jim-breeman-sports-photography-fc-groningen-feyenoord-0-3-68

Jim Breeman Sport photography

Nieuws

Feyenoord nu officieel winterkampioen

Van de redactie

Vlak voor het WK in Qatar werd Feyenoord gebombardeerd tot Herbstmeister. Deze officieuze titel hadden de club te danken aan het feit dat het als koploper de winterstop in ging. Arne Slot hamerde er sindsdien op dat er slechts veertien wedstrijden waren gespeeld en de competitie daarmee nog niet eens op de helft was.

Na het gelijkspel bij FC Utrecht (1-1) en de overwinning gisteren op FC Groningen (0-3) mag Feyenoord zich daadwerkelijk winterkampioen noemen. Na zestien wedstrijden staan de Rotterdammers vier punten los van nummer twee AZ. Ook na een eventuele nederlaag komende zondag in de Klassieker tegen Ajax zal Feyenoord bovenaan staan. De Amsterdammers zijn de enige waar Feyenoord dit seizoen nog niet tegen heeft gespeeld.

Na zeventien wedstrijden – en daarmee exact halverwege de competitie – zal Feyenoord bovenaan staan.

Delen

Reacties

@ftm Al bevestigt of de laatste training voor de klassieker inderdaad zaterdag om 11:00 is? (Zag nog niks erover op de site van Feyenoord)
@ftm hoe groot acht jij de kans dat feyenoord nog terug gaat komen bij twente voor zerrouki?
Aangezien ik de kans groot achter dat Justin deze zomer vertrekt. Weet jij of Altay Bayindir op de lijst staat als opvolger? Prima keeper met aflopend contract. Hoe zit het daarnaast met Reiss Nelson met z’n aflopende contract. Heeft die oren naar een terugkeer?
Blokzijl van Groningen kopen. 17 jaar en nu al goed. Hij wordt de nieuwe Virgil van Dijk. Wordt alleen maar sterker en als 20 jarige wordt ie te duur.
Hebben helemaal niemand nodig. Wieffer was top en hij laat Kokcu beter spelen. Eindelijk middenvelders die niet alleen maar met de bal rennen. Gewoon jeugd as back up en lekker de centen op zak houden voor deze zomer. Er gaan er zeker 5 of 6 weg dus die moeten ook weer vervangen worden.
En wie wil jij als back up gebruiken als een Wiefer en / of een Geertuida geblesseerd raakt ? Seizoen duurt nog lang , we staan bovenaan doen nog mee in de eurocup en jij wilt dat zomaar op het spel zetten? Tenzij jij nu jeugdspelers op kan noemen die rcv kan spelen en op de de 6 .
@ftm wanneer weer update van de transfermarkt waardes? Stijgende cijfers!
Wat een onkunde dit bestuur, straks eind van de window pas een speler binnen.
Bestuurlijke onkunde? Nog even en dan moet het bestuur wijken omdat Bijlow een bal niet klemvast heeft. Wat een onzin man.
@FTM, is er toevallig ook belangstelling voor hartman?
Speelt namelijk op dit moment uitstekend naar mijn mening
Alsof we die nu zouden laten gaan..... Nooit.
Officieel winterkampioen? Wat een onzin...
@FTM denk je dat Feyenoord nog voor Mannsverk gaat of wil te kloese hier niet aan omdat deze uit de koker van Arnessen komt?