goede aankoop! Deze selectie kan wel wat Nederlandse talenten gebruiken. Daarmee kan hij in anderhalf jaar tijd klaargestoomd worden om Trauner op te volgen. Ik kan me namelijk niet voorstellen dat Trauner komend seizoen al vertrekt. Hij kan zich de komende maanden immers niet in de kijker spelen...
Ik hoop t ook niet, maar op zich heeft hij zich al anderhalf jaar in de kijker gespeeld natuurlijk..
@ftm is die beschikbaar voor de klassieker?
Hij is momenteel speler van Groningen, lijkt me dus lastig om dan mee te gaan spelen in de klassieker 😅
Prima aankoop. Netjes gevonden moet ik zeggen. Speelde een dijk van een wedstrijd tegen PSV (4-2). Daarna een mindere periode gekend. Maar welke jonge speler heeft dat niet. Was bij jong A*** een steunpilaar. Ze wilden hem dan ook niet kwijt dus dat zeg genoeg. Mensen kunnen altijd zeuren, maar kijk naar zo Sam Beukema bij AZ. Ze mislukken niet altijd.
Ze hadden beter een meer ervaren iemand kunnen huren voor een half seizoen en dan in de zomer Hilgers kopen. Deze jongen vind is geen directe versterking maar wie weet verrast hij ons allemaal.
Acceptabele optie: Nederlands, snel, jong, redelijk ervaren en multi-inzetbaar. Maakt ons niet beter maar diverse gaten opvullen en zich verder ontwikkelen onder Slot.
Gelijk ook die Blokzijl halen. Nu ze toch in Groningen zijn.
Had liever St Juste gezien
Kan ook centraal en back spelen
Snel sterk en heeft weinig gespeeld bij Sporting
Geen idee of hij beschikbaar was
Die was al geblesseerd geraakt bij deze vallende vlokjes sneeuw
Is die niet laatst voor een megaklapper verkocht die st juste lijkt me dat die niet in het salarishuis past helaas
Meine gutten idd! Die zie ik liever nooit meer terug in de Kuip.
Volgen VI is het al rond, zou in ieder geval daadkrachtig zijn van Feyenoord. Leuke back-up met potentie voor de toekomst, maar zoeken we óók nog verder naar een directe versterking voor de basis op CVM/RCV? @FTM
Volgens AD ook...
Waarschijnlijk waren ze al in onderhandeling en gewacht met bekend maken/lekken tot na de onderlinge wedstrijd...
Ik voel een ruildeal aankomen als deze jongen komt. Pedersen + 3,5 miljoen voor Schouten.
Wilt Bologna Pedersen nog steefs?
Ik weet het niet, misschien kan @FTM zich daarover uitwijden.
Kom zelf uit Groningen dus kijk met bovengemiddelde interesse naar FC Groningen. Kan alleen maar hopen dat dit niet plaatsvind. Deze jongen is zo nonchalant, en is binnen de selectie van Groningen ook een grote onruststoker zo werd onlangs bekend. Feyenoord begin hier niet aan aub.
Gerucht 3. Tot nu toe twee bleken niks te zijn, dus (verzonnen). Ik ben benieuwd…
Verzonnen?
Beide spelers kiezen een andere ploeg om welke moverende reden dan ook.
Erg is letterlijk negers namens Feyenoord gemeld dat ze überhaupt geïnterneerd waren. Enkel hier…
Er is letterlijk nergens namen Feyenoord gemeld dat ze überhaupt geïnteresseerd waren op deze spelers. Enkel hier…
@FTM volgens Mikos Gouka zit Feyenoord ook achter Igor Okbu aan. Bij jou bekend?
Vorig jaar viel hij positief op als centrale verdediger; snel en sterk in de duels. Afgelopen zondag was het zwaar ruk, maar dat was heel Groningen. Lijkt me een nuttige kracht die in de duels moet komen. Nu nog een 6 en een spits.
Zei ik wat ze gaan doen is gaan voor miskopen.Deze man kan er werkelijk geen *** van.Zn mentaliteit is 0.0.Staat soms gewoon teslapen in het veld.nou maak dan het slechte nieuws compleet door vilenha tehalen.hallo 5e plek
Want jij weet zeker dat Piatkowski en die Bosnier de absolute top zijn......
Stop eens met zo negatief doen.
Ik las er even over heen, maar het is je toch weer gelukt om te melden wat je van Vilhena vindt.
Het is geen topper maar Arne kan er een topper van maken 😁👊
Laat ze wel even in het contract opnemen dat die lage sokken echt niet kan 😉
Nuttige speler om er bij te hebben met oog op volgend seizoen. Alleen voegt deze speler (buiten extra breedte) direct iets toe aan ons elftal? Ik betwijfel het. Dacht dat we vooral daarvoor op de markt waren.

