Primeur Bevestigd
szymanski-feyenoord

Foto: Alamy

Transfers

Feyenoord monitort situatie Sebastian Szymański

FeyenoordTM

Feyenoord volgt de ontwikkelingen van Sebastian Szymański (23), zo melden bronnen aan 1908.nl. Ook bakoskout bevestigt dit. Szymański is een linksbenige aanvallende middenvelder van het Russische Dynamo Moskou. De Pool vertegenwoordigt een martkwaarde van maarliefst €14m.

Szymański zit sinds het uitbreken van de oorlog tussen Rusland en Oekraïne op een dood spoor bij Belo-golubye. Voor zijn overstap naar Rusland maakte hij furore bij Legia Warszawa. Hij traint momenteel bij die club mee met de reserves om zijn conditie op peil te houden.

Het is de bedoeling dat Szymanski voor één seizoen gehuurd gaat worden. Daarna kijken de Rotterdammers of de 15-voudig Pools-international in aanmerking komt voor een langer verblijf. Szymański bezit nog een contract tot medio 2026 in Moskou. Er is spel op de wagen vanuit Rotterdam, maar Feyenoord moet nog wel een definitieve knoop doorhakken. 

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Mensen zijn niet gewend om geduld te hebben. Ik hou wel van de trend die ingezet lijkt te zijn wat betreft het vizier op spelers van een bepaald kaliber. Je kunt al die namen niet zomaar op 1 juli vastleggen. Dat is in dat stadium niet te betalen.

Liever straks Gnonto, Timber, Aouchiche, etc in plaats van nu een Flemming, Sadilek en Robin Propper.
Als er een serieuze kans is moeten we dat natuurlijk altijd doen vind ik..

Die speler van Rangers die waarschijnlijk naar Ajax gaat moet zich natuurlijk ook nog maar bewijzen. Wel halen ze daar de nodige fysieke kracht mee in huis voor het middenveld.

Als PSV er in slaagt om Sangare langer te houden hebben ze daar ook wel het nodige fysiek staan gekoppeld met wat technisch vaardige spelers.

Zoals Slot al zei, om hoog druk te zetten hebben we ook spelers nodig die er staan. Ik kende Szymanski tot vandaag niet maar hij maakt wel de indruk dat hij zijn been niet terug trekt en toch zeker technisch zeer begaafd is.

Samen met Kokcu, Ausners heb ik dan wel vertrouwen in het middenveld.. Grootste risiko blijft dan als Hendrix of Diemers er in moeten komen bij blessures.. Blijft hopen dat Wieffer snel kan aansluiten en het waar kan maken!
Die Bassey is een verdediger Vagnerluv, zij hebben al Alvarez voor de fysieke kracht op het middenveld. Wij hebben met Aursnes de technisch betere variant daarvan (ook tov Sangare). Een middenveld Szymanski, Kokcu, Aursnes zal mijns inziens het beste middenveld in de eredivisie vormen. Daarachter is het helaas karig gesteld in de breedte, hopelijk kunnen Kleijn, Wieffer en iemand als Milambo zich snel ontwikkelen.
Weer een dag vol clickbait over spelers die toch niet komen
Scorend vermogen? Zou een prima vervanger van Til kunnen zijn. Verder zijn de backs op dit moment te matig voor ons spel. Geertruida lekker terug op rechtsback en een goede linksback met aanvallende kwaliteiten halen voor op links. Zelfde geldt voor de vleugelspelers en spitspositie. Te weinig kwaliteit aanwezig.
Ik vind dat Pedersen nog wel een kans moet krijgen. Het is toch niet onmogelijk om een voorzet te leren geven. De achterlijn haalt hij meestal wel. Verdedigend nog wel wat steekjes maar ook dat vangt hij meestal wel op met z'n snelheid. De duelkracht van Geert hebben we denk ik vaak genoeg nodig op de as.
Geertruida is de rechtsback en ik vind benita nu al beter dan Pedersen,als Feyenoord hem kan verkopen voor 7 a 8 miljoen meteen doen
Eens dat Geertruida beter op rechtsback tot zijn recht komt (voornamelijk vanwege de middenveldbezetting met Kökçü en Aursnes, niet omdat hij daar niet zou kunnen). Ook eens dat je Pedersen moet verkopen als je er zo'n bedrag voor kunt krijgen.
Niet eens dat Benita beter dan Pedersen is. Ik vind Benita eigenlijk iedere keer dat hij meedoet best tegenvallen. Gaat er misschien nog wel komen, maar voor nu beter op zijn plek in de O21.
Fantastische speler als we hem kunnen halen ookal is het huur altijd doen
Waarom ligt dit weer op straat voor het in kannen en kruiken is?
Dat heeft toch totaal geen invloed.. wees blij dat je weet wat er speelt
Interesseert me alleen als het rond is. En hoe weet je dat dit geen invloed heeft?
Dan check je toch gewoon lekker Feyenoord.nl?

