img-0132

Jim Breeman Sports Photography

Jeugd

Feyenoord O21 komt niet verder dan gelijkspel in Premier League International Cup

Twan

Feyenoord Onder 21 heeft dinsdagmiddag met 1-1 gelijkgespeeld tegen de leeftijdsgenoten van Crystal Palace. De ploeg van Melvin Boel kwam in Londen nog op voorsprong, maar incasseerde al snel een tegentreffer die de eindstand bepaalde.

Na een kwartier spelen komt Feyenoord O21 op voorsprong door een doelpunt van verdediger Milan Hokke. Nog geen vijf minuten later is het Crystal Palace spits Luke Plange die de 1-1 binnenwerkt. Het restant van de wedstrijd kende geen andere doelpunten. Tijdens de wedstrijd mocht  aanwinst Luc Netten zijn eerste officiële minuten maken namens Feyenoord O21. De centrale verdediger viel na 70 minuten in voor Jayden Candelaria.

Feyenoord O21 is in de Premier League International Cup ingedeeld in groep C. De andere teams in de groep zijn Liverpool, Fullham, Everton, Crystal Palace, Benfica, Monaco en Athletic Club. Feyenoord zal echter alleen de Engelse teams treffen. Na vier wedstrijden staat Feyenoord op de één-na-laatste plek met twee punten uit vier wedstrijden. Eerder werd al gelijkgespeeld tegen Everton (0-0). Op bezoek bij Liverpool (3-1) en Fullham (3-1) werd verloren. Het gelijkspel tegen Crystal Palace helpt de Rotterdammers verder niet, ze zijn uitgeschakeld in het toernooi.