Stel Wieffer raakt geblesseerd, geen onrealistisch beeld, zou deze speler dan gelijk ook op 6 kunnen staan? Of is Mannsverk nog steeds een optie?
Vorige week stond hij volgens mij op 6 bij Groningen. Al was hij toen niet top, maar ja, wie van hun wel.. Ik zie wel wat in deze jongen.
Voor zowel een RCV als nr 6. Dus hopelijk komt er ook nog een goede 6.
Yes klopt. Ik denk dat we met deze transfer deze window uitzitten. Zeker nu Timber een stuk eerder terug blijkt te zijn. Dat betekent dat we een flinke duit in het zakje houden voor komende zomer. We gaan het zien!
Tweebenig is wel echt een heel groot voordeel, zou dus bij echte nood ook links kunnen. Mij valt de potentie op, zeker vorig jaar in de kuip was hij waanzinnig. Maar deze man is ook nog wel heeeeel wild en onrustig. Al kan dat ook komen door alle zaadspelers om hem heen. Kan volgend seizoen concurreren met Pedersen op rechtsback aangezien Geertruida hoogstwaarschijnlijk in de zomer gaat vertrekken.
Voor 3 miljoen gewoon doen. Daarnaast hopelijk nog een ervaren topper een half jaar huren voor op het middenveld als extra optie.
Is dit wel goed bij groningen zijn de fans liever van hem af met de woorden hij kan er geen pepernoot van meneer de verkeerde dekker ik heb mn ?
Ik hoop niet dat ze hierdoor komende zomer niet voor Hilgers (en Zerrouki) gaan.
Hilgers is niet veel beter dan deze jongen hoor.
Ik heb niet echt op kasanwirjo gelet dit seizoen. Vorig weekend leek de spits pepi me de enige met wat extra kwaliteit. Maar dat kan ook eraan hebben gelegen dat ze werden weggespeeld. Hilgers heb ik al een paar keer erg goed zien spelen. Daar weet ik wel zeker van dat hij goede back up van Trauner en in de toekomst basisspeler kan zijn. Voordeel van deze jongen van Groningen is wel dat je hem op meerdere posities kunt inzetten. Vraag blijft: heeft hij de kwaliteit om dat direct goed te doen. Benieuwd naar de analyse op vi pro mocht hij komen.
@FTM: 2.5 miljoen als marktwaarde + nog salaris voor hem. Is er daarna nog budget om een middenvelder te huren / kopen?
We boden 7,5 miljoen voor Zerrouki + ongetwijfeld flink meer salaris dan deze jongen. Dus nog minimaal 5 miljoen over.
Dit is een prima speler voor ons. Zoals in het artikel staat zal Fledderus wel open staan voor verkoop, maar de man is door de jaren heen in zichzelf gaan geloven, dus die zal hem niet makkelijk laten gaan ben ik bang....
Misschien ook wel jammer dat Feyenoord niet de mogelijkheid heeft genomen met middenvelder die nu bij Sparta zit Joshua Kitolano. Maar tegelijkertijd we hebben al zoveel middenvelders.

