Trauner Filter

Nieuws

Trauner over CL-opponenten: "John de Wolf moest er tussen springen"

Van de redactie

De loting voor groepsfase van de Champions League heeft Feyenoord gekoppeld Atlético Madrid, S.S. Lazio en Celtic. Centrumverdediger Gernot Trauner kijkt tevreden terug op de loting, al had hij stiekem gehoopt op een tegenstander uit zijn geboorteland Oostenrijk.

“Zelf had ik graag RB Salzburg geloot, maar dit zijn ook drie prachtige affiches'', zo zegt Trauner tegenover Algemeen Dagblad. In de voorbereiding van het seizoen 2021/2022 speelde de verdediger eerder tegen Atlético Madrid (1-0). “Atlético hebben we in mijn eerste weken bij de club twee seizoenen terug tegen geoefend. Maar dat oefenen was alleen op papier. Yannick Carrasco kreeg rood en na afloop ging trainer Diego Simeone bijna op de vuist met onze trainer. John de Wolf moest er tussen springen”, zo kan Trauner zich de wedstrijd nog goed herinneren. “Atlético wil nooit verliezen, laat staan een wedstrijd in de Champions League.''

Met S.S. Lazio heeft de Oostenrijkse verdediger eveneens ervaring. Vorig seizoen zaten de Romeinen ook in dezelfde poule als de Rotterdammers, al was het destijds in het kader van de Europa League. “Lazio speelde ons vorig seizoen in september een helft helemaal weg, maar we lieten thuis zien dat je kunt groeien als team”, aldus Trauner. 

In Celtic moet de ervaren kracht zich nog verdiepen. “Die ken ik niet tot in detail. Veel koppen in die wedstrijden? Daar kun je zeker van zijn. De sfeer op Celtic Park zal schitterend zijn. Mijn broer Peter stuurde al berichten, hij bezoekt graag stadions en wil via mij tickets voor alle uitwedstrijden.”

Delen

Reacties

Als ik ooit nog een zoon krijgt noemt ik hem Gernot! 💪🏽💪🏽💪🏽
Ik stel voor dat we Ulrich van Gobbel tijdens Champions League wedstrijddagen vanuit de onder -19 als extra 'veldbegeleider' aan Slot toewijzen. De Wolf en van Gobbel plus Pusic ervoor en Simeone denkt wel twee keer na voordat hij weer zoiets achterlijks onderneemt. (Realistischer is het echter dat de Uefa vantevoren Atletico Madrid informeert dat vanuit hun 'coach' herhaaldelijk gedrag achterwege dient te blijven)
The A-Team:

Arne "Hannibal" Slot
Ulrich "Mr. T." van Gobbel
John "Face" de Wolf
Marino "Mad Murdock" Pusic
Uli trekt gelijk zn kop eraf..zijn we nog verder van huis.
Geen zorgen kameraad, tegenwoordig doet hij dat heel netjes en gecontroleerd zonder lidtekens. 😂😂😂
Nouuuu dat ligt aan zijn buitje denk ik zo.
Bij wie niet?