trauner

VK Sportphoto

Nieuws

Fulltime • Feyenoord - N.E.C. [2-2]

Van de redactie

Feyenoord hervat de competitie met een thuiswedstrijd tegen N.E.C. Het duel met de nummer 8 van de Eredivisie start om 16:45 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Sander van der Eijk. De wedstrijd is live te zien via het hoofdkanaal van ESPN of te volgen via het onderstaande bericht.

Feyenoord werkte met een fitte groep toe naar de hervatting van de Eredivisie. De fitte groep waar de hoofdcoach op doelde, bestond deze week uit negentien veldspelers en vier keepers. Dat heeft alles te maken met de Afrika Cup & Azië Cup, waar de komende maand met Ramiz Zerrouki, Alireza Jahanbakhsh, Ayase Ueda en Yankuba Minteh vier Feyenoorders aan deelnemen. Zij ontbreken momenteel bij de selectie.

Feyenoord - N.E.C. 2-2 [2H]

Scoreverloop:
1-0 Dilrosun '17
2-0 Gimenez '28
2-1 Proper '45+1
2-2 Mattson '53

Opstelling Feyenoord: Bijlow, Geertruida, Trauner (C) (Nieuwkoop '63), Hancko, Hartman (Van den Belt '80), Wieffer, Timber, Stengs (Ivanusec '80), Dilrosun (Lingr '71), Gimenez, Paixao (Sauer '63).

Wissels: Wellenreuther, Lamprou, Nieuwkoop, Beelen, Lopez, Milambo, Lingr, Van den Belt, Zechiël, Sauer, Ivanusec.

Opstelling N.E.C.: Cillessen, Van Rooij, Sandler, Nuytinck (C), Verdonk, Baas, Koki, Proper, Mattson, Ogawa, Hansen.

Delen

Reacties

Schandalig slecht om een voorsprong zo weg te geven. Kan je blijven roepen, we spelen zo dominant, maar als je dit niet omzet in kansen en goals heb je er weinig aan.
Waar ik me het meest aan stoorde is niet eens de fout van Bijlow of het resultaat. Maar weer kregen we in de blessuretijd van de eerste helft een vrije trap tegen door een domme onnodige overtreding van Paixao en opnieuw vliegt die er nog in ook wat je al mijlenver voelde aankomen. En nu niet tegen Atletico Madrid maar NEC. Het is om moedeloos van te worden.
Zeker. Maar nog vervelender is dat Timber de 3-0 blind overschoot terwijl hij hem er zo in kon tikken. Ipv 3-0 werd het toen 2-1….
Ik vond de Kuip matig vanavond. Tam en verontwaardigd. Dat heeft óók een rol gespeeld vandaag.

We moeten met z’n allen niet aan realiteitszin verliezen. We mogen niet vergeten waar we vandaan komen. Ja, het was een van de minste 45 minuten van Feyenoord dit seizoen. Ja, we zijn vleugellam door een aanhoudende vorm-crisis. Maar ik zie nog steeds vooral mooie dingen gebeuren, binnen alle lagen van de

Corrigeer me maar als we 3e worden dit seizoen.
Feyenoord moet eind van het seizoen afscheid nemen van Ivanusec, Lingr, Nieuwkoop, Dilrosun en Jahanbaks. Deze spelers zijn niet van het juiste niveau.
Dat vind ik niet. Nieuwkoop valt tegen, de anderen hebben steun nodig van het publiek. Ik vind het daarom beter om aan het eind vh seizoen afscheid te nemen van een stel supporters die niet achter hun spelers blijven staan.
Ik blijf op mijn plek zitten in de Kuip, zekerheid is er nu wel! Proberen de tweede plaats te behouden in de eredivisie! Landskampioen worden is nu zeker geen optie meer! De beker? Doet dit nog ergens toe? De Kuip loopt leeg, Feyenoord stelt weer teleur. Zo lekker naar bed maar eerst broodje kabab met veeeel knoflooksaus.
Bijlow manmanman, ik heb hem als persoon hoog zitten maar misschien wordt het tijd voor een keeper die punten pakt in plaats van een die punten kost..
Er heeft in de afgelopen jaren zoveel ontwikkeling gezeten in het aanvalsspel, behalve wanneer we iets moeten forceren. Van links naar rechts en dat 100x zonder enige dreiging...
Ongelofelijk frustrerende wedstrijd weer dit zeg....
Wel knap hoe je het presteert om met deze statistieken alsnog voor elkaar krijgt om thuis punten te verliezen tegen nec. Chapeau!
Wat is de laatste keer dat Bijlow punten heeft gepakt afentoe een showredding bij een 3:0 stand
Word tijd om wellenreuther een kans te geven
En ben die mooie praatjes van Slot over goed voetbal ook beu..het gaat om punten, nergens anders om
Helemaal mee eens.. en dan een eigen kanaal beginnen en een docu over Gimenez.. ga toch eens punten pakken. Echt zo frustrerend jaar dit. Het is altijd pech.. nou het begint toch een aardig patroon te worden.
Elke kans tegen is een goal
Maximaal 3/4 kansen creëren in de hele wedstrijd
0 gevaar uit corners.

