supporters-met-sjaaltjes

VK Sportphoto

Nieuws

Feyenoord neemt maatregelen tegen internetverkoop bekerfinaletickets

Van de redactie

Zowel N.E.C. als Feyenoord verkochten afgelopen week de bekerfinale volledig uit voor hun supporters. Hoewel beide clubs nadrukkelijk in hun berichtgeving voorafgaand aan de verkoop vermeldden dat zwarthandel in tickets ten strengste verboden is, zijn er een aantal aanbieders op internet gesignaleerd. De Rotterdamse club reageerde via X op het aanbieden van tickets op internet en geeft aan passende maatregelen te treffen.

"Doorverkopen tickets bekerfinale NIET toegestaan Wij zijn op de hoogte van tickets die aangeboden worden via Marktplaats en andere websites voor de bekerfinale. Dit heeft onze nadrukkelijke aandacht en er worden gepaste maatregelen genomen", aldus Feyenoord Webcare via X. Eerder is aangegeven dat de fysieke kaarten voor de bekerfinale deze week verzonden worden. Een eventuele verkoop via de Ticket Exchange van Feyenoord is niet mogelijk voor de bekerfinale.

Bij de verkoop van de tickets bracht Feyenoord de volgende mededeling. "We adviseren supporters met klem alleen tickets aan te schaffen via de officiële kanalen van Feyenoord. De vraag naar tickets is enorm en dit trekt helaas ook malafide verkopers aan. Wees waakzaam voor fraude en koop je tickets alleen via de officiële Feyenoord Ticketshop om teleurstellingen te voorkomen."

Delen

Reacties

Beter zeggen voor af .verkoop je je kaartje voor veel geld dan kom je op een zwarte lijst en stadion verbod op leggen
Je kaart verkopen is an sich niet het probleem, wel tegen woekerprijzen met als enige uitgangspunt om er grof aan te verdienen. Daarmee doe je de echte supporter kwaad.
Wat gaan ze doen??? Alle marktplaats advertenties proberen op te kopen ???
Tickets staan op naam neem ik aan
Dan moet je bij de ingang iedereen controleren met ID. Dit moet de knvb dan doen. Gaat niet gebeuren.
Misschien zorgen dat iemand met marktplaats ticket het stadion niet inkomt
Dan leg je de schuld bij de koper? Ik denk dat er gekeken wordt naaar combinatie met seizoenkaart blokkeren b.v. Redelijk rigoureus, maar niet meer dan terecht. Honderden euro's vragen voor een kaartje direct na aanschaf. Dat wordt alleen maar gedaan om er gigantisch veel winst mee te maken.
Je zal ze eerst moeten opsporen. En dat kost heel veel tijd. Bij de ingang is knjb verantwoordelijk. Ze komen gewoon binnen hoor. Maar ik denk dat de meeste kaarten die aangeboden worden vals zijn.