feyenoord-atletico-madrid-1-3-jim-breeman-sports-photography-13

Nieuws

Feyenoord: 'Netten rondom het veld blijven staan'

Dennis

Feyenoord is niet van plan om de netten rondom het speelveld in de Kuip weg te laten. Dit heeft de club gemeld tijdens een overlegsessie met de Feyenoord Supportersraad. 

Vanuit supporters is de vraag groeiende om, bij wijze van proef, de netten tijdens wedstrijden met een laag risicoprofiel weg te halen. Feyenoord geeft aan dat de netten overeind blijven, zolang de KNVB-regels niet worden aangepast. De regels van de voetbalbond schrijven voor, dat wanneer een of meerdere objecten vanaf de tribune op het speelveld belanden, de wedstrijd tijdelijk wordt stilgelegd. Bij herhaling kan de wedstrijd zelfs definitief worden gestaakt. Feyenoord wil het risico niet lopen dat een wedstrijd wordt gestaakt en dat deze op een later moment moet worden ingehaald.

De Feyenoord Supportersraad betreurt het besluit, maar kan ook begrip opbrengen voor het standpunt van de club. Eerder bleek uit een poll van 1908.nl al, dat een meerderheid van de supporters de maatregel accepteren.

Delen

Reacties

Terecht dat de netten blijvenwant er zijn nog diverse debielen die nog vuurwerk en rookbommen afsteÄ·en in het stadion zoals jl woensdag bij Feyenoord - AZ.
Belachelijk, vak v is echt dramatisch als het gaat om het zicht en de netten
En terecht. Het verleden spreekt voor zich. Als mensen zich niet kunnen gedragen moeten de netten gewoon blijven staan. Tegen PSV was het wel weer duidelijk dat de netten niet weg kunnen. Noa Lang kreeg genoeg tering zooi naar zijn hoofd gegooid!
Jammer, maar terecht. Als we ons gewoon konden gedragen, was het niet nodig geweest. We moeten bij onszelf ten rade gaan.
Ja,een beetje raar is het wel, maar doet het dan door heel het stadion, spelen we allemaal in een apenkooi.
Is ook door het hele stadion. Alleen europees niet omdat dat niet mag vd uefa en dan zijn er vakken leeg
Die netten zijn sowieso al onnodig hoog.
Het is natuurlijk ongelofelijk dat we die netten en palen gewoon zijn gaan vinden. Er is verder bijna geen club op deze wereld die ook metershoge netten rondom het veld heeft staan. Het is volslagen krankzinnig dat ze er ook zijn tegen een club uit het rechterrijtje.

Zin in donderdag, dan zijn die netten en dikke palen er aan mijn kant niet.
Er zijn genoeg ploegen die netten hebben of andere maatregelen treffen....het is gewoon nodig zolang er dombo's zijn die van alles op het veld gooien. Dat we dat normaal zijn gaan vinden is nog raarder dan dat we die netten zijn gaan accepteren.Kijk naar NAC gisteren....kunnen zo slecht tegen hun verlies en blijkbaar dringt het niet in hun zotte kop door dat wanneer je iets op het veld gooit er gestaakt word....daar aanvast hangen...harder straffen...dan maar zonder publiek spelen. Maar ja ook daar weer aanvast....De KNVB moet harder straffen....kijk 020....moedwillig wedstrijd saboteren tegen Feyenoord en krijgen 1 wedstrijd straf....
Natuurlijk plaatsen andere clubs hier en daar ook wat netten maar welke andere club doet dat echt om het gehele veld? Wij zijn toch nagenoeg de enige?
Ligt misschien waar je zit in het stadion maar ik heb er totaal geen last van ik zit in vak nn
Die palen zijn te dik. Belemmerd het zicht vaak.
De netten zijn niet zozeer het probleem, maar die ellendige palen. Zou een staalkabel constructie aan die ring niet werken? Dan blijven de netten ook gewoon hangen maar kan iedereen wel alles zien.
De netten op dezelfde plek waar ze nu hangen, alleen ipv palen een staalkabel op hoogte waar de netten aan hangen.
Geweldig besluit. Nooit meer weghalen. Kan gewoon niet. Er zijn altijd wel "supporters " die iets op het veld gooien.