Beetje alsof je een Italiaan binnenstapt en Chinees eist.
Struisvogeltactiek, punt is dat er te veel nieuws gelekt wordt dat (potentieel) schadelijk voor de club is. Op andere sites kijken maakt niet ineens dat dat gelekte nieuws niet meer bestaat.
Nieuws in de categorie "clubs akkoord, wachten op akkoord met speler" of "wordt morgen gepresenteerd" vind ik prima, mits verstandig omgegaan wordt met eventuele gevoeligheden in de onderhandeling. Dat hele wensenlijstjes continu op straat liggen vind ik een beetje vermoeiend worden en is niet in het belang van de club.
En als we een week niks horen is het ook niet goed.
Het went kennelijk snel dat alles op straat ligt.
Ligt overigens meer aan Feyenoord dan dat het lang stil blijft, toch? Aangezien die nergens doorpakken.
Alsof iets brengen over een huurconstructie levensgevaarlijk is. Kom op man.
In de menigte heeft de schreeuwende kritische minderheid altijd de overhand, laat je daardoor niet van de wijs brengen voor hoeveel mensen jouw bijdrages tijdens de transferperiode een heerlijke afleiding zijn!
Slechtste geval: Iemand anders wordt wakker en kaapt hem weg.
Beste geval: niets.

Dus misschien niet levensgevaarlijk, maar ook niet risicovrij.
En daarbij gaat het over de bredere context dat alles altijd op straat ligt. Dat is in geen enkel scenario in het belang van de club.
Tenzij jij daar anders over denkt?
Huurconstructie met koopoptie mag ik toch hopen??
Wat? Dit is echt een topspeler voor Fey. Handjes knijpen als die naar Fey komt, huur of koop. Sowieso tof dat dit een veel betere window is dan de vorige toen we al blij moesten zijn met een gehuurde b-speler. En zelfs dat pakte best lekker uit!
Ik vind het er wat merkwaardig staan: Er is spel op de wagen…… 😎
Kunnen we deze week 1 of meerdere nieuwe spelers verwachten bij ons?
Even off topic FTM: Zit er een grote kans in dat Pedersen verkast naar Southampton? Zelf ziet hij een overgang best zitten las ik.
Als ze het gehele salaris gaan overnemen, mogen ze het salarisplafond wel aardig verhogen
Als dit lukt, zou dat echt geweldig zijn!
Ik volg de Russische competitie en dit zou echt een fantastische aanwinst zijn! Zou een behoorlijke stunt zijn als we deze speler definitief aan ons kunnen binden..
Zou een hele goede zijn!!! Come on💪🏻💪🏻 Binnenhalen!
Wordt tijd voor dikgedrukte letters, dat monitoren kennen we nu wel!!
Zit je hier verkeerd, je krijgt hier alleen hele grote dichtgedrukte headlines😉 en items die er toe doen
Best lastig een lijn te vinden in al die interesses. Aouchiche is ook een aanv middenvelder, boëtius ook. Je kunt er toch maar 1 op stellen? Ook is szymanski nu niet een echte goalgetter als bv een sil?
Als deze Pool komt dan komt Aouchiche niet.

Er is geen geld voor zowel Aouchiche, Hancko, Gnonto, een spits en nog een extra linksback. Een speler huren zou dus een oplossing bieden.
Dat lijkt mij ook. Helemaal omdat Dilrosun daar ook kan spelen.
Volgens mijn Poolse collega's is dit echt een gigant! Alleen hun verwachten dat hij echt niet naar Feyenoord komt.
We zullen het zien.
Dat zijn nou berichten waar ik niet blij van wordt . Maar…. Heeft hij al met Slor gesproken. Denk dat dit toch maar 1 seizoen zal zijn en van Slot kan hij veel leren.
Lees net wat anders, volgens de Poolse media zou die deze week een keuring ondergaan
@FTM bakoscout meldt dat Feyenoord al in onderhandelingen is met Dinamo. Waarom moet Feyenoord onderhandelen met Dinamo, ze kunnen nu toch buiten de club om met de speler onderhandelen ?
Wel schandalig dat ik overal lees: Feyenoord moet nog wel knopen doorhakken.. letterlijk bij elk target.
Ik ben wel overtuigd na die filmpjes, dit is dé speler die we nodig hebben. Snap dat knopen doorhakken lastig is maar het moet nu echt gebeuren. Dit is eigenlijk echt een wereldtransfer als dit rond komt
Is Gnonto van de baan? Erg rustig
Waar haal je dat vandaan? Totaal andere spelers
Gevoel dat Gnonto geen prioriteit meer is gezien de namen die je laatst primeurde💪

Die fransman etc.
Hoe enthousiast ben je over de nieuwe spits die ze op het oog hebben? Kan hij de concurrentie strijd aangaan met Danilo?
hoop stiekem dat het datro fofana is, ben alleen bang dat dat geen 1e spits materiaal is op het moment. zal gewoon concurrent van danilo zijn
Filmpje toegevoegd onder het artikel, vrij compleet artikel zo :-)
Top ga het eens bekijken dat filmpje. Ik lees hier trouwens meerdere reacties over nu komt Gnonto niet. Maar dat staat toch totaal los van elkaar
Natuurlijk staat das los van elkaar
Die gozer heeft een behoorlijke pass op snelheid in de benen, heerlijk!
Ziet er uit als een fantastische (eventuele) aanwinst! @ftm wanneer kunnen we meer informatie verwachten over de spits waar we geïnteresseerd in zijn ?
Ken deze speler heel eerlijk gezegd niet maar als hij dus echt zo goed is zou ik zeggen buitenkansje helemaal als optie met koop is
Even wat beelden gezien waar ik absoluut enthousiast van word, dit is vgm wel een jongen die er direct kan staan toch ? @FTM
Goed linkerbeen, technisch goed, overzicht en aardige individuelen actie in huis.

