Slot

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord mist bijna heel elftal in laatste competitieduel

Stan

In zijn laatste wedstrijd als trainer van Feyenoord kan Arne Slot verre van over een fitte selectie beschikken. Tijdens de persconferentie van vrijdagmiddag gaf de vertrekkende coach een update over de staat van zijn spelersgroep en kwam er zelfs een lijst aan te pas om alle ontbrekende spelers te noemen die zondag tegen Excelsior niet van de partij zullen zijn. 

Voor het eerst in zijn periode als Feyenoord trainer maakte Slot tijdens de persconfrentie gebruik van een blaadje, waarop in rood de afwezige spelers staan aangegeven. "Vannochtend werd het grapje al gemaakt: nog even en hij lijkt op Liverpool met al die kleuren. We hebben veel blessures. Dan zou de indruk gewekt kunnen worden, dat spelers misschien denken: ‘Mwah, laatste wedstrijd, ik heb niet zo veel zin meer’, maar dat is absoluut niet aan de orde. Het zijn ook allemaal blessures die misschien wat langer gaan duren."

De lijst is lang, zo blijkt als Slot zijn blaadje erbij pakt. "Sommige gevallen kennen we: Kostas heeft, heel vervelend, een polsbreuk opgelopen twee, drie weken geleden al. Dus die heeft op karakter nog een tijdje meegetraind, totdat bleek dat hij er toch te veel last van kreeg. Bart Nieuwkoop is bekend, Thomas Beelen is ziek, Quilindschy Hartman is bekend, Quinten Timber zal er nog niet bij zijn aanstaande zondag, Mats Wieffer is er uiteraard niet bij zondag, Zechiël is nog niet klaar om te spelen, Antoni Milambo hetzelfde verhaal en Santiago Gimenez kan ook nog niet spelen. Dat zijn de jongens die allemaal absent zijn."

Delen

Reacties

Maar dus ook spelers die mogelijk zouden kunnen vertrekken die nu niet door een medische keuring zullen komen of vallen de blessures daarvoor wel mee??
Bijlow

Geertruida / Trauner / Hancko / Lopez

Zerrouki / Vd Belt / Stengs

Minteh / Ueda / Ivanusec

Wellicht dat ie Paixao er nog in fietst.

Dan zou je nog steeds met 4-0 moeten winnen en wellicht dat er nog een jeugdspelers mee kan doen.
Weg met zerrouki, maakt me nie uit wie je er neer zet. Week in week uit drama, geen krediet meer van mij
Ik ben ook geen fan. Denk wel dat Slot hem opstelt.
Wat zijn jullie toch negatief over Zerrouki. Als verdedigende middenvelder prima, maar heeft pech dat er betere waren.
Die zijn er nu even niet, dus logisch dat hij nu speelt
Toch Excelsior dan maar een puntje gunnen ofzo🤪, liever dat Excelsior erin blijft dan RKC
Jammer dat Santi er niet bij is. Toch kan het zomaar zijn dat hij toch nog een seizoen of tot de winter stop blijft
Krabbie denkt vrijwel zeker van niet
Omdat Santi zelf graag een stap wil maken en Feyenoord ook gewoon aan de cash moet denken. Bij een redelijk bod issie weg
Mooie kans voor Slory en Candelaria om te debuteren! Read en Sauer lekker veel minuten geven.
Mooi klote, dus wordt ook geen afscheid voor Santiago😢
Had ik nog niet eens over nagedacht, maar je hebt gelijk. Santi gaan we niet meer zien spelen in een Feyenoord shirt denk ik. Misschien nog tijdens een paar oefenpotjes in het geval een transfer lang op zich laat wachten.