img-0132

Jim Breeman Sports Photography

Jeugd

Feyenoord O21 sluit herfstcompetitie af met overwinning op FC Emmen

Van de redactie

Feyenoord Onder 21 heeft vrijdagmiddag op een zonnig Varkenoord een overwinning geboekt op de leeftijdsgenoten van FC Emmen. Trainer Melvin Boel moest diverse spelers aan de eerste selectie afstaan vanwege het trainingskamp in Portugal. Desondanks wist Feyenoord O21 met 3-1 te winnen van de Emmenaren. De doelpunten kwamen op naam van Delano van der Heijden, Tidjany Touré en Fabiano Rust.

Feyenoord O21 - FC Emmen O21 3-1

1-0 26' Van Der Heijden
2-0 42' Touré
2-1 71'
3-1 73' Rust

Opstelling Feyenoord Onder 21: Remie; Baars, Valk (c), Van Der Zeeuw (79' Arnaud), Blok; Zechiël (77' Plug), 't Zand (72' Amir), Van Der Heijden; Touré (72'Rust), El Moussaoui, Amyn.

Delen

Reacties

Goedenavond crew ,
Ik wil mijn account hier op 1908.NL VERWIJDEREN, maar het e-mailadres info@1908.nl. is een niet bestaand adres ik kan geen contact met jullie maken,
Kunnen jullie aub mijn account hier VERWIJDEREN AUB , bijvoorbaat dank !.
Twee keer verloren van PEC, dat doet je de das om. Eén van die wedstrijden winnen en je bent winterkampioen. Ben erg benieuwd hoe Feyenoord dit team in de voorjaarscompetitie gaat behandelen. Kwalitatief moet deze selectie gewoon kampioen kunnen worden, maar continuïteit is daarin erg belangrijk. Dus niet constant spelers pendelen naar het eerste, en ook niet straks de sterkhouders (Dermane bv.) verhuren.