feyenoord-o14-vitesse-o14-7-2-jim-breeman-sports-photography-8

Jim Breeman Sports Photography

Fotoverslagen

''Feyenoord O14 wint van Vitesse O14 (7-2); Feyenoord O18 speelt gelijk tegen PSV O18 (1-1)''

Jim

Feyenoord onder 14 is goed van start gegaan met een 7-2 overwinning op de leeftijdsgenoten van Vitesse uit Arnhem.

Al snel in de wedstrijd kwam Feyenoord onder 14 op een voorsprong en in de rust stond het al 4-1. Na de rust werd het geen moment spannend meer en uiteindelijk werd het 7-2.

Doelpuntenmakers:

Didi Adams

Sjangie Kwarten

Evans Nedd 2 x

D'Angelo Dos Santos 2 x

Jack Koopmans

Op het hoofdveld was ondertussen Feyenoord O18 tegen PSV O18 aan de gang. Deze wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Feyenoord O18 kwam nog wel op voorsprong maar wist dit niet vast te houden tot het einde.

Na afloop ging de ploeg van Coach Robin van Persie nog op de foto met supporters die een doek voor de jongens hadden gemaakt.

Foto's: Jim Breeman Sports Photography

Meer foto's van Feyenoord O14 - Vitesse O14 zijn hier te zien.