Ik hoop echt serieus dat Feyenoord desnoods pas in de zomer iets gaat doen met van Hecke vind dat ook echt wel een beest
@FTM is dit de donkere speler waar je al tijden op doelt?
Hij is donker én het is een speler! Voldoet dus aan het profiel.
Elke keer als het om een Ned speler gaat komt hij uit de jeugdopl van De Toekomst in de hoofdstad. ZERROUKI idem dito. En dan heb ik t nog nidt eens over spelers als Dilrosun. Vorig seizoen was deze Groningenspeler redelijk goed zie zijn statistieken. Dit seizoen erg slecht,
Timber ook ex 020 voortaan maar op De Toekomst scouten?
De tweeling Timber speelde eerst als Maduro op Varkenoord.
Dus hoezo 020?
Ik weet het niet maar ehm Wieffer komt van Excelsior uit de jeugd bij Twente. Dus niet alles komt uit/via Amsterdam
Natuurlijk komt niet elke speler van De Toekomst wel veel. Wieffer zit bij Fey omdat mensen bij Excelsior maar bleven aandringen het gokje te wagen Hoorde bij deal Azarkan. Ook Hartman zou in die ruildeal worden betrokken. En Vente jaar eerder. Wieffer is niet echt gescout door Fey. Het was een gokje van 6 ton dat goed uitpakt. Yaakoubi zou het niveau ook aan kunnen.
Nou let ik niet wekelijks op hem maar speelt geen geweldig seizoen tot dusverre volgens mij.
Maar hij speelt dan ook in een baggerelftal.
Ik ben niet erg enthousiast maar hopelijk zit ik ernaast.
Daar is Feyenoord weer zoals we ze al jaren zien … nooit basis speler worden dit .. dit is zonde van het geld
Sorry hoor maar ongelooflijke onzin dit...
Ik zat zondag in het stadion en heb ff een poos op deze speler gelet. Pff wat was hij slecht. Passing van een dronken aardbei.
Het hele elftal van Groningen is slecht! Dan wordt je al snel meegetrokken in het spelniveau van het elftal. Deze jongen is pas 20 jaar.
Is ook zo. Vorig seizoen speelde hij im de kuip een dijk van een partij. Dat weet ik ook nog wel..
De echte goede spelers nemen een slscht draaiend team op sleeptouw of onderscheiden zich zelf in ieder geval. 1 pluspunt, hij is beter dan die Bosniër want die kan er echt helemaal niets van.
Zet een absolute topspeler in een slecht elftal, dan wordt hij vanzelf slecht
Daar zijn ook grenzen aan. Neem dit Groningen maar eens op sleeptouw, succes!
Dit is een geertruida kopie als speler...en reken maar dat groningen meer gaat vragen dan 2,5m kasanwirjo is een van de verdien spelers. En die zullen ze in de winter niet graag zien vertrekken. Die zeggen gewoon ook 8M.....
Ik denk een prima back-up optie voor beide posities waar we krap in de spelers zitten, dus wat dat betreft prima. benieuwd of hij naar het niveau van Feyenoord kan toe groeien
Zucht....denk nou eens na....Kasanwirjo is jeugd int, speelt alles voor groningen. Die gaat niet naar Feyenoord komen om te back uppen en daarna te banken...trauner zelf kan volgend seizoen gaan banken met zijn 31 jaar. Of trauner gaat weg in de zomer...
Qua snelheid zal ie eerder Pedersen vervangen. En die speelt vaak zat.
Uhm de Apotheker volgend seizoen banken voor kasanwirjo terwijl hij de afgelopen 1.5 jaar de drijvende kracht van Feyenoord was? Heel bijzondere redenering. Sinds wanneer zijn verdedigers op als ze 31 zijn? Ik denk dat hij alleen bankzitter wordt als hij niet goed uit de blessure komt.
Zucht… ik heb nagedacht…
Natuurlijk komt die gast niet om te banken en als hij komt mag hij door flink zn best te doen gaan bewijzen dat ie in de basis hoort, net als elke andere (wissel)speler.
Wat is jouw alternatief? Spelers halen die zich bij voorbaat al neerleggen bij een rol als reserve? Of onverantwoorde bedragen gaan betalen voor spelers die direct basis kunnen?
Echt joh, zie dingen eens wat positiever in..
Jij denkt dat Kasanwirjo Trauner zo makkelijk doet vergeten? Trauner die sinds zijn komst een absolute topper is geweest voor ons gaat er zomaar uit voor een speler die amper de beste verdediger van degradatiekandidaat Groningen is?