Eerste jaar huren met een optie tot koop lijkt me wel prima kun je hem volgend jaar kopen en dit jaar nog investeren in de jonge talenten die genoemd zijn.

Enthousiasme genoeg over de namen nu de Officiële handtekeningen.

Zag wel een waarde van 14 mil, hoe realistisch is dit en hoe staat deze jongen er zelf tegen over ?

@FTM
Maar gold dat voor Guus Til ook niet was ook rond de 14 miljoen dacht ik en uiteindelijk heeft psv hem voor rond de 4 miljoen opgehaald
Ho eens. Deze gozer is een monster. Zou heerlijk zijn als dit lukt.
Huur . Laten we eerst eens beginnen met kopen en dan kunnen we het altijd nog aanvullen met huur .
Vast een goeie speler en we hebben echt zo'n type speler nodig maar ik hoop dat de eventuele constructie om hem definitief over te nemen dan wel nu al wordt opgezet. Met Dessers en Til waren we ook niet zorgvuldig genoeg en daardoor zijn we die twee misgelopen nadat ze zich bij ons in de kijker hadden gespeeld.
Szymanski is een van de grootste poolse (talenten) niet te vergelijken met til. Al scoort til meer.
@ftm verwacht je en Boëtius en deze jongen? En zo ja, betekent dit dat men hiernaast aanvallend dan alleen nog voor een echte tweede spits gaat (dus geen Gnonto)?
Als ze gnonto laten lopen voor 4/5 miljoen zijn ze totaal gestoord.
Jaja hoor je over paar weken ook niets meer van
Snap de reacties niet echt. Dit is een topspeler, hier moet iedereen echt heel blij mee zijn. Laten we hopen dat die ook echt gaat komen.
Gaat om huur. Dan heb ik liever een parel zoals Gnonto die dan waarschijnlijk niet meer komt..
Het is niet eens de zelfde positie wtf?
Met alle respect maar Gnonto gaat het team niet dragen. Die jongen heeft nog veel te en als hij naar Feyenoord komt moeten ze hem daar de ruimte voor geven.
Lees je ook ? Hij geeft aan voor nu huur met een optie tot koop ..
Hou eens op met je parel, papegaai de media niet zo na man. Hoe vaak heb je gnonto nu echt zien spelen?
Met optie tot koop,alleen het bedrag word niet gemeld, maar Dinamo Moskou kan niet veel vragen omdat ze nu helemaal geen inkomsten meer hebben
Mmmm huren nooit voorstander van. Levert niks op uiteindelijk
Artikel nogmaals lezen dan :-)
Heeft nog 4 jaar contract, ben benieuwd naar de constructie. Zal zeker leuk zijn als het lukt.
Feyenoord weet al wat het moet doen om hem binnen te halen dus dat scheelt
Mooi, laten we nu ook eens doorpakken! De namen zijn echt verrassend leuk tot nu toe maar er gebeurd niet echt veel helaas.
Zeker een goede speler. Hoe zit het met z’n salaris? Hij zal wel flink moeten inleveren als hij naar Feyenoord gaat.
Hij heeft daar wel nog 4 jaar contract. Definitief overnemen uiteindelijk lijkt me niet mogelijk dan toch?
Gaat dit ten koste van de andere middenvelder die eventueel gaat komen of willen ze er 2?
Idd, een speler met een marktwaarde van 14M is normaal gesproken niet haalbaar voor ons. Hier moet je van genieten
Laat ze maar eens een speler binnen halen . Misschien dat we dan weer blij worden .
@ftm Gaat dit ten koste van een van onze targets ? Hopelijk niet van gnonto of Aouchiche
Dus:

Aouchiche of Gnonto gaat niet komen.

Pijnlijk had ze zo graag gezien.
Je weet dat een gnonto geen aanv middenvelder is?
Weer een middenvelder, tijd dat we Hendrix terugsturen 👍🏻
Betekent dit iets voor de komst van Aouchiche?
Die kan ook op 8 en linksbuiten.
Toppie, hoop zo erg dat Aouchiche komt. Echt een schitterende speler
Is dit meer type Til of type Kokcu?
Qua lopen Til; zit veel meer voetbal in dan Til
Ahh top, we missen nog een lopert
Hopen dat we nu wel een keer doorpakken !
Marktwaarde van 14 mil, maar zie liever adil komen
Adil is een speler met veel potentieel, maar geen garantie dat hij er meteen staat. Sebastián Szymanski lijkt er eerder te kunnen staan denk ik.
Iemand info over deze speler?