Primeur Bevestigd
yv202255a1a03623

Nieuws

Dennis te Kloese kort vakantie in om Feyenoord extra te ondersteunen in transferperiode

FeyenoordTM

Dennis te Kloese kort zijn geplande vakantie van eind deze maand in, om Feyenoord extra bij te kunnen staan in de zomerse transferperiode. Dat melden bronnen aan 1908.nl.

Er is na het vertrek van Tyrell Malacia en Luis Sinisterra behoorlijk veel werk aan de winkel voor Feyenoord. Zo kwam 1908.nl afgelopen week met de inkomende primeurs van onder meer Dávid Hancko, Adil Aouchiche en Quinten Timber. Ook monitort de club nog altijd de situatie van Wilfried Gnonto. Daarbuiten zijn ook verschillende spelers bezig met een uitgaande transfer.

Technisch directeur Frank Arnesen verkeert tijdelijk uit de roulatie, maar liet afgelopen weekend tijdens Feyenoord - Royale Union Saint-Gilloise (0-4) even zijn gezicht zien. Hij staat, waar de gezondheid het toelaat, stand-by om eventuele urgente zaken op te pakken tijdens de kortdurende vakantie van Te Kloese. Laatstgenoemde zal dan ook ongetwijfeld tijdens zijn vakantie een prominente rol moeten blijven vervullen voor het naar versterking zoekende Feyenoord, wat aankomende week een trainingskamp belegd in De Lutte.

Legenda

Bevestigd Bevestigd
Betrouwbaar Betrouwbaar
Onbevestigd Onbevestigd
Gerucht Gerucht

Delen

Reacties

Waarom is hij uberhaupt op vakantie in deze tijd
Het is sympathiek dat er hieronder begrip is voor het feit dat Te Kloese zijn vakantie 'slechts' in kort en niet annuleert. Maar met alle respect, je kunt zijn baan niet vergelijken dus de omstandigheden ook niet met die van een 'gemiddelde werknemer'.
Ik gun de familie Te Kloese alle denkbare aangename ontspanning maar Jens Toornstra is nu toch ook niet op vakantie? Die heeft mogelijk ook schoolgaande kinderen maar lost dat anders op. (Dit geldt natuurlijk voor alle spelers.)
Onder de huidige omstandigheden had van de Algemeen Directeur best verwacht mogen woorden dat 'het werk volledig voor het meisje was gegaan' en niet een beetje.
Wat een stelletje arrogante zakken zijn jullie. Ik weet natuurlijk niet of Dennis een gezin heeft een vrouw en kinderen die in deze periode ook graag een keer met papa op vakantie zouden willen even serieus mijn gezin is altijd nog belangrijker als mijn baan en kan me voorstellen dat dat misschien voor Dennis ook zo is want het binnenhalen van een transferobject of het niet kapot maken van je huwelijk is voor mij een makkelijke keuze. En weet je hoe achterbaks jullie allemaal zijn een paar weken geleden was Dennis nog de held vanwege het binnenhalen van een hoge transfersom voor onze uitgaande spelers en nu is het ineens een arrogante ******** omdat hij ook een keertje een weekje vakantie wil wat hij misschien al 2 jaar geleden gepland heeft
Sterke bewoordingen zou ik niet aan hem vuil willen maken. Maar als je een functie in de directie van een BVO op je neemt weet je dat dit een van de drukste periodes van het jaar is. En weet je dus ook dat het misschien niet handig is precies dan een vakantie te boeken. Dat hoort er gewoon bij.
Als je in de zomermaanden gegarandeerd vrij wil hebben moet je in het onderwijs of in de bouw gaan werken, kun je lekker met de rest van Nederland op de camping aan het Gardameer gaan zitten.
Ik kan me eigenlijk ook niet voorstellen dat een man als te Kloeze "op vakantie" niet gewoon doorwerkt. Inkorten zal hooguit betekenen dat hij meer live vanuit de Kuip werkt i.p.v. via de telefoon op afstand.
DtK was gisteren gewoon in de kuip dus geen paniek mensen:)
@ftm Wanneer kunnen we meer informatie verwachten omtrent de spits waar we interesse in hebben ?
Zit nu NYC te kijken, maar die Castellanos zou echt een zegen zijn voor Feyenoord!
Ja die is niet normaal goed, en helaas niet te betalen voor ons🥲
DtK zit op de tribunes lees ik in de reacties hieronder.. zou wel wat zijn
Dat was cynisch bedoelt inverband met zijn vakantie. Maar wie weet hij heeft goede contacten in de VS en is ook zwaar gecharmeerd van castellanos en als man utd malacia in 3x kan betalen waarom wij dan castellanos niet????
En weer scoort castellanos. Kom op investeerders gegarandeerd geld terug over 2 jaar.
Is Gnonto een 'mindere' prioriteit geworden FTM?
Ze zomerse transferwindow is de meest belangrijke periode van het jaar voor Feyenoord. Hoe krijg je het dan in je kop om op zo'n moment op vakantie te gaan?
Begint het azijnzeiken hier nou ook al? Pff
@FTM denk jij dat het realistisch is dat we nog 4 a 5 spelers gaan binnenhalen die ons daadwerkelijk een flinke kwaliteitsinjectie zullen gaan geven? In ieder geval voor de basis een spits, linksbuiten, een 10 en een linksback? Of moeten we noodgedwongen voor kwantiteit gaan?
Te kloese zit in New York op de tribune bij de derby. Te kijken naar castellanos.
Jawel joh, verspreidden over 3 jaar kan het makkelijk.
En ongewenst. 13 in een dozijn spits die prima op zijn plek is in de MLS.
Die man wordt in augustus 48 die heeft tocht geen kleine kinderen meer?
De kans dat hij kinderen heeft op de middelbare school zit er dik in. Die zijn gebonden aan een zomervakantie. Studerende kinderen trouwens ook. Hij zal nooit al fulltime werkende kinderen hebben
Gaan we nog wat binnenhalen of hoe zit het?
Ben benieuwd hoeveel leden hier hun vakantie in zouden korten ivm met drukte in het bedrijf waar ze werken
Met zijn salaris en functie zou ik het lachend doen.
Als je ergens echt zou werken bij een groot bedrijf dan zou je weten dat je niet ff zelf kunt bepalen wanneer je op vakantie gaat.
Als ik het salaris en zeggenschap van Kloese had dan zou ik mijn vakantie best willen inkorten.
Ligt eraan. We hebben het niet over de schoonmaker van de kantine, maar over de ad-interim TD. It's part of his job.

