Arne Slot

In beeld

Feyenoord sorteert met video voor op vertrek Slot

Stan

Feyenoord heeft vrijdag een video gepost op de social media-kanalen met beelden van Arne Slot, met daarbij de tekst 'The Arne Slot era is coming to an end... Let's enjoy the last moments'. Daarmee zinspeelt de club op het aanstaande vertrek van de succestrainer naar Liverpool.

Dat Slot de overstap naar de Engelse topclub zal maken is al langer bekend, maar nog niet eerder werd er door een van beide clubs officieel over gecommuniceerd naar de buitenwereld. Met het strakke filmpje dat Feyenoord nu op haar socials post, gebeurt dat voor het eerst. Een officiële aankondiging van zijn aanstelling bij Liverpool zal vermoedelijk dan ook niet lang meer op zich laten wachten.

Bekijk hieronder de video van Feyenoord over het vertrek van Arne Slot: 

Delen

Reacties

Sinds begin jaren 90 kom ik in de Kuip, maar dit is voor mij de eerste keer dat het me raakt dat er een trainer vertrekt. Ongekend wat hij bereikt heeft met Feyenoord en wij zullen over een paar jaar met grote weemoed aan deze periode terug denken. Slot is een trainer van topniveau waar Nederland er hooguit een handvol heeft gehad. Hoe hij Feyenoord heeft gerenoveerd en weer zelfs internationaal op de kaart heeft gezet is grote klasse geweest. Superlatieven te kort wat dat betreft. Ik hoop en verwacht stiekem dat hij bij Liverpool heel veel hele mooie dingen gaat laten zien.

Overigens maak ik me wel zorgen over zijn opvolging. Het is wel heel lang stil en de namen van potentiële trainers zijn nog niet van dienaard dat ik er echt van ondersteboven ben. De zogenaamde stilte kan tweeledig worden opgevat. Of men is heel secuur aan het werk of men weet het gewoon echt niet. Hoop het eerste maar die vrees dat het iets anders zit.
Heel mooi , twee weken geleden hem toegezongen en gezwaaid , dus zondag ben ik lekker een weekendje weg ( niet naar De Kuip) .
1 keer afscheid nemen is wel genoeg, in mijn optiek , en wat buiten kijf staat, hij heeft het geweldig gedaan als trainer.
Degenen die Feyenoord weer echt op de kaart hebben gezet zijn Arnesen en Te Kloese, doordat ze hem hebben aangesteld.
Ben er dan ook van overtuigd dat Te Kloese en zijn team weer een technische staf gaan aanstellen die Feyenoord waardig is en we op de ingeslagen weg voortgaan.
Ik had eigenlijk verwacht dat Feyenoord stiekem al rond was met de nieuwe trainer maar dat die gene pas gepresenteerd zou worden als Liverpool slot had aangekondigd wat officieel nog niet gebeurd is. Maar 1908 is goed geïnformeerd en zeggen dat er nog niks concreets is. Over de enige naam die we wel hebben ben ik nog bevooroordeeld, heel erg jong en weinig ervaring.
Fantastisch, de trainer heeft dit mooie filmpje ook verdiend. Hij heeft ons samen met spelers, Dtk, staf en alle medewerkers weer kleur op onze Feyenoord wangen gegeven. Trots op onze trainer.
Hoop wederom op een sterke staf
Pffff.. wel een dingetje hoor. Hij is natuurlijk niet alleen verantwoordelijk geweest voor de wederopstanding. Ik denk ook aan een Te Kloese, Arnesen, Pusic en een dijk van een medische staf, naast een berg gemotiveerde spelers. Maar hij is wel degene die de topsport mentaliteit heeft gebracht. De man die een duidelijke visie had op hoe het spelletje gespeeld moest worden. De man die de tandenloze tijger weer een stel vlijmscherpe tanden heeft gegeven. Feyenoord heeft nu een basis om op verder te gaan. Nu hopen dat we weer een capabele coach terug gaan krijgen.

En voor de rest? Gauw een standbeeld maken voor die man.