: we zijn weer begonnen
slot mag dit zichzelf wel aanrekenen wat een kansloze wissels zeg..
Eens! Geen enkele wissel heeft iets gebracht. En dit zegt ook iets over het aankoopbeleid. Lingr, Ivanusec en Nieuwkoop zijn geen versterkingen helaas.
Schandalige wanprestatie. En daarom worden we dit jaar ook geen kampioen. Wordt nog een hele opgave om 2de te blijven.
Schandevoetbal. Bijlow, Geertruida, Nieuwkoop, Giminez OPROTTEN.
En weer twee kostbare punten weg...ga nou eens investeren 🤬🤬🤬
Snap ook echt niet dat ze maar door het midden blijven aanvallen en ze lopen allemaal vast ik snap dit echt niet. Waarom deze manier van voetballen 😒
Dit zijn nou wedstrijden die je moet winnen
Gelukkig wel een enorm goed trainingskamp gehad
Echt wat is die 2e helft bagger zeg. Alle aanvallen door dat kut middenveld 😮‍💨😮‍💨😮‍💨
Wordt hier echt enorm verdrietig van.. Hoeveel kansen heb je nodig en makkelijk geef je goals weg....En dan lekker de hand op de portefeuille houden..zelfs tweede worden wordt lastig zo
Wat is nou de gedachte van Trauner eruit en Nieuwkoop er in? Dat Bart er overheen komt? Maar Bart zit er dit seizoen nou niet echt lekker in.
Sauer heeft letterlijk nog niks goed met de bal gedaan sinds hij erin staat
Wat is deze verdediging slecht. Vergeleken met vorig jaar. Hoop toch echt dat er nog een nieuwe verdediger of rechtsback bijkomt.
Hopelijk nemen de mensen die riepen: met deze selectie word je ook wel 2e. Hún woorden terug , dat wordt een nog een lastige kluif met al die spelers die weg zijn
Waarom in godsnaam nieuwkoop erbij...
Deze pot moet je in de eerste helft killen. Een 3-0 stand was niet meer dan normaal geweest.

Als je zo matig verdedigd dan krijg je het tegen een matig NEC ook lastig. Bijloo zag er weer niet best uit.

Nu loop je weer achter de feiten aan helaas.
Bijlow, wat moet je ermee. Blunder op blunder
Wordt tijd dat de eigengereidheid van Slot eens ophoudt en hij andere spelers opstelt als de huidige niet voldoen.
Het zag er best aardig uit de eerste helft. Maar als je zo makkelijk weer de goals weggeeft dan kan je nog zoveel willen….zonde
Wordt tijd dat die eigengereidheid van Slot eens ophoudt en andere buitenspelers opstelt.
15 schoten voor 2 tegen. En de tegenstander scoort 2 keer. Treurig.
Gewoon treurig dit veel aanvallen zonder rendement en verdedigend veel fouten.😰😰 maar goed we hebben nog ff
Dacht dat ze op trainingskamp het verdedigen van standaard situaties hadden geoefend? Eerste keer voor de goal is weer direct een tegendoelpunt. Hoe is het toch mogelijk...
En maar weer eens een goal tegen uit een vrije trap pfffff
Nog een weekje evalueren op de standaardsituaties dan maar?
De Kuip loopt weer aardig vol, hopelijk dat we weer een mooie wedstrijd te zien krijgen. Succes Kameraden 🍀
40 miljoen uitgegeven, 12 aankopen, en er staat 1 aankoop in de basis…

Maar hé, het was een succesvolle transferzomer…
En weer de vleugels verkeerd om naar binnen waar het al zo druk is met timber en stengs

Zou dilrosun links zetten en paixaio op rechts (prima voorzet)
Op zich het wel eens leuk zijn om te zien hoe dat gaat
Ivanusec. Redelijk sterk begonnen maar meer ook niet. Zit veel op de bank, had meer van deze speler verwacht..
Ueda scoort zojuist de 4-2 voor japan
ik zie het niet gemakkelijk. Trauner en Geertje maken teveel fouten de laatste tijd. Spelen op de nul komt maar zelden voor dit seizoen