In his defence, hij was tot voor een paar weken terug de Algemeen Directeur en vervulde deze taken nog niet toen hij zijn vakantie boekte.
Ik denk dat Te Kloese die 15 mil. gaat spenden aan zijn vakantie. Een dikke bak, wat bad b*tc**s and cocain
Ik volg je platform met interesse en en alle credits naar jou. Wat ik me we afvraag is waarom jouw bronnen jouw informatie geven over wanneer de TD op vakantie gaat. Als ik dat probeer te beredeneren dan denk dat jouw bronnen dit laten lekken om druk te zetten op de TD om transfers snel af te ronden. Als slot en de TD zo overtuigd zijn van die transfers die er gemeld zijn waren er allang meer van deze spelers. Rare spelletjes worden er gespeeld intern en jij wordt als pion gebruikt.
Niet met je beredenering eens…
Naar mijn mening lekt men die info in de hoop dat de totaal overspannen reacties van de supporters/achterban iets rustiger gaan worden.
Wat zijn nu de stand van zaken met de namen die zijn gevallen?
Laat ik het zo zeggen: Ik hoop dat DtK vanuit z'n strandbed bij machten is om meermaals een bod in te dienen :-D
Klinkt allemaal niet positief. Tijd begint wel te dringen. Zeker als er nog spelers weggaan van de basis 11.
Serieus misschien schoolgaande kinderen ofzo, maar je moet als alg directeur toch in kunnen zien dat je soms nodig bent in een bedrijf? Dan ga je in augustus op vakantie.die was dus van plan de laatste week van juli weg te gaan en dan transfers opnieuw op hold zetten? Ik bedoel wut???
Heeft eind in mei tijd genoeg voor vakantie gehad lijkt mij
Wist hij toen al dat hij Arnesen moest gaan vervangen dan?