Zucht... denk nou eens na..
Ik vraag me af hoeveel Groningen voor deze jongen verlangt. Hij is pas 20 jaar!
Ik zie dit liever dan Zerrouki, waarmee je de "concurrent" veelste te veel betaald.
Heb je Zerrouki zien spelen vorig weekend? Misschien wel de beste speler op zijn positie in de Eredivisie. Natuurlijk moet je die weer in de zomer proberen te halen. Kasanwirjo is een investering in de toekomst, Zerrouki staat er direct. Als je volgend seizoen ook weer serieus mee wil doen heb je dat soort kwaliteit nodig.
Jaa zie je, ik vond het zondag al zo gek dat Slot direct naar hem toeliep toen hij de scheidsrechter bedankte. Ik zie het wel in deze gozer hoor! Groningen speelt toch KKD volgend jaar ;)
Geweldige aankoop! Spreekt Nederlands, multifunctioneel, veel potentie. De verassing van Groningen vorig jaar. Perfect in de luwte achter Pedersen / Geertruida / Trauner / Wieffer. Komt aan genoeg potjes om zich te ontwikkelen. Vergeet ook even niet dat hij niet te duur is en al jong oranje ervaring heeft. Enthousiast!🙏🏼
Goede speler, goede optie. Heel dynamisch, jong, tweebenig. Kan een verrassing worden voor velen. Is ook pas 20, dus houdt minimaal zijn waarde wel. Ik kijk hier naar uit.
Enig idee hoe ver Feyenoord wil gaan qua transfersom ?
Enige idee wat Groningen vraagt voor deze speler?
@FTM is dit die donkere speler waar je eerder al enthousiast over was maar nog niks kon over mededelen?
Hopelijk snel beklonken dan en geen week getouwtrek dat Groningen hem echt niet op dit moment wil laten gaan met de club in degradatie positie. Ik weet wel, het is geen Twente, maar toch…..
Is deze speler goed? Ken de naam maar geen idee wat hij er van kan. Is me zondag niet opgevallen.
Hij kon zondag ook geen moment opvallen omdat Feyenoord in alles heer en meester is. Ik ben daarom ook redelijk verbaasd
Totaal niet verbaasd, eerder verbaasd dat het zo lang duurt voor deze naam publiekelijk naar voren is gekomen. Het Groningen van dit moment heeft niets. Verliest van eerste klasser amateurs in de beker...

Zegt genoeg over hoe het op dit moment gaat en dan ga je dit soort talenten "redden" van degradatie-voetbal.

Deze jongen komt er wel en eventueel van de zomer ook Jan Paul van Hecke halen als extra optie.

Als er dan een club voor Geertruida komt kan je hem gerust loslaten. Je hebt dan eigen jeugd én deze 2 spelers erachter klaar staan om die posities in te nemen
Vergeet niet dat hij een onderdeel was van het team wat van een eerste klasser verloor
@rocco ja klopt hij was ook 1 van de elf....

Hij kan niet steeds alle gaten alleen dichten daarvoor heb je ook teamgenoten die met zelfvertrouwen spelen en dat geloof en vertrouwen ontbreekt in vrijwel alles op dit moment bij Groningen. Deze jongen kan echt wel mee bij Feyenoord die gaat ons zeer positief verrassen
Kan me het volgende nog voor me halen wat ik van de week heb gelezen ergen: "we gaan nooit kopen voor het kopen"... En wat lees ik nou... Halen we een speler van een club die normaliter in de top 10 staat maar nu onderaan bungelt... Ik ruik leugens.