Als je kinderen naar school gaan, kan je niet altijd zo flexibel zijn. Hij heeft een druk jaar achter de rug. Middenin het seizoen ingestapt, veel te regelen. Kan me voorstellen dat je even een weekje met je gezin wilt zijn.
Jij werkt blijkbaar niet bij een groot bedrijf, een alg directeur of ceo wordt betaald om alg leiding te geven, krijgt hij of zij een riante vergoeding voor. Dan moet je flexibel zijn ook in je prive leven. Directeurtje spelen is geen 9-5 job.
Hij toont al flexibiliteit door zijn vakantie in te korten en blijkbaar ook al vanaf zijn vakantie adres door te werken.

Juist doordat hij geen 9 tot 5 baan heeft maar een extreem stressvolle baan waarin hij veel uren maakt, heb je af en toe een vakantie met je familie nodig. De rest van het jaar ziet hij zijn kinderen immers al een stuk minder dan wij.

Uiteindelijk is Ten Kloese ook maar gewoon een mens hè.
1 september vakantie koekwaus. Nu gas erop. Ze verdienen ff geen vakantie
Vakantie in de transfer periode ?
Dit gaat echt zo fout aflopen
Wat een jankerds zijn we ook allemaal geworden zeg. Man, man, man. Heb een beetje vertrouwen in die gasten.
Vertrouwen in wat?
Ze hebben nog niks laten zien deze transfer perioden
Transferperiode duurt nog anderhalve maand haha. Vorig jaar rond deze tijd waren Aursnes, Dessers, Nelson en Trauner ook nog niet binnen. Toen zat je je waarschijnlijk net zo hard op te winden en toen te roepen dat alles *** zou gaan worden.
Nee terug kijken en dat vergelijken is een goed argument.
Iets met in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.
Als jende oefenwedstrijden gekeken hebt, kan je niet anders concluderen dan dat het elftal flink wat kwaliteit en spelers te kort komt.
Dan is er in de transferperiode geen tijd voor iemand die de transfers moet regelen om op vakantie te gaan
Ja dat is een goed argument. Garanties heb je nooit, maar de prestaties van vorige zomer geven wel vertrouwen.

Nu beginnen we nog later ook, dus een beetje geduld mag best.
Moe van lui zoals jij die maar komen met transfer periode duurt nog 1,5e maand. Volg je deze transfer periode uberhaupt wel in zijn algemeenheid? Dit gaat het sterkste eredivisie seizoen in minimaal 15 jaar worden. Het geld vloeit links en rechts, de concurrentie voor plek 3 is een heel stuk sterker, middenmoters als nec, fortuna, heerenveen kopen veel.

Dan kun je niet begin augustus met een elftal in opbouw beginnen. Dan loop je eind augustus al achter de feiten aan met pint verlies. Winnen van vitesse zal al moeilijk zat zijn met het huidige team.

Hoe moeilijk is dat om te begrijpen? Je hoort als de competitie begint gewoon op volle oorlogs sterkte te zijn.
Haha je kan wel roepen ‘je moet gewoon zus’ en ‘je moet gewoon zo’ maar het is geen FIFA. Als je met een lege portemonnee directe versterkingen wil oppikken moet je soms even geduld hebben totdat het balletje gaat rollen. Of je moet het weinige geld dat je hebt al vroeg in de transferperiode over de balk gaan gooien om maar snel rond te zijn.

Het liefst had Arnesen dag 1 van de transferperiode alles binnen gehad maar zo werkt het voor ons niet helaas.
Het duurt maar en het duurt maar..
Boetius Elia en Lens zullen het straks wel gaan worden
Ja joh, gewoon even lekker op vakantie....
Waarschijnlijk is hij nog niet geweest.
Op vakantie in zo een drukke periode, schandalig.
Voor een AD is het normaal gesproken niet per se drukker dan tijdens het seizoen dus zo gek is het niet. Zal bij het boeken niet hebben geweten dat Frank eruit zou liggen. Heeft waarschijnlijk ook gewoon een gezin met kinderen die naar school gaan en niet in september nog weg kunnen.
Waarom moet die knakker überhaupt in deze periode op vakantie???
Kon toch ook niet weten dat ie Arnesen moest gaan vervangen?